General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
...Elite Lite modeli S800AC işlemci hızı 2,9 Chz modunda 4 çekirdekli donanımlı modeli Mayıs-Haziran gibi piyasada olucak dedi...

Elite Lite modeli ac ile gelmeyecek, Elite LTE (4g) modeli s800ac veya (sanırım) yeni adıyla S801 ile gelecek. Yani gelecek olan model Elite 4g modeli. Ayrıca GM Discovery'yi kısaltırken GMD deseniz zaten anlarız, illa tüm sesli harfleri çıkarmanıza gerek yok :)

Birkaç gün, belki de hafta sonra Elite modeli ön siparişe sunulacak. Mart ayı içerisinde dağıtılacak. Benim tahminim 2 farklı Elite modeli olacağı yönünde. Birisi mart ayı içerisinde satılacak 3G, S800 versiyonu ve Haziranda satılacak 4G S800ac(S801 de olabilir) modeli. Elite lite modeli ise Elite'den en fazla 1-2 hafta sonrasında dağıtılacak.

Yalnız varya ne kadar da çok Elite yazmışım :D

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Elite yine bunlardan üstün alıyor antutuda :)

Resmi açıklama antutu Barcelonadaki fuarda cihazlara test yaptı işte sonuç.
K43rp0.jpg

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Elite E7 Kutusu böyle olucak.
[video=youtube;wPaed4sBvQ0]https://www.youtube.com/watch?v=wPaed4sBvQ0[/video]

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Kutu içeriği bu şekil gelirse güzel olur. Yalnız, şarj aletini burdaki gibi değil de aşağıda göstereceğim fotodaki gibi yapsalar daha iyi olur.

Kl8dQk.jpg

Physcof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyiymiş ya. Valla alınır. Artık buna dalarız :D

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkes her şeyi bilecek diye bi kural yok. Belli ki arkadaş yeni, bu akıllı telefon dünyasında. Mazur görmek gerek.

Sinir olmaya başladım biraz bu duruma. Elite LTE yi lite sananlar ve yanlış bilgi verenler yüzunden uzun süre lite 800ac ile gelecek sandım

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Öyleyse lite ın 800ac olmadığını söyleyip yanlış bilgi verenlere sinir olurum bende. Videoyu henüz izlemedim. Bilmeyen bi sussa iyi olcak aslında.
Lite'ın 800ac olacağını kim söyledi? Ropörtajların hepsini baştan sona izledim ve öyle bir şey duymadım.

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyleyse lite ın 800ac olmadığını söyleyip yanlış bilgi verenlere sinir olurum bende. Videoyu henüz izlemedim. Bilmeyen bi sussa iyi olcak aslında.

Aslında bi bakıma 800 ac olmucak ilk part snapdrogon 800 ikince part snapdragon 801 ilk parti almam ben ztn firma ilk parti alanların sorunlarına yorumlarına dikkat gösterip 2.partide iyi bir işlemci ve kaliteli bir sunumla cıkacaktır.

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kalite istiyorsanız LG G2, romunu türklerin yaptığı dandik bir telefon istiosanız general mobile elite. Karar sizin :)

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lite'ın 800ac olacağını kim söyledi? Ropörtajların hepsini baştan sona izledim ve öyle bir şey duymadım.

Bi önceki mesajda freaky nickli arkadaş videoda atarak söyledi.
Biri düzgün bişey söylesin artık ya :S Doğru olan ne?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kalite istiyorsanız LG G2, romunu türklerin yaptığı dandik bir telefon istiosanız general mobile elite. Karar sizin :)

Sende şuan g2 var değilmi? Eğer g2 yi almamış olsaydında bu yorumu atsaydın ciddiye alırdım. Telefon çıkıpta herkesin elinde görmeye başlayınca kaliteyi farkedince verdiğin paraya ağlayacaksın zaten.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bi önceki mesajda freaky nickli arkadaş videoda atarak söyledi.
Biri düzgün bişey söylesin artık ya :S Doğru olan ne?
Bak arkadaşım Elite 3G ve 4G olarak 2 farklı sürüm ile gelecek. İşlemci farkı bu telefonlarda var sadece. S800 3G'li, S801 ise 4G'li ELITE versiyonunda olacak. Lite versiyonunda işlemci farkı yok, zaten tek versiyon olarak gelecek o da S800. Açıklayıcı oldu sanırım.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
O dandik rom yapan grup mtk işlemciyi geliştirip 12000 puan alıyor ve s3 e kafa tutuyor... :) (s3 kullanıyorum)
Şunu söyliyim general mobile ın yazılım grubu çok iyi ve şuan discovery s3 ten note 2 den ve galiba g2 den önce 4.4 alacak

