General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Alakası yok bence belki 3310 için geçerlidir bu

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Alakası yok bence belki 3310 için geçerlidir bu

Ben bunları kafamdan uydurmuyorum, teknoloji sitelerinden okuduğum bilgilerdir.

Artık yeni piller asla %0'a indirilmemesi gerekiyor %20-15-10 ve 5'e geldiğinde devamlı uyarı veriyor takmamız için ve bitirmek bataryayı öldürüyormuş yavaş yavaş biraz araştırın görürsünüz ben sallama yapmıyorum sadece okuduğum bilgileri burda paylaşıyorum ve gayetde mantıklı, asıl %0'a indirmek 3310'da geçerli bir şey.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ben bunları kafamdan uydurmuyorum, teknoloji sitelerinden okuduğum bilgilerdir.

Artık yeni piller asla %0'a indirilmemesi gerekiyor %20-15-10 ve 5'e geldiğinde devamlı uyarı veriyor takmamız için ve bitirmek bataryayı öldürüyormuş yavaş yavaş biraz araştırın görürsünüz ben sallama yapmıyorum sadece okuduğum bilgileri burda paylaşıyorum ve gayetde mantıklı, asıl %0'a indirmek 3310'da geçerli bir şey.
Haklı olabilirsin belki ama zarar vereceğini düşünmüyorum ve telefon o uyarıyı şarjın az kaldığını bildirmek için yapıyor.% kaçta uyarı vereceğini ayarlayabiliyorsun :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Haklı olabilirsin belki ama zarar vereceğini düşünmüyorum ve telefon o uyarıyı şarjın az kaldığını bildirmek için yapıyor.% kaçta uyarı vereceğini ayarlayabiliyorsun :)

Artık yeni pillere geçtik hani eskisi gibi 12 saat şarj etme falan olayları kalktı, telefonun bataryasınıda bitirmememiz gerekiyormuş.

Bataryanın içinde bir şeyler varmış ve komple bitirince o içinde olan şeylerin bir kısmı ölüyormuş diye hatırlıyorum bu yüzden komple bitirmek sağlıklı değilmiş.

Hatırlarsan bende zamanında öneriyordum, 0 'a indirip %100'e şarj edin diyordum ama sonradan zararlı olduğunu öğrendim.

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımda var bu telefon kamerayı beğendim Menü geçişleri de güzel geldi

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
telefonu gece 1:30 da şajdan %100 dolu olarak çıkadım sabah 10:30 da kalktığımda pil %72 ye düşmüşdü ilk kez başıma geldi bu durum pil kullanımından baktığımda tüketiminin %70 ini google play hizmetleriin yaptığı görülüyor. sizce neden böyle bir şey olmuş olabilir.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Herkes g2 nin daha iyi bir telefon olduğunu iddia ediyor. Çoğunlukla G2 alanların aklinda kalan telefon elite oluyor. Ben elite kullanıyorum tavsiye ederim. Birde tavsiyem var nette g2 ve elite sorunlarını araştır şuan g2 de daha fazla şikayet olduğunu göreceksin. Ben denemek için bir sitede elite yi satışa çıkardım 1 hafta 3 tane g2 ile takas teklifi geldi...
( kimse yanlış anlamasın g2 kötü demiyorum ama elite kesinlikle verilen parayı hak eden alınıp kullanılabilecek bir telefon)

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkes g2 nin daha iyi bir telefon olduğunu iddia ediyor. Çoğunlukla G2 alanların aklinda kalan telefon elite oluyor. Ben elite kullanıyorum tavsiye ederim. Birde tavsiyem var nette g2 ve elite sorunlarını araştır şuan g2 de daha fazla şikayet olduğunu göreceksin. Ben denemek için bir sitede elite yi satışa çıkardım 1 hafta 3 tane g2 ile takas teklifi geldi...
( kimse yanlış anlamasın g2 kötü demiyorum ama elite kesinlikle verilen parayı hak eden alınıp kullanılabilecek bir telefon)

