Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz maket değil, 5 ile 7. saniye arasında ekran yana doğru gidip geliyor. Samsung'u sevmesemde gayet akıllıca bi taktik. Takdir ettim yani,hem reklam hemde satışlarını artırır biraz.
"Sony: PS4 Neden Çok Satıyor Anlamadık!" :lol: :lol: :lol:
Adamlarda haklı xbox kötü olunca bu kadar satış yapması kaçınılmazdı ama asıl bu kadar şaşırmalarının sebebi bulunduğu diğer sektörlerde Sony [Telefon,TV,Bilgisayar(satamadığından iflas etti)] fazla satış yapamaması.
Apple düşmanlığından ne diyeceğini şaşırdın artık, Google-Sony fanboy. Benim bi kafa yaşadığım yok senin için aynısını diyemem. :D
Z2'de renk tonlarıda ayarlanıyor demişsin, kırmızıyı pembe verişini nasıl açıklıyacaksın? :lol:
Android kararsız bi sistem, kasar da pil ömrünüde sömürürde çok normal. Windows ise stabil ama özelikle marketi yavan ve kişiselleştirme olayı pek yok. Microsoft büyük atılımlar yaparsa 5 sene sonra Android'i geçebilir.
Sen bizi anlamak,her konuya muhalefet olmamak,sakin olmak ve gözlük çıkarmak..
Renk üretimi konusunda bile ezici üstünlüğü var 5s'in. En düşük puan aldığı konu çözünürlük onuda iPhone 6 ile arttırcaklar. Gerisini diğerleri düşünsün,geçen sene çıkmış cihaza yeniliyorlar. :dirol:
Son olarak...
Sony artık vasat telefonlar üretiyor millet sanıyor piyasanın en iyisi diye ama foss. :D
iPhone 5s'e helal olsun, geçen sene çıkmasına rağmen mi solladığınada deyinim, apple yazılım satıyor donanımla alakası yok diyenleremi gelsin bu haber bilemedim. :D
Ayrıca hiç bir firma halen Apple'ın...
Linkleri verdim Galaxt Tab 8 puan alırken, iPad mini retina 9.1 puan alıyor,kendinde inceleyebilirsin. Galaxy Tab 8.4'ün özellikle pil durumu kötü,şarjı fazla gitmez. Mini Retina daha 3 yıl sorunsuz güncelleme desteği alırken performans kaybı yaşatmadan kullanırsın. Ötekisi için bunu diyemem...
Çünkü genelde Androidli cihazların malzeme kalitesi kalitesiz.(samsung,lg özellikle) iPhone'ların malzemeleri ise kaliteli olay bundan ibaret.
Son olarak ne kadar ekmek o kadar köfte. 1 liraya aldığın köfteyle maksimum gene 1 liralık köfte yemiş olursun. :D
Bu SDN Okuru olarak yorum yapan bence LittleMonster. Dikkat ederseniz bu 3 nokta ... olayına her konuda Sony'i öven diğer firmaları kötülüyen şeyler yazıyor. En son tablet konusunda gene vikingsde bir şeyler yazmıştı. Bu littlemonster G2 klubunede aynı şekilde sdn okuru olarak yorum yapıp...
Öncelikle geçmiş olsun.
Sony global ilede iletişime geçse bir şey değişceğini sanmıyorum. Sony'de Samsung gibi Türkiye'yi umursamıyor ama en azından Samsung'un servisi Sony'den kat be kat üstün Türkiye'de. Sony'nin servisi hakkında buna benzer bir sürü şikayet var. En komiği fazla ısıdan...
5s'in lensi mensi,merceği diyaframı Z2'ye göre küçük ve az olduğunuda göz önünde bulunduralım. Resmen skandal Sony veriyor lensi falan bunlara Sony'i solluyorlar. Sony'nin az satmasının sebeplerinden biride bu. :(
5s'in rakibi Z1 falan olmalıydı ama bu gidişle Z3 anca rakip olur. :dirol...
Çok güzel konu olmuş emeğine sağlık. Birde Microsoft'un tabletinide ekleyebilirdin ama aşırı pahalı. :D
Oyum tabiki tartışmasız lider iPad Air'e. :dirol:
Z2
5s
Z2'nin verdiği renklerde özellikle kırmızıya bakarsanız pembe ve diğer renklerde soluk. Pozlamayla falan alakası yok şu aşşağıdaki ki renk tablosu olan fotoğraflarada bakarsanız görürsünüz kırmızıyı pembe verişini. :(
Z2 Gece çekimi
5s Gece çekimi
Z2 yüksek ışık
5S yüksek...
Tabi ki 5s. Z1c'nin rakibi anca 5c olur oda performans anlamında geride kalır malum Android.
Kamera konusuna gelirsek işin yazılımsal boyutunda Apple üstün kafa kafaya gözükmelerinin sebebi bu. Aynısı 5s Z1 de vardı. Günlük çekimlerde 5s daha iyiydi. Sony'nin bariz yazılım sorunları var...
