Arama sonuçlarınız

1. What The Hell

Galaxy S5'ten Buz Kovası İddiası!

Cihaz maket değil, 5 ile 7. saniye arasında ekran yana doğru gidip geliyor. Samsung'u sevmesemde gayet akıllıca bi taktik. Takdir ettim yani,hem reklam hemde satışlarını artırır biraz.
  2. What The Hell

Söyle Rahatla

Kaç cihazla girsin turkcelltv+ hesabına... abin filan mı yaptı bi iş... olmadı müşteri hizmetlerini arat birine öğrensin sorunu...
  3. What The Hell

Sony: PS4 Neden Çok Satıyor Anlamadık!

Üyelik alıp neden gelmiyorsun sayın 3 noktalı SDN okuru yada üyeliğinden yaz bakalım yazabilcen mi? . :D
  4. What The Hell

Sony: PS4 Neden Çok Satıyor Anlamadık!

"Sony: PS4 Neden Çok Satıyor Anlamadık!" :lol: :lol: :lol: Adamlarda haklı xbox kötü olunca bu kadar satış yapması kaçınılmazdı ama asıl bu kadar şaşırmalarının sebebi bulunduğu diğer sektörlerde Sony [Telefon,TV,Bilgisayar(satamadığından iflas etti)] fazla satış yapamaması.
  5. What The Hell

Lg g2

1-2-5 Evet 3-6-7 Hayır
  6. What The Hell

En iyi oyun işlemcisi

Size önerim 3 nokta yazan SDN Okuruna cevap vermeyin,kim olduğu açıkca belli bence anlamanız lazımdı.
  7. What The Hell

İki Farklı iPhone 6, Peki Hangisi?

O yorum yapan Samsung fanı değil yalnız. 2 kişiden biri olmasından şüpheleniyorum, her Apple konusunda 3 nokta yazıyor. :D
  8. What The Hell

Kova çok, hareket yok!

Çoğu ünlü yaptı Türkiye'de de. Hülya Avşar'dan Demet Akalına kadar,birde yurt dışında 100$ bizim burda 1000 TL diyorlar. :D
  9. What The Hell

Söyle Rahatla

Soğuk çay keyfi. :dirol: :lol:
  10. What The Hell

En İyi Ekran Hangi Telefonda?

Z2 5s
  11. What The Hell

Apple düşmanlığından ne diyeceğini şaşırdın artık, Google-Sony fanboy. Benim bi kafa yaşadığım yok senin için aynısını diyemem. :D Z2'de renk tonlarıda ayarlanıyor demişsin, kırmızıyı pembe verişini nasıl açıklıyacaksın? :lol:
  12. What The Hell

iPhone 6 Rekorla Başlayabilir!

Yıl sonuna kadar 75 milyonluk satış, ilk hafta 10 milyon satış demek Sony,LG,Samsung,HTC'ye güzel bi öpücük demek. :dirol:
  13. What The Hell

Windows'lu HTC One, Android'li Modeli Geçti!

Android kararsız bi sistem, kasar da pil ömrünüde sömürürde çok normal. Windows ise stabil ama özelikle marketi yavan ve kişiselleştirme olayı pek yok. Microsoft büyük atılımlar yaparsa 5 sene sonra Android'i geçebilir.
  14. What The Hell

Sen bizi anlamak,her konuya muhalefet olmamak,sakin olmak ve gözlük çıkarmak.. Renk üretimi konusunda bile ezici üstünlüğü var 5s'in. En düşük puan aldığı konu çözünürlük onuda iPhone 6 ile arttırcaklar. Gerisini diğerleri düşünsün,geçen sene çıkmış cihaza yeniliyorlar. :dirol: Son olarak...
  15. What The Hell

Sony artık vasat telefonlar üretiyor millet sanıyor piyasanın en iyisi diye ama foss. :D iPhone 5s'e helal olsun, geçen sene çıkmasına rağmen mi solladığınada deyinim, apple yazılım satıyor donanımla alakası yok diyenleremi gelsin bu haber bilemedim. :D Ayrıca hiç bir firma halen Apple'ın...
  16. What The Hell

Tablet Alma Rehberi 0-1000 tl (2014)

Linkleri verdim Galaxt Tab 8 puan alırken, iPad mini retina 9.1 puan alıyor,kendinde inceleyebilirsin. Galaxy Tab 8.4'ün özellikle pil durumu kötü,şarjı fazla gitmez. Mini Retina daha 3 yıl sorunsuz güncelleme desteği alırken performans kaybı yaşatmadan kullanırsın. Ötekisi için bunu diyemem...
  17. What The Hell

Sony'nin sahtekarlığı.

Geçmiş olsun hakkınızı sonuna kadar arayın vazgeçmeyin,her şekilde iade almak zorundalar. Bi 10 sene sonra Sony kalırmı bilemem ama
  18. What The Hell

Şu Anda İzlediğiniz, İzlemeyi Düşündüğünüz, En Son İzlediğiniz Anime

Avatar: The Legend of Korra'yı izliyorum şuanda ilki kadar güzel olmasada gayet keyifli,ilkini izleyenler bunuda izlesin. :D
  19. What The Hell

Sony Xperia Z 4.4.2 Kitkat Güncelleme Sarj Sorunu

Kasması normal Z artık eskidi,miladı doldu. :D Xperia Z,Z1 bunların pil ömrü vasat, o yüzden alırsanız sıkıntı yaşarsınız.
  20. What The Hell

Android vs Ios

Çünkü genelde Androidli cihazların malzeme kalitesi kalitesiz.(samsung,lg özellikle) iPhone'ların malzemeleri ise kaliteli olay bundan ibaret. Son olarak ne kadar ekmek o kadar köfte. 1 liraya aldığın köfteyle maksimum gene 1 liralık köfte yemiş olursun. :D
  21. What The Hell

iPhone 6'nın RAM'i Ne Kadar Olacak?

1 GB DDR3 ram yeterde artık en azından bi 1,5 GB yapsınlar. :D
  22. What The Hell

Qualcomm'un Yeni İşlemcileri Ne Zaman Geliyor?

bu 64 mimari Sony'de Z5 LG'de G5 Samsung'da S7,Note 5 HTC'de m10'da anca gelir. :D
  23. What The Hell

Hakkınızı Helal Edin

Özel mesaj olayı dışında senin forumda sorun çıkardığını görmedim. :D
  24. What The Hell

Iphone 5s fiyatı

Samsung,Sony,LG gibi fiyat birden ha deyince düşmez. En fazla 200 TL falan düşer
  25. What The Hell

Hakkınızı Helal Edin

Adam gidiciyim dedi dedi gitti gene 31 günlük uzaklaştırıldı. :D
  26. What The Hell

Sony Xperia Z1 Compact mı & . İphone 5S mi ?

Bu SDN Okuru olarak yorum yapan bence LittleMonster. Dikkat ederseniz bu 3 nokta ... olayına her konuda Sony'i öven diğer firmaları kötülüyen şeyler yazıyor. En son tablet konusunda gene vikingsde bir şeyler yazmıştı. Bu littlemonster G2 klubunede aynı şekilde sdn okuru olarak yorum yapıp...
  27. What The Hell

Buz Kovası Sırası Melinda Gates'te!

Bizim Troy da yapmış,videoyu ne zaman yükliyecek bilmiyorum ama :D
  28. What The Hell

Sony'nin sahtekarlığı.

Öncelikle geçmiş olsun. Sony global ilede iletişime geçse bir şey değişceğini sanmıyorum. Sony'de Samsung gibi Türkiye'yi umursamıyor ama en azından Samsung'un servisi Sony'den kat be kat üstün Türkiye'de. Sony'nin servisi hakkında buna benzer bir sürü şikayet var. En komiği fazla ısıdan...
  29. What The Hell

5s'in lensi mensi,merceği diyaframı Z2'ye göre küçük ve az olduğunuda göz önünde bulunduralım. Resmen skandal Sony veriyor lensi falan bunlara Sony'i solluyorlar. Sony'nin az satmasının sebeplerinden biride bu. :( 5s'in rakibi Z1 falan olmalıydı ama bu gidişle Z3 anca rakip olur. :dirol...
  30. What The Hell

Tablet Alma Rehberi 1000-2500TL

Çok güzel konu olmuş emeğine sağlık. Birde Microsoft'un tabletinide ekleyebilirdin ama aşırı pahalı. :D Oyum tabiki tartışmasız lider iPad Air'e. :dirol:
  31. What The Hell

Z2 5s Z2'nin verdiği renklerde özellikle kırmızıya bakarsanız pembe ve diğer renklerde soluk. Pozlamayla falan alakası yok şu aşşağıdaki ki renk tablosu olan fotoğraflarada bakarsanız görürsünüz kırmızıyı pembe verişini. :( Z2 Gece çekimi 5s Gece çekimi Z2 yüksek ışık 5S yüksek...
  32. What The Hell

Söyle Rahatla

Kim bilir naptın. Özel mesaj yoluyla ne dediysen 30 ceza puanı yemişsin. :D
  33. What The Hell

Tabi ki 5s. Z1c'nin rakibi anca 5c olur oda performans anlamında geride kalır malum Android. Kamera konusuna gelirsek işin yazılımsal boyutunda Apple üstün kafa kafaya gözükmelerinin sebebi bu. Aynısı 5s Z1 de vardı. Günlük çekimlerde 5s daha iyiydi. Sony'nin bariz yazılım sorunları var...
  34. What The Hell

Söyle Rahatla

Bende yaşadım bu depremi,unutmıyacağım. :(
  35. What The Hell

En sevilen yerli tv dizisi

Çılgın Bediş,Avrupa Yakası,Aşk-ı Memnu 3 dizide yayınlandıları dönem fenomen olmuşlardı. :D
  36. What The Hell

Söyle Rahatla

Bi konu açıldı, orda adamın biri din hakkında trolleme yaptı. Dayanamayıp biri küfür etti, süresiz ban yedi. Olay bu,kaçırdığın iyi oldu hoş bir şey değildi. - - - Mesaj Güncellendi - - - 33 ceza puanım var her an gidiciyim diyosun yaptığına bak. :D:D
  37. What The Hell

Söyle Rahatla

Konu uçtu. :D s3rh47 Ekşide yazar mısın? Arkadaşlar sakin olalım,adamın amacı belli sizi kışkırtıp sinir etmek. Küfür içeren postlar sakın atmayın.
  38. What The Hell

iPhone 6 Asla Tanıtılmayabilir!

