General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Garantili elit almak yerine aynı paraya yurtdışı oneplus veya mi4 daha iyi olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
32 Gb aldım şimdilik gayet memnunum, daha önce de discovery 1 kullanıyordum, memnun kaldığım için elite aldım, çok hızlı ve kararlı bir cihaz, umarım sorun çıkarmaz çünkü beğendim her şeyini.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende elite kullanıcısıyım kardeşime g2 aldık keşke bende g2 32gb alsaymışım diye dedim siz siz olun bence elite almayın g2 alın z1 alın başka birşey alın yani. halen elite kullanıyorum satacağım ilk fırsatta.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende elite kullanıcısıyım kardeşime g2 aldık keşke bende g2 32gb alsaymışım diye dedim siz siz olun bence elite almayın g2 alın z1 alın başka birşey alın yani. halen elite kullanıyorum satacağım ilk fırsatta.
neden satacaksın ilk fırsatta seni soğutan nedir telefondan?

bykl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Satacağım diyor neden satıyorsun sorun ne bunları söylemeden yorum yapıp begenmedim kötü demeniz yanlıştır.Bir sorunu veya yetersiz kaldığı bi yer varsa burdan yazıp söyleyiniz bayadır takip ediyorum adamın telefonu yok tecrübesi yok burda kötü diyip geciyo milleti boş boş sözlerle doldurmayınız kullanıp bir hatasını veya bir sorun varsa sorunu belirtip şikayetlerinizi yazarsanız seviniriz

joker66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
slm forum gm discovery türkiye sitesinden baktım bazı forumlara baktım ancak elite telf çift hatmı yoksa tek hatmı özeliği göremedim kullananlara ricam cevap verebilirmisiniz

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Elite tek hatlı micro sim takabiliyosunuz.

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şuan g2 kullanıyorum daha önce elite kullanıyordum elite kullanırken root yapma rom yükleme gereksinimi hiç duymadım telefon yetip artıyodu bile ama g2 de gece fotoğraf çekimlerini iyileştirmek için almanya romunu yükle, sanal tuşları gizlemek için bilmem ne programini yükle ahize sorununu aşmak için avrupa romunu flaşla uğraş dur onun için kimsenin gazına gelmeyin elite kötü telefon değil bence fiyatina göre çok iyi bir telefon keyfini çıkarın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öyle bir özelliği yok arkadaşım.. sadece cvpsız çağrı msj şarj ve diğer iletişim programlarından bişey gelirse yanıp söner

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba Elite kullanıcısı olan arkadaşlar. Cihazın ahize sesinin yüksekliği ne durumda? Ben arkadaşımın cihazında bir deneme yaptım ciddi derecede kısık geldi. Eğer böyleyse almayacağım. Örneğin Xperia Z1'den kısık. Durum hakkında kıyaslamalı olarak bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir insan evladı cevap verene kadar cihazı aldım gerekli tüm incelemeleri yaptım. Yardımlaşma içgüdüsüne sahip değilseniz, bi yerleriniz sıkışınca destek almak için forumlarda nickname işgal etmeyin.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Bir insan evladı cevap verene kadar cihazı aldım gerekli tüm incelemeleri yaptım. Yardımlaşma içgüdüsüne sahip değilseniz, bi yerleriniz sıkışınca destek almak için forumlarda nickname işgal etmeyin.

Hayırdır hocam cidden çok mu kısık

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Hayırdır hocam cidden çok mu kısık

Arkadaşın cihazında cidden çok kısıktı, benim aldığım cihazda o kadar da problem yok ancak ekran ve digitizerde bir sıkıntı var gibi henüz sebebi nedir bilmiyorum. Digitizer tam oturmamış gibi duruyor ve ekran da biraz sarı ama bu sarı dediğim yanlış anlaşılmasın 1 haftadır hiçbir şey fark etmedim. Bugün o bahsettiğim arkadaşın cihazıyla yan yana koyduk, en yüksek parlaklık değerinde beyaz tonları fark ediyor. Onunki daha mavi benimki daha sarı. Bu ikisi dışında hiçbir problemim yok şükür. Sonuçta garantisi de var cihazın, en kötü ihtimalle servise gidecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaa bu telefonun mobil internet hızı kaç mbps'dir????? 21-42-100 kaç yani?alıcam ama en az 42 mbps internet hızı olmalı yani h+ veya daha fazlası olcak biligi verirseniz çok ama çok sevinirim bide güncellemeyle çok sorun gelmiş bilgi verirmisiniz?ve kitkat geliyormu? telefondan memnunmusunuz? yani herşey :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadas lar herşeyi güzel ama warles sorunu çözülmüyo buluyo ama bağlanmiyo her ne yapdiysam olmadi bilen varsa yardimci olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wifi problemi için; Eğer ekim güncellemesi yaptıysan (Önce resimlerini vs yedeğini al)
1-) Telefonun kapat
2-) Ses açma ve Power tuşlarına aynı anda basılı tutatarak telefonu aç,
3-) Gelen Menu den Wipe olan seçeneklerden önce üstekini sonra alttakini çalıştır. telefon kapanıp açılacak tamamdır.(Yalnız telefon ilk aldığıdaki hale dönecek yani bütün uygulamalar silinecek)

