General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba benim general mobile discovery 16 gb var alalı 2 hafta oldu telefon çok güzel de kaç saat şarj etcem ben bunu, telefonu şarj doldu diyince çıkıarıom koyuyom masaya 1 saatte %5 şarj bitiyor,hiç kullanmadan bi de hep %22 den %12 ye 30 saniyede bitiyor.bu normal mi???

senin telefona şarj sorunu var knk götür servise bide özellikleri biraz kıs kullan daha iyi olur telefon 1-2 haftaya çıkıca Discovery elite ozaman alabilirsin atakankk

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
halit naptın arkadaş sen yaw he bi dur batarya kalibre olmuyorsa o son çaredir

google batarya kalibrasyonu yaz bir çok yazı çıkar yönergeleri takip et olmazsa teknik destek yada aldığın yere götür

atakankk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikleri kıs demişsin zaten güç tasarrufunda,parlaklık en azda,herşey minumumda daha ne yapayım,telefonu dolunca çıkarıom koyuyom masaya 1 saatte %10 şarj gidiyo,şu kalibrasyona bi bakıyım inşallah olur.

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onları denemiş olduğunu düşünerek onu söylemiştim DenneFry :)
bide şu var kalibrasyondan ayrı kendiliğinden düzelmesi (garip ama oluyor) bizimkinde de o sorun oldu 1 haftada kendisi sıkıntı olmadan batarya kullanımını uzattı advanced mobile care kullanmayı dene kullanmıyorsan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Donanım bilgilerine bakılınca çok güzel bir telefon olmuş görünüyor. Ancak 1200 TL GM hedef kitlesini göz önüne alırsak ücret pahalı duruyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
arkadaş şaka yapıyor sanırsam. o özellikli diğer telefonlar iki katına bile çıkıyor. bence gayet makul. eldeki satılıp alınabilir bile.

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir site vasıtasıyla erken test ötekli yani kullanıcının ve medyanın görmediği teknik servislere içini açıp kurcalamaları için verilen bir örneği incelediler erken test örneği bile bir telefonun kastığı oyunlarda full özellikte kasmadan oynanabiliyor gayet başarılı bir çalışmakta isterseniz inceleyebiliriniz

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Pili dışında sorun yok bence. Bu fiyat olursa eğer yok satacaktır.

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
astegon pil sorunuda firma tarafından çözülmüş en az pil tüketen ekran kullanımı var telefonda bi kaç site araştırıp videolara bakınız derim burada video yok çünkü :) yani ben göremedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu söylediğiniz bu gün için geçerli değil. Ayrıca, Çin; Bugün Volvo'yu bile aldığını düşünürseniz bu sorun olmaz. Bazı ürünlerde dışa bağımlılık kaçınılmaz. En azından GM Türkiye'de çok ciddi bir yazılım ve üretim kadrosu var ise ben kesinlikle tavsiye ederim. En azından bir tane alacağım.

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu söylediğiniz bu gün için geçerli değil. Ayrıca, Çin; Bugün Volvo'yu bile aldığını düşünürseniz bu sorun olmaz. Bazı ürünlerde dışa bağımlılık kaçınılmaz. En azından GM Türkiye'de çok ciddi bir yazılım ve üretim kadrosu var ise ben kesinlikle tavsiye ederim. En azından bir tane alacağım.
bencede deneyiniz GM D alıp babama hediye ettim gerçekten memlun şuana kadar ne şarj nede servislik bir sorun yaşamadık şarj ile ilgili sorun yaşayanlar hatayı kendinde aramalı tmm kablo şarj etmiyo da onu bi sök tekrar dene içine tepmeye çalışma değilmi ???
GM Elite de kendime alıcam video çekicem paylaşırım siteden izin gelirse elbette ...

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
uzun yılların aple kullanıcısyım iphone 4 üm kırıldı yenı tel almayı düşünüyorum. Birde androidi deneyeceğim bu cihaz ile değişiklik olsun. :)

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kart desteği yok
+3000 batarya yok
batarya değişimi yok

dolar ne kadar düşsede artsada telefonun değeri 800 tl den fazla değil

Elife e7 fışardan getirilip pasaport kaydı yapılsa 1000 liraya maliyeti var

bu telefonun 32 gb versiyon değeri taş çatlasa 900 liradır

buna kıyasla bu telefona +1000 lira verenede diyecek sözüm yok
moto g bile 850 TL, bu telefon şuan piyasadaki tüm telefonları siler süpürür
diyeceksin ki samsung'un yazılı farklı, sony'nin yazılı farklı
evet görüyoruz, bilerek sorunlu güncelleme yapıyorlar sonra biraz düzeltiyorlar ama millet başka telefon almak zorunda kalıyor. 1 sene önceki telefon kasmaktan başka birşey yapmıyor
s5, g3, z2 falan piyasaya çıkınca belki bu telefonun üstünde performansları olur ama o telefonları da 2200 TL den aşağı alamazsın. bu telefon 1400TL ye bile f/p nin kralı olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok güzel bir telefon
millet fiyatı düşük olduğu için kıllanabilir ama bugün 650$ olan amiral gemilerin maliyeti 200$'ı geçmiyor.
ben reklama para vermek istemiyorum, elimde olan telefona para vermek istiyorum.

