General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşalr gm elite nerden alabilirim yardımcı olabilecek birisi varsa cvp yazabilirmi antalyada oturuyorum

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalr gm elite nerden alabilirim yardımcı olabilecek birisi varsa cvp yazabilirmi antalyada oturuyorum

Ben n11 den bugun siparis ettim siyah rengi 1299 ama stokta yok beyazi 1360 ama 100 lira hediye karti veriyor axcess karta

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana Elite Hediye Edebilecek Var mı? Param Yetmiyo Hala Corby Kullanıyorum Param Olsa İlk İşim GMDE Almak Ama Biriktiremedim :( 0=D

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana Elite Hediye Edebilecek Var mı? Param Yetmiyo Hala Corby Kullanıyorum Param Olsa İlk İşim GMDE Almak Ama Biriktiremedim :( 0=D

Ben ogrenciyim haftalik 30 lira aliyorum yaklasik 1.5 yildir para biriktiriyordum oyle alabildim :) gokten dusmuyor kisacasi

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum eliteyi alabilmek için replika s4üm vardı onu sattım annami telefonsuz bıraktım corbyi aldım şuan 650 lira gibi bir birikmişim var hemen olmasını istiyorum taksit olayı kalkmasaydı alırdım ama şimdi iş peşinata binince illede biriktirmem gerekti hazirana anca alırım telefonu ozmanada gmd2 çıkar belki eliteden vazgeçebilirim.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum eliteyi alabilmek için replika s4üm vardı onu sattım annami telefonsuz bıraktım corbyi aldım şuan 650 lira gibi bir birikmişim var hemen olmasını istiyorum taksit olayı kalkmasaydı alırdım ama şimdi iş peşinata binince illede biriktirmem gerekti hazirana anca alırım telefonu ozmanada gmd2 çıkar belki eliteden vazgeçebilirim.

Beklentiniz cok yuksek degilse elite lite isinizi gorebilir ama bazi magazalarda hala taksit var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elite ve elite lite farklı gençler..
General mobile Discovery Elite için 1299 TL General mobile Discovery Elite Lite için 999 TL
Discovery Elite ve Elite Lite arasında sadece 2 fark bulunuyor. Discovery Elite’de 3 gb ram ve 32 gb dahili hafıza bulunurken, Lite versiyonun da 2 gb ram ve 16 gb dahili hafıza bulunuyor.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu 2 saat once teknosadan aldim gayet stabil ekrani mükemmel arayuzde nadir kasmalar yasadim fakat samsunga oranla yok denecek kadar az

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün Elite Lite' ı inceledim telefon çok hızlı tepkime süresi olsun sayfa geçişleri gibi şeyleri ön kamerası müthiş güzellikte arkakamerasına bakamadım 2 katlı bant tipi birşey vardı ön kamerası bile 6x yakınlaştırma yapıyo ama tek olumsuz yanı ve benim elite lite değilde elite almamı gerektiren şey hafıza sorunu sistem 8 gb ik yer kaplıyor buda benim işimi görmüyecek :(

maygesem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alan arkadaşlara soruyorum. Gerçek Snapdragon 800 işlemci mi var . yoksa biraz oynanmış normal snapdragon işlemci mi var ? Bir arkadaşımın söylediğine göre örneğin note3 için yurtdışından aldığı modeldeki ile türkiyeden satın aldığı modeldeki işlemcilerin farklı olduğunu. yurtdısı modelindeki işlemcinin telefonun lansman tanıtımındaki orjinal işlemcisi olduğunu söylemişti. Bu ne kadar doğrudur? ve aynı şey gmde için nasıldır ? Lütfen telefon elinde olanlar cevap versin.teşekkürler

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Öle bişi yapmıyo samsungun yaptığı şey mesala türkiyede 4g yok o özelliği kaldırıyo telefondan ama eliteler her yerde aynı arkadaşında note 3 konusunda haklı.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Telefonu alan arkadaşlara soruyorum. Gerçek Snapdragon 800 işlemci mi var . yoksa biraz oynanmış normal snapdragon işlemci mi var ? Bir arkadaşımın söylediğine göre örneğin note3 için yurtdışından aldığı modeldeki ile türkiyeden satın aldığı modeldeki işlemcilerin farklı olduğunu. yurtdısı modelindeki işlemcinin telefonun lansman tanıtımındaki orjinal işlemcisi olduğunu söylemişti. Bu ne kadar doğrudur? ve aynı şey gmde için nasıldır ? Lütfen telefon elinde olanlar cevap versin.teşekkürler

Bu zaten bilinen birşeydi Türkiye'deki Note 3 ve S4 akıllı telefonlar Samsung'un kendi işlemcisi [[h=1]Exynos ] ile getirmişti.[/h]
Yurtdışındakiler S800 işlemci barındırıyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bugün Elite Lite' ı inceledim telefon çok hızlı tepkime süresi olsun sayfa geçişleri gibi şeyleri ön kamerası müthiş güzellikte arkakamerasına bakamadım 2 katlı bant tipi birşey vardı ön kamerası bile 6x yakınlaştırma yapıyo ama tek olumsuz yanı ve benim elite lite değilde elite almamı gerektiren şey hafıza sorunu sistem 8 gb ik yer kaplıyor buda benim işimi görmüyecek :(

