General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bu telefonu almak şuanda mantıklı değil
Bir Albenisi yok şuanda
Bunun yerine Nexus 5 kullanıyorum şuan
Hani 801 işlemci nerde çift hoparlör yok teke düşürdüler işlemciden kısdılar
Nisan ayı GM 2 çıkartıcaklar 2 Gb ram li oda mayıs 3 hafta gelir
801 işlemci Elite modeli Haziranın 3 haftası gelir stoklamada sıkıntı yaşıyan bir firma ve yetersiz altyapısı gözüküyor
Eğerki müşteriye odaklanıcaksa ürünleri çabuk temin etmesi gerekir.
Bizlerde alıcı olarak bekliyoruz ama hevesimi kaçırmaları gerekmiyor.
Bu verilen sözler yerine malesefki getirilmedi.
Gecikme olunca müşteride tedirgin olması normal.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar elit ile elit lite arasındaki fark nedir elit lite dahamı iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tek fark elite 32 gb depolama , 3 gb ram. lite ise 2 gb ram, 16 gb depolama .

special54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kamera 16 megapixel diyor ama 5 megapixel xperia telefonumda(5 senelik) çektiğim resimlerim daha net ben bişey anlamadım bu işten. Kullanan arkadaşlar var mı elite kamera hakında ne düşünüyorsunuz acaba?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu kamera 16 megapixel diyor ama 5 megapixel xperia telefonumda(5 senelik) çektiğim resimlerim daha net ben bişey anlamadım bu işten. Kullanan arkadaşlar var mı elite kamera hakında ne düşünüyorsunuz acaba?
Elite ile çekilen fotoğrafları gördünüz mü?

safaktasoyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben aldım bir haftadır kullanıyorum sorun bana ne sormak isterseniz

safaktasoyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inceleme performans videosu nette dolu ben denedim hepsi hemen hemen gerçeği yansıtıyor. daha net soru sorarsanız daha iyi cevap verebilirim

safaktasoyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wifi çekimi note 2 gibişarjı gerçekten yeterli bir sorun yaratmıyor ısınma ws yok note 2 daha çok ısınıyordu oyunladrda falan (eski telim note 2)

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonu alan oldumu , aldiysaniz fiyat nedir

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar kolay gelsin , Discovery elite 31.03.2014 aldim ama piyasa fiyatina gedil geliş fiyati olan 1090 tlye . elimdeki cihaz 3 GB rem 32 GB romlu makinadir. Nazil diceksiniz makina bana gore kasasi olsun ,kamerasi olsun harika ki ön kamera muhteşem :-) ben gün içinde wifi ve 3g kullandigim halde gün sonu %50 şarj tüketimi ile biliyorum , 2500 mh pile az diyenler bi dusunsun bu makina Samsung vb. Cihazlardaki gibi android yazilimi yok ,daha sade ve stabil bi telefon yani benzini yemiyor kokluyor sadece ,. Yolda görenler ve takidiklar ilk gördüklerini Sony xperia Z2 mi diye soruyorlar sonra soyledigimde GM olduğunu tek kelime su (tablet gibi o nedir la :)

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Arkadaşlar kolay gelsin , Discovery elite 31.03.2014 aldim ama piyasa fiyatina gedil geliş fiyati olan 1090 tlye . elimdeki cihaz 3 GB rem 32 GB romlu makinadir. Nazil diceksiniz makina bana gore kasasi olsun ,kamerasi olsun harika ki ön kamera muhteşem :-) ben gün içinde wifi ve 3g kullandigim halde gün sonu %50 şarj tüketimi ile biliyorum , 2500 mh pile az diyenler bi dusunsun bu makina Samsung vb. Cihazlardaki gibi android yazilimi yok ,daha sade ve stabil bi telefon yani benzini yemiyor kokluyor sadece ,. Yolda görenler ve takidiklar ilk gördüklerini Sony xperia Z2 mi diye soruyorlar sonra soyledigimde GM olduğunu tek kelime su (tablet gibi o nedir la :)

