Xperia Z3'ün Fotoğrafları Sızdı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sony'nin merakla beklenen akıllı telefonu Xperia Z3'e ait olduğu iddia edilen detaylı fotoğraflar sızdırıldı. Sızıntılara bir göz atıp gerçek olup olmadıklarını inceliyoruz.

Daha yeni Z2 cikti Z3 sizintilari simdiden basladi.İste bu yuzden sony ve samsung dan nefret ediyorum.Hep magdur ediyolar bizi.4ever Lg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony'nin merakla beklenen akıllı telefonu Xperia Z3'e ait olduğu iddia edilen detaylı fotoğraflar sızdırıldı. Sızıntılara bir göz atıp gerçek olup olmadıklarını inceliyoruz.

Daha yeni Z2 cikti Z3 sizintilari simdiden basladi.İste bu yuzden sony ve samsung dan nefret ediyorum.Hep magdur ediyolar bizi.4ever Lg

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Çok komik ya.Bu Sony kadar tasarım kıtlığı yaşayan ikinci marka Apple.Adamlar her sene telefonun model kodunu değiştirip aynı telefonu piyasaya sürüyor.Rezillik ya başka birşey değil.

Apple ile Sony arasındaki fark Apple olsa Xperia Z2S derdi, Sony Xperia Z3 diyor.Fark bu.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
[MENTION=385535]TARIK KFY[/MENTION] LG G3 CAT6 önsiparişe açıldı kendisi snapdragon 805 li.

Z3 farklı tasarım ile gelecek diye açıklamıştı Sony. Bunun Z3 olacağını zannetmiyorum.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=385535]TARIK KFY[/MENTION] LG G3 CAT6 önsiparişe açıldı kendisi snapdragon 805 li.

Z3 farklı tasarım ile gelecek diye açıklamıştı Sony. Bunun Z3 olacağını zannetmiyorum.

Yav neyse ne bosver.Zaten bende bunlari alacak para yok.G2 ile devam.Yalniz G3 snap 805 islemci disinda degisiklik var mi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Çok komik ya.Bu Sony kadar tasarım kıtlığı yaşayan ikinci marka Apple.Adamlar her sene telefonun model kodunu değiştirip aynı telefonu piyasaya sürüyor.Rezillik ya başka birşey değil.

Apple ile Sony arasındaki fark Apple olsa Xperia Z2S derdi, Sony Xperia Z3 diyor.Fark bu.

Aslında tasarım değiştirilmeden satış rakamlarına bakılıyor eğer satış rakamları iyi değilse tasarım dahil olmak üzere ürün gözden geçirilir fakat satış rakamları iyi ise tasarımda ufak oynamalar yaparlar ana gövdelere karışmazlar, yani değiştirip riske girmek istemezler, bu yüzden birbirine benzer tasarım olduğunu düşünüyorum.

Yav neyse ne bosver.Zaten bende bunlari alacak para yok.G2 ile devam.Yalniz G3 snap 805 islemci disinda degisiklik var mi
kamera da var, lazer odak olayı var, ekran var çıkarılabilir pil, arttırılabilir hafıza şuan aklıma gelenler bunlar.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında tasarım değiştirilmeden satış rakamlarına bakılıyor eğer satış rakamları iyi değilse tasarım dahil olmak üzere ürün gözden geçirilir fakat satış rakamları iyi ise tasarımda ufak oynamalar yaparlar ana gövdelere karışmazlar, yani değiştirip riske girmek istemezler, bu yüzden birbirine benzer tasarım olduğunu düşünüyorum.

Uff ya.Keske bekleseydim G3 u.

kamera da var, lazer odak olayı var, ekran var çıkarılabilir pil, arttırılabilir hafıza şuan aklıma gelenler bunlar.

Keske bekleseydim yaa G3 ü

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 2 yıl götürecek cihaz. Teknoloji çılgınlığı gerisi öyle ahım şahım bir fark yok G3 ile G2 arasında.
Benim kamera ile ilgili sorunlarim var.Cok kotu cekim yapiyor.Muhtemelen lens de problem var.Bilmiyorum napacagim

G2 2 yıl götürecek cihaz. Teknoloji çılgınlığı gerisi öyle ahım şahım bir fark yok G3 ile G2 arasında.
Benim kamera ile ilgili sorunlarim var.Cok kotu cekim yapiyor.Muhtemelen lens de problem var.Bilmiyorum napacagim

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Xperia z3 snapdragon 805 ile değil 801AC ile gelecekmiş Çözünürlükte 2k değil Z2 ile aynı full hd olacakmış
Eğer böyle olursa büyük komedi olur bildiğin z2 yeniden piyasaya sürülmüş olur

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Buda galaxy note ile yan yana görüntüsü;

Xperia-Z3-versus-Galaxy-Note1.jpg
Xperia-Z3-picture-leak_3.jpg
Xperia-Z3-picture-leak_1.jpg
Xperia-Z3-picture-leak_2.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Görünüm olarak z2'ye çok benziyor, donanım olarakta pek fark olmayacak muhtemelen. Fiyatı düşerse z2 daha iyi tercih olur zaten z3 yabancı kaynaklarda dahil kimse tarafından pek beğenilmedi tabi böyle çıkacak olursa.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2imin ekranını patlattım uçaktan inerkenyüz üstü :D 250tlye yaptırdım eski ekranım dayanıklıydı Allah var ama takılan ekran ilk yere düşüştü çatladı gene para vermem zaten kullanılabilir şuan ekranı tamamen bozana kadar note2ye devam :D sonra çıkarsa one m9 :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=56637]mendocino[/MENTION]
ne aynısı be farklı o...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yumurta gibi telefon çıkılmaz ki ama böyle. İyice Samsung'a benzeri bu Sony.