Eğer iPhone 6 diye lanse edilmezse, 2 iPhone çıktığınıda varsayarsak biri Air diğeri Pro olur. Yada iPad'de yaptıkları gibi The New iPhone'da diyebilirler bilemiyecem. Az kaldı tanıtılmasına. :D
  39. What The Hell

MIUI 6 Duyuruldu

Her konuya muhalefet olan birinden bunları duymak beni mutlu etti. Neyse konu sapmasın. :) Miui'nun her hafta güncelleme vermesi iyi bir şey, Android kullansaydım onu kullanırdım
  40. What The Hell

[ANKET] LG G2 Mi ? İPhone 5S Mi ?

Haklısın aslında güvenlik olayı hiçte önemli değil. Apple kalkanları suya indirsin, Appstore virüs kaynasın,stabilite hak getirsin yaşasın özgürlük! Oyum tabi ki G2'ye. :D
  41. What The Hell

MIUI 6 Duyuruldu

Arkadaş haklı, Apple olsun Samsung olsun bunlar hep kopyacı,hırsız firmalar. Google ise üretici,yenilikçi,devrim yapabilen bi firma halbuki. Google yapınca da diğerleri yapıyor birde ek olarak. Şu orange friday olayı iyiymiş, Miui is the best! :)
  42. What The Hell

MIUI 6 Duyuruldu

iOS 7'den önce bile çıksa ios 4,5,6 i kopyaladılar. Dosya yapısı bile aynı. :D
  43. What The Hell

Hakkınızı Helal Edin

Tamam. Sinsi,haince planlarımızın detaylarını özelde konuşalım. Yaşasın HYDRA! :lol:
  44. What The Hell

Hakkınızı Helal Edin

Günah keçim olur musun? :devil:
  45. What The Hell

Hakkınızı Helal Edin

Yok beslemedim özel mesaj atmıştım hatta şaşırmıştın. :D Sana tavsiyem tartışmalara girme fazla, moderatörlerin sana verdiği cezalara bakılırsa "huzur bozucu tartışma çıkarma" bırak millet birbirini yesin,sende uzaktan çekirdeğini seyredek izle. Haklıysan şikayet et direk,alıntı ile uzatma ki...
  46. What The Hell

Hakkınızı Helal Edin

Şimdi sona erenler dahil mi, ben anlamadım bu puanlama işini. Benim sayfamda sizin 10 hata puanınız var diyor ama başka cezalarda yemiştim onlar sayılmıyor mu? Bilen biri aydınlatsın. Sucrofe sana gelince belki gitmezsin ama genede helal olsun hakkım varsa. :D
  47. What The Hell

TwitterÎ uygulaması

Sahte takipci sitelerinde var genelde bu sistem. O tarz uygulamalara izin vererek sizin yerinize tweet atmasını,RT/Fav yapmasına izin veriyorsunuz. Uygulamaları kaldırın, twitter şifrenizide değiştirin sorun çözülür.
  48. What The Hell

İpad için hangi data hattı kullanmalıyım?

En iyisi Turkcell'den bi data hattı alman. İnternet hızı önemli diyorsan yok ucuz olsun işimi görsün diyorsan Avea'ya bakabilirsin
  49. What The Hell

Ios mu android mi?

Moto G saf android kullanıyor bü yüzden diğer androidli telefonlara göre daha akıcı geliyor. :D
  50. What The Hell

Sony Xperia Z2 mi iPhone 6 mı?

Fikrini sormadım, varsa bi rahatsız,hoşnut olmadığın durum şikayet ederdin ceo'luk damarın tutup benim postuma atlıyacağına. Kendi linç edilişlerini,düştüğün durumları,her LG konusunu kasıtlı baltaladığını da bilen biliyor. :lol:
  51. What The Hell

Z2'nin kronik sorunları ortada ısınma cabası o konulara girmiyecem beni ilgilendirmiyor. iPhone'un pil ömrü kötü evet ama Android'li cihazlarda hiç bir zaman iOS kadar performanslı olamıyor ne yazik ki. :( Sony satamıyor işte yalan mı? LG'nin bile telefon satışları daha fazla Sony'den aç bak...
  52. What The Hell

Samsung'dan iPhone'a Yeni Gönderme

Ee Samsung Galaxy Alpha ile ne yapıcaksın? Rezilde olsam reklam yaparım mı diyorsun. :lol:
  53. What The Hell

Distribütör garantili 5s alınır mı?

En azından yoğunluk ikiye bölünecek bi nebze olsa rahatlıyacaktır
  54. What The Hell

Söyle Rahatla

Turkcelltv+ hesabın niye askıya alındı?
  55. What The Hell

Tasarım yüzünden pil ömrümden kısıyolar ama siz anlamazsınız takoz bi çervevesi yok. Ayrıca her şey pil performansına baksaydı Sony satış rekorları kırardı bu sayede mali zararda açıklamazdı. :lol: Gerçi Sony önce LG'yi geçsin satışlarda Samsung'u geçemiyeceği aşikar. :lol:
  56. What The Hell

Distribütör garantili 5s alınır mı?

Akasya Acıbadem'de de açıldığında yoğunluk azalıcaktır
  57. What The Hell

Lütfen bir daha benim yazdıklarıma karşı bir şey yazma istemiyorum,rahatsız oluyorum Android hakkında bilgin ortada Art ile dalviği bilmiyosun ezbere laflarınla laf atma derdindesin. Samsung Galaxy Nexus 18 ayı dolduğu için 4.4'ü alamadı en son 4.3'ü verdiler bitti ömrü. Şimdi aynı şekilde...
  58. What The Hell

18 aylık ömürlü bi cihazla 48 aylık ömrü olan cihazı sana karşılaştırmada başarılar. Nexus sadece donanımı güncellicek, iPhone ise diğerlerinin kopyalıyacağı yeniliklerle geliceği kesin. :lol:
  59. What The Hell

Bilgisayar önerisi

Konuyu açıp gitmiş. :D Bence Macbook Pro al,Apple TV,iPad Air yanınada iPhone 6 çekersin ekosistemin dibine vurursun. :lol:
  60. What The Hell

Sızan Z3'e bakılırsa 5s'e rakip olur anca, yaza doğru Sony Z4'ü çıkarır o zaman iPhone 6 ile karşılaştırırız. :lol:
  61. What The Hell

Bilgisayar önerisi

8000 $ :devil: Ne amaçla kullanıcaksın biraz bahsedersen ihtiyacına göre bilgisayar önerisi yapılır.
  62. What The Hell

Söyle Rahatla

Haklısın. Ee nasılsın? :)
  63. What The Hell

Heil Hitler!

Forumda çeşitlilik iyidir, hep o telefon mu bu telefon mu konularından gına geldi.
  64. What The Hell

Uzun süre zevkle kullanabileceğim bir dizüstü önerisi.

Office,yazıcı sorunu yaşamazsın Mac'te windows'da ne ise macte de o.
  65. What The Hell

Söyle Rahatla

Bipolar bozukluk yada o tarz bi rahatsızlığı var bence o yüzden diye düşünüyorum.
  66. What The Hell

Xperia Z3 Kullananlar Kulübü - Teknik Özellikler Belli Oldu

Buda satmaz fazla, Z2'nin üstüne biraz donanım güncellemesi tozu,biraz tasarım otu al sana Z3. :lol: Snapdragon 805 ile gelmeliydi, ram zaten 3 GB olurdu Z2'den sonra. Bakalım bunda kronik sorunlar çıkıcak mı? :dirol:
  67. What The Hell

Söyle Rahatla

Aimp
  68. What The Hell

Sony'nin Dev Telefonu Ortaya Çıktı!

Piksel saymaca Sony Edition ucuz fiyat etiketiyle kapınızda! LG,Samsung'dan beter çıktı Sony. :lol:
  69. What The Hell

Bağdat Caddesi Bisiklet Yolu Karmaşası !

Adam bisiklet yolunda olduğu için hatalı evet ama bu senin onu takip edip taciz etmeni gerektirmiyor. Geçen metrobüs faciasından sonra işin boyutu baya değişmiş. Yapması gerekeni üstte arkadaş demiş,taciz etmesi gerekeni yapması değil.
  70. What The Hell

Samsung Galaxy Alpha Tanıtıldı!

Bu Alpha iPhone 5'e rakip olamaz hem performans,hem tasarım açısından. Tasarım zaten çalıntı gene o konuya girmiyorum da o batarya mAH nedir Samsung. Neyse Türkiye'de malzeme kalitesi kötü kötü diyodunuz adamlar kaliteli malzeme yaptı bunu aldım diyenler çıkıcaktır. :lol:
  71. What The Hell

64 Bit telefon beklemelimiyim?

Her kafadan çıkan sese aldırış etme, içinden ne geliyorsa onu yap.
  72. What The Hell

operatör kontratlı diyorum sana anlamıyorsun sanırım. Yani cihazı 200 dolara alıyosun ama Turkcell'den aylık şu tarifeyi almak şartıyla.
  73. What The Hell

Artık Appstore TR var, haliyle uçuk fiyattan girme olayı kalktı. 3000 TL'de olmaz, Apple fiyatta değişikliğe gitmezse 5s'i ilk çıkardığı fiyattan 6'yı çıkarırsa ilk fiyat 2200 falan olur. Eylül gibi tanıtılıyor, Ekim-Kasım gibi TR'de olur. Ayrıca 0 199$ olan operatör kontratlı olan,cihazın...
  74. What The Hell

Son çıkan amiral gemilerinin alıcağı maksimum güncelleme desteği 2 yıldır. Ayrıca Google adı altında üretilen cihazlarında güncelleme desteği 18 aydır yani 1,5 sene. (Nexus) Konuya dönersek ilk seri 64 bitli Android amiral gemileri alınmaz,illa ki sorunlu olucaktır. Apple bile yaşadı sorun...
  75. What The Hell

5S mi G3 mü ?

