General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
valla manyak bi telfon olacak bence yoyk yok fiyatıda 1200 tl aşmaş bence

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Donanım Haber'in editörünün Elite ile çektiği fotoğrafları koysak buraya sakıncası olur mu [MENTION=19025]AliA[/MENTION]?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Elite ile Çekilmiş Foroğraflar
HDR'sız:
xV9lDZ.jpg

HDR'lı:
KlqkZJ.jpg

Akşam HDR'sız:
wv6g6z.jpg

Akşam HDR'lı:
KnQAQV.jpg

Karanlık ortam flaşlı:
Kr5gvP.jpg

Ön kamera:
KgrkGN.jpg

Pil durumu:
KZXL6g.png

Işıklı ortam:
eWqVLN.jpg

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=328161]bugra3325[/MENTION]

Fotoğraflar için teşekkürler kardeşim. Ben başarılı buldum ön kamera da gayet iyi çekmiş.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi cihaz çok cafcaflı ve sansasyonel gibi duruyor ama 5.5 ekran ve sivri köşeli tasarım Windows Phone lar gibi gösteriyor cihazı ve köşeli tasarım küçük ekranlarda bile çok itici bence.Bu cihaz resmi olarak ülkeye giriş yaptımı? yani teknoloji marketlerimizde satılıyormu şuanda?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
abi cihaz çok cafcaflı ve sansasyonel gibi duruyor ama 5.5 ekran ve sivri köşeli tasarım Windows Phone lar gibi gösteriyor cihazı ve köşeli tasarım küçük ekranlarda bile çok itici bence.Bu cihaz resmi olarak ülkeye giriş yaptımı? yani teknoloji marketlerimizde satılıyormu şuanda?

Hayır daha değil ama bende tasarıma birşey diyemedim ne desem bilmiyorum.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır daha değil ama bende tasarıma birşey diyemedim ne desem bilmiyorum.
benim gönlümde ne kadar Samsung ve Iphone nun gölgesinde kalıyor gibi gözüksede LG var G2 benim için kral bir makina ama fiyatı geri adım attırıyor insana G.M.Discovery kullanıyorum sorun yok akıp gidiyoruz:)

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
snopdragon 800ac olmaması bi dez avantaj olmuyucak erken test örneğinde yapılan hız testinden bilgi vereyim ac versiyonu adar iyi performans alınmış durumda 2,2 Ghz olmasına karşılık

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepimiz aynı düşüncedeyiz ama firma 1-2 güne cihazı yayınlar ozaman bakarız tartarız :)

halit1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuda firmanın kesin bi cevabı yok ama güncelenmiş sd800 olması muhtemel buda hız konusunda fark yaşamıcağımızı gösterir

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
General Mobile Hindistandaki Antutu Testi bu telefon gel beni al diyor marka takıntım yok Note 3 geçiyor daha ne olsun :))
[video=youtube;fmNzSWpuakw]http://www.youtube.com/watch?v=fmNzSWpuakw[/video]

Bu ürün Donanım ve Performans cihazıdır bu ürüne telefon demek yazık olur her istediğin bir arada üstelik ön kamerası 8 Mp (Hd) arka Kamera 16 Mp Ürünün bataryası banada az geldi ama günümüz şartlara göre kullanırsan ürün 1 günü çıkartır..

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Türkiyede satılıcak olan Modelde Snapdragon 800AC mi yoksa 800 Modelimi satılıcak Lite sürümünde Snapdragon800AC var kafam karıştı ?
291458567tpr.jpg

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Türkiyede satılıcak olan Modelde Snapdragon 800AC mi yoksa 800 Modelimi satılıcak Lite sürümünde Snapdragon800AC var kafam karıştı ?
291458567tpr.jpg

Şöyle olacak sanırsam, cihazın orijinali yukarıdaki fotoğraftaki gibi. S800ac sürümü sadece LTE sürümünde var. Ancak GM şirketinin genel müdürü Muzaffer Bey'in dediğine göre buraya getirecekleri 3g'li Elite modellere de S800ac konulacakmış. Sanırım Lite modellerini S800ac değil de direk S800 olarak getirecekler. Ama belli mi olur, belki de hepsi S800ac ile gelir. Her şey şu Qualcomm'un S800ac'nin lansmanını yapmasına bağlı.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Telpa bugün aradım sordum Elite E7 modeli ilk olarak 800 lü çiplerle basılıcak daha sonraki partlar S800AC ile çıkıcakmış bekliycem o telefonu alıcam hem 1 gün şarj gidiyor fazla nette dolaşmam çünkü her telefon o kadar dayanmıyor ayarlarını yaparsan ekranın o telefon yeter artar bile.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Eheh S5 tanıtıldı onun batarya 2800 mAh :) Fanboylardan gm yi lekeleyecek yeni bahane bekliyoruz