Bi konu açıldı, orda adamın biri din hakkında trolleme yaptı. Dayanamayıp biri küfür etti, süresiz ban yedi. Olay bu,kaçırdığın iyi oldu hoş bir şey değildi.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
33 ceza puanım var her an gidiciyim diyosun yaptığına bak. :D:D
Eğer iPhone 6 diye lanse edilmezse, 2 iPhone çıktığınıda varsayarsak biri Air diğeri Pro olur. Yada iPad'de yaptıkları gibi The New iPhone'da diyebilirler bilemiyecem. Az kaldı tanıtılmasına. :D
Her konuya muhalefet olan birinden bunları duymak beni mutlu etti. Neyse konu sapmasın. :)
Miui'nun her hafta güncelleme vermesi iyi bir şey, Android kullansaydım onu kullanırdım
Haklısın aslında güvenlik olayı hiçte önemli değil. Apple kalkanları suya indirsin, Appstore virüs kaynasın,stabilite hak getirsin yaşasın özgürlük! Oyum tabi ki G2'ye. :D
Arkadaş haklı, Apple olsun Samsung olsun bunlar hep kopyacı,hırsız firmalar. Google ise üretici,yenilikçi,devrim yapabilen bi firma halbuki. Google yapınca da diğerleri yapıyor birde ek olarak.
Şu orange friday olayı iyiymiş, Miui is the best! :)
Yok beslemedim özel mesaj atmıştım hatta şaşırmıştın. :D
Sana tavsiyem tartışmalara girme fazla, moderatörlerin sana verdiği cezalara bakılırsa "huzur bozucu tartışma çıkarma" bırak millet birbirini yesin,sende uzaktan çekirdeğini seyredek izle. Haklıysan şikayet et direk,alıntı ile uzatma ki...
Şimdi sona erenler dahil mi, ben anlamadım bu puanlama işini. Benim sayfamda sizin 10 hata puanınız var diyor ama başka cezalarda yemiştim onlar sayılmıyor mu? Bilen biri aydınlatsın.
Sucrofe sana gelince belki gitmezsin ama genede helal olsun hakkım varsa. :D
Sahte takipci sitelerinde var genelde bu sistem. O tarz uygulamalara izin vererek sizin yerinize tweet atmasını,RT/Fav yapmasına izin veriyorsunuz. Uygulamaları kaldırın, twitter şifrenizide değiştirin sorun çözülür.
Fikrini sormadım, varsa bi rahatsız,hoşnut olmadığın durum şikayet ederdin ceo'luk damarın tutup benim postuma atlıyacağına. Kendi linç edilişlerini,düştüğün durumları,her LG konusunu kasıtlı baltaladığını da bilen biliyor. :lol:
Z2'nin kronik sorunları ortada ısınma cabası o konulara girmiyecem beni ilgilendirmiyor.
iPhone'un pil ömrü kötü evet ama Android'li cihazlarda hiç bir zaman iOS kadar performanslı olamıyor ne yazik ki. :(
Sony satamıyor işte yalan mı? LG'nin bile telefon satışları daha fazla Sony'den aç bak...
Tasarım yüzünden pil ömrümden kısıyolar ama siz anlamazsınız takoz bi çervevesi yok. Ayrıca her şey pil performansına baksaydı Sony satış rekorları kırardı bu sayede mali zararda açıklamazdı. :lol:
Gerçi Sony önce LG'yi geçsin satışlarda Samsung'u geçemiyeceği aşikar. :lol:
Lütfen bir daha benim yazdıklarıma karşı bir şey yazma istemiyorum,rahatsız oluyorum Android hakkında bilgin ortada Art ile dalviği bilmiyosun ezbere laflarınla laf atma derdindesin.
Samsung Galaxy Nexus 18 ayı dolduğu için 4.4'ü alamadı en son 4.3'ü verdiler bitti ömrü. Şimdi aynı şekilde...
18 aylık ömürlü bi cihazla 48 aylık ömrü olan cihazı sana karşılaştırmada başarılar. Nexus sadece donanımı güncellicek, iPhone ise diğerlerinin kopyalıyacağı yeniliklerle geliceği kesin. :lol:
Buda satmaz fazla, Z2'nin üstüne biraz donanım güncellemesi tozu,biraz tasarım otu al sana Z3. :lol:
Snapdragon 805 ile gelmeliydi, ram zaten 3 GB olurdu Z2'den sonra.
Bakalım bunda kronik sorunlar çıkıcak mı? :dirol:
Adam bisiklet yolunda olduğu için hatalı evet ama bu senin onu takip edip taciz etmeni gerektirmiyor. Geçen metrobüs faciasından sonra işin boyutu baya değişmiş. Yapması gerekeni üstte arkadaş demiş,taciz etmesi gerekeni yapması değil.
