#sınavagelmiyorum tagı birinci sırada!

Reaksiyon puanı
10,315
Kim olursa olsun gelmeyenleri çakıcan kardeşim. Öyle bir çakıcan ki yıllar sonra bile acısını hissetsin. La bu devlet sizin oyuncağınız mı? Sen oyunlara takıl, kız peşinde zaman tüket, sınavlar gelince GEL Mİ YOR MUŞ!

Hadi ya...

GhosT57

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,901
Kim olursa olsun gelmeyenleri çakıcan kardeşim. Öyle bir çakıcan ki yıllar sonra bile acısını hissetsin. La bu devlet sizin oyuncağınız mı? Sen oyunlara takıl, kız peşinde zaman tüket, sınavlar gelince GEL Mİ YOR MUŞ!

Hadi ya...
Ama bir yandan konuları yetiştirmek vs. uzun zaman alır.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237

Hadi ya...
İlk başta sınav olacak dediler, sonra olmayacak dediler, şimdi tekrar olacak diyorlar. Hem konular biniyor, hem öğrenci strese giriyor. "La bu devlet sizin oyuncağınız mı?" demenize karşılık olarak soruyorum: biz oyuncak mıyız? Bir karar alırsın, uygularsın, her ay karar değiştirmezsin. Ayrıca üç beş tembel yüzünden de herkese yargısız infaz yapmayın.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Bence de sınavlar iptal edilmeli binlerce kişi ölüyor ona rağmen iptal etmiyorlar. Tabi sınav olursa gitmek zorundayım ama iptal etseler daha iyi. Virüsü atlatan biri olarak; çook kötü bir şey.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
hiçbir sonuca varmayacak. Binlerce işsiz her gün her yere başvuruyor da takan olmuyor. Öğrencileri dinleyeceklerini düşünmek en hafif tabirle komik bir fikir.

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343
Atılan mesajları siliyorlarmış diye duydum. Birde yapmasınlar bir zahmet kaç aydır evden çıkmadılar karantinadayız şimdi neden kendilerini riske atsınlar ki.

Reaksiyon puanı
6,371

Hadi ya...
Siz gençlerin kız peşinde takılmak için mi sınava gelmemek istediğini sanıyorsunuz?

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798

Hadi ya...
Aynı yeniçeri isyanı gibi devleti oyuncağı haline getirmeye çalışıyorlar eğitim sistemimiz kötü ama sen kimsinde devlet işlerine karışıyorsun

ThunderBeast

Asistan
Reaksiyon puanı
343

Hadi ya...
Ne diyorsunuz hocam siz. Devlet bizi oyuncağı yaptı asıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başta sınav olacak dediler, sonra olmayacak dediler, şimdi tekrar olacak diyorlar. Hem konular biniyor, hem öğrenci strese giriyor. "La bu devlet sizin oyuncağınız mı?" demenize karşılık olarak soruyorum: biz oyuncak mıyız? Bir karar alırsın, uygularsın, her ay karar değiştirmezsin. Ayrıca üç beş tembel yüzünden de herkese yargısız infaz yapmayın.
Sonuna kadar arkanızdayım.

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
"Uzaktan Eğitim" Denilen Hocanın ve Öğrencinin Muhteşem İnterneti ile Yapılan, Sorunsuz Anlaşılan, Bütün Öğrencilerin Kolayca Derslere Girebildiği, Katıldığı Bir Eğitim Sistemi ile Birlikte Sınavlar Olmalı. (!)

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Hocam bir veliniz eğer sınava katılmanızı istemiyorsa bir belge imzalıyor. Katılmaya biliyorsunuz
hocam o zaman millet neden bu kadar sıkıntı yapıyor isteyen gitmesin ben iptal olmasını isterim ama bugün iptal olsa 2. dönem sınavlar yapılsa daha fazla konu birikecek bunun garantisini vermiyorlar

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Yeni yönetmelik dendiğine göre herkes için geçerli. Performans için ödev teslim etmemiz lazım. En azından bana gelen bu şekilde.
Screenshot_2020-12-23-11-40-12-96.jpg

Reaksiyon puanı
10,315
Devletin karar değiştirmesi normal karşılamalısınız. Çünkü salgın da karar değiştiriyor, bazen çıkıyor, bazen düşüyor. Görüyorsunuz işte, Avrupa, Amerika yıkılıyor. Sorumluluk kolay birşey mi zannediyorsunuz. Devleti yönetenler, o kararları alanlar emin olun sizleri, sizin babalarınızdan daha çok düşünen insanlardır.

"Ben gebermek istemiyorum" diyen, korkan gençler... Çarşıya çıkarken, kalabalıklar içinde gezinmek zorunda kaldığımda ben de sizler gibi çok korkuyorum. Lakin sıkı sıkı tedbirimi de alıyorum. Allahıma şükür ki bugüne kadar bulaşmadı bize. Siz de öyle yapın, tedbirinizi alın, maskelerinizi sıkı sıkı bağlayın, kurallara uyun. Allahın izniyle birşey olmayacaktır.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
#sınavagelmiyorum tagı an itibariyle Twitter Türkiye'de birinci sırada. Saatler içerisinde 100 binden fazla tweet atıldı.

Öğrenciler yetkililere sesini duyurmak adına imzalar ve taglar açıyor. Sizce işin sonu nereye varacak?

Ekli dosyayı görüntüle 130083
Ben ne kampanyası bulduysam imzaladım ama öğretmenler sınav konularını verdi bile ??