Türkiye karanlığa gömülmesin
Gerçek din bu değildir bence
<br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=CjHvwjxXnAM

Blue.Silk dedi ki:merak ettim ama izleyemiyorum :^)
EzOhİsTaN dedi ki:Blue.Silk dedi ki:merak ettim ama izleyemiyorum :^)
izle bencekapanmak böyle olur işte en güzeli böyle kapanıcaksın. yarım yamalak kapanmaya, sadece başına türban takmaya kapanma demem ben. kapancaksan en güzeli budur bence
![]()
warkortali dedi ki:Evet kapanmaya aday ve kendini kapanmış sanan insanlarımız iran kapıları sonuna kadar size açık gidin görün bakalım ..
Troy dedi ki:video silinmiş yutüp'tan![]()
Alper Kut dedi ki:Blue.silk
Güldüm hüzünle düşüncelerine ( düşüncelerine derken inceden bir ironi sezinledim )
Demek ki yan batan balığa yolun açık olsun selametle demek en iyisi
Sayın,Blue.Silk kapanmak çok iç karartan bir kavram. ve toplum da yanlış yönlendirmeler yüzünden bu kelimeyi yanlış kullanıyor. islamdaki bunun karşılığı örtünmektir. orjinali tesettür olan bu kavramın gerektirdiği kuranda belirtilen şekilde insanın giyinmesidir. bunun bir standartı veya üniforma halini almış bir şekli yoktur. kültüre,topluma,kişiye ve kişinin sosyal konumuna göre değişir.Blue.Silk dedi ki:cem'i ve mehmet beyi bir kez daha tebrik ediyorum. Ellerinize saglık.
workortalı 'onlar' dediklerim aralarında benimde bulundugum 'kapanmak isteyen ve kapalı olan bayanlar'...
Daha öncede böyle bir örnek verdim. Ne güzel bir örnegimki yine vericem.
Suanda başım açık ve ileri görüslüyüm. Kapandıgım zaman geri kafalı olcam...
Suanda başım acık türkiye'ye laigim ama kapandıgımda iran'a öylemi...
warkortali dedi ki:Arkadaşım arkadaşlarım ben ne dedim ki alsınlar bi vize iran ı gezsinler dolaşsınlar dedim alla alla ne çarpık anlayışlı insanlarsınız siznese beni karıştırmayın böle konulara bende karışmam zaten size kolay gele ..
Blue.Silk dedi ki:o zamn acıklarda tam açılsın iyice acılsın hatta... :*
laf yani buda demii..
o zmn ben kapalı arkadaslarmı sana yönlendiriyim nası kapanılması gerektigi hakkında senden bilgi alsınlar :*EzOhİsTaN dedi ki:Blue.Silk dedi ki:o zamn acıklarda tam açılsın iyice acılsın hatta... :*
laf yani buda demii..
açıklar zaten açıkamaa çıplakta dolaşılcak değil yane ama kapanmak bi tercihse eğer tam kapanılsın
çarşaf giymiyosa türbanlı biri uzun kalın pardüsü giysin oda olur
kapanmak budur. süslenmek kapanmaktan sayılmıyo bence
Blue.Silk dedi ki:o zmn ben kapalı arkadaslarmı sana yönlendiriyim nası kapanılması gerektigi hakkında senden bilgi alsınlar :*EzOhİsTaN dedi ki:Blue.Silk dedi ki:o zamn acıklarda tam açılsın iyice acılsın hatta... :*
laf yani buda demii..
açıklar zaten açıkamaa çıplakta dolaşılcak değil yane ama kapanmak bi tercihse eğer tam kapanılsın
çarşaf giymiyosa türbanlı biri uzun kalın pardüsü giysin oda olur
kapanmak budur. süslenmek kapanmaktan sayılmıyo bence
yanii ezoo harbi komik kızsın hee![]()