zorrt
Dünya'nın NPC'si
- Reaksiyon puanı
- 151
Esarette kastım kendi devletlerinin olmaması. Özgürlük verilmeyince milliyetçilik akımından dolayı tüm milletler gibi onlarında kendi devletlerini istemesi bence son derece normal. Dinin bir önemi kalmadı artık maalesef. Herkes sadece kendi milletinin çıkarlarını düşünüyor.Normalde yazmak istediğim çok şey var ancak böyle konuları tartışınca insanların arası açılıyor.
Herkesin doğrusu kendinedir ilk olarak orada uzlaşalım.
Evet benim anlayışıma göre mezara girince Turk olup olmadığım sorulmayacak bana.
Ağır cezalar verilmesi gerek, rahat durmayanlar sınır dışı edilmeli. Fazla merhametten maraz doğabiliyor. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve sakatlar dışında Suriyeliler ulkelerine gönderilmeli. Bizim askerimiz orada kendi vatanı olmadığı halde savaşıyor.
Arapların ihaneti var ancak tum Araplar için aynısını söyleyemeyiz. Ama yine de hak veriyorum, demek istediğinizi anlıyorum.
Onlar esaret altında değildi, öz kardeşimiz gibi davrandık onlara. Ayrıca Osmanlı döneminde en ayrıcalıklı olan eyalet Hicaz eyaletiydi.
Böyle konularda Tum Araplara değil, yapanlara duşmalık duymak gerek. Örneğin İsraili sevmeyebiliriz ama bize zarar veren İsrail Devletidir, İsrail Halkı değil.
Herkesin duşuncesine saygı duyarım benim kanaatlerim bu yönde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet biliyorum. Zaten bir tek Türkiye değil diğer tüm ülkeler bunu yapıyor ve bana kalırsa zaten milletlere göre ülkelere ayrılmak, üstüne savaşmak çok saçma bir şey. Ben kültürleri benimsemem, uygun davranırım. Ayrıca zaten gençlerde kültürsüzleşme var dünya çağında diyorlar... Gerçekten öyle birşey olursa benim işime gelirdi açıkçası. Ama yemekler kalsa iyi olur...O zamanda Türklerle yaşyamassın
Sadece Türklerle deyil hiç bir Avrupa ülkeside
Tarihini Kültürünü benimsemeyen birini içine almaz.