G2'ye bakarsak LG desteği çekti, Android L'yi alıcağı meçhul. G3'e gelirsek aynısını LG seneye buna yapacak. 5S'in ise 3 yıl daha rahat güncelleme desteği var garanti. Saydığın nedenlerde çok doğru. "kalitesine kimse erişemez oyunlar çok kaliteli fotoğraf konusunda flaş kalitesinden...
  76. What The Hell

İş Adamlarına BlackBerry'den Passport

Bu Passport'a vize çıkmaz, Blackberry'e batma yolunda başarılar. Porsche dizayn iyiydi,bu kötü.
  77. What The Hell

iPhone 6 Ana Konu

Gel yolumun ışığı,gel en beklediğim.. :dirol: :lol:
  78. What The Hell

Android L İlk Size Gelsin

Android L, Nexus 4'e gelmiyecek bende bunu okumuştum. Bakalım kim haklı çıkıcak? :D
  79. What The Hell

Xperia Z2 6 Hafta Tuzlu Suda Kaldı!

Apple'ın iPad,Mac'lerde sunduğu pil ömrünü rakipleri sunamıyor. :dirol: KeytiPerry ve Excellent burası bi forum birbirinize hakaret edemezsiniz,saygısız uslubunuzada dikkat edin.
  80. What The Hell

Taraftar Anketi

Fenerbahçe. :dirol:
  81. What The Hell

Xperia Z3 Compact Tekrar Sızdı

iPhone 5 10 senedir var diye biliyorum ben,iyicene bakmama gerek yok sanki. :S O S harfi dediğini diğer firmalar bi üst model diye çıkarıyor. Kaldı ki o S harfli dediklerimiz kök söktürüyor Android amiral gemilerine. :dirol:
  82. What The Hell

Söyle Rahatla

Gözüm hep seni aradı biliyor musun? LG konuları sensiz ıssızlaştı, G3 al diyende tek tük çıktı forumda. Hoşgeldin tekrardan aramıza, SDN Foruma. :D Hangi moderatör seni 2 haftalığına banladı ve yazdığın post tam olarak neydi özelden atabilir misin?
  83. What The Hell

Xperia Z3 Compact Tekrar Sızdı

Apple 2 senede bir telefon çıkarmıyor 1 senede bi çıkarıyor. :D
  84. What The Hell

Ünlüler Ve Hayran Grupları (Siz Hangi Ünlünün Hayranısınız)

Arkadaşlar birbirine sinir kusmadan,normal medeni şekilde tartışabilirsiniz. Yok o kadına mı benziyor yok o özentidir. Buna eklemede ben yapim. Vokal olarak GaGa Katy'den çok üstün doğrudur. Katy'nin canlı performanslarda sesi aşırı kötü bu su götürmez bi gerçek. Evet mekanik at,yeşil saç...
  85. What The Hell

Söyle Rahatla

Patlamış mısır,çekirdek çitleme keyfi. İzlemek güzel olucak. :lol:
  86. What The Hell

Bir önceki turda satılmıyan biletleri ne çabuk unuttunuz? Yada ameliyatı bahane ederek turu bitirmesini. Ben karışmıyorum daha Katycilerde iş yok burda. :lol: Tekrar diyorum ben GaGa'ya başarısız demiyorum son albümüne diyorum. Artpop' flopladı umarım bi sonra ki albümü The Fame gibi tutar...
  87. What The Hell

Özür Dilerim :(

Bir şey sorucam yaş kaçtı? Hatandan pişman olman güzel, bir daha yapmazsın ama bu kadar da kendini suçlamana gerek yok. :D
  88. What The Hell

Katy'nin grammysinin olmaması Artpop'un Prism'den daha başarı olduğu anlamına mı geliyor? Britney'in de 1 tane grammysi vardı Xtina'nın daha fazla o yıllarda kim daha başarılıydı tabi ki Britney. Britney,Xtina,Avril bunların kariyeleri bitti zaten zamanında yaptıkları ismin kaymaklarını...
  89. What The Hell

Apple'ın Dev WiFi Planı

"kablosuz interneti tüm dünyaya ücretsiz olarak sunmak için planlar yaptığını açıkladı." Steve gerçekleştiremedi, Google gerçekleştirme peşinde balonlarla. :D
  90. What The Hell

Bunun yaşla ne alakası var? Katy GaGa'dan 1 yaş büyük, Adele ikisinden de küçük ama albüm satışı ortada. Birde Katy single sanatçısı, GaGa hem single hem albüm. Neyse kullandığın küfürden dolayı daha yazmıyacağım konuna noktalama işareti kullanarakda olsa bu forumda küfür edemezsin konuların...
  91. What The Hell

Genede single satışına göre albüm satışları çok düşük,tek kötü yanı bu. Bir önceki albümdede(T.Dream) 5 tane 1 numara çıkardı ona rağmen 4-5 milyon mu ne sattı. Bunu GaGa,Rihanna yapmış olsaydı o albüm en az 10 milyon rahat satardı. Tabi hiç birisi bir Adele olamaz. 23 albümü 25 milyondan fazla...
  92. What The Hell

Şimdi bizim forumda KatyCats ve LittleMonster var. Applause ile Roar birbirine rakip olarak çıktı 1 hafta arayla falan, Applause flopladı,Roar hit 1 numara oldu. Artpop'la ile popda devrim yapacam diyen GaGa umduğunu bulamadı ARTFLOP oldu, Prism ise satışları albümden çıkan 2 tane 1 numaraya...
  93. What The Hell

Android İlk Kez iOS'u Geçti!

"iOS'un sadece iPhone ve iPad ile bu oranı yakalaması, karşısında ise onlarca markanın yüzlerce Android akıllı telefon ve tablet modelinin bulunduğu unutulmamalı." Ee o zaman? :lol:
  94. What The Hell

Technopat Forum

Her forumun kendince haklı kuralları elbette olucak. Açıkcası o forumla burası bir değil. Burasının daha çok magazinsel olarak gözükmesinin sebebi daha popüler olması.
  95. What The Hell

Söyle Rahatla

Son sezonda son 6-7 bölüm içerisindedir. İtalyaya gittiler orayı diyorsun ama bitireli baya oldu ama son sezon olduğuna eminim HR silindi. :P
  96. What The Hell

Izmir Ya da Manisa da Kalacak Yer

Polis evleri için öncelikli polis olanlar ama yer varsa tabiki ederler. Çünkü bende kalmıştım. Manisa Öğretmenevi 0 236 231 18 43 - 232 87 25 Birde yer varsa burdada kalabilirsiniz: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Misafirhanesi: Adresi: Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü, İstasyon Mevkii...
  97. What The Hell

Izmir Ya da Manisa da Kalacak Yer

Polis Evlerine yada varsa Öğretmen evlerine bakabilirsiniz, fiyatlarıda ucuz oluyor otel,pansiyon vb şeylere göre
  98. What The Hell

Sizce Hangi Tableti Almalıyım?

-Bunun taraflı olmayla alakası yok zira ortada iyi bi cihaz varken, tutupda kötüyü önermek abest kaçmaz mı? Alternatif cihaz önermek iyi ona bir şey demiyorum ama konuyu açan kişi "istedim ki ileriye dönük bir kaç sene kullanmak adına" böyle dedikten sonra kısaca uzun ömürlü istiyor. Gidipte siz...
  99. What The Hell

Sizce iPhone 5s i satıp iPhone 6 yı Almalı mıyım ?

Bence gerek yok illa satıcam diyosanız şimdiden satın, 6 çıktığında daha düşük fiyattan satarsınız. Gerçi pek bişeyde kalmadı ama..
  100. What The Hell

Sizce piyasanın en iyi telefonu hangisi?

