General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya telefon cok guzel on kamerası ama goruntulu konusamadıkdan sonra ne halta yarıyorkı kamera

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefona Temmuz güncellemesi gelmişya yapan oldumu onu ?

YEŞİL AŞKI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3g goruntulu gorusme varmı elitte

Maalesef yok. Uygulamalar ile yapılabiliyor. Tabi o uygulama karşıda da olacak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefona Temmuz güncellemesi gelmişya yapan oldumu onu ?

Yaptım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Güncelleme ile gelen özellikler

1 Wi –fi bağlantı performansı arttırıldı
2 Selfie kamerasının çekim açısı kullanıcı taleplerine göre düzeltildi
3 Akıllı jestler bölümüne “çift dokunarak uyut” özelliği eklendi
4 Kullanıcı arayüzünde kullanım kolaylaştırıcı düzenlemeler yapıldı
5 Ana ekrandaki widget’larda düzenlemeler yapıldı
6 Sesli görüşme süre bildirimleri düzenlendi
7 PIN ve desen kilidi kullanımı kolaylaştırıldı
8 Ekran parlaklığına “ince ayar opsiyonu” getirildi
9 Bildirim çubuğu performansı arttırıldı.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Bu 19.06.2014 te yayınlanan güncellemeden sonra mı yayınlandı..?

dodurgali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ya hocam ben güncelleme yapıcam ama kafamda bi soru var. Telefona Kit Kat beta sürümü gelmiş diyo telefonun içindeki sistem güncellemesinden güncellesem android sürümü değişmez dimi. Çünkü daha önceki Samsung telefonumda böyle güncelleme yaparken Android sürümüde güncellenmişti ve sonra telefon çok kötü hale gelmişti yavaşladı takılmalar vs vs. menüdeki sistem güncellemesinden Temmuz güncellemeyi yapınca Android filan değişmez dimi :)

YEŞİL AŞKI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Ayarlar > Telefon Hakkında" kısmından sürümüne bak. Güncelleme yaptım ben ve şuan Android Sürümü 4.2.2 gözüküyor bende.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben telefonu aldım, ve almadan önce iyice arastırdım, telefonda bi arıza yok diğer telefonlardan kat kat daha iyi, telefonu kötülemeye çalışmayın, alanlar da aptal değil sizden daha bilgili insanlar...

FerzanOn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gm cep telefonum arızalandı istanbul TELPA teknik servisine kargoyla gönderdim, 24 gündür ses yok. telefondan soğudum.cep telefonu alırken teknik servisi iyi olmasına çok dikkat etmek lazım

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende an itibariyle aranıza katılıyorum arkadaşlar. Telefon genel olarak güzel. Sadece yazılımı beğenmedim. Orjinal saf android koysalar kat kat daha iyi olurdu. saf android ve gionee(telefonun asıl üreticisi)nin romu karışınca ortaya güzel birşey çıkmamış denebilir. Ve ayarlara da 4-5 saniyede giriyor, ki g2 2 saniyeden fazla bekletmiyor. Belki güncellemelerle arayüzü düzeltirler ve performansı arttırırlar, sonuçta burda 3 gb ramlı snapdragon 800 lü bir cihazdan bahsediyoruz. Bunun dışında memnun kalmadığım hiçbir özelliği yok. Bataryası çok iyi gidiyor. Ekran şahane. Kamera desen bir g2 değil ama ön kamera konusunda çok farklı bir kulvarda. Herkese tavsiye ederim. Ama eğer yazılıma önem veriyorsanız biraz kullandıktan sonra canınızı sıkabilir. İyi forumlar.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gm cep telefonum arızalandı istanbul TELPA teknik servisine kargoyla gönderdim, 24 gündür ses yok. telefondan soğudum.cep telefonu alırken teknik servisi iyi olmasına çok dikkat etmek lazım
10 Gün den fazla kaldımı size muadili ikame bir cihaz vermeleri gerekiyor. Ayrıca yeni kanunla servis süresi 30 iş gününden 20 güne indirildi buna kargoda geçen sürede dahil. bence telefonla telpaya ulaşıp baskı yapın. Hakkınızı arayın.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Daha KitKat gelmedimi size?
Gelmedi o yüzden telefonun hiçbir özelliği kullanılamıyor. Uygulama indiremiyoruz, internete giremiyoruz, asphalt , real racing, modern combat gibi oyunları oynayamıyoruz, bizede kitkat gelsede mesaj ve konuşma haricinde diğer özelliklerini kullanabilsek telefonun...
[emoji57]

