Arkadaslar ufak bir teknik ozellik videomuzu cektik ilk incelememiz http://youtu.be/FeyUMRu_8aI cihazla ilgili sorusu olan varsa yeni videolarımızda o konulara değinebiliriz
Merhaba.İnceleme olarak istediklerim kamera performansı oyun performansı batarya performansı (yada bunların hepsini içeren genel inceleme) olabilir.
Arkadaslar sadece benmiyim elitezede acaba merak ettim. Yaklaşık 1,5 ay önce internetten aldım elite lite 999 TL ye. Telefon elime ulastıgında asık oldum diyebilirim. Fiyatına göre gayet iyiydi. Ancak 15 gün sonra sarjım bittiginde sarja taktım ama sarj olmadı. Kımızı ışık yanıp sönüyordu. Aldığım firmaya bildirdim ve telefonu iade etmek üzere gönderdim. 25 gün sona bana değişim yapacaklarını para iadesi mi yoksa yeni telefon mu istediğimi sordular. O paraya o özellikte bi telefon alamıyacam için yenisini istedim. Yaklaşık 1 hafta önce telefon elime ulaştı. Bide baktım ki 32 gb lık olanı göndermişler. Satın aldığım firmaya sordum yanlışlık mı var diye. Telpa bunu göndermiş bizde sana yolladık dediler. Cok mutlu oldum. Taki bugün sarj cihazını takana kadar. Gece batarya bitmişti sabah kalktım sarja taktım. Bide baktım allahım yine aynı arıza sarj olmuyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyo. En ufak bi hata yapmadım kullanırken gözüm gibi baktım ama sonuç bu. Araştıdım ama hiç böyle bi sorun yazan görmedim. Akıl erdiremiyom. İki kere aynı sey olur mu yaa. Suan yanımda duruyo acamıyorum telefonu cıldıracam yaa. Yine yollayacam firmaya, cok sevdiğim halde sogudum telefondan paramı isteyecem bu sefer. Bİliyorum o paraya alabileceğim bi telefon yok ama...
En güçlü adayım g2 olacak1000 liraya 16gb 1200 e 32 gb g2 almak varken elite niye onu merak ettim para iadeni alıp g2 ye geçmeni farkı anlamanı tavsiye ediyorum
1000 liraya 16gb 1200 e 32 gb g2 almak varken elite niye onu merak ettim para iadeni alıp g2 ye geçmeni farkı anlamanı tavsiye ediyorum
1000 liraya sıfır g2 bulamassın cok cok zor anca sitelerde indirim falan varsa anca. 16 Gbler 1200tlden başlıyor, 1400 ile 1250 tl arası değişiyorlar. Her neyse g2 varken elite melite alınmaz.
Ben şunu merak ettim discovery elite alıp kullananlar buraya konu açmış. kullanan arkadaşlar veya almayı düşünenler fikir alış verişinde bulunsunlar diye ama ne hikmetse telefonu kullanmamış tecrübe etmemiş tamamen ön yargılı bir kaç arkadaş olanca güçleriyle telefonu kötülemek için yorum yapıyorlar. Diğer markalardan para mı alıyorlar anlamadım.
LG g2 güzel bir telefon ona lafım yok ama yorum yaptığın konu karşılaştırma veya hangi telefonu alıyım diye açılmış bir konu değil ki "General Mobile Discovery Elite kullananlar" diye açılmış. Karşılaştırma veya tavsiye başlıklı konular zaten sürüsüyle var. Anlatmak istediğim bu. Yani hem beğenmeyip hem de niye bu kadar yakından takip ediyorsunuz.
Kullananlar kulübüne kullananlar yorum yapmalı bence de ya da almayı duşunenler
Bi mahzuru yoksa sen hangi telefonu kullanıyosun öğrenebilir miyiz?Ben istediğim yere düşündüğümü yazarım bu seni bağlamaz g2 daha iyi ise g2 öneririm z2 iyi ise z2 öneririm bu kadar basit
Bi mahzuru yoksa sen hangi telefonu kullanıyosun öğrenebilir miyiz?
Ortamı germeye gerek yok
En iyisi sahip olduğundur
Keyfini çıkarın
Üst kısayol dediğin bildirim ekranı mı yok.arkadaslar telefonun aldım ama galiba telefonda bir sorun var üst kısayol yok yanı kaydırıyorm ınmıyor baska bı yerden mı onuda bılmıyorm bılgısı olan yazsn lutfen
arkadaslar telefonun aldım ama galiba telefonda bir sorun var üst kısayol yok yanı kaydırıyorm ınmıyor baska bı yerden mı onuda bılmıyorm bılgısı olan yazsn lutfen