S
SDN Okuru
SDN Okuru
arkadaşalr gm elite nerden alabilirim yardımcı olabilecek birisi varsa cvp yazabilirmi antalyada oturuyorum
arkadaşalr gm elite nerden alabilirim yardımcı olabilecek birisi varsa cvp yazabilirmi antalyada oturuyorum
Bana Elite Hediye Edebilecek Var mı? Param Yetmiyo Hala Corby Kullanıyorum Param Olsa İlk İşim GMDE Almak Ama Biriktiremedim 0=D
Biliyorum eliteyi alabilmek için replika s4üm vardı onu sattım annami telefonsuz bıraktım corbyi aldım şuan 650 lira gibi bir birikmişim var hemen olmasını istiyorum taksit olayı kalkmasaydı alırdım ama şimdi iş peşinata binince illede biriktirmem gerekti hazirana anca alırım telefonu ozmanada gmd2 çıkar belki eliteden vazgeçebilirim.
Telefonu alan arkadaşlara soruyorum. Gerçek Snapdragon 800 işlemci mi var . yoksa biraz oynanmış normal snapdragon işlemci mi var ? Bir arkadaşımın söylediğine göre örneğin note3 için yurtdışından aldığı modeldeki ile türkiyeden satın aldığı modeldeki işlemcilerin farklı olduğunu. yurtdısı modelindeki işlemcinin telefonun lansman tanıtımındaki orjinal işlemcisi olduğunu söylemişti. Bu ne kadar doğrudur? ve aynı şey gmde için nasıldır ? Lütfen telefon elinde olanlar cevap versin.teşekkürler
Bugün Elite Lite' ı inceledim telefon çok hızlı tepkime süresi olsun sayfa geçişleri gibi şeyleri ön kamerası müthiş güzellikte arkakamerasına bakamadım 2 katlı bant tipi birşey vardı ön kamerası bile 6x yakınlaştırma yapıyo ama tek olumsuz yanı ve benim elite lite değilde elite almamı gerektiren şey hafıza sorunu sistem 8 gb ik yer kaplıyor buda benim işimi görmüyecek
Telefonu alan arkadaşlara soruyorum. Gerçek Snapdragon 800 işlemci mi var . yoksa biraz oynanmış normal snapdragon işlemci mi var ? Bir arkadaşımın söylediğine göre örneğin note3 için yurtdışından aldığı modeldeki ile türkiyeden satın aldığı modeldeki işlemcilerin farklı olduğunu. yurtdısı modelindeki işlemcinin telefonun lansman tanıtımındaki orjinal işlemcisi olduğunu söylemişti. Bu ne kadar doğrudur? ve aynı şey gmde için nasıldır ? Lütfen telefon elinde olanlar cevap versin.teşekkürler
elite litede öle alıcaktım vazgeçtim sistem 8,72 mi ne kullanıya kullanıcıya 7,20 li bişiler kalıyoBu zaten bilinen birşeydi Türkiye'deki Note 3 ve S4 akıllı telefonlar Samsung'un kendi işlemcisi [Exynos ] ile getirmişti.
Yurtdışındakiler S800 işlemci barındırıyordu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
16 GB 8 GB'ı mı sistem tarafından kullanılıyor ? Emin misiniz ? En fazla 4 GB kullanıp kullanıcıya da 12 GB bir alan bırakması lazım.
ben de elite lite kullanmaya başladım. ses çok kısık geldi bana.
.Elite de cok kısık değil S3 ten daha güçlü.
abi şu telefonu kullanan hiç hata gördümü telefonu sessize alıp geri açılmıyomuş telefona reset atmak gerekiyomuş bunlar varmı yazarsanız sevinirim.