S
SDN Okuru
SDN Okuru
Telim çekmiyo lanet olasi elit napmaliyim
Telim çekmiyo lanet olasi elit napmaliyim
neden satacaksın ilk fırsatta seni soğutan nedir telefondan?Bende elite kullanıcısıyım kardeşime g2 aldık keşke bende g2 32gb alsaymışım diye dedim siz siz olun bence elite almayın g2 alın z1 alın başka birşey alın yani. halen elite kullanıyorum satacağım ilk fırsatta.
Bende elite kullanıcısıyım kardeşime g2 aldık keşke bende g2 32gb alsaymışım diye dedim siz siz olun bence elite almayın g2 alın z1 alın başka birşey alın yani. halen elite kullanıyorum satacağım ilk fırsatta.
Bir insan evladı cevap verene kadar cihazı aldım gerekli tüm incelemeleri yaptım. Yardımlaşma içgüdüsüne sahip değilseniz, bi yerleriniz sıkışınca destek almak için forumlarda nickname işgal etmeyin.
Hayırdır hocam cidden çok mu kısık
elitede guncellem destegi yok g2 android L alicak. Cinde uretiliyor burda montaji yapiliyor malzeme kalitesi kotu yani.. Sarjida 2500mah batarya var ama ekran 5.5 inch ve islemci ram iyi oldugu icin yetecegini pek dusunmuyorumArkadaşlar 2 hafta sonra telefon alcam g2 ve elite arasında kaldım sorularım var elite hakkında
1-Kansorejen madde var dediler doğru mu
2-Android 4.4 ten sonra güncelleme almaz sonra kasar dediler
3-Malzeme kalitesi kötü dediler
4-Dandik çin cihazı dediler
5-2500 mAh batarya beni 1 gün çıkartırmı (1.5 saat oyun ve internet full parlaklıkda değil orta parlaklığın altında)
6-Cihazı full ağzına kadar doldursam takılmalar çoğalırmı
7-15 cm çok uzun değilmi cep telefonu diyolar ama cebe sığmaz
8-Bataryanın çıkartılamaması ilerde sorunlara yol açarmı
9-beni 4 yıl idare edermi
Benim problemimde ilk önce sim karttaki kişileri birbirleriyle karıştırmasıyla başladı.
Bir sabah telefonumun sesiyle uyandım sözde arayan arkadaşım yani arayan esad... diye görünüyor ammavelakin abim arıyormuş az daha abim tarafından komalık olacaktım gm yüzünden . Sonra konuşurken ses az gelip gitmeye başladı sonra menü paneli çalışmamaya başladı sonra uygulamalara kendi kendine girmeye başladı baktım olacak gibi değil garantiye gönderdim şimdi bana bu telefonun yerine tamir süresi boyunca kullanabileceğim bir idarelik telefon gönderirlermi bi fikriniz var mı ? ( Garantiye bıraktığım arkadaşım ürünün yenisini göndermeleri için epey bi sorun çıkardı muhtemelen uzun sürecek tamiri o yüzden soruyorum ??