S
SDN Okuru
SDN Okuru
valla manyak bi telfon olacak bence yoyk yok fiyatıda 1200 tl aşmaş bence
abi cihaz çok cafcaflı ve sansasyonel gibi duruyor ama 5.5 ekran ve sivri köşeli tasarım Windows Phone lar gibi gösteriyor cihazı ve köşeli tasarım küçük ekranlarda bile çok itici bence.Bu cihaz resmi olarak ülkeye giriş yaptımı? yani teknoloji marketlerimizde satılıyormu şuanda?
benim gönlümde ne kadar Samsung ve Iphone nun gölgesinde kalıyor gibi gözüksede LG var G2 benim için kral bir makina ama fiyatı geri adım attırıyor insana G.M.Discovery kullanıyorum sorun yok akıp gidiyoruzHayır daha değil ama bende tasarıma birşey diyemedim ne desem bilmiyorum.
işte bide ac versiyonu olsaydı neler olurdu ah keşkeesnopdragon 800ac olmaması bi dez avantaj olmuyucak erken test örneğinde yapılan hız testinden bilgi vereyim ac versiyonu adar iyi performans alınmış durumda 2,2 Ghz olmasına karşılık
Türkiyede satılıcak olan Modelde Snapdragon 800AC mi yoksa 800 Modelimi satılıcak Lite sürümünde Snapdragon800AC var kafam karıştı ?
Tanıtacaklardı sözde bu ay sözde 2 aydır bizim gm lerede güncelleme geldi geliyor mart da atak yaptılar yaptılar S5 çıktıktan sonra çıkarırlarsa gm deki başarıyı biraz zor yakalarlar neyi bekliyolar anlamadım açıkçası hazır telefon zaten 3-5 Türkçe düzenleme yapıp satıcaksın işte çokmu zor abi ya :hammer: Ayrıca ac diye tanıtıp işlemciyi son anda kıvırmalarıda ayrı bi fiyasko güven zedeliyolar bana göre
Normal S800 işlemci 2.3 GHz frekasında çalışırken S800AC ise 2.5 GHz'e Upgrade edilmiş versiyonu.ac ne şu ac değil diyenler bi açıklayabilir mi bi yerden bakmadan ?..
ac ne şu ac değil diyenler bi açıklayabilir mi bi yerden bakmadan ?..
o zamanlar gm yoktu piyasada ve samsung un rakipleri zayıftı sadece iphone ile kıyaslanıyordu. ama artık devlerin hepsi çarpışıyor.İsterse bu donanımla 800 liraya gelsin rekorlar kıracak kadar satamaz. Discovery kadar satar. Bizim insanımızda marka takıntısı olduktan sonra fahiş fiyatlarda asla düşmez.
Bkz. Samsung'un bilmem kaç milyon s3 satması.
Tanıtacaklardı sözde bu ay sözde 2 aydır bizim gm lerede güncelleme geldi geliyor mart da atak yaptılar yaptılar S5 çıktıktan sonra çıkarırlarsa gm deki başarıyı biraz zor yakalarlar neyi bekliyolar anlamadım açıkçası hazır telefon zaten 3-5 Türkçe düzenleme yapıp satıcaksın işte çokmu zor abi ya :hammer: Ayrıca ac diye tanıtıp işlemciyi son anda kıvırmalarıda ayrı bi fiyasko güven zedeliyolar bana göre