Bu Alpha iPhone 5'e rakip olamaz hem performans,hem tasarım açısından. Tasarım zaten çalıntı gene o konuya girmiyorum da o batarya mAH nedir Samsung. Neyse Türkiye'de malzeme kalitesi kötü kötü diyodunuz adamlar kaliteli malzeme yaptı bunu aldım diyenler çıkıcaktır. :lol:
Artık Appstore TR var, haliyle uçuk fiyattan girme olayı kalktı. 3000 TL'de olmaz, Apple fiyatta değişikliğe gitmezse 5s'i ilk çıkardığı fiyattan 6'yı çıkarırsa ilk fiyat 2200 falan olur. Eylül gibi tanıtılıyor, Ekim-Kasım gibi TR'de olur.
Ayrıca 0 199$ olan operatör kontratlı olan,cihazın...
Son çıkan amiral gemilerinin alıcağı maksimum güncelleme desteği 2 yıldır. Ayrıca Google adı altında üretilen cihazlarında güncelleme desteği 18 aydır yani 1,5 sene. (Nexus)
Konuya dönersek ilk seri 64 bitli Android amiral gemileri alınmaz,illa ki sorunlu olucaktır. Apple bile yaşadı sorun...
G2'ye bakarsak LG desteği çekti, Android L'yi alıcağı meçhul. G3'e gelirsek aynısını LG seneye buna yapacak.
5S'in ise 3 yıl daha rahat güncelleme desteği var garanti. Saydığın nedenlerde çok doğru.
"kalitesine kimse erişemez oyunlar çok kaliteli fotoğraf konusunda flaş kalitesinden...
Apple'ın iPad,Mac'lerde sunduğu pil ömrünü rakipleri sunamıyor. :dirol:
KeytiPerry ve Excellent burası bi forum birbirinize hakaret edemezsiniz,saygısız uslubunuzada dikkat edin.
iPhone 5 10 senedir var diye biliyorum ben,iyicene bakmama gerek yok sanki. :S
O S harfi dediğini diğer firmalar bi üst model diye çıkarıyor. Kaldı ki o S harfli dediklerimiz kök söktürüyor Android amiral gemilerine. :dirol:
Gözüm hep seni aradı biliyor musun? LG konuları sensiz ıssızlaştı, G3 al diyende tek tük çıktı forumda. Hoşgeldin tekrardan aramıza, SDN Foruma. :D
Hangi moderatör seni 2 haftalığına banladı ve yazdığın post tam olarak neydi özelden atabilir misin?
Arkadaşlar birbirine sinir kusmadan,normal medeni şekilde tartışabilirsiniz. Yok o kadına mı benziyor yok o özentidir. Buna eklemede ben yapim.
Vokal olarak GaGa Katy'den çok üstün doğrudur. Katy'nin canlı performanslarda sesi aşırı kötü bu su götürmez bi gerçek. Evet mekanik at,yeşil saç...
Bir önceki turda satılmıyan biletleri ne çabuk unuttunuz? Yada ameliyatı bahane ederek turu bitirmesini. Ben karışmıyorum daha Katycilerde iş yok burda. :lol:
Tekrar diyorum ben GaGa'ya başarısız demiyorum son albümüne diyorum. Artpop' flopladı umarım bi sonra ki albümü The Fame gibi tutar...
Katy'nin grammysinin olmaması Artpop'un Prism'den daha başarı olduğu anlamına mı geliyor? Britney'in de 1 tane grammysi vardı Xtina'nın daha fazla o yıllarda kim daha başarılıydı tabi ki Britney. Britney,Xtina,Avril bunların kariyeleri bitti zaten zamanında yaptıkları ismin kaymaklarını...
"kablosuz interneti tüm dünyaya ücretsiz olarak sunmak için planlar yaptığını açıkladı."
Steve gerçekleştiremedi, Google gerçekleştirme peşinde balonlarla. :D
Bunun yaşla ne alakası var? Katy GaGa'dan 1 yaş büyük, Adele ikisinden de küçük ama albüm satışı ortada. Birde Katy single sanatçısı, GaGa hem single hem albüm.
Neyse kullandığın küfürden dolayı daha yazmıyacağım konuna noktalama işareti kullanarakda olsa bu forumda küfür edemezsin konuların...
Genede single satışına göre albüm satışları çok düşük,tek kötü yanı bu. Bir önceki albümdede(T.Dream) 5 tane 1 numara çıkardı ona rağmen 4-5 milyon mu ne sattı. Bunu GaGa,Rihanna yapmış olsaydı o albüm en az 10 milyon rahat satardı. Tabi hiç birisi bir Adele olamaz. 23 albümü 25 milyondan fazla...
Şimdi bizim forumda KatyCats ve LittleMonster var.
Applause ile Roar birbirine rakip olarak çıktı 1 hafta arayla falan, Applause flopladı,Roar hit 1 numara oldu. Artpop'la ile popda devrim yapacam diyen GaGa umduğunu bulamadı ARTFLOP oldu, Prism ise satışları albümden çıkan 2 tane 1 numaraya...
"iOS'un sadece iPhone ve iPad ile bu oranı yakalaması, karşısında ise onlarca markanın yüzlerce Android akıllı telefon ve tablet modelinin bulunduğu unutulmamalı."