Sanada elindeki G2 ile mutluluklar, L gelmedeğinde beraber güleriz artık. :lol:
  101. What The Hell

Bugün biraz resmi,buzdolabı gibi yazıyorsun,kırılıyorum. İçten ve samimi postlarına ne oldu,geri gelicek mi? :( Boşver gereksiz şeyler bunlar dark tabletinle mutlu olmaya bak sen,kimseyi takma. Hayattan keyif almaya bak. :) - - - Mesaj Güncellendi - - - Yanılmamışım o zaman bi ara Samsung'u...
  102. What The Hell

Sen Samsungcuydun dimi bi ara S4 kullanıyorsun yanlış hatırlamıyosam? Bahsettiğin G2 Android L'yi bile alacağı meçhul farkındasın heralde? :lol: Kendini marka fanlığı için avutuyorsun bu kötü. İsterse G2 en iyi cihaz olsun - yönlerini kabul etmeyip bunla yetiniyorum ne gerek var diye kendini...
  103. What The Hell

Malzeme kalitesi,ios'u geçtim içinde bulunan 64 bit mimari işlemci bile tek başına bi artı. Tabi farkı siz anlıyamazsınız anca 64 bitli Android'li amiral gemileri çıkınca anlarsınız. Görende G2'nin tasarımını yüzyılın tasarımı sanıcak, iyi ki çerçevesiz ekran koydu LG, tasarım görmek istiyorsan...
  104. What The Hell

İşletim sistemi Android haliyle bu yüzden hangi marka alınırsa alınsın bi süre sonra çöpe dönüşüyor.. Madde madde cevap verim. -Fiyat konusuna değinmişsiniz kısaca şöyle söylim "ucuz etin yahnisi yenmez" yada "ne kadar ekmek o kadar köfte" Siz sırf pahalı diye iPad almayıp yakın fiyatlı çöpleri...
  105. What The Hell

Toblerone Domuz Yağı Testi

Sıcak şekerli sütlede iyi gidiyor. Oreo'dan sonra ki vazgeçilmezim.
  106. What The Hell

Toblerone Domuz Yağı Testi

Beyaz çikolatalı ve tuzlu bademli dışında yemiyorum Toblerone. Milletin yediği normali tadı iğrenç geliyor geliyor bana. Birde Lindt daha iyi her çeşidi aşk sebebi. :devil: Domuz yağı olucağını sanmıyorum öyle olsa TR'de satışı olmazdı. Genede belli olmaz burası TR.
  107. What The Hell

Söyle Rahatla

Gene başladı chat demeye. :(:(:( https://www.youtube.com/watch?v=7RMQksXpQSk https://www.youtube.com/watch?v=7RMQksXpQSk Katy'nin yeni klibi çıkmış,çok güzel hazırlanmış klip. GaGa'ya da gönderme var. :lol:
  108. What The Hell

iPad için Office'e Kapsamlı Güncelleme

Microsoft ile buzlar baya bi erimiş, böyle kapsamlı bi güncellemeye bakılırsa. :D
  109. What The Hell

Karayip Korsanları 5'in Vizyon Tarihi Açıklandı

Şu önümüzdeki 3 sene içinde baya iyi filmler çıkıcak. Altın çağı yaşıyacağız. :D
  110. What The Hell

Ben iyi olanı alması için yukarda nedenlerini yazmışım, kötü olanı almasını istiyorsanız nedenlerini siz yazabilirsiniz. Genellemelik bi durum yok Android böyle malesef. Belli bi süre sonra puff..
  111. What The Hell

Aksine çok bile söyledim, mevzu bahis Samsung sonuçta. - - - Mesaj Güncellendi - - - Aksine çok bile söyledim, mevzu bahis Samsung sonuçta.
  112. What The Hell

Google Material Design ile Hemen Tanışın

Eline sağlık Apple'ın. :D 7
  113. What The Hell

iPad Kullananlar Kulübü

Kaliteli oyun yüklerim,hep oyun oynarım dersen 16 GB yetmez sana. Oyunlar 1 GB'dan başlıyor birde retinalı al.
  114. What The Hell

Sony Xperia Z1 kullananlar bakabilirmi

Alınmaz illa Sony allam diyosam Eylül-Ekim gibi Z3 tanıtılır. Z2'nin fiyatıda düşer onu alırsın.
  115. What The Hell

İleriye dönük düşünüyosan iPad alman gerekir. Samsung alırsın 1 sene sonra pişman olursun. iPad alırsan rahat 4 sene sıkıntı yaşamazsın. Tavsiyem iPad Air. Gerek pil performansı,kaliteli uygulama-oyun bolluğu,malzeme kalitesi,güncelleme desteği açısından. iPad'de oyun oynama keyfide bi başka. :D
  116. What The Hell

Iphone 5 ile takas edilcek telefon?

htc one m7 ile kafa kafaya takas olur. Diğer konuda sayılanların sana üstüne para vermeleri lazım.
  117. What The Hell

Samsung Kan Kaybetmeye Devam Ediyor

Beter olsun Samsung zerre üzülmem, yeni iPhone ile o pazar payı dahada düşücek. O değilde böyle bir şey gerçekleşirse Apple az telefonla lider konuma çıkıcak, ortalık Samsung çöpleriylen doluyken. :lol: Birde HTC ve Sony şu çinli çöplerden daha fazla satsa keşke ama satamıyor. LG sollamış gene. :(
  118. What The Hell

1500 TL Üstü Akıllı Telefonlar [2014]

Konu güzel olmuş eline sağlık. :D m8,z2,g3 bu 3 amiral gemisi maksimum 2 sene sonra balkabağına dönüşecek. (bir dost :P) 5s ise aynı performansına devam edicek. :dirol:
  119. What The Hell

Shiftdelete.net Yeni Görünüme Geçiyoor

Site flat design ile material arasında gidip-geliyor :lol: Forumda değişse keşke ama nerde. :P
  120. What The Hell

Söyle Rahatla

Bir çok aktif üyenin siteyi bırakması kimin suçu acaba? Ne olaylar gördüm burda, süper modlar bile sebepsiz ban,uyarı veriyorken üyelerin katılmasını beklemek komik. Birde kalite düştü toplaması zor artık. Telefon konuları üzerinden gideriz böyle daha çok...
  121. What The Hell

Korkaklaşmayamı Başladım

djvietnam foruma geri döndü bence, aklımda 2 kişi var biri kesinle o. Yakında kesinleşir zaten.
  122. What The Hell

En son hangi diziyi seyrettiniz?

Supernatural 10. sezondan ilk gösterim https://www.youtube.com/watch?v=OxZFCZ7xkiM Sammy ve Dean birbirlerini öldürmeye çalışıyor. :devil:
  123. What The Hell

Söyle Rahatla

Sanırım ehliyeti hiç yok o yüzden korkmuş veterinere falan gitmeye "katil". Her şekilde suçlu, ihbar ediceksin aslında ehliyetsiz yola çıkıp kaza yapıyor, çeksin cezasını burda fotoğraf paylaşmayı biliyor.
  124. What The Hell

iPhone = Mc Donald's + Coca Cola

Fast food'dan daha çok satıyor vay be bağımlılık bi nevi. Androidcilere kalsa Apple her sene batıyor. :D
  125. What The Hell

Söyle Rahatla

Hem ehliyetsiz yola çıkıyosun(sanırım ehliyetin hiç yok), hemde bi canlının canına istemeyerekde olsagasp ediyosun sonra forumda "salak kedi önüme çıktı,öldü" diyosun. Birde marifetmiş gibi anlatıyor ne deyim. Vicdanın rahat ediyor mu? Birde fotoğrafını çekip burda paylaşmış, allah ıslah etsin...
  126. What The Hell

Söyle Rahatla

Elenayı'da ben sevmiyorum :D
  127. What The Hell

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Banların kalktığı(af),sevgi,kardeşlik,huzur dolu bi bayram dilerim SDN'ye. :)
  128. What The Hell

Söyle Rahatla

Alaric'in dönüceği final bölümünde belliydi zaten, benim merak ettiğim Damon ile Bonnie araf denilen yerden nasıl geri dönücek. Birde katherine'in akıbeti ne olucak. :devil:
  129. What The Hell

Kat Deluna Diyarbakır - Antalya Konseri 2014

Whine Up ile giriş yaptı sonrada tutturamadı,saçmaladı. :D
  130. What The Hell

Laptop Nasıl?

Benimde tahminimce oynatmaz. Birde anlamadığım 64 bit sistemlerde en az 4 GB ram gerekli değil mi,3 GB'da sorun çıkmaz mı? Ekran kısmını gelince yollar,şuan banlı arkadaş.
  131. What The Hell

Çocuklar Duymasın final yapıyor

Sen izliyor muydun? Eski bölümleri indirip izlersin arada, vaktin geçer böylece.
  132. What The Hell

Node.js Hakkında Lütfen Yardım :/

Kalite bariz bi şekilde düştü o yüzden. 1-2 yıl önce böyle değildi, çoluk cocuk dolunca haliyle o telefon mu bu telefon mu konularının çok olması normal.
  133. What The Hell

Söyle Rahatla

Bugun hava ayrı bi sıcak, neyse yarın baklavalar gözümün önünde şimdiden uçusuyor. :devil:
  134. What The Hell

(Kardeş Payı) Hilmi'den Yaşar Usta Taklidi

Bana nedense komik gelmiyor bu tarz şeyler,gülenlere anlam veremiyorum. Leyla ile Mecnun'da da aynı durum vardı millet gülüyordu,ben gülemiyordum. Onlar mı absürd ben mi bilemedim. :lol:
  135. What The Hell

Lg g3 vs note 3

Çift batarya skandalından sonra, "Kimse sağlamlığa göre telefon almıyor. Kılıflar ne için var?" Neyse ya bir şey demiyorum, şunuda unutmamalı Samsung ile LG aynı çapta firmalar. İki firmada kopyacı rezil firmalar. Şunuda unutmamalı Samsung LG'ye göre daha çok güncelleme veriyor.
  136. What The Hell

Lg g3 vs note 3

Şunun şurasında Eylül'e az kaldı. Z3,Note 4,iPhone 6 o zaman netleşir. Gönlünüzde ne varsa gene o zaman alın. Hem fiyatı düşer hem yeni cihazların özelliklerini görmüş olursunuz. Birde sanırım bilgisayarı satıp telefon alıcaksınız Androidli bi telefon alın kesinlikle bu yüzden Note 4 öneriyorum...
  137. What The Hell

Android En İyi Antivirüs Uygulamaları

Smartphone ne demek bi öğren istersen, o kadar ingilizcen yoksa "akıllı telefon". Gerçi G2 ile atomu parçaladığın için sana böyle gelmesi normal. :lol:
  138. What The Hell

Lg g3 vs note 3

Android'i öğrende gel. Israrla millete G3'ü önerme pişman olduklarında vebali senin üzerine.. Bu hızla seneyede G4'ü önerirsin. :)
  139. What The Hell

Lg g3 vs note 3

Şu forumda fanboy gördümde şunun kadar LG'ye tapanı görmedim. Batarya yetersiz diyorsun çift batarya taşırsın diyor her şeye bi kılıfı var. Daha dalvik ve art'ın ne olduğunu bilmiyordu Android'i savunuyordu. :lol: Konuya gelirsek 2 cihazıda tercih etmem. Note Eylül-Kasım arasında çıkıcak...
  140. What The Hell

Yeni Nexus Motorola'dan mı Gelecek?

