General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 3 + 1 GB Ram olduğunu unutmayın 1 GB Ekran kartı koymuşlar :O

Sc design

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar görüntülü konuşma için program indirmemiz gerekiyormuş acilen bir yardım edin

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mobil ağ üzerinden görüntülü görüşme yapılamıyor ancak iki taraf skype tango vb uygulama yüklerse uygulama uzerinden görüntülü görüşme yapılabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonun 1 hafta önce aldım kesıntısız kullanıyordum bugun birden sebekesi gitti ve halada gelmedıı ne yapabılırımm...

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
1 ay önce GM Discovery ELİTE 32 GB 1200 TL'sına sevgilimle birlikte aldık. O beyazını ben siyahını aldım.

Beğenmediğim bir özelliği gelmiyor aklıma, sadece kitkat sürümünü bekliyorum. Betası çıktı ama kullanılabilir stabil sürüm daha ortalıkta yok.
Batarya 2500mh olması ilk baslarda beni düşündürüyordu, ama çok rahat yetiyor. batarya %30'a düşsün akşam bırak telefonu yat, sabah en fazla %29 oluyor. telefonu kullanmadığınızda çok az şarz yiyiyor. şimdilik batarya konusunda sorunum yok. 1 aylık telefon ama ileride olur mu bilmem.batarya arka kapakla birleşikmiş yedek batarya düşünenlere belirteyim.

oyun sever birisi olarak indirmediğim oyun kalmamıştır. asphalt 8 , six guns , modern combat 3 , dungeon hunter , iron man vs. oynadığım oyunlarda ufak bir takılma bile yaşamadım telefona performans komusunda kimse birşey söyleyemez.
16mb kamera ile 1080p 60hz HDR özelliği açık video çekebiliyorsunuz. daha ne olsun. ön kamera 8mb arka kamerayı aratmıyor. 4k video izleyebiliyorsunuz. ben bilgisayarımda izleyemiyorum o kalitedeki bir videoyu.
Menü geçişleri çok hızlı dokunmatiği kullanışlı. wireles konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı 2 kat üstümde ters bir konumda kalan wirelessi bile kullanabiliyorum.

batarya 2500mh olduğu için baya bi güç koruma ile ilgili ıvır zıvır var. telefonu ilk aldığımda koruyucu bir kılıf veya silikon almamıştım cebime direk koyduğumda üst tarafta kapatma tuşu var oraya cebimde kendi kendine basılı tutup bir kaç kez telefon kapanmıştı. silikon bir kılıf aldıktan sonra bir daha yaşamadım. ayarlardan kapanma şeklini değiştirebilirsiniz.

telefonu aldığım için hiç pişmanlık duymadım fiyatına göre performansı özellikleri harika.

aydannyılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba elite aldım ama görüntülü görüşmeyi bir türlü bulamıyorum

dizzyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya wifi çekim sorun yaşayan var mı ? yoksa bana özgü bişey mi. Bide otomatik bağlanmıyor wifi görünce

Onder9797

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende GMD Elite almayı düşünüyorum fakat Sony Xperia Z1 ile arasında gidip geliyorum.Ben telefon alırken sisteme daha çok dikkat ederim ayrıca 3 Gb ram ve 4 çekirdekli işlemcisi benim için gayet yeterli fakat sony gibi beni 3 - 4 yıl idare eder mi sizce ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar bende GMD Elite almayı düşünüyorum fakat Sony Xperia Z1 ile arasında gidip geliyorum.Ben telefon alırken sisteme daha çok dikkat ederim ayrıca 3 Gb ram ve 4 çekirdekli işlemcisi benim için gayet yeterli fakat sony gibi beni 3 - 4 yıl idare eder mi sizce ?
Sony Xperia Z1 alacak paran varsa kesinlikle al elitenin malzemesi boktan ben kullanıyorum ve kullanan biri olarak söylüyorum telefon cebimde camı kırıldı ekranda örümcek gibi kırıklar var halbuki cebime bir şey koymadığım halde kırıldı camı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar 3 hoparlör çikişi var telefonun 2 si altta birisi kameranin yaninda hepsi çalişiyor mu bunlarin yoksa alttakilerin sağda olani mi çalişiyor?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Cihaz gel al beni diye bağırıyor ama telefonu Çin' de üretip burada makyajlamasını düşününce pek güvenemiyorum.
Discovery telefonlarini ureten firmanin adresini ekledim. Bugunlerde casper,turkcell gibi firmalarda cin telefonlarina yoneldi. Casperin via v8'i de cok iyi. MTK6592 yongasinin T versiyonunu kullaniyor. Yani turbo. Dikkat edersen yeni satisa sunulan cin telefonlari ana kamerayi 13mp den 16'ya,on kamerayi da 5mp den 8mp'ye yukselttiler.

