General Mobile Discovery Elite & Elite Lite Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayarlardan sag üs kosede akıllı var ordan led bıldırım ısıgına gır mesaj bıldırım ısıgını sec

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
1 ay önce GM Discovery ELİTE 32 GB 1200 TL'sına sevgilimle birlikte aldık. O beyazını ben siyahını aldım.

Beğenmediğim bir özelliği gelmiyor aklıma, sadece kitkat sürümünü bekliyorum. Betası çıktı ama kullanılabilir stabil sürüm daha ortalıkta yok.
Batarya 2500mh olması ilk baslarda beni düşündürüyordu, ama çok rahat yetiyor. batarya %30'a düşsün akşam bırak telefonu yat, sabah en fazla %29 oluyor. telefonu kullanmadığınızda çok az şarz yiyiyor. şimdilik batarya konusunda sorunum yok. 1 aylık telefon ama ileride olur mu bilmem.batarya arka kapakla birleşikmiş yedek batarya düşünenlere belirteyim.

oyun sever birisi olarak indirmediğim oyun kalmamıştır. asphalt 8 , six guns , modern combat 3 , dungeon hunter , iron man vs. oynadığım oyunlarda ufak bir takılma bile yaşamadım telefona performans komusunda kimse birşey söyleyemez.
16mb kamera ile 1080p 60hz HDR özelliği açık video çekebiliyorsunuz. daha ne olsun. ön kamera 8mb arka kamerayı aratmıyor. 4k video izleyebiliyorsunuz. ben bilgisayarımda izleyemiyorum o kalitedeki bir videoyu.
Menü geçişleri çok hızlı dokunmatiği kullanışlı. wireles konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı 2 kat üstümde ters bir konumda kalan wirelessi bile kullanabiliyorum.

batarya 2500mh olduğu için baya bi güç koruma ile ilgili ıvır zıvır var. telefonu ilk aldığımda koruyucu bir kılıf veya silikon almamıştım cebime direk koyduğumda üst tarafta kapatma tuşu var oraya cebimde kendi kendine basılı tutup bir kaç kez telefon kapanmıştı. silikon bir kılıf aldıktan sonra bir daha yaşamadım. ayarlardan kapanma şeklini değiştirebilirsiniz.

telefonu aldığım için hiç pişmanlık duymadım fiyatına göre performansı özellikleri harika.

5 ay önce görüşlerimi yazdığım telefonum hakkında şu an yukarıda yazdıklarımı düşünmüyorum. kız kardeşim aldı biz de sevgilimle birlikte bu telefonu aldık 3 tane elite oldu 2'si beyaz 1'i siyah telefondaki 5 aylık kullanımda ki arızalara gelirsek.. 1-) kız arkdaşımın Discovery Elite 32 GB Yamuldu Camı Kırıldı konusunu açmıştım telefon perte çıktı burada hata biz de ama telefon çok çıtkırıldım. 2-) telefonu alalı 3 ay gibi bir süre geçtikten sonra bu sefer kardeşimin telefonu arıza verdi. elektirikler gittiğinde flash ışığını açmaya çalıştı ama o da ne telefonun feneri çalışmıyor , kameraya girmeye çalıştığında kamera bulunamadı diye hata veriyor. Fabrika ayarlarına dönderdik falan düzelmedi. Telpaya garantiye gönderdik kamerası değişmiş. Telefon bütünleşik olduğu için ekranı çıkarıp kamerayı değiştiriyorlar. telefon geldiğinde ekran kapalıyken yeşilimsi bir renk alıyor. Kamerayı takarken ekranın içine etmişler. Kız arkadaşımın telefonunun ekranını 450 lira civarında telpaya tamir ettirdik bana kalsa 175 liraya herhangi bir telefoncudan taktırtırdık pek bir farkı olmadı. konuştuğum telefoncu ekranları bizzat telpadan aldıklarını söylemişti. telpa yetkili servisiymiş güzel olsun diye telpada 2 katına yaptırdık ama tamire giden telefon 2 ay kullandıktan sonra kardeşimde gördüğümüz kamera bulunamadı hatasını verdi. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra elite modellerinde bu arıza yüzünden bir çok şikayet aldığını gördüm. kamera demişken ön kamera ile çekildiğimiz resimler ters çekiyor ekranda sağ tarafda görüyorsanız kendinizi resim çekildikten sonra sol tarafınızın gözükmesi gibi. onun için güncelleme yayınladılar fakat düzelmedi. kendi kullandığım elite modelinde ise telefonu gece şarza koyuyorum sabah uyanıyorum şarız %27'de gösteriyor tüm gece telefon dolmamış şarzı çıkarıp tekrar takıyorum %100 olmuş 5 dakika kullanıyorum aniden %15 düşüyor... Bir de kitkat meselesi var telefon çıktığından beri geleceği söylenen kitkat hala gelmedi. discoverynin 4gb modellerine bile geldi ama sözde amiral gemisi olan elite gelmedi. GM bir çok söz verdi ama hiçbirini tutmadı telefonu alacak arkadaşlara buradan sesleniyorum. almayın bu telefonu millet markaya boşuna para vermiyor. ucuz etin yahnisi yavan olur derler elite de aynen öyle donanım olsa ne olur yazılım olmadıktan sonra...

