General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefon çin malı ya parçalarının bulunması zor olurmu ona göre alıcam ya da çabuk bozulurmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadalar ben discovery elite lite 16 gb modelini alacağım fakat hangi mağazaya baktıysam ürün tesis edilmemektedir veya yok mağazalarda Dİscovery elite 32 gb var fakat 16 gb lite yok daha gelmedi mi Türkiye'ye bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi? nereden alabilirim güvenilir bir yer olsun.

burockaydn1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadalar ben discovery elite lite 16 gb modelini alacağım fakat hangi mağazaya baktıysam ürün tesis edilmemektedir veya yok mağazalarda Dİscovery elite 32 gb var fakat 16 gb lite yok daha gelmedi mi Türkiye'ye bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi? nereden alabilirim güvenilir bir yer olsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/ha...iscovery-elite
arkadaş bunu demişsinde böyle 16 gb lik modeli 32 gb liğin fiyatına denk geliyo kazıklanıyoruz yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm kolay gelsin yorumlarınızı okudum gayet açıklayıcı şekildeler benim bir sorun olacak bu cihazın (LİTE) bize sunduğu kullanılabilir hafızası ne kadar acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar bügün ben Gm Elite 16 gb telefou aldım ve test ederken 1 hoparlörunden ses gelmedıgını fark ettim acaba kullanan arkadaslarda bu sorunu dıkkat ettılermı veya bu sorunu yasayan arkadaslar oldumu erak edıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar Gm Elite telefonu bugün aldım ve 1 hoparlörünün çalışmadıgını fark ettım acaba bu sorunu yasayan başka arkadaslar varmı

experia34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a bugün ben elite aldım ve 1 hoparlörünün calısmadıgını fark ettım acaba bu sorunu yasayan arkadaslar varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
calısmıyor deil zaten tek hoparlörlü alttaki höparlör görüntünün bozulmaması için konulmuş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben kipadan aldım ama hiç memnun kalmadım. s4'den daha kötü fotoğraf çekiyor. wi-fi çekim günü s4'den daha zayıf. çeşitli eskileri var umarım yakın zamanda bir güncelleme ile düzeltirler ama ben yinede iade için servise gönderdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobile discovery elite 16 gb nerede satılıyor marmara bölgesindeyim bursa eskişehir falan bildiğiniz güvenli bir yer var mı arkadaşlar?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben elite 32 gb aldım. 1 ayda aynı sorun iki defa tekrarladı. telefon güzel ancak sim kartı taktım 2 gün sonra şebekeyi görmedi. garantiye gönderdik. yazılım atmışlar geldi. 20 gün sonra aynı sorun yineledi. yarın iadeye göndereceğim. uğraştıracağa benziyor. Telpa ürünün arkasında durmuyor tavsiye etmem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayın experia34 elite'de hoparlör sistemi zaten mono yani normalde tek hoparlörden ses veriyor streo özelliği yok,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İyi günler arkadaşlar. ben cihazı yeni aldım. Aldıktan sonra iki gün wifisi sorunsuz çalıştı. Ancak artık wifiye bağlanamıyorum. dünden beri bu sorun var. Evde net var diğer telefonlar rahatlıkla bağlanıyor ancak benım tel kapsama alanı dışında diyor. evin etrafında bulunan tüm modemleri buluyor evdekini yani bulunduğu konumdaki wifi yi bulmuyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfeen yardımcı olur musunuz? ne yapmalıyım?

ozgurkimil01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bence bir kez formatla teli

- - - Mesaj Güncellendi - - -

16 GB elite operatörlerden biri satıyor arkadaşlar peşin 1000

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aklıma takılan birşey var ..aynı anda 2 pencere birden açılabiliyor mu ekranı yarı yarıya bolebiliyormuyuz..son zamanlarda ekranı bolme ozelliğinin uygulaması cıktı yani sonradan yapılabilir birşeyde acaba orjinalde varmı onu merak ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam bazen modemden de kaynaklanabiliyor mesela bizde bir modem var tüm cihazlar sıkıntısız bağlanırken benim dizüstü bağlanmıyor modemi resetleyince bağlanıyor bence sende bi modemi resetle

altugyasin33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonun kameralari nasıl herhangi bi sorun var mi veya telefonun genel bi sorunu var mi 3 sene filan kullanacam önerir misiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar elite 2 gb ram olanı kullanıyorum elite lite diye geciyor telefona asphalt 8 indirdim en yüsük ayarda bile takılmadan acıyor ama pil dayanmıyor bir asırı ısınıyor anlam veremedim aranızda ısınma ile ilgili bilgisi olan varsa yorum yapalir miteşekkürler .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar elite kamerasi sikintili diyorlarda hiç gerçekten karşilaştirdilar mi? Ben s4 ve t50 kameralariyla karsilaştirdim zaten ön kameranin iyi olduğu bellide arka kamerada daha iyi bazi arkadaşlar firmaya çamur atmasin