alperenturkoz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İkinci bir sorumu da yöneltiğim cihaz NFC destekli mi ?
Evet NFC desteği varİkinci bir sorumu da yöneltiğim cihaz NFC destekli mi ?
General mobile discovery ilk telefonuyla piyasayı sarsmıştı kalite bakımından bu telefon ilede sarsıcagını dusunuyorum insanlar 1.500-1.750 tl gibi fiyatlarla piyasada olan telefonlar yerine bence bu fiyat perfonmars urunune daha ilgili olacaktır.GM bu telefonu iyi yapılandırmış özellikleri ve kullanıcaya tabir şekli iyi bir biçimde sunuluyor ve türkiyede aktif bir ofisi olmasıyla birlikte dogru yol alıp buyuk rakiplerle yarışıyor.
takılmıyor ancak 32 gb hafızası varözelliklere kağıt üstünde bakınca harika telefon ve fiyat da çok iyi ama gm olunca tam güvenemiyorum. g2 ile yaklaşık aynı fiyata gelirse g2 alırım çünkü o lg bu gm.
ayrıca elite e sd kart takılıyor değil mi?
general mobile discovery elite özellikleri
- 2.5ghz 4 çekirdek snapdragon 800ac işlemci
- adreno 550mhz adreno 330 gpu
- 3gb sistem belleği / 32gb rom
- 5,5" full hd jdi gorilla glass 3 ekran
- 16mp arka, optik odaklamalı 8mp ön kamera
- 2500mah batarya
- wifi, bluetoth 4.0, gps - glonass
fiyat: 1199 tl olacağı söyleniyor.
detaylar için tıklayınız...
S5 kim bununla kapışmak kim bea.Performans olarak z2 yi bile geçer bence ama kasasını kronik sorunlarını bilemeyecem# GM Discovery'de olan şarj soketi sorununu göz artı etmemişler ve şarj soketinde güçlendirmeler yapmışlar.
# Elite versiyon iki bölüm halinde çıkacak birisi Snapdragon 800 en geç Nisan ortasına kadar planlanıyor. Diğeri ise Snapdragon 801 (800ac) buda yıl ortasında çıkması planlanıyormuş.
# Şuan piyasaya baktığımızda bu telefonla yarışacak 2 tane telefon var birisi Note 3 diğeri ise Samsung'un amiral gemisi Galaxy S5 gibi görünüyor.
# Batarya konusuna gelirsek tamamen güç tasarafu sağlayan ekran takmışlar yani boş yere pil harcamayacak ve Full HD olacak.
# Lite versiyonunda en son Telpa'nın verdiği bilgiye göre 1000 TL'yi geçmeyecekmiş.
aradaki fark hız aşırtılmış versiyon olması s801 daha hızlı çalışıyor.s800 işlemcisi olan telefonlar 4k video destekliyor ama 4k video koymak firmanın elinde lite dediğin telefon s800 işlemciye sahip 2gb ram 16gb hafıza var bu telefonun emsali olan g2 şuan 1400 civarında 900 tl civarı gelirse gayet alınabilir bir cihazS801 ile 800 arasında işlemci dışında ne fark var ki. Hadi 4k video desem o s805 ile oluyordu ama fark ne anlamadım. Lite de götürürmü ki acaba çok bilmiyorum şimdi özellikleri. Lite yarı yolda bırakırmı?
S5 kim bununla kapışmak kim bea.Performans olarak z2 yi bile geçer bence ama kasasını kronik sorunlarını bilemeyecem
- - - Mesaj Güncellendi - - -
aradaki fark hız aşırtılmış versiyon olması s801 daha hızlı çalışıyor.s800 işlemcisi olan telefonlar 4k video destekliyor ama 4k video koymak firmanın elinde lite dediğin telefon s800 işlemciye sahip 2gb ram 16gb hafıza var bu telefonun emsali olan g2 şuan 1400 civarında 900 tl civarı gelirse gayet alınabilir bir cihaz
birnumaramda gördüm dostumhangi sitede gördünüz?