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
5 ay önce görüşlerimi yazdığım telefonum hakkında şu an yukarıda yazdıklarımı düşünmüyorum. kız kardeşim aldı biz de sevgilimle birlikte bu telefonu aldık 3 tane elite oldu 2'si beyaz 1'i siyah telefondaki 5 aylık kullanımda ki arızalara gelirsek.. 1-) kız arkdaşımın Discovery Elite 32 GB Yamuldu Camı Kırıldı konusunu açmıştım telefon perte çıktı burada hata biz de ama telefon çok çıtkırıldım. 2-) telefonu alalı 3 ay gibi bir süre geçtikten sonra bu sefer kardeşimin telefonu arıza verdi. elektirikler gittiğinde flash ışığını açmaya çalıştı ama o da ne telefonun feneri çalışmıyor , kameraya girmeye çalıştığında kamera bulunamadı diye hata veriyor. Fabrika ayarlarına dönderdik falan düzelmedi. Telpaya garantiye gönderdik kamerası değişmiş. Telefon bütünleşik olduğu için ekranı çıkarıp kamerayı değiştiriyorlar. telefon geldiğinde ekran kapalıyken yeşilimsi bir renk alıyor. Kamerayı takarken ekranın içine etmişler. Kız arkadaşımın telefonunun ekranını 450 lira civarında telpaya tamir ettirdik bana kalsa 175 liraya herhangi bir telefoncudan taktırtırdık pek bir farkı olmadı. konuştuğum telefoncu ekranları bizzat telpadan aldıklarını söylemişti. telpa yetkili servisiymiş güzel olsun diye telpada 2 katına yaptırdık ama tamire giden telefon 2 ay kullandıktan sonra kardeşimde gördüğümüz kamera bulunamadı hatasını verdi. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra elite modellerinde bu arıza yüzünden bir çok şikayet aldığını gördüm. kamera demişken ön kamera ile çekildiğimiz resimler ters çekiyor ekranda sağ tarafda görüyorsanız kendinizi resim çekildikten sonra sol tarafınızın gözükmesi gibi. onun için güncelleme yayınladılar fakat düzelmedi. kendi kullandığım elite modelinde ise telefonu gece şarza koyuyorum sabah uyanıyorum şarız %27'de gösteriyor tüm gece telefon dolmamış şarzı çıkarıp tekrar takıyorum %100 olmuş 5 dakika kullanıyorum aniden %15 düşüyor... Bir de kitkat meselesi var telefon çıktığından beri geleceği söylenen kitkat hala gelmedi. discoverynin 4gb modellerine bile geldi ama sözde amiral gemisi olan elite gelmedi. GM bir çok söz verdi ama hiçbirini tutmadı telefonu alacak arkadaşlara buradan sesleniyorum. almayın bu telefonu millet markaya boşuna para vermiyor. ucuz etin yahnisi yavan olur derler elite de aynen öyle donanım olsa ne olur yazılım olmadıktan sonra...
Katılıyorum artık GM' nin devri bitti bir ürün boşu boşuna ucuz olmaz artık ayni fiyata alınabilecek çok daha iyi telefonlar var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar öncelikle meraba benim kulaklık bozuldu garantiye gondersem telefonla birlikte mi aliyolar Samsung da oyleydide bilgisi olanlar yazarda şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Meraba bugun tam sarja takicakken şarj soketinin içindeki siyah bölümün yamuldugunu farkettim düzeltmeye çalışırken içeri doğru kaçtı galiba taktim şarj doluyor ama eskisi gibi sıkı değil oynuyor içinde şarj gidip gelmiyor ama gevşek yani sallanıyor yasayan varmı içinizde boyle bir durum

