General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ufak bir teknik ozellik videomuzu cektik ilk incelememiz http://youtu.be/FeyUMRu_8aI cihazla ilgili sorusu olan varsa yeni videolarımızda o konulara değinebiliriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba.İnceleme olarak istediklerim kamera performansı oyun performansı batarya performansı (yada bunların hepsini içeren genel inceleme) olabilir.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.İnceleme olarak istediklerim kamera performansı oyun performansı batarya performansı (yada bunların hepsini içeren genel inceleme) olabilir.

Kamera performansı olarak yapabilecegim disarida bir video cekerim. Oyun performans videolari var diye ihtiyac duymadim pek ama yapariz bi oyun testi. Batarya performansı oyuna başlamadan ve oyun sonunda duzeyini inceleyebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobile discovert elite lite 2. Parti ne zaman çikacak bilgisi olan varmi ??

elitezede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar sadece benmiyim elitezede acaba merak ettim. Yaklaşık 1,5 ay önce internetten aldım elite lite 999 TL ye. Telefon elime ulastıgında asık oldum diyebilirim. Fiyatına göre gayet iyiydi. Ancak 15 gün sonra sarjım bittiginde sarja taktım ama sarj olmadı. Kımızı ışık yanıp sönüyordu. Aldığım firmaya bildirdim ve telefonu iade etmek üzere gönderdim. 25 gün sona bana değişim yapacaklarını para iadesi mi yoksa yeni telefon mu istediğimi sordular. O paraya o özellikte bi telefon alamıyacam için yenisini istedim. Yaklaşık 1 hafta önce telefon elime ulaştı. Bide baktım ki 32 gb lık olanı göndermişler. Satın aldığım firmaya sordum yanlışlık mı var diye. Telpa bunu göndermiş bizde sana yolladık dediler. Cok mutlu oldum. Taki bugün sarj cihazını takana kadar. Gece batarya bitmişti sabah kalktım sarja taktım. Bide baktım allahım yine aynı arıza sarj olmuyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyo. En ufak bi hata yapmadım kullanırken gözüm gibi baktım ama sonuç bu. Araştıdım ama hiç böyle bi sorun yazan görmedim. Akıl erdiremiyom. İki kere aynı sey olur mu yaa. Suan yanımda duruyo acamıyorum telefonu cıldıracam yaa. Yine yollayacam firmaya, cok sevdiğim halde sogudum telefondan paramı isteyecem bu sefer. Bİliyorum o paraya alabileceğim bi telefon yok ama...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Arkadaslar sadece benmiyim elitezede acaba merak ettim. Yaklaşık 1,5 ay önce internetten aldım elite lite 999 TL ye. Telefon elime ulastıgında asık oldum diyebilirim. Fiyatına göre gayet iyiydi. Ancak 15 gün sonra sarjım bittiginde sarja taktım ama sarj olmadı. Kımızı ışık yanıp sönüyordu. Aldığım firmaya bildirdim ve telefonu iade etmek üzere gönderdim. 25 gün sona bana değişim yapacaklarını para iadesi mi yoksa yeni telefon mu istediğimi sordular. O paraya o özellikte bi telefon alamıyacam için yenisini istedim. Yaklaşık 1 hafta önce telefon elime ulaştı. Bide baktım ki 32 gb lık olanı göndermişler. Satın aldığım firmaya sordum yanlışlık mı var diye. Telpa bunu göndermiş bizde sana yolladık dediler. Cok mutlu oldum. Taki bugün sarj cihazını takana kadar. Gece batarya bitmişti sabah kalktım sarja taktım. Bide baktım allahım yine aynı arıza sarj olmuyor. Kırmızı ışık yanıp sönüyo. En ufak bi hata yapmadım kullanırken gözüm gibi baktım ama sonuç bu. Araştıdım ama hiç böyle bi sorun yazan görmedim. Akıl erdiremiyom. İki kere aynı sey olur mu yaa. Suan yanımda duruyo acamıyorum telefonu cıldıracam yaa. Yine yollayacam firmaya, cok sevdiğim halde sogudum telefondan paramı isteyecem bu sefer. Bİliyorum o paraya alabileceğim bi telefon yok ama...

1000 liraya 16gb 1200 e 32 gb g2 almak varken elite niye onu merak ettim para iadeni alıp g2 ye geçmeni farkı anlamanı tavsiye ediyorum :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
1000 liraya 16gb 1200 e 32 gb g2 almak varken elite niye onu merak ettim para iadeni alıp g2 ye geçmeni farkı anlamanı tavsiye ediyorum :)

1000 liraya sıfır g2 bulamassın cok cok zor anca sitelerde indirim falan varsa anca. 16 Gbler 1200tlden başlıyor, 1400 ile 1250 tl arası değişiyorlar. Her neyse g2 varken elite melite alınmaz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
1000 liraya sıfır g2 bulamassın cok cok zor anca sitelerde indirim falan varsa anca. 16 Gbler 1200tlden başlıyor, 1400 ile 1250 tl arası değişiyorlar. Her neyse g2 varken elite melite alınmaz.