Ee o zaman? :lol:
Her forumun kendince haklı kuralları elbette olucak. Açıkcası o forumla burası bir değil. Burasının daha çok magazinsel olarak gözükmesinin sebebi daha popüler olması.
Polis evleri için öncelikli polis olanlar ama yer varsa tabiki ederler. Çünkü bende kalmıştım.
Manisa Öğretmenevi 0 236 231 18 43 - 232 87 25
Birde yer varsa burdada kalabilirsiniz:
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Misafirhanesi:
Adresi: Sosyal Tesisler İşletme Müdürlüğü, İstasyon Mevkii...
-Bunun taraflı olmayla alakası yok zira ortada iyi bi cihaz varken, tutupda kötüyü önermek abest kaçmaz mı? Alternatif cihaz önermek iyi ona bir şey demiyorum ama konuyu açan kişi "istedim ki ileriye dönük bir kaç sene kullanmak adına" böyle dedikten sonra kısaca uzun ömürlü istiyor. Gidipte siz...
Bugün biraz resmi,buzdolabı gibi yazıyorsun,kırılıyorum. İçten ve samimi postlarına ne oldu,geri gelicek mi? :(
Boşver gereksiz şeyler bunlar dark tabletinle mutlu olmaya bak sen,kimseyi takma. Hayattan keyif almaya bak. :)
Yanılmamışım o zaman bi ara Samsung'u...
Sen Samsungcuydun dimi bi ara S4 kullanıyorsun yanlış hatırlamıyosam?
Bahsettiğin G2 Android L'yi bile alacağı meçhul farkındasın heralde? :lol:
Kendini marka fanlığı için avutuyorsun bu kötü. İsterse G2 en iyi cihaz olsun - yönlerini kabul etmeyip bunla yetiniyorum ne gerek var diye kendini...
Malzeme kalitesi,ios'u geçtim içinde bulunan 64 bit mimari işlemci bile tek başına bi artı. Tabi farkı siz anlıyamazsınız anca 64 bitli Android'li amiral gemileri çıkınca anlarsınız. Görende G2'nin tasarımını yüzyılın tasarımı sanıcak, iyi ki çerçevesiz ekran koydu LG, tasarım görmek istiyorsan...
İşletim sistemi Android haliyle bu yüzden hangi marka alınırsa alınsın bi süre sonra çöpe dönüşüyor.. Madde madde cevap verim.
-Fiyat konusuna değinmişsiniz kısaca şöyle söylim "ucuz etin yahnisi yenmez" yada "ne kadar ekmek o kadar köfte" Siz sırf pahalı diye iPad almayıp yakın fiyatlı çöpleri...
Beyaz çikolatalı ve tuzlu bademli dışında yemiyorum Toblerone. Milletin yediği normali tadı iğrenç geliyor geliyor bana. Birde Lindt daha iyi her çeşidi aşk sebebi. :devil:
Domuz yağı olucağını sanmıyorum öyle olsa TR'de satışı olmazdı. Genede belli olmaz burası TR.
Gene başladı chat demeye. :(:(:(
https://www.youtube.com/watch?v=7RMQksXpQSk
https://www.youtube.com/watch?v=7RMQksXpQSk
Katy'nin yeni klibi çıkmış,çok güzel hazırlanmış klip. GaGa'ya da gönderme var. :lol:
Ben iyi olanı alması için yukarda nedenlerini yazmışım, kötü olanı almasını istiyorsanız nedenlerini siz yazabilirsiniz. Genellemelik bi durum yok Android böyle malesef. Belli bi süre sonra puff..
İleriye dönük düşünüyosan iPad alman gerekir. Samsung alırsın 1 sene sonra pişman olursun. iPad alırsan rahat 4 sene sıkıntı yaşamazsın. Tavsiyem iPad Air.
Gerek pil performansı,kaliteli uygulama-oyun bolluğu,malzeme kalitesi,güncelleme desteği açısından. iPad'de oyun oynama keyfide bi başka. :D
Beter olsun Samsung zerre üzülmem, yeni iPhone ile o pazar payı dahada düşücek. O değilde böyle bir şey gerçekleşirse Apple az telefonla lider konuma çıkıcak, ortalık Samsung çöpleriylen doluyken. :lol:
Birde HTC ve Sony şu çinli çöplerden daha fazla satsa keşke ama satamıyor. LG sollamış gene. :(
Konu güzel olmuş eline sağlık. :D
m8,z2,g3 bu 3 amiral gemisi maksimum 2 sene sonra balkabağına dönüşecek. (bir dost :P)
5s ise aynı performansına devam edicek. :dirol:
Bir çok aktif üyenin siteyi bırakması kimin suçu acaba? Ne olaylar gördüm burda, süper modlar bile sebepsiz ban,uyarı veriyorken üyelerin katılmasını beklemek komik. Birde kalite düştü toplaması zor artık. Telefon konuları üzerinden gideriz böyle daha çok...
