- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 11,237
Olmazsınız.bizde 1.sınavlarımızı olduk sence olurmuyuz :O
Olmazsınız.bizde 1.sınavlarımızı olduk sence olurmuyuz :O
Zaten edilmez ama tepki çok. Nedense hep okul açılacağı dönemlerde vaka düşüyor ?Geçende o civarlarda birşey oldu, şuanda aynısı oldu. Vakalar düşmeye başladı sınavlar iptal olmaz. Pek bir işe yaramaz yazdıkları.
Ama bir yandan konuları yetiştirmek vs. uzun zaman alır.Kim olursa olsun gelmeyenleri çakıcan kardeşim. Öyle bir çakıcan ki yıllar sonra bile acısını hissetsin. La bu devlet sizin oyuncağınız mı? Sen oyunlara takıl, kız peşinde zaman tüket, sınavlar gelince GEL Mİ YOR MUŞ!
Hadi ya...
İlk başta sınav olacak dediler, sonra olmayacak dediler, şimdi tekrar olacak diyorlar. Hem konular biniyor, hem öğrenci strese giriyor. "La bu devlet sizin oyuncağınız mı?" demenize karşılık olarak soruyorum: biz oyuncak mıyız? Bir karar alırsın, uygularsın, her ay karar değiştirmezsin. Ayrıca üç beş tembel yüzünden de herkese yargısız infaz yapmayın.Kim olursa olsun gelmeyenleri çakıcan kardeşim. Öyle bir çakıcan ki yıllar sonra bile acısını hissetsin. La bu devlet sizin oyuncağınız mı? Sen oyunlara takıl, kız peşinde zaman tüket, sınavlar gelince GEL Mİ YOR MUŞ!
Hadi ya...
Siz gençlerin kız peşinde takılmak için mi sınava gelmemek istediğini sanıyorsunuz?Kim olursa olsun gelmeyenleri çakıcan kardeşim. Öyle bir çakıcan ki yıllar sonra bile acısını hissetsin. La bu devlet sizin oyuncağınız mı? Sen oyunlara takıl, kız peşinde zaman tüket, sınavlar gelince GEL Mİ YOR MUŞ!
Hadi ya...
Aynı yeniçeri isyanı gibi devleti oyuncağı haline getirmeye çalışıyorlar eğitim sistemimiz kötü ama sen kimsinde devlet işlerine karışıyorsunKim olursa olsun gelmeyenleri çakıcan kardeşim. Öyle bir çakıcan ki yıllar sonra bile acısını hissetsin. La bu devlet sizin oyuncağınız mı? Sen oyunlara takıl, kız peşinde zaman tüket, sınavlar gelince GEL Mİ YOR MUŞ!
Hadi ya...
Ölmeyeceğiz? Virüs yayılmayacak? Aşı bulunsun uygulansın o zaman tamam derim.birşey soracağım. sınava gelmeyip ne yapacağız?
Ne diyorsunuz hocam siz. Devlet bizi oyuncağı yaptı asıl.Kim olursa olsun gelmeyenleri çakıcan kardeşim. Öyle bir çakıcan ki yıllar sonra bile acısını hissetsin. La bu devlet sizin oyuncağınız mı? Sen oyunlara takıl, kız peşinde zaman tüket, sınavlar gelince GEL Mİ YOR MUŞ!
Hadi ya...
Sonuna kadar arkanızdayım.İlk başta sınav olacak dediler, sonra olmayacak dediler, şimdi tekrar olacak diyorlar. Hem konular biniyor, hem öğrenci strese giriyor. "La bu devlet sizin oyuncağınız mı?" demenize karşılık olarak soruyorum: biz oyuncak mıyız? Bir karar alırsın, uygularsın, her ay karar değiştirmezsin. Ayrıca üç beş tembel yüzünden de herkese yargısız infaz yapmayın.
karneler lgsye işliyo. benim 1 yaşında kardeşim olsa bile riske atıp gideceğim. hem gitmem desem bile ailem kabul etmezÖlmeyeceğiz? Virüs yayılmayacak? Aşı bulunsun uygulansın o zaman tamam derim.
Hocam bir veliniz eğer sınava katılmanızı istemiyorsa bir belge imzalıyor. Katılmaya biliyorsunuz.herkes sınava gelmek zorunda gelmeyen sınıfta kalır
hocam o zaman millet neden bu kadar sıkıntı yapıyor isteyen gitmesin ben iptal olmasını isterim ama bugün iptal olsa 2. dönem sınavlar yapılsa daha fazla konu birikecek bunun garantisini vermiyorlarHocam bir veliniz eğer sınava katılmanızı istemiyorsa bir belge imzalıyor. Katılmaya biliyorsunuz
Yanlış hatırlamıyorsam izin konusu yüz yüzeyken derslere girmemek içindi.Hocam bir veliniz eğer sınava katılmanızı istemiyorsa bir belge imzalıyor. Katılmaya biliyorsunuz.
Dediğiniz gibi de olabilir tam bir bilgim yok.Yanlış hatırlamıyorsam izin konusu yüz yüzeyken derslere girmemek içindi.
Ben ne kampanyası bulduysam imzaladım ama öğretmenler sınav konularını verdi bile ??#sınavagelmiyorum tagı an itibariyle Twitter Türkiye'de birinci sırada. Saatler içerisinde 100 binden fazla tweet atıldı.
Öğrenciler yetkililere sesini duyurmak adına imzalar ve taglar açıyor. Sizce işin sonu nereye varacak?
Ekli dosyayı görüntüle 130083
Gündemdende düştü?Sınavlar olacak,boşuna ümitlenmeyin.