telefona gelecek olursak batarya düşük gibi ama ekranı çok az enerji harcıyor. bu yüzden 1 gün için rahat yeterli olacaktır.
zaten günümüzde bataryayı en çok tüketen ekranlardır.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Huaweide ucuz bir telefon çıkarmış yada benim yeni haberim oluyor g610 modelinde. Vodafone satıyor galiba otobüs durağında gördüm reklamını kdv dahil 499lira (sadece tarifeylede olabilir) yazıyordu 5inç 4 çekirdekli işlemci (marka modeli yazmıyordu işlemcinin) 1gb ram 5mp kamera bir bilginiz var mı acaba [MENTION=19025]AliA[/MENTION] [MENTION=56637]mendocino[/MENTION]

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Huaweide ucuz bir telefon çıkarmış yada benim yeni haberim oluyor g610 modelinde. Vodafone satıyor galiba otobüs durağında gördüm reklamını kdv dahil 499lira (sadece tarifeylede olabilir) yazıyordu 5inç 4 çekirdekli işlemci (marka modeli yazmıyordu işlemcinin) 1gb ram 5mp kamera bir bilginiz var mı acaba @AliA @mendocino
1.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli MTK MT6589 işlemcisi var.
1 gb ram, 5mp/0.3 mp kamera, 5", 540x960, 2150 mAh batarya, android 4.2, 4 gb hafıza.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
snopdragon 800 var cihazda, ac versiyonlu gelmiyor malesef.

Aynen snapdragon 800 var 800ac degil. Yani2.5 ghz degil 2.2 Ghz ve 550MHz degil 450 Mhz olcak. Ama yine de cok guzel telefon bence. Tasarimi siyah renkte guzel gorunuyor ancak renkli modellerinde cercevelerin kalin olmasi amatör hissi veriyor. Sanirim bu yuzden de genel mudurun aciklamasiyla sadece siyah ve beyaz rengi cikacak. 23 subattan once cikmasi bekleniyor. Ayni zamanda bi sure sonra da "discovery elite lite" cikacak. Mart gibi. Onda ram 2gb ve rom 16gb olacak ancak onda snapdragon 800ac gorebilecegiz. Fiyati daha dusuk olacak.

byphone42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsterse bu donanımla 800 liraya gelsin rekorlar kıracak kadar satamaz. Discovery kadar satar. Bizim insanımızda marka takıntısı olduktan sonra fahiş fiyatlarda asla düşmez.
Bkz. Samsung'un bilmem kaç milyon s3 satması.

Aynen katılıyorum bizim millet marka takıntılı :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Su fotografi koyuyum da lite versiyonu iste burda normal versiyonu da burdabir de 4g lisi var
era4e2u4.jpg

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
moto g bile 850 TL, bu telefon şuan piyasadaki tüm telefonları siler süpürür
diyeceksin ki samsung'un yazılı farklı, sony'nin yazılı farklı
evet görüyoruz, bilerek sorunlu güncelleme yapıyorlar sonra biraz düzeltiyorlar ama millet başka telefon almak zorunda kalıyor. 1 sene önceki telefon kasmaktan başka birşey yapmıyor
s5, g3, z2 falan piyasaya çıkınca belki bu telefonun üstünde performansları olur ama o telefonları da 2200 TL den aşağı alamazsın. bu telefon 1400TL ye bile f/p nin kralı olur

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok güzel bir telefon
millet fiyatı düşük olduğu için kıllanabilir ama bugün 650$ olan amiral gemilerin maliyeti 200$'ı geçmiyor.
ben reklama para vermek istemiyorum, elimde olan telefona para vermek istiyorum.

telefona gelecek olursak batarya düşük gibi ama ekranı çok az enerji harcıyor. bu yüzden 1 gün için rahat yeterli olacaktır.
zaten günümüzde bataryayı en çok tüketen ekranlardır.