Sanırım ehliyeti hiç yok o yüzden korkmuş veterinere falan gitmeye "katil". Her şekilde suçlu, ihbar ediceksin aslında ehliyetsiz yola çıkıp kaza yapıyor, çeksin cezasını burda fotoğraf paylaşmayı biliyor.
Hem ehliyetsiz yola çıkıyosun(sanırım ehliyetin hiç yok), hemde bi canlının canına istemeyerekde olsagasp ediyosun sonra forumda "salak kedi önüme çıktı,öldü" diyosun. Birde marifetmiş gibi anlatıyor ne deyim. Vicdanın rahat ediyor mu? Birde fotoğrafını çekip burda paylaşmış, allah ıslah etsin...
Alaric'in dönüceği final bölümünde belliydi zaten, benim merak ettiğim Damon ile Bonnie araf denilen yerden nasıl geri dönücek. Birde katherine'in akıbeti ne olucak. :devil:
Benimde tahminimce oynatmaz. Birde anlamadığım 64 bit sistemlerde en az 4 GB ram gerekli değil mi,3 GB'da sorun çıkmaz mı?
Ekran kısmını gelince yollar,şuan banlı arkadaş.
Kalite bariz bi şekilde düştü o yüzden. 1-2 yıl önce böyle değildi, çoluk cocuk dolunca haliyle o telefon mu bu telefon mu konularının çok olması normal.
Bana nedense komik gelmiyor bu tarz şeyler,gülenlere anlam veremiyorum. Leyla ile Mecnun'da da aynı durum vardı millet gülüyordu,ben gülemiyordum. Onlar mı absürd ben mi bilemedim. :lol:
Çift batarya skandalından sonra, "Kimse sağlamlığa göre telefon almıyor. Kılıflar ne için var?"
Neyse ya bir şey demiyorum, şunuda unutmamalı Samsung ile LG aynı çapta firmalar. İki firmada kopyacı rezil firmalar. Şunuda unutmamalı Samsung LG'ye göre daha çok güncelleme veriyor.
Şunun şurasında Eylül'e az kaldı. Z3,Note 4,iPhone 6 o zaman netleşir. Gönlünüzde ne varsa gene o zaman alın. Hem fiyatı düşer hem yeni cihazların özelliklerini görmüş olursunuz. Birde sanırım bilgisayarı satıp telefon alıcaksınız Androidli bi telefon alın kesinlikle bu yüzden Note 4 öneriyorum...
Smartphone ne demek bi öğren istersen, o kadar ingilizcen yoksa "akıllı telefon". Gerçi G2 ile atomu parçaladığın için sana böyle gelmesi normal. :lol:
Şu forumda fanboy gördümde şunun kadar LG'ye tapanı görmedim. Batarya yetersiz diyorsun çift batarya taşırsın diyor her şeye bi kılıfı var. Daha dalvik ve art'ın ne olduğunu bilmiyordu Android'i savunuyordu. :lol:
Konuya gelirsek 2 cihazıda tercih etmem. Note Eylül-Kasım arasında çıkıcak...
Bu reklam spamı dedikleri şey en son kişisel bilgilerden,imei çalmaya kadar gidiyordu. Demek yalanmış birine bulaşmazsa başkalarına hiç bulaşmazmış. :D
Benimde favorim hiç biri. Android'de virüs mü var ki antivirüse ihtiyaç duyulsun? O her sene açıklama yapan,zararlı yazılım altında diyen şirketler palavra atıyor sırf antivirüsleri satsın diye. Birde herkes çok bilinçli kullanıcı olduğundan virüs dedikleri şey kimseye bulaşmaz.. :(
Evet Z2 bir çok açıdan sorunlu bi cihaz. (ısınma,kasa açıklığı,lens kayması) Tabi sorunsuz seri alırsanız bir şey olmaz.
2-3 sene sonrada G3'de M8 birer çöp olucakları için ikiside pek tutulmaz ama ginede m8 daha ağır basar 3 sene sonra fiyat açısından G3'e göre.
S5,Z1 için bir şey diyemem ama iPhone 5'in 3 sene sonra bile esamesi okunurken Discovery II'nin ne olucağı meçhul. Malzeme kalitesi olayına hiç girmiyorum ama f/p ürünü. :D
Okumuştum ama siz alıntı yapınca cevap hakkı doğdu.
Ben tüm entryler doğru demedim, bazılarını dedim ve haklıyımda. Hatalı makale/haberleri kast etmiştim, hakaret içerenleri değil.
The Strain izleyebilirsiniz, Fringe'in koltuğuna aday bi dizi. Bi nevi alternatif. :D
The Blacklist'e başlamayı düşünüyorum kararsızım, izleyenler yorum yapabilir mi dizi hakkında.
Rekabetin olması bizler için daha iyi tabi buna bir şey demiyorum.Geçen seneki ust segment amiral gemilerinin şuan ki halleri ortada o yüzden alt-orta segment olayına girmeyecem. Birazda kullanıcılarla alakalı sen X'in performansından memnun kalırsın ama ben kalmam daha iyisi varken onunla...