http://global.gionee.com/eng/home/

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
1 ay önce GM Discovery ELİTE 32 GB 1200 TL'sına sevgilimle birlikte aldık. O beyazını ben siyahını aldım.

Beğenmediğim bir özelliği gelmiyor aklıma, sadece kitkat sürümünü bekliyorum. Betası çıktı ama kullanılabilir stabil sürüm daha ortalıkta yok.
Batarya 2500mh olması ilk baslarda beni düşündürüyordu, ama çok rahat yetiyor. batarya %30'a düşsün akşam bırak telefonu yat, sabah en fazla %29 oluyor. telefonu kullanmadığınızda çok az şarz yiyiyor. şimdilik batarya konusunda sorunum yok. 1 aylık telefon ama ileride olur mu bilmem.batarya arka kapakla birleşikmiş yedek batarya düşünenlere belirteyim.

oyun sever birisi olarak indirmediğim oyun kalmamıştır. asphalt 8 , six guns , modern combat 3 , dungeon hunter , iron man vs. oynadığım oyunlarda ufak bir takılma bile yaşamadım telefona performans komusunda kimse birşey söyleyemez.
16mb kamera ile 1080p 60hz HDR özelliği açık video çekebiliyorsunuz. daha ne olsun. ön kamera 8mb arka kamerayı aratmıyor. 4k video izleyebiliyorsunuz. ben bilgisayarımda izleyemiyorum o kalitedeki bir videoyu.
Menü geçişleri çok hızlı dokunmatiği kullanışlı. wireles konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı 2 kat üstümde ters bir konumda kalan wirelessi bile kullanabiliyorum.

batarya 2500mh olduğu için baya bi güç koruma ile ilgili ıvır zıvır var. telefonu ilk aldığımda koruyucu bir kılıf veya silikon almamıştım cebime direk koyduğumda üst tarafta kapatma tuşu var oraya cebimde kendi kendine basılı tutup bir kaç kez telefon kapanmıştı. silikon bir kılıf aldıktan sonra bir daha yaşamadım. ayarlardan kapanma şeklini değiştirebilirsiniz.

telefonu aldığım için hiç pişmanlık duymadım fiyatına göre performansı özellikleri harika.
ayarlardan kapanma şeklini nasıl ayarlıyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kullanıyorum Gayet Başarılı. Bundan öncede Discorvery kullanıyordum sokette sorun yaşamadım ama ELitte Soket daha sağlam yapılmış. Kasa yapısıda gayet başarılı çok şık bir telefon.
Şarj Konusuna gelince ortalama 1 bucuk gün gidiyor. Elimden düşürmezsem tam 1 gun gidiyor. Mobile int herzaman açık ekran parlaklığı en sonda.
Kaçırılmıcak fırsat tavsiye ederim pişman olmazsınız.

fuekan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bu telefona uyumlu romu nasıl bulabiliriz ya da önereceğiniz rom var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elite kadar iyi bir telefon yok!!!

kesilikle elite 10 numara her kusurusun hakkını veriyor.süper telefon samsung kendini yenilesin durmadanyeni yelefon cıkaracagınına ...tek kelime harika iyiki böyle bir tel cıkarmıslar 32 gb hafıza ve ön....arka kameraları
bu telefonu eliteyi yani almaya deger

nani67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 gb kullanan arkadaş varmı yedek alsa da stock rom kurabilsek rom kurduk yedek silindi (:

