S
SDN Okuru
SDN Okuru
ya telefon cok guzel on kamerası ama goruntulu konusamadıkdan sonra ne halta yarıyorkı kamera
3g goruntulu gorusme varmı elitte
Telefona Temmuz güncellemesi gelmişya yapan oldumu onu ?
Bu 19.06.2014 te yayınlanan güncellemeden sonra mı yayınlandı..?Maalesef yok. Uygulamalar ile yapılabiliyor. Tabi o uygulama karşıda da olacak.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yaptım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Güncelleme ile gelen özellikler
1 Wi fi bağlantı performansı arttırıldı
2 Selfie kamerasının çekim açısı kullanıcı taleplerine göre düzeltildi
3 Akıllı jestler bölümüne çift dokunarak uyut özelliği eklendi
4 Kullanıcı arayüzünde kullanım kolaylaştırıcı düzenlemeler yapıldı
5 Ana ekrandaki widgetlarda düzenlemeler yapıldı
6 Sesli görüşme süre bildirimleri düzenlendi
7 PIN ve desen kilidi kullanımı kolaylaştırıldı
8 Ekran parlaklığına ince ayar opsiyonu getirildi
9 Bildirim çubuğu performansı arttırıldı.
Bu 19.06.2014 te yayınlanan güncellemeden sonra mı yayınlandı..?
Maalesef yok. Uygulamalar ile yapılabiliyor. Tabi o uygulama karşıda da olacak.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yaptım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Güncelleme ile gelen özellikler
1 Wi fi bağlantı performansı arttırıldı
2 Selfie kamerasının çekim açısı kullanıcı taleplerine göre düzeltildi
3 Akıllı jestler bölümüne çift dokunarak uyut özelliği eklendi
4 Kullanıcı arayüzünde kullanım kolaylaştırıcı düzenlemeler yapıldı
5 Ana ekrandaki widgetlarda düzenlemeler yapıldı
6 Sesli görüşme süre bildirimleri düzenlendi
7 PIN ve desen kilidi kullanımı kolaylaştırıldı
8 Ekran parlaklığına ince ayar opsiyonu getirildi
9 Bildirim çubuğu performansı arttırıldı.
10 Gün den fazla kaldımı size muadili ikame bir cihaz vermeleri gerekiyor. Ayrıca yeni kanunla servis süresi 30 iş gününden 20 güne indirildi buna kargoda geçen sürede dahil. bence telefonla telpaya ulaşıp baskı yapın. Hakkınızı arayın.gm cep telefonum arızalandı istanbul TELPA teknik servisine kargoyla gönderdim, 24 gündür ses yok. telefondan soğudum.cep telefonu alırken teknik servisi iyi olmasına çok dikkat etmek lazım
Gelmedi o yüzden telefonun hiçbir özelliği kullanılamıyor. Uygulama indiremiyoruz, internete giremiyoruz, asphalt , real racing, modern combat gibi oyunları oynayamıyoruz, bizede kitkat gelsede mesaj ve konuşma haricinde diğer özelliklerini kullanabilsek telefonun...Daha KitKat gelmedimi size?
çok mu önemli? gelince telefon uçacak mı da böyle alay eder gibi söyledin bunu? bu kadar hayalperest olman senin suçun değil.Daha KitKat gelmedimi size?
Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alcam g2 ve elite arasında kaldım sorularım var elite hakkında
1-Kansorejen madde var dediler doğru mu
2-Android 4.4 ten sonra güncelleme almaz sonra kasar dediler
3-Malzeme kalitesi kötü dediler
4-Dandik çin cihazı dediler
5-2500 mAh batarya beni 1 gün çıkartırmı (1.5 saat oyun ve internet full parlaklıkda değil orta parlaklığın altında)
6-Cihazı full ağzına kadar doldursam takılmalar çoğalırmı
7-15 cm çok uzun değilmi cep telefonu diyolar ama cebe sığmaz
8-Bataryanın çıkartılamaması ilerde sorunlara yol açarmı
9-beni 4 yıl idare edermi
benim aklımı donanım karıştırdı 3 gb ram elite 2 gb ram g2 de 4.4 olunca şarj %10 falan daha çok gidiyo diyolar işte ısınınca fps düşüyomuşG2 daha iyi eliteye göre, android L alıcak 2015'de deniliyor ve G3'ün arayüzü geliyor.
benim aklımı donanım karıştırdı 3 gb ram elite 2 gb ram g2 de 4.4 olunca şarj %10 falan daha çok gidiyo diyolar işte ısınınca fps düşüyomuş
yok iyi birşey demedim, bu durumdan bende müzdaripim ama arkadaş nispet yapar gibi söyledi birazSence iyi birşey mi jb de kalmak
peki g2 android 4.4 de dahamı çok şarj gidiyo %10 %15 falan yüklediğimde hatalarla karşılaşmak istemiyorum
kardeş ben full doldurcam ağzına kadar oyunlarda takılma artarmı fps düşmeleri aklımı karıştırdı ısınıncag2 de 4.2.2 kullanmak pek kısmet olmadı aldıktan 1 hafta sonra 4.4.2 geldi şarjı normal kullanımda 2 gün götürür ki akıllı telefonlar için 1 gün götürmesi dahi idealdir. G2 ile elite arasında kalmıştım hatta elite almaya çıktım g2 alıp eve döndüm. g2 ile ilgili hiç problem yaşamadım ama panelinin çok narin olduğu söyleniyor, cep hizasından teli düşürüp ekranını kıran var. g2 alırsan yanında spigen kılıfta almanı tavsiye ederim...
kardeş ben full doldurcam ağzına kadar oyunlarda takılma artarmı fps düşmeleri aklımı karıştırdı ısınınca
ya ben full doldurcam ram 2 gb yetermi oyunlar çoğalınca ram boş alan azalıyoöncelikle oyunlarda takılma var mı diye sorsaydın daha iyi olurdu. hafızayı full doldurmaktan ziyade, işlemci ve ekran kartının ısınma durumu daha önemli kit katla birlikte telefon baya bir serinledi. oyunlarda takılmaya rastlamadım sorun eden de görmedim. anlık fps düşmeleri bazı oyunlarda olabilir. emin ol oyun g2 de takılıyosa şuan ki android tellerin tamamında takılıyordur.
evet discovery 1 de kitkat aldı ama herkes jb ye geri dönüyor. hiç akıl karı değil gerçekten.Jb çok sevmiş arkadaşlar
2 gb doya doya yeter.ya ben full doldurcam ram 2 gb yetermi oyunlar çoğalınca ram boş alan azalıyo