Donanım Bölümü İçin Moderatör Oylaması

Donanım Bölümüne Kim Moderatör Olsun?

• lBLacK

Kullanılan: 68 68.0%
  • Mert Ahmet

Kullanılan: 32 32.0%

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Donanım bölümü için lütfen moderatör adayınızı seçin. Aşağıda moderatör aday adaylarının eğer seçilirlerle ne gibi çalışmalarda bulunacaklarını anlatan alıntılar ve diğer bilgileri mevcuttur.

Adınız Soyadınız
Volkan Uzun
Yaşınız
29
İnternette kalma süreniz
6-12
Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuz
Donanım
Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?
Genel olarak konu açmasamda donanım/bilgisayar bölümünde bilgisayar toplama,sistem önerileri, sorunları giderme gibi konularda katkılarım olmuştur.Bununla ilgili katkıda bulunmaya devam edeceğim. Özellikle Uzun ve geniş çaplı bir PC toplama rehberi hazırlamayı düşünüyorum.Bu sayede gereksiz sistem önerisi mesajlarını azaltabiliriz.Ayrıca Sistem önerileri/Bilgisayar toplama gibi daha belirgin bir bölüm açmamız daha yararlı olur düşüncesindeyim. Donanım tavsiyeleri biraz daha genel kalsada bütün bu sistem önerileri konularının burayı kirlettiği görüşündeyim.Azımsanmıyacak kadar fazla bu konular.Bununla ilgili çalışmada yapılırsa sevinirim . İyi çalışmalar :)

Adınız Soyadınız
Mert Ahmet Altıparmak
Yaşınız
20
İnternette kalma süreniz
Değişken olmakla birlikte en az 5-6 saat
Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuz
Merhabalar ... :)
Donanım ve Bilgisayar bölümlerine moderatör olmak istiyorum.

Burada kendi istatistiklerimden örnekler vemek istiyorum.
Donanım Sorunları ve Çözümler 106 Mesaj
Donanım Tavsiyesi 96 Mesaj
Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi 39 Mesaj
Dizüstü Bilgisayar Sorunları 31 Mesaj
Dizüstü Bilgisayarlar / Notebook / Laptop 27 Mesaj
Masaüstü Bilgisayarlar 20 Mesaj
Dizüstü Bilgisayar Aksesuarları 14 Mesaj

Bir de Konu Dışı Bölümüne moderatör olmak istiyorum.

Konu Dışı 396 Mesaj
Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?
Bilgisayar ve donanım bölümlerine toplam 333 mesaj atmışım ve bunları da sırf oraları canlansın diye atıyorum arkadaşlarımızın derdi çözülsün diye bilgimi olabildiğince kişiye aktarmak için. Biz bir teknoloji forumuyuz forumun kaynayan kazanları olmalı bu yerler fakat insanlar daha çok futbolla ilgili mesajlar atıyorlar konu dışını dolduruyolar mesajlarıyla tamam buda olsun ama teknoloji forumundaki insan biraz da teknolojiyle konuşsun isterim :) Benim hayatım artık bilgisayar olmuş bilgisayar olmadan hiç birşey düşünemiyorum ben. Bilgimi burada bu şekilde değerlendirme fırsatı verirseniz bana hem siz hem ben çok ta memnun kalırız diye düşünüyorum :)

Bir de konu dışı var tabi. Benim en çok mesajımın bulunduğu bölüm. Şu mesajı moderatöre bildir butonu istatistiklerine bakılırsa konu dışında yakaladığım bir sürü yanlış konu var vs... Forumla ilgilenmek isterim gece geç saattlerde pek kimse olmuyor bazı arkadaşlarla karşılaşabiliyoruz burada. bunların önüne geçebilirz bu şekilde.

Mert Ahmet Altıparmak
Saygılar...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@rtsbora :closedeyes:

Bu arkadaşlarla ilgili çok bilgim yok. Hayırlısı olsun.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@rtsbora

Çok bilgili ve tecrübeli bir arkadaştı.

Ne oldu? Hiç görünmüyor.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] ben seni özellikle android bölümünde görmek isterdim...

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
@rtsbora nerede hakkaten :( En bilgili arkadaşımız oydu. Başarılar :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Başarılar arkadaşlar :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
lBLacK

mert e başka bölümde oy veriyorum :)

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@rtsbora yı uzun zamandır göremiyorum. Bilgisayarımı onun tavsiyelerine göre toplamıştım. Ayrıca "lBLacK" inde epey tecrübeli olduğunu biliyorum donanım konusunda.

Reaksiyon puanı
10,327
@rtsbora nerede hakkaten

@rtsbora, aziz yıldırım'ın kurduğu sinsi ve hain bir tuzak sonucu galatasaray adasına ışınlanmış! :D

valla şaka bir yana da, sahiden uzun zamandır yok rtsbora, merak ettim ben de!
ayrıca etiketleyince de, sitede yok gözüküyor sanırım.
ayrılmış olabilir mi?

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
@rtsbora, aziz yıldırım'ın kurduğu sinsi ve hain bir tuzak sonucu galatasaray adasına ışınlanmış! :D

valla şaka bir yana da, sahiden uzun zamandır yok rtsbora, merak ettim ben de!
ayrıca etiketleyince de, sitede yok gözüküyor sanırım.
ayrılmış olabilir mi?