16 GB 8 GB'ı mı sistem tarafından kullanılıyor ? Emin misiniz ? En fazla 4 GB kullanıp kullanıcıya da 12 GB bir alan bırakması lazım.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kullananlar wifi direct baglantisi yapabiliyor mu ben yapamadim baglanamadi hatasi veriyor dosya gonderirkende wlan direct i kapatin hatasi veriyor

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Downclocklu olarak geliyor 2.26 ghz yerine 2.15 ghz hizinda calisiyor. Bu sayede pil kullanim suresi artiyor.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
general mobile lafım yok ama sırf telpa olduğu için almayın diyorum 2 defa telefonum arızaya gitti soketten 2 dir para aldılar bu nasıl garantidir anlamadım

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu zaten bilinen birşeydi Türkiye'deki Note 3 ve S4 akıllı telefonlar Samsung'un kendi işlemcisi [Exynos ] ile getirmişti.

Yurtdışındakiler S800 işlemci barındırıyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

16 GB 8 GB'ı mı sistem tarafından kullanılıyor ? Emin misiniz ? En fazla 4 GB kullanıp kullanıcıya da 12 GB bir alan bırakması lazım.
elite litede öle alıcaktım vazgeçtim sistem 8,72 mi ne kullanıya kullanıcıya 7,20 li bişiler kalıyo

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sanırım bu telefon piyasasının fiyat yönünden en iyi telefonlarından biridir General Mobile Elite. Ancak Samsung ve iPhone'un sözünün geçtiği bir dünyada ucuz fakat kaliteli telefonların onlara yetişmesi hayal ürünüdür. Artık herkes marka takılıyor, para sorun değil kimse için :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bence bu telefon yerine LG G2 almak daha mantıklı.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ben de elite lite kullanmaya başladım. ses çok kısık geldi bana.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Elite de cok kısık değil S3 ten daha güçlü.
.

İlk firsatta denerim ama s3'den daha iyi olsa bile yine de az geldi bana.

Telefonla birlikte aşağıdaki kilif da hediye edilmiş. Belki alacak olanlar için yaşadığım bir sorunu söyleyeyim. Telefon görüşmesi esnasında kilif kapaliyken yakinlik sensörü calişmiyor. Büyük ihtimalle kilif siyah olduğundan sensörün gönderdiği sinyali yansitmiyor ve sensörü yaniltiyor. Çünkü parmakla ya da herhangi bir şeyle kapandiğinda sorun olmuyor.

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=161350156&rnd=2044

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar suan telefon ile ilgili yeni birsey kesfettim. Uygulama icinde home tusuna bastigimda wallpaper biras grc geliyordu. Duvar kagidini masaustu canlı duvar kagitlari arasinda bulunan baloncuklar yaptim. Artik hem uygulamadan home tusuna basinca wallpaper gecikmeden geliyor hemde ekran kilitliyken daha hizli aciliyor. En azindan benim elite' imde böyle. Bilgilendirmek istedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayırlı olsun kardeşim öncelikle :)
Ben de almaya düşünüyorum elite lite ama 3g üzerinden görüntülü görüşme var mı deneme imkanın varsa deneyebilr misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 haftalık elite kullanıcısının

Şebeke den görüntü lu görüşme yok
Şarj bana 2gun yetiyor (40mb internet kullandim)
Wifi de bi problem yok
İnternet kullanımı sayfaların yüklenmesi çok hızlı
Fotoğraf kalitesi ve çekme hızı mukemmel
Çift tıkla kapalı ekranın açılması ve kapalı ekrana c harfi çizerek kamera açılması çok kullanisli
Soru su olan....

Not:marka meraklıları Hic bir şey bilmiyorsanız internet te bir suru telefon kiyaslayan siteler var orda bir karsilas Tırın da sonra konusun....

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fotograf cekme hizi samsunglara gore asiri yavas fakat kalite konusunda eline su dokemez samsunglar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
türkiyede birçok yerde yokmuş telefon almak istiyorum izmirde nerede bulabilirm bilgisi olan varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu telefonu almayan kendini öldürsün yakında almasam deliler hastanesinde yerim lcak

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi şu telefonu kullanan hiç hata gördümü telefonu sessize alıp geri açılmıyomuş telefona reset atmak gerekiyomuş bunlar varmı yazarsanız sevinirim.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi şu telefonu kullanan hiç hata gördümü telefonu sessize alıp geri açılmıyomuş telefona reset atmak gerekiyomuş bunlar varmı yazarsanız sevinirim.

Oyle seyler yok ama restart atinca panel duzeni eskiye donuyor.
Hatalara gelecek olursak hatasiz telefon yok zaten. Home tusuna basinca wallpaper gec geliyor bazen. Ana ekrani degistirdikten hemen sonra menuye girdiginizde arkada sayfalar gozukuyor(gecici). Menuye gectiginiz anda hizlica sayfa gectiginizde biraz bekliyor. Trafik uygulamasindan herhangi bir uygulamaya tikladiginizda uygulama durduruldu diyor. Bunlara karsin kamerasi iyi fakat geç cekiyor fotolari. Bataryasi oldukca iyi okulda cok oynamama karsin dayaniyor bana.