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-elite-32gb-P26170663 burdaki telefon güvenilirmi yorumlarda öyle diyo da ac versiyonumu bi baksana

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
http://www.n11.com/general-mobile-discovery-elite-32gb-P26170663 burdaki telefon güvenilirmi yorumlarda öyle diyo da ac versiyonumu bi baksana
Telefonun 2 versiyonu var diye biliyorum 32 gb rom ve 3 gb ram olan birde 16 gb rom ve 2 gb ram olan versiyonu verdiğin linkteki 32 gb lik versiyon ve telpa garantisi demiş ki zaten yurtdışı olanin markasi gm değil cihazin. Bence alabilirsin bu siteden bende 1-2 alışveriş yaptim herhangi bir sorun yaşamadım.
( dikkat etmen gereken 32 gb lik modeli olması)

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun 2 versiyonu var diye biliyorum 32 gb rom ve 3 gb ram olan birde 16 gb rom ve 2 gb ram olan versiyonu verdiğin linkteki 32 gb lik versiyon ve telpa garantisi demiş ki zaten yurtdışı olanin markasi gm değil cihazin. Bence alabilirsin bu siteden bende 1-2 alışveriş yaptim herhangi bir sorun yaşamadım.
( dikkat etmen gereken 32 gb lik modeli olması)

32 diyo zaten

- - - Mesaj Güncellendi - - -

birde güncelleme konusunda ve bataryada biraz sıkıntım var güncelleme 4.4 kitkat gelmedi daha L alıcakmı onuda bilmiyorum batarya az gibi 5.5 inçlik ekrana 2500

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elite android L alırmı güncelleme konusunda sıkıntısı varmı ona göre alıcam g2 alıcakmış

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Android L alacağını hiç sanmıyorum en fazla 4.4.4 güncellemesi alır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende elit var alalı 2 gün oldu ama play storede dosya indiriken çok yavaş nedenini bilen yazablirmi ?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
slowmotion gelmyecekmiş.General Mobile firması ne işe yarıyor ki.Adamlar Android L alacakmış biz hala 4.2.2
Xiamoi gelirse eğer türkiyeye güncellemesi iyiyse onlardan alacağım. Ya da paralel ithalat. Keşke g2 mi satmasaydım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefona Applock ve Kolay Engelleyici yükledim. Ama kendiliğinden devre dışı kalıyorlar. Bir türlü çözüm bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefona Applock ve Kolay Engelleyici yükledim. Ama kendiliğinden devre dışı kalıyorlar. Bir türlü çözüm bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
Hizlandiricida ram temizliyorsan ve applock ram den siliniyorsa ondan olabilir. Applocku ram den silinmemesi için kilitlemeyi dene bi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hizlandiricida ram temizliyorsan ve applock ram den siliniyorsa ondan olabilir. Applocku ram den silinmemesi için kilitlemeyi dene bi
Aslında RAM temizliği yapmıyorum ama yine aynı. Ayrıca kolay engelleyici adlı uygulamada aynı sorunu veriyor. Applock ile ilişkilimi acaba?. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Applocku RAM den silinmemesi için nasıl kilitleyeceğimi bulamadım :) Yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aslında RAM temizliği yapmıyorum ama yine aynı. Ayrıca kolay engelleyici adlı uygulamada aynı sorunu veriyor. Applock ile ilişkilimi acaba?. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Applocku RAM den silinmemesi için nasıl kilitleyeceğimi bulamadım :) Yardımcı olursanız sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon guzel ama goruntulu konusmada sonun var nasıl yapacamı bılen arkadaslar varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Kilitlemeyi buldum. Bakalım sorun devam edecek mi. Applock ve kolay engelleyiciyi kilitledim. Test sonucunu bildiririm. emirozcopur'a ilgisinden dolayı teşekkür ederim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar 3g nasıl konusuyok konusmak ıcın ne yapmak nasıl bılen varmı

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Görüntülü konuşma yok diye biloyorum elitte