LG G2 Kullanıcıları Kulübü

cgtygrsnc123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g2 model tefonda gelen mesajlari sesli olarak okuyor. Bu özelliği nasil kapatabilirim bunun bir yolunu bilen var mi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=405118]watersome[/MENTION] sorun düzelmedi, hala aynı sorun var. Pek düzeleceğini de sanmıyorum yazılım ile.

watersome

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Otomatik odağı kapatma gibi bi seçenek yok mu. Elimdeki nokia 603 5mp kamerasıyla daha iyi çekiyor valla. En azından bu kadar bulanık değil.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlk çıktığı günden itibaren CloudyG3 kullanan birisi olarak stock roma gectim. Telefon gozle gorulur olarak rahat tepki veriyor fakat arayuz kesinlikle cok kuru geliyor insana. Tavsiyem PardusHD romu ve dorimanx 7.1 kerneli. Telefonunuzu G3 romundan sonra tekrar kesfedersiniz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Aynen kamera sorunu sensörle alakalı yazılımla da biyere kadar :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İlk çıktığı günden itibaren CloudyG3 kullanan birisi olarak stock roma gectim. Telefon gozle gorulur olarak rahat tepki veriyor fakat arayuz kesinlikle cok kuru geliyor insana. Tavsiyem PardusHD romu ve dorimanx 7.1 kerneli. Telefonunuzu G3 romundan sonra tekrar kesfedersiniz.

Benim de tavisyemdir. Pendroz'u yakından tanırım, Türk bir geliştiricidir. Constantine ve Turkbey ile Galaxy S2 ve S3 için Türkbey romu geliştirmişti. Bu romu yapan takımdaki birçok kişi Türk. Üzerine Stok üzeri rom tanımam.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Optimus g3 mü daha iyi cloudy mi pardus hd rom ne oluyo stock kadar iyimi sarj olarak g3 un kinden iyimi knock on filan çalışıyomu

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uçak moduna alıp tus kilidini kapayınca telefonda kapanıyor 2 dk sonra. Bunun çözümü yok mu? Birde ben kitkatten jelly beane geri dönüş yaptım ve telefon suan yeni güncellemeri görmüyor en yeni android os sistemini kullanıyorsunuz dıyor yardım edecek var mı

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aslında kameradaki problem g2 nin çok gereksiz pozlamayı yükseltmesinden kaynaklanıyor.Örneğin iphoneye bakın gece çekimleri kasmaz ama pozlama çok yüksek değildir.Bence G2 nin pozlamayı aşırı yükseltmesi gereksiz bir durum.Zaten o kadar yükseltildiğinde kamera kullanılmaz hale geliyor.Bari biraz daha karanlık çıksın ama daha düzgün bir deneyim sunsun.Kardeşimde Galaxy S3 var inanmazsınız ama gece çekimlerinde hem fotoğrafta hemde videodada G2 den daha iyi deneyim sunuyor.Gece hareketli nesneleri dahi yakalıyabiliyor.LG G2 ile bırakın gece hareketli resim yakalamayı sabit resimi bile yakalarken nerdeyse 7-8 saniye bekliyorsunuz.Aslında yazılımsal bir sorun yok kamerasında sensoru küçük olan bir kamera pozlama çok yükselirse kasmaya başlar.Ne yazikki LG kamerayı pozlamayı çok arttırıcak şekilde ayarlamış.Dolayısı ile sebebide bu.Maksatları biraz daha iyi düşük ışık performansı ama kamerayı gece berbat hale getiriyorlar bu şekilde.Gündüz fotoğraflarına bir lafım yok bazen resimlerdeki ışığı patlatsada birkaç ayar yaparak düzgün çekebiliyorsunuz.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi sorum daha olacak :D . Evde LG smart TV var telefondaki oyunlarımı TV ekranına yansıtarak oynamak istiyorum. Ama miracast çok geri kalıyor bu is için yaklaşık yarim yada 1 saniye kadar gecikme yaşıyor. Bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor. HDMI kablosu için ek bi kablo var mi yoksa başka bir yöntem var mi bildiğiniz ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bi sorum daha olacak :D . Evde LG smart TV var telefondaki oyunlarımı TV ekranına yansıtarak oynamak istiyorum. Ama miracast çok geri kalıyor bu is için yaklaşık yarim yada 1 saniye kadar gecikme yaşıyor. Bu da oyunu oynanmaz hale getiriyor. HDMI kablosu için ek bi kablo var mi yoksa başka bir yöntem var mi bildiğiniz ?

