yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Hala neyin tartışması yapılıyor? Konu kapatılsın, 5 yıl sonra açılsın bence.
Hala neyin tartışması yapılıyor? Konu kapatılsın, 5 yıl sonra açılsın bence.
Bu sizi üzecek fakat, evet yüklemeyi internetsiz yaptım. Antivirüs kullanmam da sistemime virüs bulaşmasından değil. Sadece önlem amaçlı yoksa çok çok uzun süre antivirüssüz de sistem kullandım ve daima temiz kaldı sistemim.@ulashMicrosoft security essentials kullanıyorum antivirus için hem free hem de sisteme tam anlamı ile entegre.@
bu cok komik bende onu diyorumya batakliktasiniz ha bu arada bende windows 7 kullaniyorum bu ama gercegi örtbaz etmez
,Evet işletim sistemim kurulduğunda tüm donanımım (hemen hemen değil hepsi) kullanıma hazır,hic sanmiyorum bir yüklemeyi internetsiz yap da bakalimoyun meselesine gelince ihtiyaclar degisik degisiktir ,simdi herkesin oyun gibi bir tutumu mu var biliyorun artik konsol diye birsey var yani devran dönebilir ,hic bir birimizi kndirmayalim ,simdi biz isletim sistemi olarak düsünelim simdi linuxda oyun oynanmaz diye bir kayde yok ,id tech 5 motoru dahi linuxda calisiyorsa ve buna direcx11 12 flan gerekemiyorsa vardir bunda bir seyler ,windowslu dogmadik windowssuzda yapariz ,
galiba bu konu başlığı altındaki en mantıklı öneri:clap::clap::clap::clap: hatta anket bile düzenlenebilir bu konu 5yıl sonraya ertelensinmi ertelenmesinmi :confused1::confused1:Hala neyin tartışması yapılıyor? Konu kapatılsın, 5 yıl sonra açılsın bence.
5 yıl önce de söylenmiş olması muhtemel cümle
son 10 yıldır ben bunu her sene en az 2 defa duyuyorum![]()
Bu forumdaki tek seçenek işaretlemeli ankette bile Linux'un kullanım oranı %15* civarında çıkıyor. Bu oran geçtiğimiz yıllarda %2- %3 olduğuna göre yakında sizi Linux vikipedilerine yazarken, Linux forumlarında teknik destek verirken görmemiz an meselesidir.
*= Tek seçenek işaretlemeli anketteki bu oran tek başına Linux kullananların oranıdır. Birde Windows ve Linux'u beraber kullananlar var.
Burdan çıkaracağımız ders nedir?
Cevap :
Anketler tek seçenekli olmamalı![]()
:confused1:Burdan çıkaracağımız ders nedir?
Cevap :
Anketler tek seçenekli olmamalı![]()
Hocam bu sinirle senin öğrenciler yandı...
Herşeyin hayırlısı...![]()
Değerli arkadaşım karşıt görüşler her zaman ve her yerde karşına çıkacaktır...Böyle başlıklara girince canım sıkılıyor. Bazı arkadaşlar çok güzel yazarken bazıları öyle saçma, öyle basitçe yazıyorlarki küfredesim geliyor.
yetişir yetişmesinede windowsun hangi sürümüne yetişir onu bilemem :blink:
Windows'a Yetişir Ama Hangi SürümüneBelki Windows 98 e Yaklaşır
![]()
@Smiley Compiz'li GNOME yerine KDE 4'ün kendi efektlerini gösteren bir video bulabilseydin daha iyi olurdu. Compiz'deki efektler değil 98'de Vista'da bile yok 7'de var mı bilmem daha kullanmadım
@Jeaquares, Ubuntu bir Debian tabanlı Linux dağıtımıdır. Linux ise açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. Ubuntu, OpenSUSE, Pardus, Debian, Fedora vs. bunların genel adı Linux dağıtımıdır.
maalesef?Linux, o bahsettiğimiz işletim sistemlerinin çekirdeğine verilen addır. Bahsettiğimiz şeyler de Linux dağıtımlarıdır, Linux da bunların genel adı olarak kullanılır.
Ve Compiz efektleri maalesef Windows 7'de bulunmuyor.![]()