Bide matematikte şeküllü şüküllü sorular diye soru tarzları çıkartmışlar. O soruların bir tanesini hoca zaten 4,5 dakika arasında anlatır.6 soru da matematikten değil.

Bide matematikte şeküllü şüküllü sorular diye soru tarzları çıkartmışlar. O soruların bir tanesini hoca zaten 4,5 dakika arasında anlatır.6 soru da matematikten değil.
Soruyu hızlı çözersin birşey anlamadan çözersin istersenin 1000 soru çöz.Hiç bir işine yaramaz kafanı vererek 150 soru çöz o 1000 sorudan hayırlıdırEvet sonunda anladın. 400 az bile. Sen benim dediklerime uy sene sonunda çok dua edersin.
Hocam hoca 10 dakikada çözüyor zaten.Bide matematikte şeküllü şüküllü sorular diye soru tarzları çıkartmışlar. O soruların bir tanesini hoca zaten 4,5 dakika arasında anlatır.![]()
Ziya Selçuk istifa etse türkiye kurtulurTwitter da arkadaş çok güzel bir yorum yapmış.
Öyle zaten.Bide matematikte şeküllü şüküllü sorular diye soru tarzları çıkartmışlar. O soruların bir tanesini hoca zaten 4,5 dakika arasında anlatır.![]()
tamam işte.Soruyu hızlı çözersin birşey anlamadan çözersin istersenin 1000 soru çöz.Hiç bir işine yaramaz kafanı vererek 150 soru çöz o 1000 sorudan hayırlıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hoca 10 dakikada çözüyor zaten.
Önceki benzer konuya da yazdığım gibi tedbiri aldığımızda ve vesvese yapmadığımızda Allah'ın izniyle güzel bir şekilde sınavı olacağımızı düşünüyorum. Yukarıda Allah var. Çok benzer konular açıldığı bence önceki konudan devam edilmeliydi.An itibariyle #MebArtıkDuyBizi tagı 500 bin tweet ile Twitter Türkiye'de ikinci sırada.
Öğrenciler sesini duyurmaya çalışırken yetkililer üç maymun oynuyor...
ve öğrencileri gene göz ardı ettiler. Ben bunu dediğimde sen ne bilirsin diyerekten bana hakaret etmişlerdi. Görünen köy kılavuz istemez.![]()
MEB okul sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? Ortaokul ve lise yüz yüze sınavlar iptal edildi!
Haber 7 - Milli Eğitim Bakanlığı 2020-2021 eğitim öğretim yılında yarım kalan ortaokul ve lise öğrencilerinin 1. dönem sınavlarının okullarda 4-22 Ocak tarihinde yapılacağını duyurmuştu. MEB’den yapılan son dakika açıklamasında yüz yüze yapılacak tüm sınavların iptal edileceğini duyurdu. Karne...www.haber7.com
Sizin anlayacağınız karar verilmiş, sınav tarihi kesinleşmiş bile...![]()
Onlara sor bakalım, kim sorumlu onlar mı halk mıHer bir ölümden onlar sorumlular.
#ziyaselçukistifa 112k tweet atılmış
hocam daha yeni baktım 2 dk olmadı 2 dk önce 100k olmuştu ne ara oluyor bu kadarHer bir ölümden onlar sorumlular.
#ziyaselçukistifa 112k tweet atılmış
Miting yaparsın ama suçlu mitinge gelen halktır.Onlara sor bakalım, kim sorumlu onlar mı halk mı![]()
Olay ne?An itibariyle #MebArtıkDuyBizi tagı 500 bin tweet ile Twitter Türkiye'de ikinci sırada.
Öğrenciler sesini duyurmaya çalışırken yetkililer üç maymun oynuyor...
Olay ne
Olay ne?
Hahaha isterse o hastag'i Angela Merkel twitlesin MEB'in umrunda bile olmayız kanka![]()
MEB okul sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? Ortaokul ve lise yüz yüze sınavlar iptal edildi!
Haber 7 - Milli Eğitim Bakanlığı 2020-2021 eğitim öğretim yılında yarım kalan ortaokul ve lise öğrencilerinin 1. dönem sınavlarının okullarda 4-22 Ocak tarihinde yapılacağını duyurmuştu. MEB’den yapılan son dakika açıklamasında yüz yüze yapılacak tüm sınavların iptal edileceğini duyurdu. Karne...www.haber7.com
Twitter'da trendlerde olup cevap vermemeleri.
Haberi okudum ama göremedim, 1. sınavlar mı yapılacak? Çünkü bizim 1. sınavları olmayan arkadaşlarımız var hala.![]()
Sizin anlayacağınız karar verilmiş, sınav tarihi kesinleşmiş bile...![]()
Bu eğitim sistemiyle mi ?Hiç bir işe yaramayacağını bildikleri şeyleri yapmaktansa adam gibi ders çalışsalar Türkiye şu anda Amerika’ya araba satıyor olabilirdi
Daha fazla konu dan sınav olucaklar.Şimdi şöyle bir durum var, bundan 2 hafta öncesine kadar bir çok okulda sınavları yaptı, o sınava gidenler öğrenci değilmiydi? Vakalar o zaman daha fazlaydı? O zaman kimse sesini çıkarmazken o kadar öğrenci o riske rağmen sınava gittiyse gitmek zorunda kaldıysa, şuanki sınava gidecek öğrencilerin diğer öğrencilerden farkı ne?
Çok doğruŞimdi şöyle bir durum var, bundan 2 hafta öncesine kadar bir çok okulda sınavları yaptı, o sınava gidenler öğrenci değilmiydi? Vakalar o zaman daha fazlaydı? O zaman kimse sesini çıkarmazken o kadar öğrenci o riske rağmen sınava gittiyse gitmek zorunda kaldıysa, şuanki sınava gidecek öğrencilerin diğer öğrencilerden farkı ne?
Hani önemli olan zorluk değildi güvenlikti?Bu eğitim sistemiyle mi ?
Daha fazla konu dan sınav olucaklar.
O da mebin sorunu. Yapacak pek birşey yok.Bu eğitim sistemiyle mi ?
Daha fazla konu dan sınav olucaklar.
Biraz mantıklı düşünürsek okul açılığında sınavlar başladı ve 2 üniteden sınav oldular ,ama şimdi 4 üniteden sorumlular bu adaletmiÇok doğru
Hani önemli olan zorluk değildi güvenlikti?
Keşke mantıklı düşünseler...O da mebin sorunu. Yapacak pek birşey yok.
Tarihler bile belirlenmiş.Kesin konuşmamak lazım daha hiçbir şey belli değil
Yaşın kaç dostum ?Abi varya sizde devleti kötülemek için her alternatifi deniyorsunuz
2 ve 3 ne dostum?
Ben olsam açıklama yapardım sonuçta istifa etmemi istiyorlar.#ziyaselcukistifa 190k oldu.