Bir android düşmanı olarak goodtornado goodtornado'ya katılmamak elde değil. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. İyi forumlar
  141. What The Hell

Söyle Rahatla

İyi sevindim adına, birazda oyun falan oyna kafan dağılır. Belgesel izlemenede sevindim. :)
  142. What The Hell

Söyle Rahatla

Dark tablet alalı chat bilmem kaç telefonu duymuyoruz artık, iyi yönden bakalım. :D
  143. What The Hell

Söyle Rahatla

ConfickerBelasi senin dark tablet ne oldu memnun musun?
  144. What The Hell

Bu reklam spamı dedikleri şey en son kişisel bilgilerden,imei çalmaya kadar gidiyordu. Demek yalanmış birine bulaşmazsa başkalarına hiç bulaşmazmış. :D
  145. What The Hell

HTC,Sony üretmez sanmam. Samsung yada LG'ye kalır gene ihale Motorola üretmezse şayet.
  146. What The Hell

Daha iyi pil,kamera ve malzeme kalitesiyle gelsinde Samsung'dan gelsin gerekirse.. :)
  147. What The Hell

Benimde favorim hiç biri. Android'de virüs mü var ki antivirüse ihtiyaç duyulsun? O her sene açıklama yapan,zararlı yazılım altında diyen şirketler palavra atıyor sırf antivirüsleri satsın diye. Birde herkes çok bilinçli kullanıcı olduğundan virüs dedikleri şey kimseye bulaşmaz.. :(
  148. What The Hell

Max 3500 Güçlü İşlemcili ve Grafik Kartlı Dizüstü Tavsiyesi

Cihaz ısınabilir aşırı şekilde bunda ne var? Yeni ikilimiz siz mi olucaksınız, LG-Sony savaşından sonra forum bunu kaldıramaz. :(
  149. What The Hell

Htc One M8 mi Iphone 5S mi ?

Evet Z2 bir çok açıdan sorunlu bi cihaz. (ısınma,kasa açıklığı,lens kayması) Tabi sorunsuz seri alırsanız bir şey olmaz. 2-3 sene sonrada G3'de M8 birer çöp olucakları için ikiside pek tutulmaz ama ginede m8 daha ağır basar 3 sene sonra fiyat açısından G3'e göre.
  150. What The Hell

TTNET 16mbps Sınırız İnternet Hızım Yerlerde

Bence sorun senin bilgisayarda virus falan olabilir. Bilgisayarı güvenli modda(ağ desteği ile) açıp test yaparmısın sonuç aynı mı olucak bakalım
  151. What The Hell

General Mobile Discovery 2 Elimizde! VİDEO

S5,Z1 için bir şey diyemem ama iPhone 5'in 3 sene sonra bile esamesi okunurken Discovery II'nin ne olucağı meçhul. Malzeme kalitesi olayına hiç girmiyorum ama f/p ürünü. :D
  152. What The Hell

Ekşi Sözlük'te Yer Yerinden Oynadı!

Okumuştum ama siz alıntı yapınca cevap hakkı doğdu. Ben tüm entryler doğru demedim, bazılarını dedim ve haklıyımda. Hatalı makale/haberleri kast etmiştim, hakaret içerenleri değil.
  153. What The Hell

En iyi yabancı diziler

The Strain izleyebilirsiniz, Fringe'in koltuğuna aday bi dizi. Bi nevi alternatif. :D The Blacklist'e başlamayı düşünüyorum kararsızım, izleyenler yorum yapabilir mi dizi hakkında.
  154. What The Hell

Z2 almayi bir daha düşünün!

Z2 de G3 de sorunlu cihaz. KONU KİLİT. LG:1 vs Sony:2 sayın seyirciler. :lol:
  155. What The Hell

Nexus 5 mı iPhone 5s mi?

Rekabetin olması bizler için daha iyi tabi buna bir şey demiyorum.Geçen seneki ust segment amiral gemilerinin şuan ki halleri ortada o yüzden alt-orta segment olayına girmeyecem. Birazda kullanıcılarla alakalı sen X'in performansından memnun kalırsın ama ben kalmam daha iyisi varken onunla...
  156. What The Hell

Söyle Rahatla

Seçenek çok ona bir şey demiyorum istediğini yapıyosan cihaza ama ömrü azalıyor,uzun süreli kullanım hayallerde kalıyor. Her bir firma yeni bi android sürümü çıktığında çeşit çeşit hatalarıda beraberinde getiriyor bunuda unutmamak lazım.
  157. What The Hell

Priz hakkında

http://www.teknosa.com/urunler/110271190/philips-spn1031b-3-lu-akim-korumali-priz Şu tarz bi ürün işini görür sanırım, daha iyileride var ama bi elektrikçiye danış genede.
  158. What The Hell

Ekşi Sözlük'te Yer Yerinden Oynadı!

Ekşi Sözlüğü bu kadar umursuyormuydu SDN, şaşırdım. Umursuyorsa SDN hakkında entryrileri bi okusunlar çok doğru tespitler var.
  159. What The Hell

Söyle Rahatla

En azından doğruları savunuyorum ben, bile bile kendimi kandırıp süpermiş diye avutamıyorum kendimi malesef. Android bu kafayla giderse daha çok kasıcak,daha çok zararlı yazılım tehdidi altında olucak. Bakalım L ile düzelecek mi yoksa başka bahara mı kalıcak. :(
  160. What The Hell

Söyle Rahatla

Android nedir,ne değildir bilmeden ölesiye tapanlara üzülüyorum. :(:(
  161. What The Hell

Nexus 5 mı iPhone 5s mi?

Hangi Android'li telefonu koyarsan koy iPhone'un karşısına maksimum 1 sene sonra ne hale geldiğini biliyoruz, birbirimizi kandırmayalım. Bahsettiğin telefonla şimdiki performansıyla 3 sene sonraki performansının aynı olucağını bekliyosan,yanılıyosun.
  162. What The Hell

İphone 5s Vs Galaxy S5 Benchmark test

Her yeni sürümü çıktığında aynı terane "daha düzgün,daha stabil" diye. Sadece lafta kalıyor. Nexus konusuna gelirsek 18 ay güncelleme desteği var. Sırf yazılım için alıyor alanlar, donanımı beş para etmez.
  163. What The Hell

İphone 5s İpsw Dosyası

Tweak'leri sana anlattığımda uğraşamam diyordun şimdi içinden çıkmak istemiyorsun. :D:D
  164. What The Hell

Filli Boya

Sizin ajans pek bi amatörmüş, biraz daha profesyonel düşünün. PR yaptığınız bu kadar belli olmasın. Normal bi kullanıcı tavsiyesisi gibi olsun.
  165. What The Hell

İphone 5s Vs Galaxy S5 Benchmark test

Gelde anlat bunu Android kullanıcılarına, bozuk bi işletim sistemini düzgün sanıp ölesiye savunuyorlar.
  166. What The Hell

Söyle Rahatla

Burası forum bilgi alışverişi yapılır. :D
  167. What The Hell

900-950TL arası telefon önerisi?

Telefon Androidliyse bu saydığınız problemler kaçınılmaz.(özellikle kasma) Birde sadece giriş ve orta telefonlar kasmıyor, üst düzey amiral gemileri bile 1 yıla kalmaz kasmalar,donmalar başlıyor malesef.
  168. What The Hell

Söyle Rahatla

Bugünde her konuya muhalefet oldum çok şükür. Bünyeme faydası inanılmaz bi ego. :lol::lol::lol:
  169. What The Hell

Havalı Tabanca Tavsiyesi

Forum değil diyen olmadı zaten. :D He bide 40-50 km çok değilmi,sağlık anlamında soruyorum.
  170. What The Hell

Nexus 5 mı iPhone 5s mi?

Adamın programcılıkdan,uygula geliştirmekten zerre bilgisi yok demiş ki 2-3 telefonu optimize ediyor bitti gitti. Sonra iPad'de baştan Android'de çözünürlüğü büyüt gönder diyen biri çıkıncada "he bende aynen öyle demiştim" diyor. :lol: Ayrıca şu olaya donanım olarak bakmayın, Örneğin 5s...
  171. What The Hell

İphone 5s İpsw Dosyası

Kısaca: https://www.youtube.com/watch?v=-8DAFSOlrBs :D
  172. What The Hell

Android L Böyle Kalacak

Şu koyduğun miu romunun dosya yapısı taa ios 5'ten çalıntı. Kısaca ios özentisi bi romu Apple çaldı diye bilmeye devam et. :lol: Son olarak smartphone ne demek bi öğrensin G2 sevdalıları. :lol:
  173. What The Hell

Havalı Tabanca Tavsiyesi

Sürekli bişeyler al-sat yapıyosun. Şimdide bu silah mevzusu çıktı ne diyim.
  174. What The Hell

5S Hakkındaki Düşünceleriniz Neler?

