PrestigeMan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157
Yukledim sagol guzel rom gercekten performans olarak cok iyi stocktan bakalim kullanalimda sonra tosba gibi olmaz umarim
Lumia 1520 aldım S III'den biraz daha iyi En kötüsü MX Player yok. Android'i sevmemin nedeni MX Player o derece yani Kısaca telefonu anlatayım. S III'te en sevmediğim şey ekran boyutuydu ^^ bunun ile çözülmüş oldu. Fotoğraf ve video çekimi istediğimden kötüydü, artık gayet iyi -bir Lumia 1020 olmasa da iyi-.
Kötü yönleri olarak da, şu anda WP 8.1 gelmediği için bildirim çubuğu yok ve beni rahatsız ediyor En büyük sorunu MX Player yok :/ Muadili olan MoliPlayer var ama bir MX Player değil. 20 MP'nin sadece 16 MP'sini kullanabiliyorum. Ve marketinde yeterince uygulama olmasına rağmen, istediğim uygulamalardan bazıları yok, ki bir yıl öncesine kadar hiç uygulama yoktu ^^ şimdilik gayet güzel gidiyor. 6 inç biraz küçük yinede En azından 6.5 inç 2K ekran olsa daha iyi olurdu Unuttuğum bir şeyde telefonun ekranı, güneş altında mükemmel gözüküyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Unuttuğum son bir şey daha varmış Kulaklığı mükemmel ^^
Valla normalde 2.200 TL Ama ben 4 GB internet + 600 Dakika konuşma + 1000 SMS'le aldım 3.744 TL ettiKac para saydin o alete onu soyle
Valla normalde 2.200 TL Ama ben 4 GB internet + 600 Dakika konuşma + 1000 SMS'le aldım 3.744 TL etti
Hakikaten verilir mi o para ? Ev vermediler ne yazık ki 24 ay kullanacağım bakalımYaninda ev de verdiler mi 3 tane lg g2 alirdim o paraya naptin kaptan
Rom onerisi istiyorum arkadaslar stock rom gibi ama hizlandirilmis sekli varmi acaba?
Smartdroid simple v8, mukemmel bir romdur. Tam aradigin bir rom. 240 mb boyutu var. Suan onu kullaniyorum xda den bulabilirsin
TauchWiz Tarzı bişey mi? yoksa Cyanogenmod tarzı mı?
TauchWiz Tarzı bişey mi? yoksa Cyanogenmod tarzı mı?
Samsung tabanli bir romdur. Samsungun saçma uygulamalari kaldirilmis
Direk ben kurdum kernek filan gereklimi
Arkadaşlar bişey sorucam. Galiba benim bataryamda sıkıntı var. SARJI %80 IKEN SAAT 11:30DA YATIYORUM. (ALARMI SAAT 6:30A KURULU) SABAH KALKDIGIMDA SARJI %20 KALIYOR. SIZDE DE BÖYLE MI?
Arka planda bişey açık değil. Wifi falanda açık değil. Sadece alarm kurulu ve parlaklık en düşükte.
(Orjinal gelen 2100mAh bataryası)
S3 e apk olarak kurulabilen tema var mı?