Koca Adam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Cihazın orjinal romu mükemmelmiş...
arkadaşlar merhaba elite aldım ama görüntülü görüşmeyi bir türlü bulamıyorum
Sony Xperia Z1 alacak paran varsa kesinlikle al elitenin malzemesi boktan ben kullanıyorum ve kullanan biri olarak söylüyorum telefon cebimde camı kırıldı ekranda örümcek gibi kırıklar var halbuki cebime bir şey koymadığım halde kırıldı camıArkadaşlar bende GMD Elite almayı düşünüyorum fakat Sony Xperia Z1 ile arasında gidip geliyorum.Ben telefon alırken sisteme daha çok dikkat ederim ayrıca 3 Gb ram ve 4 çekirdekli işlemcisi benim için gayet yeterli fakat sony gibi beni 3 - 4 yıl idare eder mi sizce ?
Discovery telefonlarini ureten firmanin adresini ekledim. Bugunlerde casper,turkcell gibi firmalarda cin telefonlarina yoneldi. Casperin via v8'i de cok iyi. MTK6592 yongasinin T versiyonunu kullaniyor. Yani turbo. Dikkat edersen yeni satisa sunulan cin telefonlari ana kamerayi 13mp den 16'ya,on kamerayi da 5mp den 8mp'ye yukselttiler.Cihaz gel al beni diye bağırıyor ama telefonu Çin' de üretip burada makyajlamasını düşününce pek güvenemiyorum.
ayarlardan kapanma şeklini nasıl ayarlıyoruz1 ay önce GM Discovery ELİTE 32 GB 1200 TL'sına sevgilimle birlikte aldık. O beyazını ben siyahını aldım.
Beğenmediğim bir özelliği gelmiyor aklıma, sadece kitkat sürümünü bekliyorum. Betası çıktı ama kullanılabilir stabil sürüm daha ortalıkta yok.
Batarya 2500mh olması ilk baslarda beni düşündürüyordu, ama çok rahat yetiyor. batarya %30'a düşsün akşam bırak telefonu yat, sabah en fazla %29 oluyor. telefonu kullanmadığınızda çok az şarz yiyiyor. şimdilik batarya konusunda sorunum yok. 1 aylık telefon ama ileride olur mu bilmem.batarya arka kapakla birleşikmiş yedek batarya düşünenlere belirteyim.
oyun sever birisi olarak indirmediğim oyun kalmamıştır. asphalt 8 , six guns , modern combat 3 , dungeon hunter , iron man vs. oynadığım oyunlarda ufak bir takılma bile yaşamadım telefona performans komusunda kimse birşey söyleyemez.
16mb kamera ile 1080p 60hz HDR özelliği açık video çekebiliyorsunuz. daha ne olsun. ön kamera 8mb arka kamerayı aratmıyor. 4k video izleyebiliyorsunuz. ben bilgisayarımda izleyemiyorum o kalitedeki bir videoyu.
Menü geçişleri çok hızlı dokunmatiği kullanışlı. wireles konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı 2 kat üstümde ters bir konumda kalan wirelessi bile kullanabiliyorum.
batarya 2500mh olduğu için baya bi güç koruma ile ilgili ıvır zıvır var. telefonu ilk aldığımda koruyucu bir kılıf veya silikon almamıştım cebime direk koyduğumda üst tarafta kapatma tuşu var oraya cebimde kendi kendine basılı tutup bir kaç kez telefon kapanmıştı. silikon bir kılıf aldıktan sonra bir daha yaşamadım. ayarlardan kapanma şeklini değiştirebilirsiniz.
telefonu aldığım için hiç pişmanlık duymadım fiyatına göre performansı özellikleri harika.
elite kadar iyi bir telefon yok!!!
Açma kapama düğmesi ve ses düğmesine aynı anda basman gerekEkranın görüntüsünü nasıl çekebiliriz?
Arkadaşlar telefon ilk açılışta veya yeniden başlatıldığında ekranın altında " Discovery Launcher Durdu " hatası veriyor. Bu hatanın Nedeni? ve Çözümü konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Discovery elite fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir cihaz. Bence tereddüt edilmeden alınıp kullanılabilir. Ben çok memnunum. Tek eksi yönü piyasada uygun kılıf, kapak vs. Çesit olarak diğer markalara göre az olması.
Telefon nasıl beyler fiyatı çok cazip geldi zaten general mobile telefonları bütçeye göre uygun ve donanım olarak üst seviye discovery kullanıcıların tek şikayeti şarj soketiydi onun harici çevremdeki kullanıcılardan hiç bir şikayet duymadım zamanında s3 le kapıştırıyorlardı o derece :biggrin:
İlk şarjı tamamen bittikten sonra 12 saat şarj ettim açık olarak. Şuan şarjından memnunum. Sabah 7:30 da şarjdan alıyorum gün içerisinde 3g sürekli açık kullanıyorum ve internet kullanımım yoğun olmasına rağmen akşam 8 gibi şarjım %40 larda oluyo bence çok iyi
meraba şarj ile ilgili sıkıntının varmı aldığında kapalı şarj ettinmi ?
araştırdığıma gore bence piyasada en iyi oyun performansina sahip. fiyatı da gayet iyi kolay gelsin inş. yakında alacagim
meraba şarj ile ilgili sıkıntının varmı aldığında kapalı şarj ettinmi ?
araştırdığıma gore bence piyasada en iyi oyun performansina sahip. fiyatı da gayet iyi kolay gelsin inş. yakında alacagim