Tamam vurmayın Android'i çöp diye birazdan tapanlar gelir savunur ölesiye. :lol: Son olarak Android asla iOS stabilitesine ulaşamaz, çünkü kararsız bi sistem. Ram manyağı ayrıca 10 GB ram koy onuda yer. :lol:
  175. What The Hell

İphone 5s İpsw Dosyası

Var yüklediklerinin yanında bulut işareti çıkar. Sanırım sen yedeklerken uygumaları seçmedin o yüzden gelmedi. Kısaca şu videoyu izle anlarsın. https://www.youtube.com/watch?v=ZmysMqR5FDg Birde jb ile yüklediğin uygulamalar(crackli uygulamalar) yedeklenmez. :D
  176. What The Hell

İphone 5s İpsw Dosyası

Dedim sana restore yaptıktan sonra düzelir diye. :D Aldığın yedeği geri yükleyince kaldığın yerden devam edersin. Oyunlar için Game Center kaydettiyse save'lerini(özellikle online oyunlar) ordan devam edersin.
  177. What The Hell

Filli Boya

Hmm, Filli Boya PR mı yaptırıyor sizin ajansa? Bare düzgün bir nick alsaydın bu kadar sırıtmazdı.
  178. What The Hell

Android L Böyle Kalacak

"Android L'yi yayınladığımızda Play Store'da çok daha stabil ve sorunsuz çalışan uygulamalar bulmanız mümkün olacak"" Hayırlısı be Google, sen uygulamarı denetlememeye devam edersen daha çok ararsın stabilete ve zararlı yazılım olmuyan Play Store. Sırf görünümü için geçmek için can atanlar ios...
  179. What The Hell

İphone 5s İpsw Dosyası

Android gibi düşünme bunu daha çok kafan karışır. :D 20 saniye sürmesinin sebebi sen her cihazı bilgisayara bağlayıp,itunes'u açtığında kendi otomatik yedekler.(eşleme yapar) Bu yüzden 20 saniye sürmüştür. Yedeği geri yükle dediysen yedeklediği hale gelir,bir şey olmaz.
  180. What The Hell

İphone 5s İpsw Dosyası

Evet jb olduğu için hata vermiştir büyük ihtimal. Restore cihazı sıfırlama oluyor (fabrika ayarlarına dönme). Cihazda jb varsa restore yaparak kurtulabilirsin aklında bulunsun. Restore yaptıkdan sonre jb yapmayı dene bakalım aynı hata sürücekmi, yedekleri yüklemeden dene.
  181. What The Hell

SDN sansür

Editörlerinde üstüne çok gitmemek gerek,herkes hata yapıyor hatasız editörde görmedim hayatımda hiç. SDN'de genelde yanlış çeviri hatalarından kaynaklanıyor haberler için söylüyorum. Aynı konuyu farklı açanlar da var o ayrı heralde belli kotaları var onu doldurmaya çalışıyor. Son olarak...
  182. What The Hell

İphone 5s İpsw Dosyası

5s için bunlar 7.1.2 ipsw. Her telefon ve ipad,ipodlar için ayrı ondan uyuşmuyor demiş olabilir. GSM http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-4821.20140627.ZhtJx/iPhone6,1_7.1.2_11D257_Restore.ipsw CDMA http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-4787.20140627.ggqmo/iPhone6,2_7.1.2_11D257_Restore.ipsw...
  183. What The Hell

iOS 8 ve OS X Yosemite Beta 4 Yayınlandı!

iPhone 6 tanıtımı olduğu lansman günü yayınlanır ios 8. :D
  184. What The Hell

Lady Gaga Konserine ZyXEL ile Gidin

Biletlerin çoğu halen tükenmedi o yüzden çeşitli firmalar bu tarz kampanya yapmaya başladı. :lol: 2.defa canlı görme fırsatı yakalıycam bende bakalım, sahne şovuda aynı olucak tr'de. :D
  185. What The Hell

Z1 Compact mı LG G2 mi?

Yok artık 5s yerine G2 mi :lol: Onu tek kişi demiştir oda şimdi banlı. :(
  186. What The Hell

Google Otomobil İşinde Ciddi

Duymadığın olmadığı anlamına mı geliyor? ios 7 ile tanıtıldı. Buyur linkleri verim; http://shiftdelete.net/apple-carplay-hakkinda-her-sey-50807.html http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/362578-dunya-devlerinden-isbirligi-aciklamasi.html Nerde bu diyenler için ilk olarak...
  187. What The Hell

Z1 Compact mı LG G2 mi?

Z1C'nin de çözünürlüğü düşük ama G2 yerine gene z1c alırdım. Güncelleme desteği için, LG verir mi belli değil. :D
  188. What The Hell

iPhone 5s'ten Galaxy S5'e Ağır Darbe!

Bu daha başlangıç iPhone 6 ile en ağır darbeyi yiyecek. Öyle 5s ile dalga geçen reklamla olmuyor bu işler Samsung. :lol: Gerçi tek S5 değil ki Z2,G3,M8 bunlarda peynir-ekmek gibi satmıyor nihayetinde.
  189. What The Hell

Google'ın Geliri 16 Milyar Dolara Ulaştı!

Afferim Google, durmak yok kopyalama devam ettikçe gelirinde artıcak. :lol:
  190. What The Hell

Google Play Store Taksitli Alışveriş

Hiç bir platformda(ios,android,wp) bu tarz bi uygulama yok,olmasınada gerek yok. Arkadaşın dediği gibi enpara'ya başvurup ücretin yarısını iade alabilirsiniz. Google Play Store'da hangi uygulamaya para verilir ki hem?
  191. What The Hell

Ankaraspor isim değiştirdi: Osmanlıspor

Konya'da Mevlanaspor yapsın o zaman. :D
  192. What The Hell

Google Otomobil İşinde Ciddi

Google tabi ciddi olucak, Apple bu pazara göz dikince onlarda pay alma derdindeler. Apple'ın yolunu takip etmeye devam Google. :lol:
  193. What The Hell

Android L İşte Böyle Görünecek!

Çok güzel olmuş bu "material design". Gözlerim kamaştı, bir an önce çıksında sevinsin Android kullanıcıları. :)
  194. What The Hell

LG G3 S (G3 Mini) Sızdırıldı!

LG'nin mini kavrami bi degisik onun yerine gider G2 alirim daha mantikli. Buna gıcırdıyan çöp deyip, bi takoz önermekte pek komik. :lol:
  195. What The Hell

500 tlye donmayacak telefon tavsiyesi

Üst düzey amiral gemileri bile 2 yılı zor ederken, 5 yil idare eder demek mantık dışı sanki. Genede parasına göre tam bir f/p ürünü.
  196. What The Hell

Söyle Rahatla

İşin ilginci banlanan üyelerin pek çoğu Uçusan Üyeler'de yer almıyor. Bu konu hakkında fikri olan moderatör var mı?
  197. What The Hell

Moto G vs T50 vs Discovery vs Zenfone 5 vs İntouch 4

Çok güzel bi konu olmuş, düşük bütçeli telefon arayanlar için eline sağlık. :):)
  198. What The Hell

Xperia z yere düştü acil yardım

Xperia Z o kadar dayanıksızmıymış :(
  199. What The Hell

Apple iPhone 6'dan Ne İstiyoruz?

Adam G2 viralcisi. :lol:
  200. What The Hell

Türksat 4A Uzaydan Yere Düştü

Şu an 93 kullanıcı var. :D
  201. What The Hell

iOS 7 Benzeri Arayüz Huawei Emotion 3.0

Samsung,LG,Google (Android L) ve diğerleri. Apple standartı belirler diğerleri kopyalar. :lol:
  202. What The Hell

Türksat 4A Şifresiz HD Kanallar, Yeni Kanallar, Yeni Uydu Frekansları

Digitürk ve Dsmart'da otomatik kendi ayarlıyor. :D
  203. What The Hell

Moto G İle Değişsem mi?

Benim kimseyi trollediğim falan yok. İşinize gelmeyen şeylere troll diyosunuz. :)
  204. What The Hell

Moto G İle Değişsem mi?

Kesinlikle değiş, güncelleme sıkıntısından kurtulursun ama maksimum 1 yıl ömrü kaldı. :D
  205. What The Hell

TTNET'ten nefret ediyorum

TTNET Adsl gerçekten rezalet ama Fiberi sorunsuz gerçekten. Her müşteri temsilcisinin birbirinden farklı konuşması olmasa birde dolandırıcı olmasalar iyi firma aslında. :D:D:D
  206. What The Hell

LG G3 Kendi Kendine Kapanma Sorunu!

Bunu yazan kim acaba? Epey tanıdık geldi.. :lol:
  207. What The Hell

iPhone 6 Gizli Silahı Ortaya Çıktı Mı?

Daha stabil sürüm diye satmaya kalkacak Apple hayırlısı. :D
  208. What The Hell

Apple Soru/Sorun Cevap Bölümü (Genel)

Android mi bu rom yükliyeceksin. :lol:
  209. What The Hell

Söyle Rahatla

Mesiah çık artık, artflop hüsrana uğramışken.. :D
  210. What The Hell

1112211.com - Sümer Kolçak

211. What The Hell

Yazık ya, adresine pizza siparişi veren mi dersin, hepsiburada.com'dan kapıda ödeme dizüstü bilgisayar siparişi veren mi, ankesörlü telefonla evine temizlikci,tamirci siparişi vericem diyen mi. Sümer'in hastalığı ile dalga geçiyorlar birde asıl hasta sizsiniz. Umarım korkmamıştır birde pizzacı...
  212. What The Hell

Xperia Z3'ün Fotoğrafları Sızdı!

-Evet konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı" O zaman niye iPhone tasarımı çalıntımı linki veriyorsunuz ne alakaysa!? -"Sony ile Apple'ı bir tutanlarada bir şey demiyorum, sadece gülüyorum" ve bu yorumun başlıkla alakası ne kadar acaba? Konuda yapılan yorumdan dolayı öyle bir şey yazdım forum...
  213. What The Hell

Konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı" , hal böyleyken tutupda konuya iPhone'un tasarımı çalıntı mı linki verip saptıranda sizsiniz. Bir sürü resimde gösterebilirim özelden isterseniz konu sapmasın. Bi arkadaş 2 sayfada örnekde vermiş.
  214. What The Hell

Bir iddaa üzerinden düşününce tabi komik olur. Sony macleri kopyaladı da noldu, battı pc bölümü. :lol: :lol: :lol:
  215. What The Hell

Sony şu çerçevelerden kurtulmalı, irite edici. Sony ile Apple'ı bir tutanlarada bir şey demiyorum, sadece gülüyorum. :lol:
  216. What The Hell

Sabri Sarıoğlu kamp kadrosunda yok!