iMesut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kliksadan lg g2 32 gb aldım kardeşime jak girişinde temassızlık vardı değişim için aradım geri gönderdim bugün telefonu tekrardan yenisini ile değiştirecekler telefonu ve bu ayın sonunda da kendime ise elite 32 gb almayı düşünüyorum ama forumdakileri okuduğumda ise tekrardan bir tane daha mı lg g2 32 gb alsam diyorum kararsız kaldım :D :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Kliksadan lg g2 32 gb aldım kardeşime jak girişinde temassızlık vardı değişim için aradım geri gönderdim bugün telefonu tekrardan yenisini ile değiştirecekler telefonu ve bu ayın sonunda da kendime ise elite 32 gb almayı düşünüyorum ama forumdakileri okuduğumda ise tekrardan bir tane daha mı lg g2 32 gb alsam diyorum kararsız kaldım :D :)

g2 32 gb al gm'den sakız alma.

iMesut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g2 32 gb al gm'den sakız alma.
ama benim bu elite kafam takıldı almam kullanmam lazım o kadar psikolojimi bozdu forumlarda realde felan arkadaşlara tanıdıklara soruyorum hiç kimse alma diyor alacaksan da şansın iyi olacak diyorlar telefon geldiğinde bir bozuk çıkarsa hep bozulur diyolar napsam bilemiyorum ama büyük bi ihtimalle de alacam ben elite :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ama benim bu elite kafam takıldı almam kullanmam lazım o kadar psikolojimi bozdu forumlarda realde felan arkadaşlara tanıdıklara soruyorum hiç kimse alma diyor alacaksan da şansın iyi olacak diyorlar telefon geldiğinde bir bozuk çıkarsa hep bozulur diyolar napsam bilemiyorum ama büyük bi ihtimalle de alacam ben elite :)

paranı çöpe verme yazık olur.

Minona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elite 4.2.2 de çakılı kaldı tavsiye etmem

iMesut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde Elite 4G (801 işlemci + 2,5 ghz) varmış birde bu cihazı nerden bulacaz nasıl sipariş edeceğiz Türkiye'de satılıyor mu ? Satılıyorsa kaça satılıyor :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonda anlık donmalar oluyo mesela 5 saniye duruyo 1 saniye takılıp geri duzeliyo sürekli devam ediyor bu çözümü varmıdır valla telefondan soğuttu bu problemler

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Lg g2 32 GB tereddütsüz [emoji106].

GMD Elite yazılımsal destek alamayan bir cihaz.

Çipinin sadece 3G 'ye yer vermesi de cabası.

LG G2 alın ama acelem yok diyorsanız Zenf2 yi bekleyin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
800ac mi 801 ac mı o versiyonn hala gelmedımı bilgisi olan var mı? aci

iMesut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 32 GB tereddütsüz [emoji106].

GMD Elite yazılımsal destek alamayan bir cihaz.

Çipinin sadece 3G 'ye yer vermesi de cabası.

