iOS kategorisi için lütfen moderatör adayınızı seçin. Aşağıda moderatör aday adaylarının eğer seçilirlerle ne gibi çalışmalarda bulunacaklarını anlatan alıntılar ve diğer bilgileri mevcuttur.
Adınız SoyadınızSerkan Durmazer Yaşınız23 İnternette kalma sürenizMobilde kaldığım süreyide dahil edersek eger 10-15 saat arasını buluyor bu süre Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzİos Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Ios bölümünde moderatör olmak istiyorum. Ios hakkında en yeni haberleri ve sorunlar hakkında çözüme ulaştıracak cevaplara yönlendirme becerimin bu forumda Ios bölüme katkı sağlayacağını düşünmekteyim. Teşekkürler.
Adınız SoyadınızÖmer Faruk Babatutmaz Yaşınız11 İnternette kalma süreniz3-5 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuziOS bölümüne moderatör olmak istiyorum. Yaklaşık 6 yadır iOS kullanıyorum. Daha öncedende iOS kullanmışlığım var. Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?iOS sürümleri hakkında soru ve cevapları, sorun ve çözümleri, fiyatı düşen uygulamaları yayınyalayacağım. Hedefim akıllı telefon kullanan kişilerin iOS'un güzelliklerini farketmesi.