Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 120
ne olursa olsun g2 nin hafıza düşük geliyor bana 1200 e düşünce alcam bundan bitane performans olarak da üst düzey
Arkadaşlar ben cihazı hem kullanmak hem de geliştirme için alacağım USB Debug (Hata ayıklama) yapabilir miyiz Geliştirici Araçlarına sahip mi ?
Olmaz Vatan indirimleri Lansman ürünlerini kapsamıyor. Reklamlarda bağırıyor kapsamıyor diye.Vatandaki heftasonu indirimi elite içinde geçerli olucak mı acaba?
Vay be aslında bilmiyorumdum bu telefon ile başlayacağım.bütün android cihazlar sahiptir. Derleme numarasına 7 defa dokunursanız geliştirici seçenekleri çıkar, ki madem geliştiricisiniz bunu bilmeniz lazımdı.
hangi amiral gemisi 3000 liradan çıkıyor bi göstersene merak ettim
Haklısın nisan ayında yeni versiyon gelicekmiş işlemci olarak s801 ile yani onu almak daha mantıklı bu arada o gelirse ilk serinin fiyatı düşey lite 999 tl olduğuna göre ne kadar düşeo muamma :closedeyes:ilk çıkan seriden almak mantıklı değil gibi
Hocam nisan sonunda deniyor ama elite de ciddi anlamta zaman sıkıntısı çekmiştik ki zaten ne verdikleri zamanda telefon geldi ne söyledikleri fiyattan geldi nede söylenilen özelliklerde geldi ben mayıs ayı içerisinde tüketiciye ulaşır diyorum :mrgreen:801 li işlemci ne zaman gelecekmiş tam olarak belli mi ? Değilse bile sizce ne zaman gelir ?
Param yok, öğrenciyim, abim LYS'den sonra alacak bana O yüzden savundu da telefonu almadı falan demeyin Genelleme yaptımHani elit elit diye 22 sayfa kurusıkı
parcaladınız yokmu cihazı alıp şurda ıkı kelime edecek vıdeo atacak.