Seçenek çok ona bir şey demiyorum istediğini yapıyosan cihaza ama ömrü azalıyor,uzun süreli kullanım hayallerde kalıyor. Her bir firma yeni bi android sürümü çıktığında çeşit çeşit hatalarıda beraberinde getiriyor bunuda unutmamak lazım.
http://www.teknosa.com/urunler/110271190/philips-spn1031b-3-lu-akim-korumali-priz
Şu tarz bi ürün işini görür sanırım, daha iyileride var ama bi elektrikçiye danış genede.
En azından doğruları savunuyorum ben, bile bile kendimi kandırıp süpermiş diye avutamıyorum kendimi malesef. Android bu kafayla giderse daha çok kasıcak,daha çok zararlı yazılım tehdidi altında olucak. Bakalım L ile düzelecek mi yoksa başka bahara mı kalıcak. :(
Hangi Android'li telefonu koyarsan koy iPhone'un karşısına maksimum 1 sene sonra ne hale geldiğini biliyoruz, birbirimizi kandırmayalım. Bahsettiğin telefonla şimdiki performansıyla 3 sene sonraki performansının aynı olucağını bekliyosan,yanılıyosun.
Her yeni sürümü çıktığında aynı terane "daha düzgün,daha stabil" diye. Sadece lafta kalıyor. Nexus konusuna gelirsek 18 ay güncelleme desteği var. Sırf yazılım için alıyor alanlar, donanımı beş para etmez.
Telefon Androidliyse bu saydığınız problemler kaçınılmaz.(özellikle kasma)
Birde sadece giriş ve orta telefonlar kasmıyor, üst düzey amiral gemileri bile 1 yıla kalmaz kasmalar,donmalar başlıyor malesef.
Adamın programcılıkdan,uygula geliştirmekten zerre bilgisi yok demiş ki 2-3 telefonu optimize ediyor bitti gitti. Sonra iPad'de baştan Android'de çözünürlüğü büyüt gönder diyen biri çıkıncada "he bende aynen öyle demiştim" diyor. :lol:
Ayrıca şu olaya donanım olarak bakmayın, Örneğin 5s...
Şu koyduğun miu romunun dosya yapısı taa ios 5'ten çalıntı. Kısaca ios özentisi bi romu Apple çaldı diye bilmeye devam et. :lol:
Son olarak smartphone ne demek bi öğrensin G2 sevdalıları. :lol:
Tamam vurmayın Android'i çöp diye birazdan tapanlar gelir savunur ölesiye. :lol:
Son olarak Android asla iOS stabilitesine ulaşamaz, çünkü kararsız bi sistem. Ram manyağı ayrıca 10 GB ram koy onuda yer. :lol:
Var yüklediklerinin yanında bulut işareti çıkar. Sanırım sen yedeklerken uygumaları seçmedin o yüzden gelmedi. Kısaca şu videoyu izle anlarsın. https://www.youtube.com/watch?v=ZmysMqR5FDg
Birde jb ile yüklediğin uygulamalar(crackli uygulamalar) yedeklenmez. :D
Dedim sana restore yaptıktan sonra düzelir diye. :D
Aldığın yedeği geri yükleyince kaldığın yerden devam edersin. Oyunlar için Game Center kaydettiyse save'lerini(özellikle online oyunlar) ordan devam edersin.
"Android L'yi yayınladığımızda Play Store'da çok daha stabil ve sorunsuz çalışan uygulamalar bulmanız mümkün olacak""
Hayırlısı be Google, sen uygulamarı denetlememeye devam edersen daha çok ararsın stabilete ve zararlı yazılım olmuyan Play Store.
Sırf görünümü için geçmek için can atanlar ios...
Android gibi düşünme bunu daha çok kafan karışır. :D
20 saniye sürmesinin sebebi sen her cihazı bilgisayara bağlayıp,itunes'u açtığında kendi otomatik yedekler.(eşleme yapar) Bu yüzden 20 saniye sürmüştür. Yedeği geri yükle dediysen yedeklediği hale gelir,bir şey olmaz.
Editörlerinde üstüne çok gitmemek gerek,herkes hata yapıyor hatasız editörde görmedim hayatımda hiç. SDN'de genelde yanlış çeviri hatalarından kaynaklanıyor haberler için söylüyorum. Aynı konuyu farklı açanlar da var o ayrı heralde belli kotaları var onu doldurmaya çalışıyor. Son olarak...
5s için bunlar 7.1.2 ipsw. Her telefon ve ipad,ipodlar için ayrı ondan uyuşmuyor demiş olabilir.
GSM
http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-4821.20140627.ZhtJx/iPhone6,1_7.1.2_11D257_Restore.ipsw
CDMA
http://appldnld.apple.com/iOS7.1/031-4787.20140627.ggqmo/iPhone6,2_7.1.2_11D257_Restore.ipsw...
