General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
ne olursa olsun g2 nin hafıza düşük geliyor bana 1200 e düşünce alcam bundan bitane :) performans olarak da üst düzey :)

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] video YouTube'dan başka bir yere yüklenebilir mi ? Youtube nolduysa artık bir türlü izlenmiyor.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Snapdragon 801'li modeli gelecekse onu bekleyip, öyle alın.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
en baştan 801 ile gelmiyorsa hiç gelmez ilk parti s800 sonraki partiler s801 olur mu öyle saçmalık.

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o fiyata o telefon iyi ve test videolarinda oldukca stabil bir cihaz insallah sorunu olmaz

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2 GB ramliyi alicam ben 16 ROM olanini Rami fazla kullanmiyor discovery

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elite lite modeli hakkında çıkacak ve 999tl olacak deniyor ama ne bir yerde satışı var ne de inceleme videosu bunun ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan varmı ?

alperenturkoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben cihazı hem kullanmak hem de geliştirme için alacağım USB Debug (Hata ayıklama) yapabilir miyiz Geliştirici Araçlarına sahip mi ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bütün android cihazlar sahiptir. Derleme numarasına 7 defa dokunursanız geliştirici seçenekleri çıkar, ki madem geliştiricisiniz bunu bilmeniz lazımdı.

mustafa0985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatandaki heftasonu indirimi elite içinde geçerli olucak mı acaba?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşlar telefonun fiyatında indirim olmaz en fazla hediye çeki ya da kredi kartı puanı bulabilirsiniz boşa beklemeyin indirim

alperenturkoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vatandaki heftasonu indirimi elite içinde geçerli olucak mı acaba?
Olmaz Vatan indirimleri Lansman ürünlerini kapsamıyor. Reklamlarda bağırıyor kapsamıyor diye.
bütün android cihazlar sahiptir. Derleme numarasına 7 defa dokunursanız geliştirici seçenekleri çıkar, ki madem geliştiricisiniz bunu bilmeniz lazımdı.
Vay be aslında bilmiyorumdum bu telefon ile başlayacağım.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Discovery Elite 2GB Ram Lite versiyonu Nisan ayında satışa sunulması planlanan modelimizdir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
soru hakikaten çok mantıklı hacı :thumbup: ama sanmıyorum ya o çok büyük saçmalık olur bence :D:blink: belki hani lansman yeni yapıldıya ondan öyle yazılmış olabilir ama bi vatana sormak lazım bilgi alırsan cevap ver bende merak ettim :D:confused1:

mustafa 09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk çıkan seriden almak mantıklı değil gibi
Haklısın nisan ayında yeni versiyon gelicekmiş işlemci olarak s801 ile yani onu almak daha mantıklı bu arada o gelirse ilk serinin fiyatı düşey lite 999 tl olduğuna göre ne kadar düşeo muamma :closedeyes:

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler suan seçimler yüzünden bu telefon 1299 TL Nisan ayını bekleyen arkadaslara söylüorum o sıralar bu telefonun fiyatı artar 2.5 Ghz için değer mi bilmiorum o kadar beklemek durmak ama o fiyatın artacağı kesin gibime geliyor !!

mustafa 09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki bu versiyonun fiyatı yeni versiyon gelince düşer ama çokta düşer mi derseniz sanmam çünkü ilk çıkan versiyon fiyat olarak lite ile 4G arasında gidip gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
801 li işlemci ne zaman gelecekmiş tam olarak belli mi ? Değilse bile sizce ne zaman gelir ?

mustafa 09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
801 li işlemci ne zaman gelecekmiş tam olarak belli mi ? Değilse bile sizce ne zaman gelir ?
Hocam nisan sonunda deniyor ama elite de ciddi anlamta zaman sıkıntısı çekmiştik ki zaten ne verdikleri zamanda telefon geldi ne söyledikleri fiyattan geldi nede söylenilen özelliklerde geldi ben mayıs ayı içerisinde tüketiciye ulaşır diyorum :mrgreen:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hani elit elit diye 22 sayfa kurusıkı
parcaladınız yokmu cihazı alıp şurda ıkı kelime edecek vıdeo atacak.

sondanönce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seçimler bittikten sonra nisan aynıda fiyatların düşmesini bekliyorum sonrasında hemen alacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
800işlemci ile pil daha uzun gidecek ise 801egerek yok. 800zaten çok güçlü bir işlemci.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hani elit elit diye 22 sayfa kurusıkı
parcaladınız yokmu cihazı alıp şurda ıkı kelime edecek vıdeo atacak.
Param yok, öğrenciyim, abim LYS'den sonra alacak bana :D O yüzden savundu da telefonu almadı falan demeyin :D Genelleme yaptım :P