#MebArtıkDuyBizi tagı gündemde!

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Bu genelgeye göre sınavlar yapılmaz galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam açıklama yapardım sonuçta istifa etmemi istiyorlar.
Kesinlikle yapması lazım.1 saatte 100 bin tweet atılmış.

Ekli dosyalar

• resim_2020-12-24_224243.png
    resim_2020-12-24_224243.png
    195.7 KB · Görüntüleme: 91

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Yeni tag açıldı İptalEdilsinSınavlar diye 20 dakikada 2.750 tweet oldu.
İlk 5 tagın 3 ü sınavlarla ilgili

Az konu daha fazla detay demektir. Aynı şeye denk geliyo
Emin ol ikisi aynı şey değil.

Birde en yakın okulda sınav olucakmışız o öğretmenlerin hazırladıkları sorulardan galiba.

#Ziyaselçukistifa tagı 198 k oldu

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Asıl mantık 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı varken sınav koymak

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Öncelikle derslerim gayet iyi, derslerime çalışıyorum.

Sınavın tehlikeli olacağı gayet açık. LGS'de olduğu gibi insanlar dipdibe sınava girecekler. Güya sosyal mesafe olacak dediler LGS'de, sosyal mesafe neredeyse yoktu. Zaten çıkışta izdiham oldu, kenarda bekledim öyle çıktım.

Şu an LGS sınavından çok daha tehlikeli bence. Zaten derse giremeyen çok fazla öğrenci var. Batıda imkan olabilir fakat doğu illerimizde imkan az. Sosyal mesafe olmayacak. 40 dakika aynı sınıfta duracağız.

Normalde dışarı çıkıyorsunuz diyenler oluyor, son bir aydır hiç dışarıya çıkmadım. Ondan önce de en fazla markete gitmişimdir virus başladığından beri. Zaten çocuklara dışarı çıkmak YASAK. İstesede çıkamazlar.

Bu gündem yapanların çoğu sınava çalışmıyor ve bu bir gerçek maalesef ama haklılar.

Son olarak, 400 soru az diyenler olmuş :) Günde 400 soru çok fazla. Gerçekten bu kadar soru çözmenize gerek yok. Sadece konuları anlayın yeter. Yeni nesil sorulardan günde 40 tane matematik çözerseniz fazlasıyla yeter. Diğer derslerden daha fazla çözebilirsiniz, size kalmış.

Reaksiyon puanı
1,338
Beyler canlı derse adam gibi girip dersine çalışan sınavları yapar çok zor değil lgs yada yksde değil.

Knk insanların koronayı çok taktığı yok sadece 1 dönem yan gelip yan yattılar ondan sonra meb olcak deyince tutuştular ve böyle çözümler arıyorlar

.
Abi varya sizde devleti kötülemek için her alternatifi deniyorsunuz
Hocam biz devleti kötülemiyoruz. Ama sınavların ertelenmesi hem iyi hem kötü olur. Örneğin ertelenirse konular artar. Ama ertelenmezse korona olma şansımız var.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968

Sınavın tehlikeli olacağı gayet açık. LGS'de olduğu gibi insanlar dipdibe sınava girecekler. Güya sosyal mesafe olacak dediler LGS'de, sosyal mesafe neredeyse yoktu. Zaten çıkışta izdiham oldu, kenarda bekledim öyle çıktım.

Şu an LGS sınavından çok daha tehlikeli bence. Zaten derse giremeyen çok fazla öğrenci var. Batıda imkan olabilir fakat doğu illerimizde imkan az. Sosyal mesafe olmayacak. 40 dakika aynı sınıfta duracağız.

Normalde dışarı çıkıyorsunuz diyenler oluyor, son bir aydır hiç dışarıya çıkmadım. Ondan önce de en fazla markete gitmişimdir virus başladığından beri. Zaten çocuklara dışarı çıkmak YASAK. İstesede çıkamazlar.

Bu gündem yapanların çoğu sınava çalışmıyor ve bu bir gerçek maalesef ama haklılar.

Son olarak, 400 soru az diyenler olmuş :) Günde 400 soru çok fazla. Gerçekten bu kadar soru çözmenize gerek yok. Sadece konuları anlayın yeter. Yeni nesil sorulardan günde 40 tane matematik çözerseniz fazlasıyla yeter. Diğer derslerden daha fazla çözebilirsiniz, size kalmış.
Dediğine bir bakıma katılıyorum ama katılmadığım tek yer, bundan 2-3 hafta öncesine kadar sınavlar yapıldı öğrencilere kimse ses çıkarmazken şimdi ses çıkarmaları çok acayip. Onca vakaya rağmen okula sınava gidenler insan değilmiydi? O zaman vakalar daha çoktu ama kimse gıkını çıkarmadan gitti sınavlara. Bundan 2-3 hafta önce olsaydı sınav bu kadar tepki çekeceğini düşünmüyorum. Çünkü şuan konu yığılması var.

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494

Hocam mesaj 2 kere gitmiş.Ama sınava çalışamayanlarda olabilir.Benimde derslerim gayet iyi.Korono var,evde bunalıyosun ama evde kalmak zorundasın,aile baskısı var 1000 aileden 900 ailede bide psikoloji var insanın ders çalışası gelmemesi normal

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Dediğine bir bakıma katılıyorum ama katılmadığım tek yer, bundan 2-3 hafta öncesine kadar sınavlar yapıldı öğrencilere kimse ses çıkarmazken şimdi ses çıkarmaları çok acayip. Onca vakaya rağmen okula sınava gidenler insan değilmiydi? O zaman vakalar daha çoktu ama kimse gıkını çıkarmadan gitti sınavlara. Bundan 2-3 hafta önce olsaydı sınav bu kadar tepki çekeceğini düşünmüyorum. Çünkü şuan konu yığılması var.
Hocam sınavlar 2 ay önce yapılmadımı ?

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,029
Çok istifa lazım. :D

UmutsuzAdam

Profesör
Reaksiyon puanı
1,031
benim tek kafamın basmadığı yer müfredat. sınavı ösym hazırlıyor meb bütün müfredattan sorumlusunuz demesine rağmen ösym hocaları 2.dönem çok az çıkıcak diyor nolucak bizde bilmiyoruz

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
O zamanlar gerçek vakaları açıklamıyorlardı galiba. İnsanlar bu yüzden fazla tepki göstermemiş olabilir ama haklısınız. O kadar öğrencinin canı hiçe sayıldı.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Tarihler bile belirlenmiş.

Ona bakılırsa okullar açıldığı zamanda belliydi ama iptal edildi

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Beyler canlı derse adam gibi girip dersine çalışan sınavları yapar çok zor değil lgs yada yksde değil.
Eğer matematik bilgin ve ilgin yoksa ne kadar çalışırsın çalış onları 1 ay 1yıl sonra unutursun bu arada 20 tane yeni nesil soruya 40 dk veriyorlar