Biletlerin çoğu halen tükenmedi o yüzden çeşitli firmalar bu tarz kampanya yapmaya başladı. :lol:
2.defa canlı görme fırsatı yakalıycam bende bakalım, sahne şovuda aynı olucak tr'de. :D
Duymadığın olmadığı anlamına mı geliyor? ios 7 ile tanıtıldı. Buyur linkleri verim;
http://shiftdelete.net/apple-carplay-hakkinda-her-sey-50807.html
http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/362578-dunya-devlerinden-isbirligi-aciklamasi.html
Nerde bu diyenler için ilk olarak...
Bu daha başlangıç iPhone 6 ile en ağır darbeyi yiyecek. Öyle 5s ile dalga geçen reklamla olmuyor bu işler Samsung. :lol:
Gerçi tek S5 değil ki Z2,G3,M8 bunlarda peynir-ekmek gibi satmıyor nihayetinde.
Hiç bir platformda(ios,android,wp) bu tarz bi uygulama yok,olmasınada gerek yok. Arkadaşın dediği gibi enpara'ya başvurup ücretin yarısını iade alabilirsiniz.
Google Play Store'da hangi uygulamaya para verilir ki hem?
TTNET Adsl gerçekten rezalet ama Fiberi sorunsuz gerçekten. Her müşteri temsilcisinin birbirinden farklı konuşması olmasa birde dolandırıcı olmasalar iyi firma aslında. :D:D:D
Yazık ya, adresine pizza siparişi veren mi dersin, hepsiburada.com'dan kapıda ödeme dizüstü bilgisayar siparişi veren mi, ankesörlü telefonla evine temizlikci,tamirci siparişi vericem diyen mi. Sümer'in hastalığı ile dalga geçiyorlar birde asıl hasta sizsiniz. Umarım korkmamıştır birde pizzacı...
-Evet konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı"
O zaman niye iPhone tasarımı çalıntımı linki veriyorsunuz ne alakaysa!?
-"Sony ile Apple'ı bir tutanlarada bir şey demiyorum, sadece gülüyorum" ve bu yorumun başlıkla alakası ne kadar acaba?
Konuda yapılan yorumdan dolayı öyle bir şey yazdım forum...
Bence Annenizle takas falan etmeyin, siz demişsiniz kasım kasım kasılıyor. Android iOS'a göre daha karışık ve Annenizi yorar. Siz sp'ye başka custom rom falan kurun öyle olunca daha az kasar.
Dengi değil diyenlerde kasım kasım kasılması iyi bi açıklama oldu. :lol:
Emniyet kemerini takmadığı için radyo falan çalışmaz,sürekli dıt bi sesi öter Porsche'lar da böyle..
Bu kızı tanıyorum amacı dikkat çekmek, viral reklam da olabilir ilerleyen günlerde belli olur.
Nalbur yada yapı marketlerinde tozları satılıyor duvar kağıdı için. Onu alıp karıştırıp yapıyosunuz, ama önerim bi ustaya yaptırın, beceriksiz biri yaparsa aralarda boşluk kalabilir.
Artık bebeklerin göbekleri bile bi garip, sanırsın bira göbeği. İşte bunlar hep katkı maddeleri,trans yağlar. Kısaca abur-cubur yiyenlerin obez olması kaçınılmaz. 2 yaşında ki bebekler cips,kola içiyor artık.
Bence bekle şurda Eylül-Ekime ne kaldı. Fiyat konusuna gelirsek öyle 3000 TL gibi uçuk fiyatlar olmaz, Appstore TR açıldı o yüzden.
En düşük 2200 TL olur 16 GB ilk çıkış fiyatı. Ekran zaten büyüyecek kesin bir şey bu, safir cam söylentilerinden öncede IGZO panel diyorlardı bakalım. Beklediğine...
Hata kodu verir o hata kodunu söylerse çözümü buluruz hemen. Birde ios 7'ye güncellerken internetin bağlı olduğuna emin olsun, internetten doğrulama yapıyor Apple.
http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/378078-1112211-com-sumer-kolcak.html#post3390235
Şu konuda açıklık getirdim, Türkçe'yi bozuk yazma sebebi ingilizce düşünüp tr olarak yazması. İngilizcesi türkçeden daha iyi.
Dün forumda ben vermiştim siteyi Söyle Rahatla kısmında..
Olaya açıklık getirirsek, Sümer bipolar bozukluk yada başka bir rahatsızlığı olan biri. Hayat hikayesi gerçekten çok ilginç.
Siteyi baştan sona inceledim.
Sümer 2006'nın sonlarına doğru youtube'a alternetif olarak motiona sitesini...
Android iOS'un tahtını yıkamadı ki hız,kararlılık ve stabilitede. Kullanım oranı olarak solladı onu kast ediyorsan. iOS'da jb yaparak cihazı kurcalayabilirsin istediğin gibi ama genede sen bilirsin karar senin. Şunu unutma ama hangi Android'li cihazı alırsan al maksimum ömrü 2 yıldır, ondan...
Samsung'un servisinin iyi olduğu cihazlarının iyi olduğu anlamına mı geliyor? Haklısın servis konusunda HTC,Sony,LG'den daha iyi. Fakat Samsung alınmaz, çöptür.