Ne yapmak isteğin belli değil neyi nasıl neden savunuyor musun anlaşılmaz bir durumdasın

Generel mobile sadece işin yazılım tarafında şuan bu telefonun üstüne bişey konulmayacak telefonun özellikleri belli

Kod:
[URL]http://www.andronova.net/2013/11/30/gionee-elife-e7-en-hizli-ve-guclu-android-telefonu-olma-yolunda/[/URL]

ne olursa olsun 2500 mah yetersiz kesinlikle

Madem bir telefon yapacak gionee elife e7 ismini değiştirip satacak bize

oppo **** 7 4000 mah bataryalı telefonu alıp bize ismini değiştirsip satsın yoksa bir anlamı yok elife e7 telefonu bizlere sunmasının şahsen

şuanda gionee elife e7 getirtsem 445 $ = 975 TL 150 pasaport kaydı yapılsa bile 1125 TL Her Hafta Cuma güncellemem gelir kafam rahat

Ayrıca Dediğim 445$ telefonda SD800AC Versiyon

Öğrendiğim kadarıyla pasaport kaydı yapılmaya gerek yokmuş baştada dediğim gibi 900 tl bu telefonun max fiyatıydı 75 tl de gm nin her cuma yapmayacağı güncelleme ücreti olsun :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Gionee Elife E7'yi orjinal adıyla Türkiye'ye getirdi de biz mi almadık? Nedir şu General Mobile firmasıyla alıp veremediğiniz anlamış değilim. Adamlar size Note3'den sonra en iyi telefonu hem de 1200 liraya getiriyor. Siz yok bataryası 2500mAh, yok dış kabı çok dandik, yok bunun işlemcisi 800ac değil bizi kandırıyorlar falan filan vesayir diyorsunuz. Yok yok cidden bizim milletimiz kazıklanmayı kendine iş bilmiş kesinlikle. Aynı telefonu SONY, Samsung, LG kendi ismiyle çıkarsa 2000 TL çıkış fiyatı koysa o bataryayı gözünüz görür mü çok merak ediyorum.

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne yapmak isteğin belli değil neyi nasıl neden savunuyor musun anlaşılmaz bir durumdasın

Generel mobile sadece işin yazılım tarafında şuan bu telefonun üstüne bişey konulmayacak telefonun özellikleri belli

Kod:
[URL]http://www.andronova.net/2013/11/30/gionee-elife-e7-en-hizli-ve-guclu-android-telefonu-olma-yolunda/[/URL]

ne olursa olsun 2500 mah yetersiz kesinlikle

Madem bir telefon yapacak gionee elife e7 ismini değiştirip satacak bize

oppo **** 7 4000 mah bataryalı telefonu alıp bize ismini değiştirsip satsın yoksa bir anlamı yok elife e7 telefonu bizlere sunmasının şahsen

şuanda gionee elife e7 getirtsem 445 $ = 975 TL 150 pasaport kaydı yapılsa bile 1125 TL Her Hafta Cuma güncellemem gelir kafam rahat

Ayrıca Dediğim 445$ telefonda SD800AC Versiyon

Öğrendiğim kadarıyla pasaport kaydı yapılmaya gerek yokmuş baştada dediğim gibi 900 tl bu telefonun max fiyatıydı 75 tl de gm nin her cuma yapmayacağı güncelleme ücreti olsun :)
1. si pasaport kaydının olmadığını nereden duydunuz hayretler içerisindeyim ?
2. si çinden getirdin şebeke sorunu çekmeyeceğin ne belli
3. sü çinden getirmek o kadar kolay değil ..

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
1. si pasaport kaydının olmadığını nereden duydunuz hayretler içerisindeyim ?
2. si çinden getirdin şebeke sorunu çekmeyeceğin ne belli
3. sü çinden getirmek o kadar kolay değil ..

Görende seni yıllardır bu işlerin içinde sanacak yaş 18 daha dur ne oldu :)

Bir zaman bende hayal dediğim şeyler çoktu ama gerçek oldu :)

Fenomenon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@DenneFry
asıl senin ne yapmak istediğin belli değil
sırf marka takıntın yüzünden fanboyluğun yüzünden GM'ye çamur atamazsın.
madem o telefon o kadar paraya geliyor, madem o kadar kolay sen getir sen sat.
ama siz kazıklanmayı seven tiplersiniz.
samsung'un 650$ olan telefonunun maliyeti 200$. madem her şeyden o kadar çok anlıyorsun, hadi bana bunu açıkla.

adamlar discovery gibi bir telefonu 650 TL ye getiriyorsa, bize sadece helal olsun demek düşer
eğer discovery olmasaydı millet 700-750 TL verip s3 gibi çöp alacaktı, yada 1000-1100 TL ye s4 mini
ha sahi s4 mini demişken, bu s4 mini discovery elitten daha iyi mi telefon da 1000 TL ye satılıyor ??
bu arada htc one mini'nin 1200 TL den aşağı satılmadığını da unutmayalım

biraz fanboyluğu bırakın artık

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çok iyi yapmışlar en çok ön kameranın 8 MP olmasına şaşırdım. Pil konusundada 2500mAh yerine en az 3000 mAh koymaları gerekirdi bence sonuçta 5.5 inç Full HD ekran.