- Reaksiyon puanı
- 2,124
Donanım bölümü için lütfen moderatör adayınızı seçin. Aşağıda moderatör aday adaylarının eğer seçilirlerle ne gibi çalışmalarda bulunacaklarını anlatan alıntılar ve diğer bilgileri mevcuttur.
Adınız SoyadınızVolkan Uzun Yaşınız29 İnternette kalma süreniz6-12 Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzDonanım Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?Genel olarak konu açmasamda donanım/bilgisayar bölümünde bilgisayar toplama,sistem önerileri, sorunları giderme gibi konularda katkılarım olmuştur.Bununla ilgili katkıda bulunmaya devam edeceğim. Özellikle Uzun ve geniş çaplı bir PC toplama rehberi hazırlamayı düşünüyorum.Bu sayede gereksiz sistem önerisi mesajlarını azaltabiliriz.Ayrıca Sistem önerileri/Bilgisayar toplama gibi daha belirgin bir bölüm açmamız daha yararlı olur düşüncesindeyim. Donanım tavsiyeleri biraz daha genel kalsada bütün bu sistem önerileri konularının burayı kirlettiği görüşündeyim.Azımsanmıyacak kadar fazla bu konular.Bununla ilgili çalışmada yapılırsa sevinirim . İyi çalışmalar
Adınız SoyadınızMert Ahmet Altıparmak Yaşınız20 İnternette kalma sürenizDeğişken olmakla birlikte en az 5-6 saat Hangi bölüme mod olmak istiyorsunuzMerhabalar ...Moderatör olursanız foruma ne gibi katkılarda bulunacaksınız?
Donanım ve Bilgisayar bölümlerine moderatör olmak istiyorum.
Burada kendi istatistiklerimden örnekler vemek istiyorum.
Donanım Sorunları ve Çözümler 106 Mesaj
Donanım Tavsiyesi 96 Mesaj
Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi 39 Mesaj
Dizüstü Bilgisayar Sorunları 31 Mesaj
Dizüstü Bilgisayarlar / Notebook / Laptop 27 Mesaj
Masaüstü Bilgisayarlar 20 Mesaj
Dizüstü Bilgisayar Aksesuarları 14 Mesaj
Bir de Konu Dışı Bölümüne moderatör olmak istiyorum.
Konu Dışı 396 Mesaj Bilgisayar ve donanım bölümlerine toplam 333 mesaj atmışım ve bunları da sırf oraları canlansın diye atıyorum arkadaşlarımızın derdi çözülsün diye bilgimi olabildiğince kişiye aktarmak için. Biz bir teknoloji forumuyuz forumun kaynayan kazanları olmalı bu yerler fakat insanlar daha çok futbolla ilgili mesajlar atıyorlar konu dışını dolduruyolar mesajlarıyla tamam buda olsun ama teknoloji forumundaki insan biraz da teknolojiyle konuşsun isterim Benim hayatım artık bilgisayar olmuş bilgisayar olmadan hiç birşey düşünemiyorum ben. Bilgimi burada bu şekilde değerlendirme fırsatı verirseniz bana hem siz hem ben çok ta memnun kalırız diye düşünüyorum
Bir de konu dışı var tabi. Benim en çok mesajımın bulunduğu bölüm. Şu mesajı moderatöre bildir butonu istatistiklerine bakılırsa konu dışında yakaladığım bir sürü yanlış konu var vs... Forumla ilgilenmek isterim gece geç saattlerde pek kimse olmuyor bazı arkadaşlarla karşılaşabiliyoruz burada. bunların önüne geçebilirz bu şekilde.
Mert Ahmet Altıparmak
Saygılar...