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu telefon çok iyi olmuş.
Güncelleme vermez dandik bir marka diyorlardı ama bence hiç de öyle değil.
Hatta bir önce markadan önce güncelleme alacak bu model.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar taksit bitti diye korkmayın sakın ! Artık elektronik ürün satan yerlerde şöyle bir taksit yapılıyor tabi her yerde değil bu.. Telefon kılıfına telefonun fiyatını verip yanında telefon hediyesi diye faturaya yansıtıyorlar böylece taksit yapabilme imkanı oluyor.

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar GM pek bilindik bir marka değil. Bende bu telefonu alacağım fakat bazı takıldığım noktalar var.
Türkiye'de çok GM servisi yok bu sorun olur mu ?
Bataryasının değiştirilememesi bir sorun yaratır mı ya da servise gönderilip değiştirilebilinir mi ?

Fr3aky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar GM pek bilindik bir marka değil. Bende bu telefonu alacağım fakat bazı takıldığım noktalar var.
Türkiye'de çok GM servisi yok bu sorun olur mu ?
Bataryasının değiştirilememesi bir sorun yaratır mı ya da servise gönderilip değiştirilebilinir mi ?
Batarya sorunu yaşayacağını zntmmiyorum.Ama bizim yurdum insanı gibi marka bilindik istiyorsan iphone al ama sana şunu söyliyim bu telefon cıkacagı 1 yıl içinde ortalıgı kasıp kavuracak batarya sorunu senin nasıl kullandıgına baglı diyelim servise gönderirsen tabiki değiştirirler.

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya sorunu yaşayacağını zntmmiyorum.Ama bizim yurdum insanı gibi marka bilindik istiyorsan iphone al ama sana şunu söyliyim bu telefon cıkacagı 1 yıl içinde ortalıgı kasıp kavuracak batarya sorunu senin nasıl kullandıgına baglı diyelim servise gönderirsen tabiki değiştirirler.
Tabii ki marka takıntım yok sadece yeni gelişen bir firma ve serviste bir sorun olur mu diye merak ediyorum.
Batarya konusunda yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

yigitsnmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu GMD deki şarj soketi sorunu bi bende olmadı galiba. Alalı 3 aydan fazla oldu hala tıkır tıkır şarj ediyor en ufak bi sorun yok. Ama şarj ucunu çıkarırken yavaşça çıkarıyorum çat diye direk çekmiyorum çünkü çok sıkı tutuyor. Sorun yaşayanlar da bu yüzden yaşıyor sanırım biraz nazik davranın alete sonra vay efendim sorun çıkarıyor :)

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şu GMD deki şarj soketi sorunu bi bende olmadı galiba. Alalı 3 aydan fazla oldu hala tıkır tıkır şarj ediyor en ufak bi sorun yok. Ama şarj ucunu çıkarırken yavaşça çıkarıyorum çat diye direk çekmiyorum çünkü çok sıkı tutuyor. Sorun yaşayanlar da bu yüzden yaşıyor sanırım biraz nazik davranın alete sonra vay efendim sorun çıkarıyor :)

Bi tek sende olmadı değil kullanıcıların %99 unda olmamıştır. İnternete sadece problem çıkanlar yazıyor onlarda çok görünüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Konunun başından beri saldırgan bi biçimde konuştuğunu gördüm yaşına verelim neyse
Android telefon ilk çıktığında bu ne boyle telefonmu olur dendi hatırlarmısın ilk modelleri bilmem fakat elimden bi hayli android telefon geçti
şimdi sen lg fanboyluğu yapıyorsunya aralarından biriside lg optimus one dı yanlış hatırlamıyorsam ama 5 ay sonra sattım lg tamam köklü bi firma ama kötüyede kötü demeyi biliceksin huawei aldım bu ne böyle dediler şuan dünya işlemci sıralamasında 3. sıradalar ve kendileri üretiyorlar işlemciyi
motorola atrix aldım motorola diye telefonmu kaldı dediler moto tutkunlarıda bi hayli fazla