Yedirmeyiz Sabri'yi!!! :lol: O giderse kime gülücez. :(
  217. What The Hell

Xperia SP ile İphone4 takas edilir mi?

Bence Annenizle takas falan etmeyin, siz demişsiniz kasım kasım kasılıyor. Android iOS'a göre daha karışık ve Annenizi yorar. Siz sp'ye başka custom rom falan kurun öyle olunca daha az kasar. Dengi değil diyenlerde kasım kasım kasılması iyi bi açıklama oldu. :lol:
  218. What The Hell

Z2 almayi bir daha düşünün!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Z2 sorunsuz olsa hem iyi bi satış yapardı,hem de böyle madara edilmezdi ah Sony. :(
  219. What The Hell

Apple, Google Play Store'a Tepkili!

Kullanıcı önemine en çok değer veren firma Apple. Bu haberde Apple'a güveni artırıyor hem bedava reklam ayrıca. :dirol: Androidciler :lol:
  220. What The Hell

Porsche'den Selam Veren Kızdan Basın Açıklaması

Emniyet kemerini takmadığı için radyo falan çalışmaz,sürekli dıt bi sesi öter Porsche'lar da böyle.. Bu kızı tanıyorum amacı dikkat çekmek, viral reklam da olabilir ilerleyen günlerde belli olur.
  221. What The Hell

Avast'a Göre Android Güvenli Değil

Android'de virus yok ki reklam yazılımı var, niye güvensiz olsun Avast? Antivirusu satsın diye hep bunlar. :lol:
  222. What The Hell

Bu Nedir Arkadaş

Entry-nick uyumu. :D Kendin kabullenmeşsin baştan şartlamışsın kendini, bunu kırmaya bak.
  223. What The Hell

Brezilya 1-7 Almanya - Video, Maçın Özeti, Golleri | 8 Temmuz 2014 Salı

Almanya hack açmış :D
  224. What The Hell

Aranızda duvar kağıdı ustası veya anlayan içeri :P

Nalbur yada yapı marketlerinde tozları satılıyor duvar kağıdı için. Onu alıp karıştırıp yapıyosunuz, ama önerim bi ustaya yaptırın, beceriksiz biri yaparsa aralarda boşluk kalabilir.
  225. What The Hell

Söyle Rahatla

3G'li tabletlere de taksit olmuyordu yanlış mı hatırlıyorum. :D
  226. What The Hell

Obez çocuk sayısı hızla artıyor

Artık bebeklerin göbekleri bile bi garip, sanırsın bira göbeği. İşte bunlar hep katkı maddeleri,trans yağlar. Kısaca abur-cubur yiyenlerin obez olması kaçınılmaz. 2 yaşında ki bebekler cips,kola içiyor artık.
  227. What The Hell

iphone 6 fiyat sorunsalı - telefon tavsiyesi

Bence bekle şurda Eylül-Ekime ne kaldı. Fiyat konusuna gelirsek öyle 3000 TL gibi uçuk fiyatlar olmaz, Appstore TR açıldı o yüzden. En düşük 2200 TL olur 16 GB ilk çıkış fiyatı. Ekran zaten büyüyecek kesin bir şey bu, safir cam söylentilerinden öncede IGZO panel diyorlardı bakalım. Beklediğine...
  228. What The Hell

Jailbreak yapma ve Jailbreak kaldırıp telefonu orjinal haline geri çevirme.

Hata kodu verir o hata kodunu söylerse çözümü buluruz hemen. Birde ios 7'ye güncellerken internetin bağlı olduğuna emin olsun, internetten doğrulama yapıyor Apple.
  229. What The Hell

Söyle Rahatla

Peki neden sana telefon almıyor onlar? Sen mi istemiyorsun?
  230. What The Hell

Söyle Rahatla

http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/378078-1112211-com-sumer-kolcak.html#post3390235 Şu konuda açıklık getirdim, Türkçe'yi bozuk yazma sebebi ingilizce düşünüp tr olarak yazması. İngilizcesi türkçeden daha iyi.
  231. What The Hell

iPhone 5S ?

5s 4 sene rahat götürür, aceleniz yoksa iPhone 6'yı bekleyin derim. Beğenmezseniz 5s alırsınız fiyatıda düşer o zaman.
  232. What The Hell

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

EfsaneGeriDondu hoşgeldin aramıza. :devil:
  233. What The Hell

Dün forumda ben vermiştim siteyi Söyle Rahatla kısmında.. Olaya açıklık getirirsek, Sümer bipolar bozukluk yada başka bir rahatsızlığı olan biri. Hayat hikayesi gerçekten çok ilginç. Siteyi baştan sona inceledim. Sümer 2006'nın sonlarına doğru youtube'a alternetif olarak motiona sitesini...
  234. What The Hell

Android iOS'un tahtını yıkamadı ki hız,kararlılık ve stabilitede. Kullanım oranı olarak solladı onu kast ediyorsan. iOS'da jb yaparak cihazı kurcalayabilirsin istediğin gibi ama genede sen bilirsin karar senin. Şunu unutma ama hangi Android'li cihazı alırsan al maksimum ömrü 2 yıldır, ondan...
  235. What The Hell

Samsung'un servisinin iyi olduğu cihazlarının iyi olduğu anlamına mı geliyor? Haklısın servis konusunda HTC,Sony,LG'den daha iyi. Fakat Samsung alınmaz, çöptür.
  236. What The Hell

Söyle Rahatla

ConfickerBelasi @-ConfickerBelasi Bak tam senlik bi site. :D 1112211.com boş vakti olanlar baksın ilginç bi site
  237. What The Hell

Büyük .iso dosyalarını nasıl boş dvd ye yazdırabilirim ?

Anladığım kadarıyla 5 GB'lık dosyayı bölmek istiyorsanız winrar ile belirlediğiniz boyutlarda partlar oluşturup o şekilde DVD'ye yazdırabilirsiniz. Kurmak için ise dameon tools'u indirin kurun pc'ye. Sonra programdan iso dosyasını seçin ondan sonra c'nin altında gözükuyor
  238. What The Hell

Orjinal Windows 7 Deneme Sürümü

Buyrun orjinal oynanmamış sürüm: Windows 7 Home Premium 32Bit: http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-58996.iso Windows 7 Home Premium 64Bit: http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-58997.iso Windows 8 keyinizide kimseye vermeyin, windows 9 çıktığında yükseltme sundukları zaman...
  239. What The Hell

İnat değil mi, vermiycem

Orjinali memeli mestana aittir ama bu kızda patladı vermicem olayı. :lol: Dedenin cevabı küfürlü ve komik. :lol:
  240. What The Hell

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother neden banlandı bilen var mı?
  241. What The Hell

Söyle Rahatla

Forumda ve sitede ara sıra Databese error veriyor bi kaç gündür. Biri banlandı diye kahrolanlar, ne desek boş.
  242. What The Hell

Htc ne kadar güncelleme versede Android'de asla 5s kadar uzun ömürlü olamıyacak bunu herkes biliyor. Taş çatlasın m8 1.5 sene sonra çöpe dönecek, üzgünüm ama böyle.
  243. What The Hell

HTC Kâra Geçti

Darısı Sony'nin başına :D
  244. What The Hell

Motorola'nın Efsanevi Telefonu, Razr V3

Bu telefonu kullananlar bunuda bilir efsanedir. :D https://www.youtube.com/watch?v=V6OXwTqpWbs
  245. What The Hell

iOS 7.1.2 de Jailbreak'lendi

http://pangu.io/
  246. What The Hell

Enpara Uygulama İndirimi - Steam, Google Play, iTunes, Spotify, Windows Store, Deezer

Nuvo'nun ne artısı var Enpara'ya göre? Enparayı çıktığı zaman başvurmuştum gayet memnunum. Nuvo'nun cazip yönleri ne tam olarak? Garanti'de Enparaya karşı iGaranti çıkardı, pek tutmadı.
  247. What The Hell

İzlediğiniz En Korkunç Film Hangisiydi?

Konuda sayılan filmleri izledim,hiç birinde de korkmadım. Genelde insanlar aniden çıkan kafalardan ne bilim o tarz şeylerden korkuyo. Gerilim filmlerinide bayılırım.
  248. What The Hell

Samsung Galaxy S4 Kullananlar Kulübü

128'lik 10 TL avea, yarım saat içinde de aktif oluyor hat
  249. What The Hell

SDN Forumu Neden Seviyoruz?

Ona kalırsa forum'da değişiyodu,halen aynı. :D
  250. What The Hell

Apple Soru/Sorun Cevap Bölümü (Genel)

Quicktime yüklü mü? - - - Mesaj Güncellendi - - - Hangi sürümü kullanıyorsanız internetten indirin, shift'e basarak seçip restore yapın.
  251. What The Hell

İOS u Hatim Etmiş Arkadaş Bir Bakabilir mi?

İlk zamanlar yasaktı jb'li cihazı servise verdiğinizde garanti dışı kalıyordu, artık kalmıyor yasal derken onu kast ettim. Sonuçta kullanıcıya kalmış birşey jb yapıp,yapmamak. - - - Mesaj Güncellendi - - - Crackli uygulamayı Appstore'dan güncellemezsin zaten bir daha deneme o yüzden Apple ID...
  252. What The Hell

Sony Xperia Z3 Görüntülendi!

Sonra SONY bu kadar iyi cihazlara rağmen niye satamıyor,satamaz tabi. Z3 Compact dediklerinin tasarımını beğendim
  253. What The Hell

İOS u Hatim Etmiş Arkadaş Bir Bakabilir mi?