Çok cahiller var :D hayırlı olsun bu arada ön ve arka kameradan resim cekip buraya atabilirmisiniz merak edenler çok.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Millet olarak marka takıntısı var bizde. Ozelligini ve performansını bilmeden konusuyorlar.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
En baştan söyleyeyim: 2500 mh hiç yeterli değil. 4.4 kitkat gelince ne olacak? Eskisinden daha fazla şarz yer.

safaktasoyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu biz aldık kullanıyoruz pil gayet yeterli diyoruz bazı çok bilmişler hala "2500 mah yeterli değil" diye kuru sıkı atıyor millet.

discovery elite n ve arka kamera ile çekilen resimler
arka_kamera.jpg
on_kamera.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
yahu biz aldık kullanıyoruz pil gayet yeterli diyoruz bazı çok bilmişler hala "2500 mah yeterli değil" diye kuru sıkı atıyor millet.

discovery elite n ve arka kamera ile çekilen resimler
arka_kamera.jpg
on_kamera.jpg

Kardeşim şuan Elite'in androidi 4.2 ama 4.4 geldiğinde 2500 mh yeterli olacak mı?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ön ve arka kameranın performansı iyi gibi :)
güle güle kullanın hayırlı olsun.

safaktasoyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
henüz yeni ya sürekli kurcalıyorum. sabahtan beri 6 yada 7 tane launcher indirdim kaldırdım görüşme yapıyorum internette geziyorum ya en zorlu ve yoğun günümde % 25 ile şarja takıyorum yatarken. pili yeterli yarı yolda bırakmıyor.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
En baştan söyleyeyim: 2500 mh hiç yeterli değil. 4.4 kitkat gelince ne olacak? Eskisinden daha fazla şarz yer.

Dostum diyorsun ki 4.4 kitkat gelince ne olucak ,bak gör gelsin yine aynisi olucak sarji yine ayni oranda kullanacak .. GM bunun icin calisiyor sadecelestirme yapiliyor sen sakin ol ,( en uyuz olduğum konu discoveyde telefonu terse yatirinca gelen aramayi sessize alıyordu bunda yok, discoveryde desktopda yeni klasör aciliyordu elite yok .. )

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaslar istanbul bilisimde discovery elite 16 gb diye bir model bulunuyor 999 liraya,ama ramine 3gb yaziyor,bildigim kadariyla elite litede 16 gb var sadece,normal elitenin 16 gb versiyonu var mi gercekten?

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar istanbul bilisimde discovery elite 16 gb diye bir model bulunuyor 999 liraya,ama ramine 3gb yaziyor,bildigim kadariyla elite litede 16 gb var sadece,normal elitenin 16 gb versiyonu var mi gercekten?
yanlış biliyorsun 3gb ram olanda sadece 32gb rom var onun 16 gb romlu olanı lite adıyla geçiyor ve 2gb ram bulunuyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yanlış biliyorsun 3gb ram olanda sadece 32gb rom var onun 16 gb romlu olanı lite adıyla geçiyor ve 2gb ram bulunuyor.

Yanlis bilmiyorum,litein 2gb ram 16gb rom,normal elitenin 32gb rom 3 gb ram ile geldigini biliyorum zaten,ama istanbul bilisimin sitesinde 3gb ramli 16 gb romlu bir model gorunce acaba yeni mi cikti diye dusundum,lutfen mesajimi dogru durust okuyun:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu kadar zaman geçti hala daha Telpanın elinde bu model yoksa bilin ki alınmaz bu telefon. Piyasaya bomba gibi girecekti güya lakin bomba patladı. General Mobile yakaladığı ivmeyi hızla sıfırlıyor. Yeterli stoğu olmadan bu kadar reklam yapmamalıydı. Ben çevremde kullananı hiç görmedim bulunmuyor çünkü. Bu kadar aksaklık böyle bir firmaya yakışmıyor.