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün GM Discovery Elite aldım telefonun biri ararken led ışık yanıp sönme özelliği yokmu bulamadım ben :(

mhmtogzkck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon ilk açılışta veya yeniden başlatıldığında ekranın altında " Discovery Launcher Durdu " hatası veriyor. Bu hatanın Nedeni? ve Çözümü konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

mhmtogzkck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon ilk açılışta veya yeniden başlatıldığında ekranın altında " Discovery Launcher Durdu " hatası veriyor. Bu hatanın Nedeni? ve Çözümü konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Kendi soruma kendim cevap vereyim :)

Sonunda olayı çözdüm; telefon da hiç bir şekilde masa üstü ekran düzeltmesi yapmayınız... telefon bu konuda kesinlikle izin vermiyor (Siz yapsanız dahi " Discovery Launcher Durdu " hatası veriyor)... Saçma bir durum ancak maalesef yazılımsal ciddi bir hata söz konusu, masa üstünüze (açılış ekranına) kendi zevkinize göre klasörleme widgetları kaldırma ve ekleme işlemleri olumsuz sonuç veriyor, ilk orjinal halindeki gibi kalırsa sıkıntı olmuyor... Varsayın ki benim gibi düzenleme yaptınız o zaman Ayarlar/Uygulamalar/Discovery launcher tıklayarak Veriyi Temzilemeniz gerekiyor tekrar yeniden başlattığınızda herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmıyorsunuz... Saygılarımla...

enskc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maraba arkadaşlar telefonu alınca 24saat şarj etmem gerekli mi yardımcı olun lütfen

bykl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon nasıl beyler fiyatı çok cazip geldi zaten general mobile telefonları bütçeye göre uygun ve donanım olarak üst seviye discovery kullanıcıların tek şikayeti şarj soketiydi onun harici çevremdeki kullanıcılardan hiç bir şikayet duymadım zamanında s3 le kapıştırıyorlardı o derece :biggrin:

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Discovery elite fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir cihaz. Bence tereddüt edilmeden alınıp kullanılabilir. Ben çok memnunum. Tek eksi yönü piyasada uygun kılıf, kapak vs. Çesit olarak diğer markalara göre az olması.

enskc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Discovery elite fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir cihaz. Bence tereddüt edilmeden alınıp kullanılabilir. Ben çok memnunum. Tek eksi yönü piyasada uygun kılıf, kapak vs. Çesit olarak diğer markalara göre az olması.

meraba şarj ile ilgili sıkıntının varmı aldığında kapalı şarj ettinmi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefon nasıl beyler fiyatı çok cazip geldi zaten general mobile telefonları bütçeye göre uygun ve donanım olarak üst seviye discovery kullanıcıların tek şikayeti şarj soketiydi onun harici çevremdeki kullanıcılardan hiç bir şikayet duymadım zamanında s3 le kapıştırıyorlardı o derece :biggrin:

araştırdığıma gore bence piyasada en iyi oyun performansina sahip. fiyatı da gayet iyi kolay gelsin inş. yakında alacagim

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İlk şarjı tamamen bittikten sonra 12 saat şarj ettim açık olarak. Şuan şarjından memnunum. Sabah 7:30 da şarjdan alıyorum gün içerisinde 3g sürekli açık kullanıyorum ve internet kullanımım yoğun olmasına rağmen akşam 8 gibi şarjım %40 larda oluyo bence çok iyi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İlk şarjı tamamen bittikten sonra 12 saat şarj ettim açık olarak. Şuan şarjından memnunum. Sabah 7:30 da şarjdan alıyorum gün içerisinde 3g sürekli açık kullanıyorum ve internet kullanımım yoğun olmasına rağmen akşam 8 gibi şarjım %40 larda oluyo bence çok iyi

Şarjı sonuna kadar bitirmek bataryayı öldürür yavaş yavaş %20-40 arasında şarj etmeni öneriyorum çok aşağıya indirme şarjı.

bykl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

araştırdığıma gore bence piyasada en iyi oyun performansina sahip. fiyatı da gayet iyi kolay gelsin inş. yakında alacagim

Bende araştırdım birazda LG g2 al diyo bazı arkadaşlar ordada 2 siniz arasında kaldım diyebilirim tabi alıpta görmek lazım suan indirim bekliyorum gidip almayı düşünüyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende araştırdım birazda LG g2 al diyo bazı arkadaşlar ordada 2 siniz arasında kaldım diyebilirim tabi alıpta görmek lazım suan indirim bekliyorum gidip almayı düşünüyorum