merhaba benim general mobile discovery 16 gb var alalı 2 hafta oldu telefon çok güzel de kaç saat şarj etcem ben bunu, telefonu şarj doldu diyince çıkıarıom koyuyom masaya 1 saatte %5 şarj bitiyor,hiç kullanmadan bi de hep %22 den %12 ye 30 saniyede bitiyor.bu normal mi???
Telefon çıksın 1-2 haber patlatayım onlar da satışları patlatsın.
hani nfc hani konu kilit üye ban
bencede deneyiniz GM D alıp babama hediye ettim gerçekten memlun şuana kadar ne şarj nede servislik bir sorun yaşamadık şarj ile ilgili sorun yaşayanlar hatayı kendinde aramalı tmm kablo şarj etmiyo da onu bi sök tekrar dene içine tepmeye çalışma değilmi ???Bu söylediğiniz bu gün için geçerli değil. Ayrıca, Çin; Bugün Volvo'yu bile aldığını düşünürseniz bu sorun olmaz. Bazı ürünlerde dışa bağımlılık kaçınılmaz. En azından GM Türkiye'de çok ciddi bir yazılım ve üretim kadrosu var ise ben kesinlikle tavsiye ederim. En azından bir tane alacağım.
moto g bile 850 TL, bu telefon şuan piyasadaki tüm telefonları siler süpürürkart desteği yok
+3000 batarya yok
batarya değişimi yok
dolar ne kadar düşsede artsada telefonun değeri 800 tl den fazla değil
Elife e7 fışardan getirilip pasaport kaydı yapılsa 1000 liraya maliyeti var
bu telefonun 32 gb versiyon değeri taş çatlasa 900 liradır
buna kıyasla bu telefona +1000 lira verenede diyecek sözüm yok
1.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli MTK MT6589 işlemcisi var.Huaweide ucuz bir telefon çıkarmış yada benim yeni haberim oluyor g610 modelinde. Vodafone satıyor galiba otobüs durağında gördüm reklamını kdv dahil 499lira (sadece tarifeylede olabilir) yazıyordu 5inç 4 çekirdekli işlemci (marka modeli yazmıyordu işlemcinin) 1gb ram 5mp kamera bir bilginiz var mı acaba @AliA @mendocino
snopdragon 800 var cihazda, ac versiyonlu gelmiyor malesef.
İsterse bu donanımla 800 liraya gelsin rekorlar kıracak kadar satamaz. Discovery kadar satar. Bizim insanımızda marka takıntısı olduktan sonra fahiş fiyatlarda asla düşmez.
Bkz. Samsung'un bilmem kaç milyon s3 satması.
moto g bile 850 TL, bu telefon şuan piyasadaki tüm telefonları siler süpürür
diyeceksin ki samsung'un yazılı farklı, sony'nin yazılı farklı
evet görüyoruz, bilerek sorunlu güncelleme yapıyorlar sonra biraz düzeltiyorlar ama millet başka telefon almak zorunda kalıyor. 1 sene önceki telefon kasmaktan başka birşey yapmıyor
s5, g3, z2 falan piyasaya çıkınca belki bu telefonun üstünde performansları olur ama o telefonları da 2200 TL den aşağı alamazsın. bu telefon 1400TL ye bile f/p nin kralı olur
- - - Mesaj Güncellendi - - -
çok güzel bir telefon
millet fiyatı düşük olduğu için kıllanabilir ama bugün 650$ olan amiral gemilerin maliyeti 200$'ı geçmiyor.
ben reklama para vermek istemiyorum, elimde olan telefona para vermek istiyorum.
telefona gelecek olursak batarya düşük gibi ama ekranı çok az enerji harcıyor. bu yüzden 1 gün için rahat yeterli olacaktır.
zaten günümüzde bataryayı en çok tüketen ekranlardır.
[URL]http://www.andronova.net/2013/11/30/gionee-elife-e7-en-hizli-ve-guclu-android-telefonu-olma-yolunda/[/URL]
1. si pasaport kaydının olmadığını nereden duydunuz hayretler içerisindeyim ?Ne yapmak isteğin belli değil neyi nasıl neden savunuyor musun anlaşılmaz bir durumdasın
Generel mobile sadece işin yazılım tarafında şuan bu telefonun üstüne bişey konulmayacak telefonun özellikleri belli
Kod:[URL]http://www.andronova.net/2013/11/30/gionee-elife-e7-en-hizli-ve-guclu-android-telefonu-olma-yolunda/[/URL]
ne olursa olsun 2500 mah yetersiz kesinlikle
Madem bir telefon yapacak gionee elife e7 ismini değiştirip satacak bize
oppo **** 7 4000 mah bataryalı telefonu alıp bize ismini değiştirsip satsın yoksa bir anlamı yok elife e7 telefonu bizlere sunmasının şahsen
şuanda gionee elife e7 getirtsem 445 $ = 975 TL 150 pasaport kaydı yapılsa bile 1125 TL Her Hafta Cuma güncellemem gelir kafam rahat
Ayrıca Dediğim 445$ telefonda SD800AC Versiyon
Öğrendiğim kadarıyla pasaport kaydı yapılmaya gerek yokmuş baştada dediğim gibi 900 tl bu telefonun max fiyatıydı 75 tl de gm nin her cuma yapmayacağı güncelleme ücreti olsun
1. si pasaport kaydının olmadığını nereden duydunuz hayretler içerisindeyim ?
2. si çinden getirdin şebeke sorunu çekmeyeceğin ne belli
3. sü çinden getirmek o kadar kolay değil ..
Görende seni yıllardır bu işlerin içinde sanacak yaş 18 daha dur ne oldu
Bir zaman bende hayal dediğim şeyler çoktu ama gerçek oldu