- Reaksiyon puanı
- 177
Evet genç arkadaşlar aranıza beyaz renkli 32 gb li g2'mle ben de katıldım herkese selam, lg ye devamm 

Allah utandirmasinEvet genç arkadaşlar aranıza beyaz renkli 32 gb li g2'mle ben de katıldım herkese selam, lg ye devamm![]()
Belki düşebilir ama 1200 civari delta garantili cihazlarda bulunabiliyor onlarida dusunebilirsinArkadaşlar ben LG G2 almayı düşünüyorum Eylül 15 inden sonra almayı düşünüyorum Sizce fiyatlar düşerse ne kadar düşer şuan teknosa da 1500 dün 1600 dü çok fark ediyor teknosaya güveniyorum herşeilde ....! SİZCE 15 EYLÜLDEN SONRA DÜŞERMİ FİYATLAR??
haklisin aslinda peki kiliflarina ne diyorsun siyah 32 gb alcam beyaz flip cover alsam hoş olmaz mi senin önerin nedir kilflarda?...belki düşebilir ama 1200 civari delta garantili cihazlarda bulunabiliyor onlarida dusunebilirsin
haklisin aslinda peki kiliflarina ne diyorsun siyah 32 gb alcam beyaz flip cover alsam hoş olmaz mi senin önerin nedir kilflarda?...
Teknosa fiyat kıracak niye kıyamet mi kopacak hayatta fiyat kırmazlar 1500e indirmeleri bile mucize g4 çıkınca 1400e düşer belki adamlar sezon sonu indirimi yapıyor normal fiyattan gene daha pahalı.Arkadaşlar ben LG G2 almayı düşünüyorum Eylül 15 inden sonra almayı düşünüyorum Sizce fiyatlar düşerse ne kadar düşer şuan teknosa da 1500 dün 1600 dü çok fark ediyor teknosaya güveniyorum herşeilde ....! SİZCE 15 EYLÜLDEN SONRA DÜŞERMİ FİYATLAR??
spigen kiliflari teknosa vb. Yerlerde bulabilirmiyimcihazini sağlam korusun istiyorsan spigen kılıfa bak ince birsey istiyorsan 0.3mm lik kiliflar var onlarida dusunebilirsin flip coverde guzel tercih olur sen bunlardan hangisini begendiysen onu tercih et
TEKNOSA ADI SONUÇTA....Teknosa fiyat kıracak niye kıyamet mi kopacak hayatta fiyat kırmazlar 1500e indirmeleri bile mucize g4 çıkınca 1400e düşer belki adamlar sezon sonu indirimi yapıyor normal fiyattan gene daha pahalı.
Bildiğim kadarıyla teknosa satmiyor bunu ama spigenin kendi sitesi var ordan sipariş edebilirsinspigen kiliflari teknosa vb. Yerlerde bulabilirmiyim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
TEKNOSA ADI SONUÇTA....
benim için görünüş,fiyat,ve telefonu korumasi ve kalin olmamasi önemli...bildiğim kadarıyla teknosa satmiyor bunu ama spigenin kendi sitesi var ordan sipariş edebilirsin
Görünüş olarak çok bozmuyor ama telefonu kalinlastiriyor bu sorun olabilir senin için ama sağlamlık konusunda bundan iyisi yokturbenim için görünüş,fiyat,ve telefonu korumasi ve kalin olmamasi önemli...
elimde tuttuğum zaman kalın ve ağır oluyorsa flip cover alırım daha mantıklı değilmi yada silikon ılıfGörünüş olarak çok bozmuyor ama telefonu kalinlastiriyor bu sorun olabilir senin için ama sağlamlık konusunda bundan iyisi yoktur
Sen bilirsin ben sana spigenin fotosunu atayım bir bak begenmezsen flip cover alelimde tuttuğum zaman kalın ve ağır oluyorsa flip cover alırım daha mantıklı değilmi yada silikon ılıf
ADI batsın bunlar 1600e satarken ben istanbul bilişimden 1500e aldım g2 siyah 16 gb arıyorsun ilgileniyorlar ayrıca orjinal garantiliyse zaten sen yolluyorsun firma kabul ediyor ilgileniyor madem adı var tekno garanti versin 1 yıllık her telefon alana yada başka ürün alana bu şekilde hiçbir artısı yok gözümde sadece kazıkçı bir mağaza o kadar.Kısaca adı var ama içi boş adının hakkını versin önce.spigen kiliflari teknosa vb. Yerlerde bulabilirmiyim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
TEKNOSA ADI SONUÇTA....
Benim çok hoşuma gidiyor spigenin beyazı tabi de kalınlaşır ve kullanımı zorlaştırırsa işte ASIL SORUNSen bilirsin ben sana spigenin fotosunu atayım bir bak begenmezsen flip cover al![]()
![]()
![]()
Kesinlikle LG hiç düşünmeden al Özellik bakımından olsun Kalilet bakımından olsun Harika bir telefon LG al kseinlikle !!!Samsung ve Lg iki telefonu kullanan arkadaşlar arasında ki farkı yazarsa karar vermemde çok yardımcı olurlar.
Samsung s4 kullandim bu g2den once samsungun sarji buna gore 4 saat hatta daha fazla az gidiyor yani s4 ile saat 11den aksam 7ye arada kullanmam ile yuzde10 sarj kaliyordu bununla sabah 7.30 aksam 11e kadar yuzde 20 30 orta kullanim. Performans acisindan s4 hizli isiniyordu ve isinmasa bile orta derecede kasiyordu s3 anlatmiyorum bile elime alamiyorum cok hizli isiniyor g2 alirsan pisman olmazsinSamsung ve Lg iki telefonu kullanan arkadaşlar arasında ki farkı yazarsa karar vermemde çok yardımcı olurlar.
oho g3 alacaksan hiç bekleme al derim kardeş sen bence g2 kulubunden çik g3 kulubune geçbatarya bakımından nasıllar acaba ben g3 düşünüyorum :=
Ram temizleyince arkaplandaki o uygulamalar sen acana dek kapaniyo,o yuzden bildirim gelmiyo dostumArkadaşlar clean master uygulaması ram temizledikten sonra tapatalk vb. Bildirimler gelmiyor sizce neden?
Servisleri işaretlediysen otomatik kapatıyordur açıldığındaArkadaşlar clean master uygulaması ram temizledikten sonra tapatalk vb. Bildirimler gelmiyor sizce neden?
Servisler nasil isaretleniyor?Servisleri işaretlediysen otomatik kapatıyordur açıldığında
Sucrofe uçtu[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Reis uzun zamandır takip edemiyorum forum u da acaba AME için güncelleme falan geldi mi ?
Eskiden kullanmıştım o programı şimdi tarif edemem ama karıştır bulursun otomatik durdurma felan gibi birşey olabilir.Servisler nasil isaretleniyor?