Idiox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
z2 compact olabilir belki :biggrin: z3 farklı diyolardı ama şöyle birşey yinede değişiklikler söz konusu kapakçıkların tasarımı değiştirilmiş baya ki hoş olmuş bnce.. vede hatları sanki daha yuvarlak olmuş telefonun :confused1:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
hey maşallah çerçeve yine aynı nal gibi tasarımda hala en ufak ilerleme yok sony kalitesini hepten bozdu

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir an önce çıksın da Z2'nin fiyatı düşsün :devil2:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sony şu çerçevelerden kurtulmalı, irite edici.

Sony ile Apple'ı bir tutanlarada bir şey demiyorum, sadece gülüyorum. :lol:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Boynuz kulağı geçer diye bir söz söylemiş atalarımız.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir iddaa üzerinden düşününce tabi komik olur.
Sony macleri kopyaladı da noldu, battı pc bölümü. :lol: :lol: :lol:

İdda bile olsa bir tane Sony'nin tasarımını kopyaladığı mac gösteremezsin, üstelik konu telefon konusu amacından sapıtma..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Cercevesı olan bınlerce model varken ince çerçeveli cıhaz sayılıyken sadece sony haberlerinde cerceve konusu açılması bana sıkıcı gelmeye başladı. Z2yı 1 gun kadar kurcaladım inceliği sağlamlığı kalitesi tasarım harıkası baska bisey değil. Tamam ınce çerçeveli cıhazlarında bellı avantajları var ama her fırma aynı tasarım dılını kullanmak zorunda değil kalın çerçevenin getırılerı daha fazla.
Z3 buysa eger begenmeme sebebim z2 den pek ayrılan yanı olmaması başka bısey değil. İphone 'la konunun alakası yok ama kımse ıphone ınce çerçeve falan demesın helede ıp6 sızıntılar gıbı cıkacaksa tam anlamıyla facıa.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
7e2yhe4u.jpg

Kimseyi incitme gibi bir derdim yok ama bu cihaz mac'den bayağı esinlenmiş

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İdda bile olsa bir tane Sony'nin tasarımını kopyaladığı mac gösteremezsin, üstelik konu telefon konusu amacından sapıtma..

Konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı" , hal böyleyken tutupda konuya iPhone'un tasarımı çalıntı mı linki verip saptıranda sizsiniz. Bir sürü resimde gösterebilirim özelden isterseniz konu sapmasın. Bi arkadaş 2 sayfada örnekde vermiş.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı" , hal böyleyken tutupda konuya iPhone'un tasarımı çalıntı mı linki verip saptıranda sizsiniz. Bir sürü resimde gösterebilirim özelden isterseniz konu sapmasın. Bi arkadaş 2 sayfada örnekde vermiş.

Evet konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı"

"Sony ile Apple'ı bir tutanlarada bir şey demiyorum, sadece gülüyorum" ve bu yorumun başlıkla alakası ne kadar acaba?

Sonrasında benim yazdığım cevap gene bundan daha fazla konu ile alakalı iken olayı pc tarafına çekmeye çalışma çaban her zamanki yaptığın ve forumda herkesin bildiği konu sapıtmaktan başka bir şey değil.

27. mesajda resim eklemiş bir arkadaş ama mac ler ile bir benzerliğini göremedim oda ayrı mesele... Ayrıca PM olarak at bakalım o bir sürü benzer tasarımı çok merak ettim..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı"

"Sony ile Apple'ı bir tutanlarada bir şey demiyorum, sadece gülüyorum" ve bu yorumun başlıkla alakası ne kadar acaba?

Sonrasında benim yazdığım cevap gene bundan daha fazla konu ile alakalı iken olayı pc tarafına çekmeye çalışma çaban her zamanki yaptığın ve forumda herkesin bildiği konu sapıtmaktan başka bir şey değil.

27. mesajda resim eklemiş bir arkadaş ama mac ler ile bir benzerliğini göremedim oda ayrı mesele... Ayrıca PM olarak at bakalım o bir sürü benzer tasarımı çok merak ettim..

-Evet konu "Z3'ün fotoğrafları sızdı"
O zaman niye iPhone tasarımı çalıntımı linki veriyorsunuz ne alakaysa!?

-"Sony ile Apple'ı bir tutanlarada bir şey demiyorum, sadece gülüyorum" ve bu yorumun başlıkla alakası ne kadar acaba?
Konuda yapılan yorumdan dolayı öyle bir şey yazdım forum tarafında..

-Sonrasında benim yazdığım cevap gene bundan daha fazla konu ile alakalı iken olayı pc tarafına çekmeye çalışma çaban her zamanki yaptığın ve forumda herkesin bildiği konu sapıtmaktan başka bir şey değil.

Benim konuyu saptırdığım falan yoktu siz link verene kadar. Yaptığınız habere istaneden gerçek kopyalayan Sony olduğu için mac örneği verdim sizin postunuzla alakalı olarak.

Konu daha fazla sapmasın ikimiz yüzünden. Özelden atıyorum mac/vaio ordan konuşalım.