Ayrılsa da etiketleme çalışıyor. Büyük ihtimal isim değiştirmiştir :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Öncelikle oy veren vermeyen herkeze teşekkürler. Bu bölümün en çok ilgi gören konusu sistem toplama konusunda çok yararlı arkadaşlar var. Onları bir çatı altında toplarsak daha profesyonel bir ekip ve bilgi akışı sağlarız. Bir çok şey öğrendiğim @rtsbora [MENTION=43929]YellowRed[/MENTION] nickini almış ama sanırım biraz uzak kalıcak bizden. Aramızda en iyisi ve en bilgiliside odur.
Bu bahsettiğim arkadaşların adı aklıma gelmesede [MENTION=301569]zafer.[/MENTION] [MENTION=269996]Liweru[/MENTION] [MENTION=70517]karacaerc[/MENTION] gibi arkadaşlarla yukarıdaki dediklerimi yaparız umarım.

zafer.

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle oy veren vermeyen herkeze teşekkürler. Bu bölümün en çok ilgi gören konusu sistem toplama konusunda çok yararlı arkadaşlar var. Onları bir çatı altında toplarsak daha profesyonel bir ekip ve bilgi akışı sağlarız. Bir çok şey öğrendiğim @rtsbora @YellowRed nickini almış ama sanırım biraz uzak kalıcak bizden. Aramızda en iyisi ve en bilgiliside odur.
Bu bahsettiğim arkadaşların adı aklıma gelmesede @zafer. @Liweru @karacaerc gibi arkadaşlarla yukarıdaki dediklerimi yaparız umarım.

hayırlı uğurlu olsun kardeşim. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
başarılar black :)
teşekkürler :)

lBLacK

mert e başka bölümde oy veriyorum :)

Eyvallah hocam :)

@rtsbora yı uzun zamandır göremiyorum. Bilgisayarımı onun tavsiyelerine göre toplamıştım. Ayrıca "lBLacK" inde epey tecrübeli olduğunu biliyorum donanım konusunda.
Umarım gelir en kısa sürede:) Sevdiğim bir arkadaştır kendisi. Teşekkürler düşüncelerin için.

Oyum lBLacK e gitti.
Teşekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hayırlı uğurlu olsun kardeşim. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

Sevinirim kardeşim :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kendim 18 yılık donanım tecrübesine sahip olarak bir donanım uzmanı olarak @IBLacK arkadaşımızı uzun zamandır takip ediyorum bilgisine güveniyorum o yüzden diğer aday arkadaşıma özür diliyerek oyumu @IBLacK veriyorum

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kendim 18 yılık donanım tecrübesine sahip olarak bir donanım uzmanı olarak @IBLacK arkadaşımızı uzun zamandır takip ediyorum bilgisine güveniyorum o yüzden diğer aday arkadaşıma özür diliyerek oyumu @IBLacK veriyorum

Hah ismi aklıma gelmeyen arkadaşlardan bir tanesi :) Teşekkür ederim oy için. Ama daha önemlisi yukarıda bahsettiğim düşünceme sende destek olursun hocam. Bilgili arkadaşların; Bilgisayar /donanım/ Pc toplama vs bölümlerine hakim olduğu zaman, daha temiz bir bölüm ve hızlı sonuç almamız kaçınılmaz. Ben yada @Mert Ahmet kardeşimde kazansa böyle bir şeyi gerçekleştirirsek güzel olur. Donanım tavsiye ve sistem toplamak için bu arkadaşları belirten bir ünvan/tag'da kötü olmaz değilmi? Dinlenebilirlik ve ikna artar, acaba doğrumu diyor? soru işaretleri kalkar :)

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kesinlikle black bu iste iyi diyebilirim ben de ;) elimden geldigince yardimci olmaya calisirim ama su siralar amerikadayim ve surekli aktif olamiyorum. Taglemeniz yeterli olacakti @ sistem toplama bolumune guncel ve butceye gore sistemler toplayarak tavsiyeler versek de surekli konu acilmasina bir nebze engel olsak gayet iyi olur bence , tekrardan hayirli olsun

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kesinlikle black bu iste iyi diyebilirim ben de ;) elimden geldigince yardimci olmaya calisirim ama su siralar amerikadayim ve surekli aktif olamiyorum. Taglemeniz yeterli olacakti @ sistem toplama bolumune guncel ve butceye gore sistemler toplayarak tavsiyeler versek de surekli konu acilmasina bir nebze engel olsak gayet iyi olur bence , tekrardan hayirli olsun
Eyvallah kardeşim :)

Teşekkürler mekolac :)

@IBLacK Hayırlısı Olsun.
Teşekkürler.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
her kes black diyor ise vardir bir keramet bol şans . .

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Hah ismi aklıma gelmeyen arkadaşlardan bir tanesi :) Teşekkür ederim oy için. Ama daha önemlisi yukarıda bahsettiğim düşünceme sende destek olursun hocam. Bilgili arkadaşların; Bilgisayar /donanım/ Pc toplama vs bölümlerine hakim olduğu zaman, daha temiz bir bölüm ve hızlı sonuç almamız kaçınılmaz. Ben yada @Mert Ahmet kardeşimde kazansa böyle bir şeyi gerçekleştirirsek güzel olur. Donanım tavsiye ve sistem toplamak için bu arkadaşları belirten bir ünvan/tag'da kötü olmaz değilmi? Dinlenebilirlik ve ikna artar, acaba doğrumu diyor? soru işaretleri kalkar :)

çok güzel bşr mesaj :) gurur duymamak elde değil :) şu tag konusu da yapacağımız ilk iş olsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...