İphone Yan Sanayi Ekranını Orjinal Ekrana Çevirmeli miyim?

topalserhat08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba
Şuan aktif olarak İphone 11 kullanıyorum.
Ekranı yan sanayi orjinal değil, bunlara ek olarak kamerası bulanık, düğmeleri çalışmıyor, ve de ekran görüntüsü alamıyorum.
Bu yan sanayi olan ekranı orjinal ekrana çevirmeli miyim?
Fiyatlarının 1500-3000 arası olduğunu duydum.
Bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,266
Merhaba
Şuan aktif olarak İphone 11 kullanıyorum.
Ekranı yan sanayi orjinal değil, bunlara ek olarak kamerası bulanık, düğmeleri çalışmıyor, ve de ekran görüntüsü alamıyorum.
Bu yan sanayi olan ekranı orjinal ekrana çevirmeli miyim?
Fiyatlarının 1500-3000 arası olduğunu duydum.
Bilgilendirirseniz sevinirim iyi günler.

Bu kadar sıkıntısı olan bir telefona 3k'lık bir yatırım yapmak bence saçma olur. Ya da yaptırıp telefonu elden çıkarmayı deneyebilirsin.

topalserhat08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar sıkıntısı olan bir telefona 3k'lık bir yatırım yapmak bence saçma olur. Ya da yaptırıp telefonu elden çıkarmayı deneyebilirsin.
Telefonu uzun süre kullanmak istiyorum 2 yıl falan şuanlık pek param yok. Sadece bu bahsettiğim sorunlar çözülse bana yeterli.

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,266
Telefonu uzun süre kullanmak istiyorum 2 yıl falan şuanlık pek param yok. Sadece bu bahsettiğim sorunlar çözülse bana yeterli.

O bahsettiğin sorunları çözersen zaten telefonun değeri inanılmaz düşecek. Seni idare ediyorsa orijinal olmayan ekran öyle kullanmaya devam et. Ben de 3 sene falan orijinal olmayan ekranla kullanmıştım iPhone'i.

topalserhat08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O bahsettiğin sorunları çözersen zaten telefonun değeri inanılmaz düşecek. Seni idare ediyorsa orijinal olmayan ekran öyle kullanmaya devam et. Ben de 3 sene falan orijinal olmayan ekranla kullanmıştım iPhone'i.
Hocam idare etmiyor maalesef satmayı felan düşünmüyorum sadece şu sorunlar çözülsün gerisi önemli değil.