LG G2 alın ama acelem yok diyorsanız Zenf2 yi bekleyin.

beklemeye karar verdim 2-3 ay daha zenfonu 2 için inş. Türkiye'ye özellikleri kırpılmamıs olarak gelir de alırım bir tane ama özellikleri düşürülmüş olarak gelirse almam kafamda deli sorular :D
bu arada LG G2 32 GB kardeşime aldım kullanıyo memnun bende memnunum ama iki telefon da aynı olsun istemiyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar telefonu alalı 5 AY oldu ve ılk defa telefonu begenmedim sarj olmuyor kırmızı ısık yanıp sonuyor surekli garantiye göndercem bu konu hakkında yardım edebilcek bilen eden varmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gidin asus zenfone 2 ye verin paranızı çıkınca alın ne elitemiş bi güncllleme dediler 1 yıl oldu gidin çıkınca asus zenfone 2 alın daha mantıklı özzelikleri iyi ama beklemeniz gerekiyor

Asus Zenfone 2 teknik özellikleri ile ilgili bilgiler aşağıda olduğu gibidir:

Ekran: 1080 x 1920 piksel, 5,5 inç, Corning Gorilla Glass 3

İşlemci: Dört Çekirdekli 2.3 GHz / Dört Çekirdekli 1.8 GHz

Grafik İşlemci: PowerVR G6430

Chipset: Intel Atom Z3580 / Intel Atom Z3560

İşletim Sistemi: Android 5.0 Lollipop

Ram: 4 GB

Dahili Hafıza: 16/32/64 GB Dahili Bellek

Ön Kamera: 5 Mega Piksel

Arka Kamera: 13 Mega Piksel, 4128 x 3096 piksel, Oto Focus, 3x optik zoom, dual-LED Flaş

Pil: Tümleşik Li-Po 3000 mAh Batarya

Ebatlar: 152.5 mm x 77.2 mm x 10.9 mm Ağırlık: 170 g

Renkler: Siyah, Altın, Gri, Kırmızı, Beyaz

Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct Desteği

Sensörler: Accelerometer, gyro, proximity, compass Hafıza

Kartı: microSD kart ile harici bellek 64 GB’a kadar yükseltilebiliyor.

GPS: A-GPS, GLONASS

Veri Bağlantısı: 3G / 4G

Bluetooth: Var – v4.0

SIM: Micro-SIM Kart -

teknokardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O telefon sağlamlıkta sıkıntılı bir telefon pek tavsiye etmem benim görüşüm bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[Wi-Fi TE=SDN Okuru;3405277]İyi günler arkadaşlar. ben cihazı yeni aldım. Aldıktan sonra iki gün wifi sorunsuz çalıştı. Ancak artık wifiye bağlanamıyorum. dünden beri bu sorun var. Evde net var diğer telefonlar rahatlıkla bağlanıyor ancak benım tel kapsama alanı dışında diyor. evin etrafında bulunan tüm modemleri buluyor evdekini yani bulunduğu konumdaki wifi yi bulmuyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfeen yardımcı olur musunuz? ne yapmalıyım?[/QUOTE]

Wifi ye gel basılı tut ve ayarlara gell,oydan bütün kaydedilen wifileri sil sağdan yenile wifiye gel bağlan ve wifini kapat, telefonu yeniden başlat ve wifini AC rahatlıkla bağlan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
elitteki trafik yöneticisine mb uyarı yapsın diye giriş yaptım ama nasıl sıfırlayacağımı bulamadım bilen varsa yardımcı olur musunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende telefon almak istiyorum ama kararsız kaldım discovery elite mi alayım yoksa discovery 2 plus mu elite hakkında çok sorunlu telefon diyorlar napacağıma bi türlü karar veremedim yardım edin

ceteci25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
general mobile elite 4.4.2 kit kat güncellemesiniyükledim ancak ça
ok hızlı şarj yiyor nasıl eski sürüme dönebilirim. saygılarımla

VOLQAvod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam aleykum çok iyi durumda , sorunsuz , 16 ay garantili , hep kılıfla ve filimle kullanılmış ,bir kere bile yere düşmemiş GM discovery Elite satıyorum . yer ; istanbul
Fiyat ; 750 ( pazarlık sünnettir )

daylightsoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Elite Kamerası bozuldu yedek parça temin edebileceğim bir yer bilen varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eylülden beri kullandığım General Mobile Discovery Elite telefon dünden beri evdeki wifi ara sıra görüyor o zaman da bağlanmıyor son güncellemeden sonra birkaç problem daha yaşadım (yeşil ışığın sürekli yanıp sönmesi gibi) güncellemeden çok memnun kalmadım fakat bu son wifi olayı önemli bu yüzden işlerim aksıyor acil yardım lütfen.