#MebArtıkDuyBizi tagı gündemde!

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Evet sonunda anladın. 400 az bile. Sen benim dediklerime uy sene sonunda çok dua edersin.
Soruyu hızlı çözersin birşey anlamadan çözersin istersenin 1000 soru çöz.Hiç bir işine yaramaz kafanı vererek 150 soru çöz o 1000 sorudan hayırlıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide matematikte şeküllü şüküllü sorular diye soru tarzları çıkartmışlar. O soruların bir tanesini hoca zaten 4,5 dakika arasında anlatır. :D
Hocam hoca 10 dakikada çözüyor zaten.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Bide matematikte şeküllü şüküllü sorular diye soru tarzları çıkartmışlar. O soruların bir tanesini hoca zaten 4,5 dakika arasında anlatır. :D
Öyle zaten.
Soruyu hızlı çözersin birşey anlamadan çözersin istersenin 1000 soru çöz.Hiç bir işine yaramaz kafanı vererek 150 soru çöz o 1000 sorudan hayırlıdır

Hocam hoca 10 dakikada çözüyor zaten.
tamam işte.

Ziya Selçuk ile alakası yok o kendisi karar vermiyor onunda üstleri var.

Reaksiyon puanı
10,315

Sizin anlayacağınız karar verilmiş, sınav tarihi kesinleşmiş bile... :)

forumblogger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar benim sınıfım 25-26 kişi sınavımı kasım ayının ortalarında oldum. gerçekten 25-26 kişiyi aynı sınıfa koydular. sadece bizim okulda 700 kişi var. her sınıfa 10 kişi desek 70 sınıf gerekiyor bence ertelenmesi lazım

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
An itibariyle #MebArtıkDuyBizi tagı 500 bin tweet ile Twitter Türkiye'de ikinci sırada.

Öğrenciler sesini duyurmaya çalışırken yetkililer üç maymun oynuyor...
Önceki benzer konuya da yazdığım gibi tedbiri aldığımızda ve vesvese yapmadığımızda Allah'ın izniyle güzel bir şekilde sınavı olacağımızı düşünüyorum. Yukarıda Allah var. Çok benzer konular açıldığı bence önceki konudan devam edilmeliydi.

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503

ve öğrencileri gene göz ardı ettiler. Ben bunu dediğimde sen ne bilirsin diyerekten bana hakaret etmişlerdi. Görünen köy kılavuz istemez.

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
Hiç bir işe yaramayacağını bildikleri şeyleri yapmaktansa adam gibi ders çalışsalar Türkiye şu anda Amerika’ya araba satıyor olabilirdi

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru

Twitter'da trendlerde olup cevap vermemeleri.

İbrahim ilhan

Asistan
Reaksiyon puanı
59

Twitter'da trendlerde olup cevap vermemeleri.
Hahaha isterse o hastag'i Angela Merkel twitlesin MEB'in umrunda bile olmayız kanka

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Kesin konuşmamak lazım daha hiçbir şey belli değil

Reaksiyon puanı
6,371

Haberi okudum ama göremedim, 1. sınavlar mı yapılacak? Çünkü bizim 1. sınavları olmayan arkadaşlarımız var hala.

Ayrıca ana dersler deyince rahatladım. Sadece ana dersler yapılacaksa ben gitmek isterim. İmamhatip olduğu için ekstra din ve siyer dersleri çok detaylı ve ileride o mesleği yapacakmışız gibi sorulduğu için gitmek istemiyordum.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Şimdi şöyle bir durum var, bundan 2 hafta öncesine kadar bir çok okulda sınavları yaptı, o sınava gidenler öğrenci değilmiydi? Vakalar o zaman daha fazlaydı? O zaman kimse sesini çıkarmazken o kadar öğrenci o riske rağmen sınava gittiyse gitmek zorunda kaldıysa, şuanki sınava gidecek öğrencilerin diğer öğrencilerden farkı ne?

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Hiç bir işe yaramayacağını bildikleri şeyleri yapmaktansa adam gibi ders çalışsalar Türkiye şu anda Amerika’ya araba satıyor olabilirdi
Bu eğitim sistemiyle mi ?

Şimdi şöyle bir durum var, bundan 2 hafta öncesine kadar bir çok okulda sınavları yaptı, o sınava gidenler öğrenci değilmiydi? Vakalar o zaman daha fazlaydı? O zaman kimse sesini çıkarmazken o kadar öğrenci o riske rağmen sınava gittiyse gitmek zorunda kaldıysa, şuanki sınava gidecek öğrencilerin diğer öğrencilerden farkı ne?
Daha fazla konu dan sınav olucaklar.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Çok doğru

Bu eğitim sistemiyle mi ?

Daha fazla konu dan sınav olucaklar.
Hani önemli olan zorluk değildi güvenlikti?

daily.Chavo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,494
Çok doğru

Hani önemli olan zorluk değildi güvenlikti?
Biraz mantıklı düşünürsek okul açılığında sınavlar başladı ve 2 üniteden sınav oldular ,ama şimdi 4 üniteden sorumlular bu adaletmi

O da mebin sorunu. Yapacak pek birşey yok.
Keşke mantıklı düşünseler...

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Kesin konuşmamak lazım daha hiçbir şey belli değil
Tarihler bile belirlenmiş.