Anladığım kadarıyla 5 GB'lık dosyayı bölmek istiyorsanız winrar ile belirlediğiniz boyutlarda partlar oluşturup o şekilde DVD'ye yazdırabilirsiniz.
Kurmak için ise dameon tools'u indirin kurun pc'ye. Sonra programdan iso dosyasını seçin ondan sonra c'nin altında gözükuyor
Buyrun orjinal oynanmamış sürüm:
Windows 7 Home Premium 32Bit: http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-58996.iso
Windows 7 Home Premium 64Bit: http://msft.digitalrivercontent.net/win/X17-58997.iso
Windows 8 keyinizide kimseye vermeyin, windows 9 çıktığında yükseltme sundukları zaman...
Htc ne kadar güncelleme versede Android'de asla 5s kadar uzun ömürlü olamıyacak bunu herkes biliyor. Taş çatlasın m8 1.5 sene sonra çöpe dönecek, üzgünüm ama böyle.
Nuvo'nun ne artısı var Enpara'ya göre? Enparayı çıktığı zaman başvurmuştum gayet memnunum. Nuvo'nun cazip yönleri ne tam olarak? Garanti'de Enparaya karşı iGaranti çıkardı, pek tutmadı.
Konuda sayılan filmleri izledim,hiç birinde de korkmadım. Genelde insanlar aniden çıkan kafalardan ne bilim o tarz şeylerden korkuyo. Gerilim filmlerinide bayılırım.
İlk zamanlar yasaktı jb'li cihazı servise verdiğinizde garanti dışı kalıyordu, artık kalmıyor yasal derken onu kast ettim. Sonuçta kullanıcıya kalmış birşey jb yapıp,yapmamak.
Crackli uygulamayı Appstore'dan güncellemezsin zaten bir daha deneme o yüzden Apple ID...
Jailbreak tamamen yasal, yani servise jb'li verseniz garanti dışı kalmaz. Android'le karıştırmayın.
Ayrıca jailbreak yapmadan da 25pp tarzı uygulamalar sayesinde uygulama yuklıyebilirsiniz para vermeden.
Katılmıyorum şahsen. Piyasanın birincisi bence Apple.
iPhone 5s 2013'ün son çeyreğinde çıkmasına rağmen, şu son zamanlarda çıkan amiral gemilerine kök söktürüyor. 2014'ün en iyi amiral gemileri anketinde olması bile yeter. 64 bit desteğine Android daha yeni kavuşuyor üstelik. :D
2 ekran olayı sadece söylenti ama şayet öle bile olsa atıyorum 4.7 ve 5.5 2-3 yıl ekran boyutları aynı kalır. Diğer firmalar gibi her sene büyütmez Apple. Tabiki 6s 6'dan daha iyi olucaktır.
Haberde liquidmetal diyorlar malzeme kalitesi ama bakalım ne olucak. 4K'da gereksiz şimdilik. 4K TV'ler yaygınlaşmadı henüz.
5s'de 120 fps ve slow motion'dan sonra 3D gelebilir muhtelemen. :D
Bence almayın iPhone 6'a bu kadar az kalmışken. Eylül-Ekim gibi tanıtılsa en geç Kasım'da Türkiye'de olur bu yüzden biraz dişinizi sıkmanızı öneririm. Bende 4s kullanıyorum iPhone 6'yı bekliyorum. :D
Tabi ki Apple kazanıcak. Uygulama önceliği Appstore'da, en iyi oyun ve uygulamaları sahipken Google'ın geçiçeğini beklemek trajikomik. Androidciler hemen apk var apk düştümü modundalar. :D
Daha iyi bi fikrin varsa buyur. :D
Koskoca İstanbul'da nasıl 1 tane servis oluyor. :S Garantisi yoksa iyi bir servis bulun bence yada parayla yaptırın kendi servisine.
Bilgi sahipleri olanları aşırı bilgili, cahilleri aşırı cahil tam bi denge yok. :D
Teknosa'da telefonlarda en iyi işlemci Android diyenide duydum. Buda böyle bi anımdır. :lol:
5 ile 5c aynı donanıma sahipler tek fark malzeme kalitesi. 5c'lerin arka kısmı tamamen plastik. 5 yada 5c hangisini alırsa gene 3 sene rahat götürür sorunsuz.
Türkiye 3.cüsü Fettullah Gülen olmuş, kendisini tebrik ediyorum. :lol:
Not: Şaka değil gerçek.
Link: https://twitter.com/yamanlarkoleji/status/482659758953205760/photo/1
https://twitter.com/fethullah333/status/482679302597902336
Yalnız şöylede bi olay var. Android cephesinde batmaya en yakın aday Sony köklü firma olmasına rağmen. Kısaca LG,Sony batar Samsung batmaz. Orta segment çöp ürünleri yeter batmaması için.
Aynı anda çıksa bile Samsung hiç bir zaman Apple'a rakip olamadı ki.. 2 telefon söylentisi var biri phablet türü olursa Note serisi eski satışınıda zor yapar.