En İyi Ekran Hangi Telefonda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben bu haberi görene kadar Xperia Z2 diyordum ama aslında o kadar da (rakiplerine göre) iyi değilmiş.
Aslında ekran konusunda hemen hemen aynılar ama Galaxy S5 biraz geride.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Hiç bir site inandırıcı gelmiyor artık. Daha önce haber yapıldı en iyi ekran Galaxy S5'de diye. Şimdi de en kötü ekrana sahip cihaz oldu.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben bu haberi görene kadar Xperia Z2 diyordum ama aslında o kadar da (rakiplerine göre) iyi değilmiş.
Aslında ekran konusunda hemen hemen aynılar ama Galaxy S5 biraz geride.

Sony artık vasat telefonlar üretiyor millet sanıyor piyasanın en iyisi diye ama foss. :D

iPhone 5s'e helal olsun, geçen sene çıkmasına rağmen mi solladığınada deyinim, apple yazılım satıyor donanımla alakası yok diyenleremi gelsin bu haber bilemedim. :D

Ayrıca hiç bir firma halen Apple'ın dokunmatik hassasiyetine ulaşabilmiş değil altını çizim.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ip5 m8 z2 aynı puanı almışlar ama fos diyorsunuz ben sizi anlamıyor. Saçma sapan çözünürlüktekı ufacık ekranıyla nasıl kral oluyor o apayrı konu. Neymiş güneş altında bı gıdım daha iyiymiş, hepsı sacmalıyor güneş altında işte ötesimi var.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sen bizi anlamak,her konuya muhalefet olmamak,sakin olmak ve gözlük çıkarmak..

Renk üretimi konusunda bile ezici üstünlüğü var 5s'in. En düşük puan aldığı konu çözünürlük onuda iPhone 6 ile arttırcaklar. Gerisini diğerleri düşünsün,geçen sene çıkmış cihaza yeniliyorlar. :dirol:

Son olarak Samsung gene rezilsin. Kontrast'ı basmışlar gene fazladan daha iyi gözüksün diye. :lol:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Apple fanboy muhalefet lafını ağzına bile alma o zaten senın ısın. Verılen gorselde samsung dısında kotu renk veren yok ha rengı begenmessen renk tonuda ayarlanıyor zaten z2 de neyın kafasındaysan cık o kafadan bence.

Reaksiyon puanı
2,148
Dokunmatik hassasiyet en iyi htcdeymiş geçen mobilitede mi ne dh de söyleniyordu. Bilmem kaç milisaniye.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Dokunmatik hassasiyet en iyi htcdeymiş geçen mobilitede mi ne dh de söyleniyordu. Bilmem kaç milisaniye.
Adamım yıl olmuş 2014 teknoloji artık öyle gelişmiş ki dıscovery gıbı cıhazlara bıle canavar gıbı ıps ekran konulabilir olmuş ama hala 2 resme bakıp ıp5 renklerı daha doğru verüyürrr yaşa dılenılebılıyor.
Hepsı kalıtelı paneller ama kımse bana full hdler quad hdler bılmem kac dpı derınlıkler bılmem kac ıncler havada uçarken ufacık ekranın çözünürlüğün, tam nitelikleri bile acıklanmayan retina dıye geliştiren bır ekranın ama renklerı dogru verıyor vs dıye en ıyı olduğunu soylemesın. Zaten apple neyı tam açıklamış kı ıkı kat hızlı ıkı kat ıyı der gecer ama ne nedır bılınmez. Renkleri doğru verıyorda dıgerlerı sarıyı kırmızı sıyahı beyazmı verıyor? Isteyen ıstedıgıne ınansın ama kımseyı bıseye ınandırmaya calısmasın boşa. Tam tersını soyleyen baska sıtede baska bı inceleme bulurum bunlar bos testler.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Apple düşmanlığından ne diyeceğini şaşırdın artık, Google-Sony fanboy. Benim bi kafa yaşadığım yok senin için aynısını diyemem. :D

Z2'de renk tonlarıda ayarlanıyor demişsin, kırmızıyı pembe verişini nasıl açıklıyacaksın? :lol:

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Z2
vYVRMv.jpg

5s
5pX2ZL.jpg

TbontbLethe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bi markayı överken öbürünü yerin dibine sokmaya gerek yok .
şekilsiz kişisel hakaretler
çok enteresan :mellow:

ben buraya bi mod çağırayım en iyisi [MENTION=194661]eSa[/MENTION]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;LOyjJv1F6-M]http://www.youtube.com/watch?v=LOyjJv1F6-M[/video]

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1