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alcam g2 ve elite arasında kaldım sorularım var elite hakkında
1-Kansorejen madde var dediler doğru mu
2-Android 4.4 ten sonra güncelleme almaz sonra kasar dediler
3-Malzeme kalitesi kötü dediler
4-Dandik çin cihazı dediler
5-2500 mAh batarya beni 1 gün çıkartırmı (1.5 saat oyun ve internet full parlaklıkda değil orta parlaklığın altında)
6-Cihazı full ağzına kadar doldursam takılmalar çoğalırmı
7-15 cm çok uzun değilmi cep telefonu diyolar ama cebe sığmaz
8-Bataryanın çıkartılamaması ilerde sorunlara yol açarmı
9-beni 4 yıl idare edermi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alcam g2 ve elite arasında kaldım sorularım var elite hakkında
1-Kansorejen madde var dediler doğru mu
2-Android 4.4 ten sonra güncelleme almaz sonra kasar dediler
3-Malzeme kalitesi kötü dediler
4-Dandik çin cihazı dediler
5-2500 mAh batarya beni 1 gün çıkartırmı (1.5 saat oyun ve internet full parlaklıkda değil orta parlaklığın altında)
6-Cihazı full ağzına kadar doldursam takılmalar çoğalırmı
7-15 cm çok uzun değilmi cep telefonu diyolar ama cebe sığmaz
8-Bataryanın çıkartılamaması ilerde sorunlara yol açarmı
9-beni 4 yıl idare edermi

G2 daha iyi eliteye göre, android L alıcak 2015'de deniliyor ve G3'ün arayüzü geliyor.

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 daha iyi eliteye göre, android L alıcak 2015'de deniliyor ve G3'ün arayüzü geliyor.
benim aklımı donanım karıştırdı 3 gb ram elite 2 gb ram g2 de 4.4 olunca şarj %10 falan daha çok gidiyo diyolar işte ısınınca fps düşüyomuş

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
G2 ve elite arasında kalmayın G2 alın. Güncellemelerden yararlanın. General Mobile discoverye kitkat verecekti. Halen verecek. Yıl başında sonraki modeli tanıttı yılın ortasını geçtik ve millet umudu kestikten sonra telefon tanıtılanla alakalı olmayan bir model çıktı. Böyle sözünde durmayan bir firmadan cihaz alınmaz.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
G2 elite den daha iyi bir cihaz çünkü bir kere zaten elite de güncelleme desteği yok. Bir cihaz ne kadar üstün donanıma sahip olursa olsun güncelleme desteği olmazsa beş para etmez. Ayrıca zaten G2 de donanım olarak iyi bir cihaz elite den aşağı kalır bir yanı yok.

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki g2 android 4.4 de dahamı çok şarj gidiyo %10 %15 falan yüklediğimde hatalarla karşılaşmak istemiyorum

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki g2 android 4.4 de dahamı çok şarj gidiyo %10 %15 falan yüklediğimde hatalarla karşılaşmak istemiyorum

g2 de 4.2.2 kullanmak pek kısmet olmadı aldıktan 1 hafta sonra 4.4.2 geldi şarjı normal kullanımda 2 gün götürür ki akıllı telefonlar için 1 gün götürmesi dahi idealdir. G2 ile elite arasında kalmıştım hatta elite almaya çıktım g2 alıp eve döndüm. g2 ile ilgili hiç problem yaşamadım ama panelinin çok narin olduğu söyleniyor, cep hizasından teli düşürüp ekranını kıran var. g2 alırsan yanında spigen kılıfta almanı tavsiye ederim...

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 de 4.2.2 kullanmak pek kısmet olmadı aldıktan 1 hafta sonra 4.4.2 geldi şarjı normal kullanımda 2 gün götürür ki akıllı telefonlar için 1 gün götürmesi dahi idealdir. G2 ile elite arasında kalmıştım hatta elite almaya çıktım g2 alıp eve döndüm. g2 ile ilgili hiç problem yaşamadım ama panelinin çok narin olduğu söyleniyor, cep hizasından teli düşürüp ekranını kıran var. g2 alırsan yanında spigen kılıfta almanı tavsiye ederim...
kardeş ben full doldurcam ağzına kadar oyunlarda takılma artarmı fps düşmeleri aklımı karıştırdı ısınınca

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş ben full doldurcam ağzına kadar oyunlarda takılma artarmı fps düşmeleri aklımı karıştırdı ısınınca

öncelikle oyunlarda takılma var mı diye sorsaydın daha iyi olurdu. hafızayı full doldurmaktan ziyade, işlemci ve ekran kartının ısınma durumu daha önemli kit katla birlikte telefon baya bir serinledi. oyunlarda takılmaya rastlamadım sorun eden de görmedim. anlık fps düşmeleri bazı oyunlarda olabilir. emin ol oyun g2 de takılıyosa şuan ki android tellerin tamamında takılıyordur.

DirkDriggler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle oyunlarda takılma var mı diye sorsaydın daha iyi olurdu. hafızayı full doldurmaktan ziyade, işlemci ve ekran kartının ısınma durumu daha önemli kit katla birlikte telefon baya bir serinledi. oyunlarda takılmaya rastlamadım sorun eden de görmedim. anlık fps düşmeleri bazı oyunlarda olabilir. emin ol oyun g2 de takılıyosa şuan ki android tellerin tamamında takılıyordur.
ya ben full doldurcam ram 2 gb yetermi oyunlar çoğalınca ram boş alan azalıyo