Slimport alp hdmi ile bağlican :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
uçak moduna alıp tus kilidini kapayınca telefonda kapanıyor 2 dk sonra. Bunun çözümü yok mu? Birde ben kitkatten jelly beane geri dönüş yaptım ve telefon suan yeni güncellemeri görmüyor en yeni android os sistemini kullanıyorsunuz dıyor yardım edecek var mı

Orjinal roma dönmelisin atıyorum TR cihazı kullanıyorsan tr romu paralel ithalat kullanıyorsan ayarlar/genel/telefon hakkında/yazılım bilgilerine gir resimdeki 466 yazan yerde ne yazıyorsa mesela ame ise birleşik arap emirlikleridir ona uygun rom kurmalısın.Bir tek benimki gibi tayvan romunda böyle sayı yazıyor :)
5upymanu.jpg

Orjinal roma dönmenin en kolay yolu pc suite yükleyip yükseltme hatalarını geri yükle yapmaktır.

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam tayvan için 20f yayınlandı mı? Ben sadece italya ve fransaya yanlandı diye biliyorum

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkkadaşlar sütten ağzım yandi ya bir kere, şu anda biraz korkmaktayım. Cihaza custom rom kurmayı düşünüyorum ama TWRP'den hiçbir şey flaşlayamıyorum, sadece backup ve restore yapabiliyorum. Ben de stok roma döneyim, ondan sonra TWRP yükleyip romu kurayım diyorum. Cihazı download moda almadan PC Suite ile telefona yazılım yüklemeyi anlatacak olan arkadaş var mıdır? Tüm veriler silinir mi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkkadaşlar sütten ağzım yandi ya bir kere, şu anda biraz korkmaktayım. Cihaza custom rom kurmayı düşünüyorum ama TWRP'den hiçbir şey flaşlayamıyorum, sadece backup ve restore yapabiliyorum. Ben de stok roma döneyim, ondan sonra TWRP yükleyip romu kurayım diyorum. Cihazı download moda almadan PC Suite ile telefona yazılım yüklemeyi anlatacak olan arkadaş var mıdır? Tüm veriler silinir mi?

TWRP Recovery ekranına nasıl giriyorsun? telefonu kapat hard reset yap ve onay ver hard reset atmaz twrp recovery ekranına yollar seni ondan sonra istediğin dosyaları flashlamayı dene büyük ihtimal olması lazım, program ayrıcalığı ile recovery'e geçiş yaparsan arada sırada hatalar olabiliyor.

Custom rom olan bir cihazı lg pc suite görmez, ben şimdiye kadar g2'ye her romu attım hiç bir şekilde lg pc suite görmedi ve görüyor diyenlerde var 15 dakika beklettim bir şeyi gördüğü yok.

Rom yüklemek için kitkat yükleme konusuna bakın sabit kısmında.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 alacaksanız sakın düşürmeyin bakın ben düşürdüm telefon kitliyken kilit tusundan acmaya calısıyorum acılıp anında kapanıyor. o yuzden aman ha telefon olayında dikkatli davranın:thumbup1::thumbup1:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Lg romlarını pc suite görebilir denemedim bende ama en temizi download moddan kurulum yapmak

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bi sorum olcak sizce en uygun , en güzel görünen, en koruyucu kılıf nedir sizce kılıf almayı düşünyorum yardımcı olun lütfennnn

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Incelik isterseniz önermem ,ben evde kabı çıkarıp öyle kullanıyorum ama koruyucu olarak 1numara.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orjinal roma dönmelisin atıyorum TR cihazı kullanıyorsan tr romu paralel ithalat kullanıyorsan ayarlar/genel/telefon hakkında/yazılım bilgilerine gir resimdeki 466 yazan yerde ne yazıyorsa mesela ame ise birleşik arap emirlikleridir ona uygun rom kurmalısın.Bir tek benimki gibi tayvan romunda böyle sayı yazıyor :)
5upymanu.jpg

Orjinal roma dönmenin en kolay yolu pc suite yükleyip yükseltme hatalarını geri yükle yapmaktır.
208 yaziyor, biliyomusunuz 208 nerenin romu.s

Tesekkurler.