S
SDN Okuru
SDN Okuru
berbat bi telefon çok pişmanım aldığıma.
1 ay önce GM Discovery ELİTE 32 GB 1200 TL'sına sevgilimle birlikte aldık. O beyazını ben siyahını aldım.
Beğenmediğim bir özelliği gelmiyor aklıma, sadece kitkat sürümünü bekliyorum. Betası çıktı ama kullanılabilir stabil sürüm daha ortalıkta yok.
Batarya 2500mh olması ilk baslarda beni düşündürüyordu, ama çok rahat yetiyor. batarya %30'a düşsün akşam bırak telefonu yat, sabah en fazla %29 oluyor. telefonu kullanmadığınızda çok az şarz yiyiyor. şimdilik batarya konusunda sorunum yok. 1 aylık telefon ama ileride olur mu bilmem.batarya arka kapakla birleşikmiş yedek batarya düşünenlere belirteyim.
oyun sever birisi olarak indirmediğim oyun kalmamıştır. asphalt 8 , six guns , modern combat 3 , dungeon hunter , iron man vs. oynadığım oyunlarda ufak bir takılma bile yaşamadım telefona performans komusunda kimse birşey söyleyemez.
16mb kamera ile 1080p 60hz HDR özelliği açık video çekebiliyorsunuz. daha ne olsun. ön kamera 8mb arka kamerayı aratmıyor. 4k video izleyebiliyorsunuz. ben bilgisayarımda izleyemiyorum o kalitedeki bir videoyu.
Menü geçişleri çok hızlı dokunmatiği kullanışlı. wireles konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı 2 kat üstümde ters bir konumda kalan wirelessi bile kullanabiliyorum.
batarya 2500mh olduğu için baya bi güç koruma ile ilgili ıvır zıvır var. telefonu ilk aldığımda koruyucu bir kılıf veya silikon almamıştım cebime direk koyduğumda üst tarafta kapatma tuşu var oraya cebimde kendi kendine basılı tutup bir kaç kez telefon kapanmıştı. silikon bir kılıf aldıktan sonra bir daha yaşamadım. ayarlardan kapanma şeklini değiştirebilirsiniz.
telefonu aldığım için hiç pişmanlık duymadım fiyatına göre performansı özellikleri harika.
Katılıyorum artık GM' nin devri bitti bir ürün boşu boşuna ucuz olmaz artık ayni fiyata alınabilecek çok daha iyi telefonlar var.5 ay önce görüşlerimi yazdığım telefonum hakkında şu an yukarıda yazdıklarımı düşünmüyorum. kız kardeşim aldı biz de sevgilimle birlikte bu telefonu aldık 3 tane elite oldu 2'si beyaz 1'i siyah telefondaki 5 aylık kullanımda ki arızalara gelirsek.. 1-) kız arkdaşımın Discovery Elite 32 GB Yamuldu Camı Kırıldı konusunu açmıştım telefon perte çıktı burada hata biz de ama telefon çok çıtkırıldım. 2-) telefonu alalı 3 ay gibi bir süre geçtikten sonra bu sefer kardeşimin telefonu arıza verdi. elektirikler gittiğinde flash ışığını açmaya çalıştı ama o da ne telefonun feneri çalışmıyor , kameraya girmeye çalıştığında kamera bulunamadı diye hata veriyor. Fabrika ayarlarına dönderdik falan düzelmedi. Telpaya garantiye gönderdik kamerası değişmiş. Telefon bütünleşik olduğu için ekranı çıkarıp kamerayı değiştiriyorlar. telefon geldiğinde ekran kapalıyken yeşilimsi bir renk alıyor. Kamerayı takarken ekranın içine etmişler. Kız arkadaşımın telefonunun ekranını 450 lira civarında telpaya tamir ettirdik bana kalsa 175 liraya herhangi bir telefoncudan taktırtırdık pek bir farkı olmadı. konuştuğum telefoncu ekranları bizzat telpadan aldıklarını söylemişti. telpa yetkili servisiymiş güzel olsun diye telpada 2 katına yaptırdık ama tamire giden telefon 2 ay kullandıktan sonra kardeşimde gördüğümüz kamera bulunamadı hatasını verdi. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra elite modellerinde bu arıza yüzünden bir çok şikayet aldığını gördüm. kamera demişken ön kamera ile çekildiğimiz resimler ters çekiyor ekranda sağ tarafda görüyorsanız kendinizi resim çekildikten sonra sol tarafınızın gözükmesi gibi. onun için güncelleme yayınladılar fakat düzelmedi. kendi kullandığım elite modelinde ise telefonu gece şarza koyuyorum sabah uyanıyorum şarız %27'de gösteriyor tüm gece telefon dolmamış şarzı çıkarıp tekrar takıyorum %100 olmuş 5 dakika kullanıyorum aniden %15 düşüyor... Bir de kitkat meselesi var telefon çıktığından beri geleceği söylenen kitkat hala gelmedi. discoverynin 4gb modellerine bile geldi ama sözde amiral gemisi olan elite gelmedi. GM bir çok söz verdi ama hiçbirini tutmadı telefonu alacak arkadaşlara buradan sesleniyorum. almayın bu telefonu millet markaya boşuna para vermiyor. ucuz etin yahnisi yavan olur derler elite de aynen öyle donanım olsa ne olur yazılım olmadıktan sonra...
Kliksadan lg g2 32 gb aldım kardeşime jak girişinde temassızlık vardı değişim için aradım geri gönderdim bugün telefonu tekrardan yenisini ile değiştirecekler telefonu ve bu ayın sonunda da kendime ise elite 32 gb almayı düşünüyorum ama forumdakileri okuduğumda ise tekrardan bir tane daha mı lg g2 32 gb alsam diyorum kararsız kaldım
ama benim bu elite kafam takıldı almam kullanmam lazım o kadar psikolojimi bozdu forumlarda realde felan arkadaşlara tanıdıklara soruyorum hiç kimse alma diyor alacaksan da şansın iyi olacak diyorlar telefon geldiğinde bir bozuk çıkarsa hep bozulur diyolar napsam bilemiyorum ama büyük bi ihtimalle de alacam ben eliteg2 32 gb al gm'den sakız alma.
ama benim bu elite kafam takıldı almam kullanmam lazım o kadar psikolojimi bozdu forumlarda realde felan arkadaşlara tanıdıklara soruyorum hiç kimse alma diyor alacaksan da şansın iyi olacak diyorlar telefon geldiğinde bir bozuk çıkarsa hep bozulur diyolar napsam bilemiyorum ama büyük bi ihtimalle de alacam ben elite
Lg g2 32 GB tereddütsüz [emoji106].ama benim bu elite kafam takıldı almam kullanmam lazım o kadar psikolojimi bozdu forumlarda realde felan arkadaşlara tanıdıklara soruyorum hiç kimse alma diyor alacaksan da şansın iyi olacak diyorlar telefon geldiğinde bir bozuk çıkarsa hep bozulur diyolar napsam bilemiyorum ama büyük bi ihtimalle de alacam ben elite
Lg g2 32 GB tereddütsüz [emoji106].
GMD Elite yazılımsal destek alamayan bir cihaz.
Çipinin sadece 3G 'ye yer vermesi de cabası.
LG G2 alın ama acelem yok diyorsanız Zenf2 yi bekleyin.
Garantisi yok mu ?Arkadaşlar Elite Kamerası bozuldu yedek parça temin edebileceğim bir yer bilen varmı?