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alcam g2 ve elite arasında kaldım sorularım var elite hakkında
1-Kansorejen madde var dediler doğru mu
2-Android 4.4 ten sonra güncelleme almaz sonra kasar dediler
3-Malzeme kalitesi kötü dediler
4-Dandik çin cihazı dediler
5-2500 mAh batarya beni 1 gün çıkartırmı (1.5 saat oyun ve internet full parlaklıkda değil orta parlaklığın altında)
6-Cihazı full ağzına kadar doldursam takılmalar çoğalırmı
7-15 cm çok uzun değilmi cep telefonu diyolar ama cebe sığmaz
8-Bataryanın çıkartılamaması ilerde sorunlara yol açarmı
9-beni 4 yıl idare edermi
elitede guncellem destegi yok g2 android L alicak. Cinde uretiliyor burda montaji yapiliyor malzeme kalitesi kotu yani.. Sarjida 2500mah batarya var ama ekran 5.5 inch ve islemci ram iyi oldugu icin yetecegini pek dusunmuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elite için artık güncelleme gelmeyecek mi ? 1 ay önce aldım şimdilik 2 sorunum var 1. telefon görüşmesi yaparken karşı tarafa sesim boğuk uzaktan geliyormuş gibi gidiyor 2. wifi ağına bağlı olduğu halde internete bağlanmıyor

enessaktan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Discovery Elite 16 GB için stock roma ihtiyacım var, yardımcı olur musunuz arkadaslar ? Simdiden tesekkürler hepinizden Allah razı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en kötü 3 aydır kullanıyorum şarjı fazla gitmesin diye arkadaki çalışan uygulamaları kapattım şimdi şarjı çok iyi gidiyor ve gecen taşların üstüne düştü malum kocaman telefon ama ciziik bile yok ama Sony experia nın yerini tutmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim problemimde ilk önce sim karttaki kişileri birbirleriyle karıştırmasıyla başladı.
Bir sabah telefonumun sesiyle uyandım sözde arayan arkadaşım yani arayan esad... diye görünüyor ammavelakin abim arıyormuş az daha abim tarafından komalık olacaktım gm yüzünden . Sonra konuşurken ses az gelip gitmeye başladı sonra menü paneli çalışmamaya başladı sonra uygulamalara kendi kendine girmeye başladı baktım olacak gibi değil garantiye gönderdim şimdi bana bu telefonun yerine tamir süresi boyunca kullanabileceğim bir idarelik telefon gönderirlermi bi fikriniz var mı ? ( Garantiye bıraktığım arkadaşım ürünün yenisini göndermeleri için epey bi sorun çıkardı muhtemelen uzun sürecek tamiri o yüzden soruyorum ??

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Arkadaşlar bu telefonu almayın bu firmaya da para yedirmeyin ben bu telefonu 3 ay bekledim 1200 tl ye gelcek dediler s801 olcak dediler kitkat gelecek dediler ki bunu söyleyende bir arge çalışanı falan değil direk firmanın patronu olan Muzaffer Gölcü dür ,hiçbir dediği mi olmaz bir insanın G2 Android L alacak Elite kullanıcıları hala Kitkat bekliyor düşük model olan diskavriye Elite den önce kitkat veriliyor bunları da göze alarak alın derim iyi forumlar
Not:Fanboylar alıntı yapmayn burda kötü telefon olduğunu söylemiyorum.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Benim problemimde ilk önce sim karttaki kişileri birbirleriyle karıştırmasıyla başladı.
Bir sabah telefonumun sesiyle uyandım sözde arayan arkadaşım yani arayan esad... diye görünüyor ammavelakin abim arıyormuş az daha abim tarafından komalık olacaktım gm yüzünden . Sonra konuşurken ses az gelip gitmeye başladı sonra menü paneli çalışmamaya başladı sonra uygulamalara kendi kendine girmeye başladı baktım olacak gibi değil garantiye gönderdim şimdi bana bu telefonun yerine tamir süresi boyunca kullanabileceğim bir idarelik telefon gönderirlermi bi fikriniz var mı ? ( Garantiye bıraktığım arkadaşım ürünün yenisini göndermeleri için epey bi sorun çıkardı muhtemelen uzun sürecek tamiri o yüzden soruyorum ??

O allahın cezası telpaya düştü işiniz.

İşiniz zor.Dua edin tamir edecekleri bir şeydir.Gerçi geçiştirip para istemeyi seven bir numaralı dist. kendileri olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Elite nin radyo olayını bir çözemedik arkadaşlar Google markette ki bir işe yaramıyor