1100 e filan 16gb 1200tl ye 32 bulunuyo ama 1200 e 32 almak varken 1100 verip 16 gb almak saçma bence

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben şunu merak ettim discovery elite alıp kullananlar buraya konu açmış. kullanan arkadaşlar veya almayı düşünenler fikir alış verişinde bulunsunlar diye ama ne hikmetse telefonu kullanmamış tecrübe etmemiş tamamen ön yargılı bir kaç arkadaş olanca güçleriyle telefonu kötülemek için yorum yapıyorlar. Diğer markalardan para mı alıyorlar anlamadım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Ben şunu merak ettim discovery elite alıp kullananlar buraya konu açmış. kullanan arkadaşlar veya almayı düşünenler fikir alış verişinde bulunsunlar diye ama ne hikmetse telefonu kullanmamış tecrübe etmemiş tamamen ön yargılı bir kaç arkadaş olanca güçleriyle telefonu kötülemek için yorum yapıyorlar. Diğer markalardan para mı alıyorlar anlamadım.

Telefonu kullanmadığımı nerden biliyon bende bir zamanlar alacaktım çok inceledim kasa yazılım kötü kamera 16mp diyolar 8 mp gibi çekio ön kamera daha güzel g2 ise kasası yazılımı kaliteli daha iyi sensör daha güzel tasarım , güncelleme desteği daha fazla rom daha fazla aksesuar gibi üstünlükleri bunlar varken ben eliti önermem tabiki şimdi bazı fanboylar güncelleme gelcek derler gelir tabiki canım gelmez hala discoverye kitkat verilcek discovery 2 çıkacak elite hata düzeltme güncellemesi gelcek siz bi 10 yıl hayal kurun belki bir gün gelir

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
LG g2 güzel bir telefon ona lafım yok ama yorum yaptığın konu karşılaştırma veya hangi telefonu alıyım diye açılmış bir konu değil ki "General Mobile Discovery Elite kullananlar" diye açılmış. Karşılaştırma veya tavsiye başlıklı konular zaten sürüsüyle var. Anlatmak istediğim bu. Yani hem beğenmeyip hem de niye bu kadar yakından takip ediyorsunuz.

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Son sayfada ctrl f yapıp gmd ve g2 aratsan g2 daha çok çıkıyor bana göre de saçma geliyor bu muhabbet

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
LG g2 güzel bir telefon ona lafım yok ama yorum yaptığın konu karşılaştırma veya hangi telefonu alıyım diye açılmış bir konu değil ki "General Mobile Discovery Elite kullananlar" diye açılmış. Karşılaştırma veya tavsiye başlıklı konular zaten sürüsüyle var. Anlatmak istediğim bu. Yani hem beğenmeyip hem de niye bu kadar yakından takip ediyorsunuz.

Ben istediğim yere düşündüğümü yazarım bu seni bağlamaz g2 daha iyi ise g2 öneririm z2 iyi ise z2 öneririm bu kadar basit

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullananlar kulübüne kullananlar yorum yapmalı bence de ya da almayı duşunenler

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
topbanner.jpg

Beyler bazı yanlış bilgileri düzeltelim.

General Mobile Discovery Elite adlı telefon Çin malı değil, 2009 yılında Miami/Florida-Amerika'da kurulan bi üretici tarafından yapılıyor.

Üretici firmanın ismi: BLU Products

Web sitesi: www.bluproducts.com

Discovery Elite'in orjinal adı: Life Pure XL

Discovery Elite telefonun orjinal hali ise bu: http://www.bluproducts.com/index.php/life-pure-xl

Yani General Mobile Türkiye haklarını alarak kendi adını verip bizlere uygun fiyatlara sunuyor.

Yok başkası yapıyo, yok bilmem ne diyerek GM'ye kızmak yersiz. Sonuçta herkesin belli bi üretim kapasitesi var. Herkes kendi üretemiyor.

Önemli olan satış sonrası destek.

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ortamı germeye gerek yok
En iyisi sahip olduğundur
Keyfini çıkarın

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Discovery elite uygun internetsiz FM radyo programı var mi arkadaslar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar telefonun aldım ama galiba telefonda bir sorun var üst kısayol yok yanı kaydırıyorm ınmıyor baska bı yerden mı onuda bılmıyorm bılgısı olan yazsn lutfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mesajlama bölümünde yanlışlıkla şifreleme koydum ve pin kartının şifresini giriyorum kabul etmiyor nasıl açıcam bu şifreyi ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Discovery elitin kamerasını merak ediyorum n8 veya G2 gibi merceği hareketli mi yoksa s3 gibi sabit mi kimse bu konu hakkında bilgi vermiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben daha telefonu almadim rizede henuz yok nezaman gelir sizce ve aksam foto cekerken bembeyaz oluyormus fotolar bu dogrumu cevaplarsaniz cok sevinirim teşekkurler :)