Jailbreak tamamen yasal, yani servise jb'li verseniz garanti dışı kalmaz. Android'le karıştırmayın. Ayrıca jailbreak yapmadan da 25pp tarzı uygulamalar sayesinde uygulama yuklıyebilirsiniz para vermeden.
  254. What The Hell

Oruç size kilolarla geri dönmesin

Bende niye yemeği yiyorum ondan sonra aşırı bi tatlı krizi geliyor diyordum. Sahurda yemiyorum 2 gündür. :D
  255. What The Hell

LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Katılmıyorum şahsen. Piyasanın birincisi bence Apple. iPhone 5s 2013'ün son çeyreğinde çıkmasına rağmen, şu son zamanlarda çıkan amiral gemilerine kök söktürüyor. 2014'ün en iyi amiral gemileri anketinde olması bile yeter. 64 bit desteğine Android daha yeni kavuşuyor üstelik. :D
  256. What The Hell

İphone 5s almalı mıyım yoksa İphone 6s i mi beklemeliyim ?

2 ekran olayı sadece söylenti ama şayet öle bile olsa atıyorum 4.7 ve 5.5 2-3 yıl ekran boyutları aynı kalır. Diğer firmalar gibi her sene büyütmez Apple. Tabiki 6s 6'dan daha iyi olucaktır.
  257. What The Hell

İPhone 6 çıkış tarihi ?

Kesin değil ki o tarih. Her gün çeşit çeşit haber çıkıyor. :D
  258. What The Hell

iPhone 6 Tanıtım Tarihi Sızdı

Haberde liquidmetal diyorlar malzeme kalitesi ama bakalım ne olucak. 4K'da gereksiz şimdilik. 4K TV'ler yaygınlaşmadı henüz. 5s'de 120 fps ve slow motion'dan sonra 3D gelebilir muhtelemen. :D
  259. What The Hell

İphone 5s almalı mıyım yoksa İphone 6s i mi beklemeliyim ?

Bence almayın iPhone 6'a bu kadar az kalmışken. Eylül-Ekim gibi tanıtılsa en geç Kasım'da Türkiye'de olur bu yüzden biraz dişinizi sıkmanızı öneririm. Bende 4s kullanıyorum iPhone 6'yı bekliyorum. :D
  260. What The Hell

Apple'mı, Google mı, Microsoft mu?

Tabi ki Apple kazanıcak. Uygulama önceliği Appstore'da, en iyi oyun ve uygulamaları sahipken Google'ın geçiçeğini beklemek trajikomik. Androidciler hemen apk var apk düştümü modundalar. :D
  261. What The Hell

Vatan Bilgisayarin Cahilliği

Torna videosu izlemende ki amaç nedir? :D
  262. What The Hell

İphonelar İçin Şarj Ömrünü Uzatmak Adına Neler Yapmalıyız.

iOS aslında en basit mobil OS'dur. :D
  263. What The Hell

The Flash 1x1 ilk bölüme göre ilgi çekici ve güzeldi. Arrow izleyenler ek olarak bunuda izleyebilirler.
  264. What The Hell

xperia z1 tuş sorunu

Şansına artık :D
  265. What The Hell

xperia z1 tuş sorunu

Ben hep kazanırım. :dirol:
  266. What The Hell

Windows 7 çok yavaş

Çare Windows 9. (Malum windows 8 pek tutmadı)
  267. What The Hell

xperia z1 tuş sorunu

Daha iyi bi fikrin varsa buyur. :D - - - Mesaj Güncellendi - - - Koskoca İstanbul'da nasıl 1 tane servis oluyor. :S Garantisi yoksa iyi bir servis bulun bence yada parayla yaptırın kendi servisine.
  268. What The Hell

Vatan Bilgisayarin Cahilliği

Bilgi sahipleri olanları aşırı bilgili, cahilleri aşırı cahil tam bi denge yok. :D Teknosa'da telefonlarda en iyi işlemci Android diyenide duydum. Buda böyle bi anımdır. :lol:
  269. What The Hell

xperia z1 tuş sorunu

Servise ver:D
  270. What The Hell

Söyle Rahatla

Forumda ki en sevdiğin konuya atmanı öneririm. :D
  271. What The Hell

İphone 5s parmak izi ile kilit açmanın en hızlı yolu.

Hmm, Vikings mod adayı açıklandığında umarım objektif olur laflarından belliydide neyse uzamasın konu.
  272. What The Hell

Reşit olmak

Şiddete mi maruz kalıyorsunuz yada daha kötüsü tacize falan mı?
  273. What The Hell

İphone 5s parmak izi ile kilit açmanın en hızlı yolu.

Bilmeyen elbet olucaktır ama bu senin konuyu baltalamanı gerektirmez.
  274. What The Hell

Sony xperia z almayı düşünüyorum kullananların yorumu lütfen

Bu saatten sonra Z almak, parayı çöpe atmak olur. Bütçeyi biraz arttırıp Z1c yada Z1 almaya bakın.
  275. What The Hell

The Expendables 3 - Fragman (2014)

Serinin en iyi filmi olucağa benziyor, yeni ekip oldukça iyi, bol aksiyonlu daha ne olsun. :D 2. film kötüydu ama
  276. What The Hell

iPhone 5s Kullananlar Kulübü

5 ile 5c aynı donanıma sahipler tek fark malzeme kalitesi. 5c'lerin arka kısmı tamamen plastik. 5 yada 5c hangisini alırsa gene 3 sene rahat götürür sorunsuz.
  277. What The Hell

Avatar: Legend of Korra 3 sezon 1,2,3 bölüm. Süperdi,uzun süre beklediğimize değdi. :dirol:
  278. What The Hell

2014 LYS sonuçları açıklandı

Türkiye 3.cüsü Fettullah Gülen olmuş, kendisini tebrik ediyorum. :lol: Not: Şaka değil gerçek. Link: https://twitter.com/yamanlarkoleji/status/482659758953205760/photo/1 https://twitter.com/fethullah333/status/482679302597902336
  279. What The Hell

SDN Ramazan Sohbetleri 2014

Buldum
  280. What The Hell

SDN Forum'a canlı sohbet?

Konular işlevini yitirir
  281. What The Hell

Android L ile KitKat Karşı Karşıya

Bu L Android 4.5 yani Silver değil,ayrı.
  282. What The Hell

SDN Ramazan Sohbetleri 2014

Herkes yemekte sanırım, ses seda yok. :D
  283. What The Hell

1500 tl ye kadar telefon tavsiyesi

Adama kaşla göz arasında z1c için link bile vermişler. :D Z1'in bile çözünürlüğü z1c'den daha iyi,z1c'in arkası plastik ayrıca
  284. What The Hell

Android L ile KitKat Karşı Karşıya

Yok yav neresi benziyor, "material design" sonuçta. :D
  285. What The Hell

Bi 100-150 TL daha eklerim dersen iPhone 5c'yide düşünebilirsin ekran küçük demezsen. Saydığın kriter için en uygunu iOS.
  286. What The Hell

iPhone 4 ile 4 yılı çıkardı Apple. Haliyle iPhone 5'de çıkarır. Android cephesinde hiç bir telefon 3 yılı çıkaramaz ama. :dirol:
  287. What The Hell

Galaxy S5 sonun başlangıcı mı?

Yalnız şöylede bi olay var. Android cephesinde batmaya en yakın aday Sony köklü firma olmasına rağmen. Kısaca LG,Sony batar Samsung batmaz. Orta segment çöp ürünleri yeter batmaması için.
  288. What The Hell

Iphonedo'yu sevenler klübü

Evet yurt dışında yaşıyor.
  289. What The Hell

18 ay = 1,5 sene Kısaca götürmez.
  290. What The Hell

Aynı anda çıksa bile Samsung hiç bir zaman Apple'a rakip olamadı ki.. 2 telefon söylentisi var biri phablet türü olursa Note serisi eski satışınıda zor yapar.
  291. What The Hell

Şu sayılan z1c,g2,nexus 5 bu telefonların hiç biri 3 sene götürmez. Bahsettiğiniz fiyata iphone 5 alın saydığınız kriterlere uygun tek telefon bu.
  292. What The Hell

Note 4 ile geri toparlanır bi aksilik olmazsa Samsung ama genede çöp. :lol: Ekim gibi iPhone'da çıkıcak bi darbede Apple'dan yicek. :devil:
  293. What The Hell

Merhaba Ben Batuhan

DH'de konu dışı bölümünde en son mum sayıyorlardı. 1 mumdur 100 mumdur :lol: Hoşgeldin bu arada,forumu beğenirsin umarım
  294. What The Hell

Z2, g3, not3, m8

Tahminim 2015. - - - Mesaj Güncellendi - - - Tahminim 2015.
  295. What The Hell

Z2, g3, not3, m8

Android L'den sonra saydıklarınızın hiç biri alınmaz,verilen paraya değmez. 64 bitli Android amiral gemilerinin çıkmasını bekleyin.
  296. What The Hell

Android L Developer Preview Göründü

Daha önce Google böyle beta testleri yapıyor muydu 3 aylık develeporlarla falan? 64 bitli Note 4 aşırı satar. :devil:
  297. What The Hell

Söyle Rahatla

Havalar çok sıcak, yaşlılar için daha kötü
  298. What The Hell

Arrow, The Flash, The Vampire Diaries ve The CW Dizileri Ne Zaman Başlıyor?

Arrow ve Supernatural'un günleri değişmiş galiba
  299. What The Hell

Android L Developer Preview Göründü

Çok güzel olmuş hoşuma gitti, Nexus 4'e ne zaman gelir acaba?
  300. What The Hell

Enpara Uygulama İndirimi - Steam, Google Play, iTunes, Spotify, Windows Store, Deezer

İnternetten alışveriş ve uçak bileti kampanyası iyiydi keşke bitirmeselerdi.