yani sen bu elite in test videolarını izledinmi sarj süresinde gps-wifi-mobil veri-senkrenizasyonlar-ve diyer arkada çalışan programlar dahil bir günü rahatlıkla çıkardığını biliyormusun bilmiyorsun(sebebi parça uyumu ve elite in ekranının daha farklı bi yapıda olup daha az enerji tüketmesi)
test sonuçlarında g2 ile muhattap olmadığını biliyormusun
oyun testlerinde çoğu telefonun(g2 dahil)batman de sıkıntı yaşamasına rağmen elite de bi sorun olmadığını biliyormusun
peki snapdragon işlemci yongalarının ısındıkça yavaşladığı performansının düştüğünü biliyormusun biliyorsan g2 nin elite e göre daha çok ve çabuk ısındığını biliyormusun
birşeyi eleştirceksen bilmelisin hakkındaki herşeyiki sağlıklı bi eleştiri olsun onun haricindekiler çamur atma olur.

Bu arada g2 iyi telefon lafım yok ama daha iyisi ve daha ucuzu varken sadece marka için hava atmak için telefon alınmaz kişide bi yoksunluk yoksa

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Konunun başından beri saldırgan bi biçimde konuştuğunu gördüm yaşına verelim neyse
Android telefon ilk çıktığında bu ne boyle telefonmu olur dendi hatırlarmısın ilk modelleri bilmem fakat elimden bi hayli android telefon geçti
şimdi sen lg fanboyluğu yapıyorsunya aralarından biriside lg optimus one dı yanlış hatırlamıyorsam ama 5 ay sonra sattım lg tamam köklü bi firma ama kötüyede kötü demeyi biliceksin huawei aldım bu ne böyle dediler şuan dünya işlemci sıralamasında 3. sıradalar ve kendileri üretiyorlar işlemciyi
motorola atrix aldım motorola diye telefonmu kaldı dediler moto tutkunlarıda bi hayli fazla

yani sen bu elite in test videolarını izledinmi sarj süresinde gps-wifi-mobil veri-senkrenizasyonlar-ve diyer arkada çalışan programlar dahil bir günü rahatlıkla çıkardığını biliyormusun bilmiyorsun(sebebi parça uyumu ve elite in ekranının daha farklı bi yapıda olup daha az enerji tüketmesi)
test sonuçlarında g2 ile muhattap olmadığını biliyormusun
oyun testlerinde çoğu telefonun(g2 dahil)batman de sıkıntı yaşamasına rağmen elite de bi sorun olmadığını biliyormusun
peki snapdragon işlemci yongalarının ısındıkça yavaşladığı performansının düştüğünü biliyormusun biliyorsan g2 nin elite e göre daha çok ve çabuk ısındığını biliyormusun
birşeyi eleştirceksen bilmelisin hakkındaki herşeyiki sağlıklı bi eleştiri olsun onun haricindekiler çamur atma olur.

Bu arada g2 iyi telefon lafım yok ama daha iyisi ve daha ucuzu varken sadece marka için hava atmak için telefon alınmaz kişide bi yoksunluk yoksa

Üyelik açıp kullanıcıları öyle karşınıza alın sayın SDN okuru. Böyle yazıp giderseniz sizi kale almazlar. Dediklerinize katılıyorum. Bir ekleme yapmak istiyorum. Elite'in kasası G2'ye göre daha büyük ve daha kalın olduğu için donanımlar öyle sıkış tepiş konulmamış. Elite G2'den daha az ısınan bir telefon bundan dolayı.
Yine söylüyorum, yeniden söylüyorum G2 kötü telefon diyenin aklından şüphe ederim ama kalkıp da marka takıntısından dolayı performansı daha iyi olan bir telefona sürekli olarak laf çakarsanız tabi ki buna da karşı çıkarım.

alperenturkoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce LG G2 mi bu mu ? Bu cihaz acayip geçiyor teknik bakımdan

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
dur bakalım çıkarsın bi. gmd ilk çıktığında bi sürü sorun sıkıntı vardı umarım bunda aşmışlardır oraları