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Şu Elite de bi tanıtılmadı gitti ha. Alt tarafı telefonu tanıtacaksınız, kasmaya gerek yok bu kadar. Telefonu tanıtacan, 1 haftaya sonra da piyasaya sürcen, bak bakalım millet S5 mi alıyo yoksa Elite mi :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar tanitilan telefonlar bence fos cikti sahsen elimde para olsa elite alirim ayni donanim daha ucuza ayrica guncelleme de gelecek

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
kesinlikle katılıyorum inşallah s800ac ile gelir sağlamlıktan korkuyodum gionee elife e6 ile 5s drop test izledm igyaanın aşa yukarı iphone kadar sağlam e7 drop test bulamadım ama e6 dan aşağı kalmaz heralde:mrgreen: he bu arada gione e7 mini çıkmış igzo ekran var bakmanızı öneririm acayp bişi :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tanıtacaklardı sözde bu ay sözde 2 aydır bizim gm lerede güncelleme geldi geliyor mart da atak yaptılar yaptılar S5 çıktıktan sonra çıkarırlarsa gm deki başarıyı biraz zor yakalarlar neyi bekliyolar anlamadım açıkçası hazır telefon zaten 3-5 Türkçe düzenleme yapıp satıcaksın işte çokmu zor abi ya :hammer: Ayrıca ac diye tanıtıp işlemciyi son anda kıvırmalarıda ayrı bi fiyasko güven zedeliyolar bana göre :P

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tanıtacaklardı sözde bu ay sözde 2 aydır bizim gm lerede güncelleme geldi geliyor mart da atak yaptılar yaptılar S5 çıktıktan sonra çıkarırlarsa gm deki başarıyı biraz zor yakalarlar neyi bekliyolar anlamadım açıkçası hazır telefon zaten 3-5 Türkçe düzenleme yapıp satıcaksın işte çokmu zor abi ya :hammer: Ayrıca ac diye tanıtıp işlemciyi son anda kıvırmalarıda ayrı bi fiyasko güven zedeliyolar bana göre :P

Şubatta güncelleme gelcek dendi başından beri geldi gelecek denmedi ki telefonda ne hata var ne birşey var güncellemeyi çabuk istemene gerek yok yeni özellikler eklenecekmiş bildirim ışığı ekranın dokunarak açılması falan :)

Ac diye tanıtılmadı bazı siteler elife e7 olcağını anladığında hemen onun özelliklerini verip elite budur dediler

Discovery ekibi belki yazılım anlamında biraz acemidir ama ordan burdan kaynak kodlarına bakarak yapıyolar ki bence gayet güzel yapıyolar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
discovery de şarj yeride sıkıntı vardı yani bi mütted kullanıyosun bozuluyodu inş elite öle bişey olmaz fiyatı performansa göre gayet güzel bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ac ne şu ac değil diyenler bi açıklayabilir mi bi yerden bakmadan ?..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İsterse bu donanımla 800 liraya gelsin rekorlar kıracak kadar satamaz. Discovery kadar satar. Bizim insanımızda marka takıntısı olduktan sonra fahiş fiyatlarda asla düşmez.
Bkz. Samsung'un bilmem kaç milyon s3 satması.
o zamanlar gm yoktu piyasada ve samsung un rakipleri zayıftı sadece iphone ile kıyaslanıyordu. ama artık devlerin hepsi çarpışıyor.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Muzaffer Gölcü Twitter üzerinden ulaşıp sordum Barcelonada röportaj yapmış ve Elite Ön sipariş açıp martda sipariş verenlere ileticek GMDVR2 Nisanda çıkıcak ve bizlere süpriz yapıcaklar tasarım konsepti değişicek ve donanımda Elite Lite modeli S800AC işlemci hızı 2,9 Chz modunda 4 çekirdekli donanımlı modeli Mayıs-Haziran gibi piyasada olucak dedi. (Sabreden hem ucuz hem donanımlı cihaza sahip olucak bekliycem beklediğime değicek :) )

- - - Mesaj Güncellendi - - -

GMDSCVRY telefonuna Android 4.4 kitkat gelicek üzerinde çalışıyorlar güncelleme Mart-Nisan gibi Otadan dağıtılıcak cihaz performansı dahada değişicek buna eminim.

Benim sıkıntım şu Servis olarak Telpa Gm destek olması güzel ama bizler bu desteği yetersiz buluyoruz kadrosunu genişletmesi lazım onlarda bu ürünün bu kadar tutucağını bilemediler ve fazla umursamadıklarını gördük ama şimdi taşlar yerinden oynama zamanı artık şirket olarak telpa kendine çeki düzen vermeli ve müşteri memnuniyetine hassas göstermeli ürünlerin bilgisi personelin ilgisi vs bunlarda bizim için ÖNEMLİ iyi çalışmalar ben umuyorumki bu firma bize En iyisini sunmaya çalışıyor Donanım ürünü olarak GMDSCVRY bunu gösterdi arkası gelicek Elite Lite ile satışlar Haziranda uçucak Sayın Muzaffer Gölcü :)