Android L Developer Preview Göründü

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
[video=youtube;2eiCJ68GlH0]http://www.youtube.com/watch?v=2eiCJ68GlH0[/video]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Güzel güzel Android L kullanan sağlam bir amiral gemisi gelene kadar beklemeye devam demek ki :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
14-1.jpg

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Dün canlı yayında oyun oynarken falan gelen bildirimleri cevaplama yada reddetme özelliğini gösterdi ya eleman o özellik parandroid deki hover özelliğinin aynısı ordan biraz araklamış.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Çok güzel olmuş sense arayüzüne çok benziyor. Navigasyon tuşları biraz oyuncak gibi olmuş bence :) :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Güncellemeyi bekliyorum ama lg g2 ' ye ne zaman gelir hiç belli değil :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Android L - Android 4.4.4 Kitkat Görsel Karşılaştırma

[video=youtube;FC8pjDmsYb0]http://www.youtube.com/watch?v=FC8pjDmsYb0[/video]

kaynak

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android L ile bir gün

[video=youtube;d36cIFCJvQs]http://www.youtube.com/watch?v=d36cIFCJvQs[/video]

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çok güzel olmuş hoşuma gitti, Nexus 4'e ne zaman gelir acaba?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yeni konu açmaya gerek yok burdan devam edeyim, ilgilenenler için developer sürümler yayınlandı ve 3 aylık beta süreci başladı. Anlamıyorsanız hiç bulaşmayın günlük kullanıma pek uygun gelmedi bana.

https://developer.android.com/preview/setup-sdk.html

http://www.akillirobot.com/2014/06/26/android-l-gelistirici-onizlemesi-yayinlandi/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Güzel güzel Android L kullanan sağlam bir amiral gemisi gelene kadar beklemeye devam demek ki :)

snapdragon 800ler 801ler ac'ler ab'ler bütün varyasyonlar hepsi boşa çıktı, bu saatten sonra cihaz alınacaksa 64bit destekli bir model almak lazım.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Daha önce Google böyle beta testleri yapıyor muydu 3 aylık develeporlarla falan?

64 bitli Note 4 aşırı satar. :devil:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şu 64bitli işlemciye sahip telefonu ilk LG çıkartsa varya üff ne patlar :). Ben ip 5s ile kafam rahat :D androidçiler beklesin bağlım :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
snapdragon 800ler 801ler ac'ler ab'ler bütün varyasyonlar hepsi boşa çıktı, bu saatten sonra cihaz alınacaksa 64bit destekli bir model almak lazım.

Yav o ab ac olayını soktuklarında bir bit yeniği olduğu belli idi zaten

Snapdragon 805 64 bit desteği ile gelir muhtemel ama kişisel görüşüm sene düzenlenecek mobil dünya kongresinden önce amiral gemi falan alınmaz. Tabi mecburiyet yoksa..

O zaman kadar da 810 cpu çıkar ki 50 mp kamera desteği ile gözü kapalı alınacak cihazlar sürerler piyasaya..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Daha önce Google böyle beta testleri yapıyor muydu 3 aylık develeporlarla falan?

64 bitli Note 4 aşırı satar. :devil:

yapmıyordu, beta test ios'ta yapılan ve ciddi işe yarayan bi sistem.
Sürekli appledan çalıyor diyorsun ya işte bu beta test olayını google apple'a cevap olarak başlattı, gerçi windows phone'da da aynı sistem başladı.
ister çalıntı densin isterse taklit, güzel sonuçlar veren bir sistemi her firma kullanmalı. Geliştiricilere açılan betada hatalar daha çabuk bulunur final sürüme daha çabuk ulaşılır. Apple'ın hakkını vermek lazım ki herkeste veriyor zaten.

samsung Türkiyeye yine tırt exynoslarını vereceği için benim umrumda bile değil. Androidi baltalamaktan başka bir işe yaramayan firma benim gözümde.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
yapmıyordu, beta test ios'ta yapılan ve ciddi işe yarayan bi sistem.
Sürekli appledan çalıyor diyorsun ya işte bu beta test olayını google apple'a cevap olarak başlattı, gerçi windows phone'da da aynı sistem başladı.
ister çalıntı densin isterse taklit, güzel sonuçlar veren bir sistemi her firma kullanmalı. Geliştiricilere açılan betada hatalar daha çabuk bulunur final sürüme daha çabuk ulaşılır. Apple'ın hakkını vermek lazım ki herkeste veriyor zaten.

samsung Türkiyeye yine tırt exynoslarını vereceği için benim umrumda bile değil. Androidi baltalamaktan başka bir işe yaramayan firma benim gözümde.

Şimdiye kadar Samsung'un yaptığı 2 cihazı beğendim Note 2 ve 3. Note 3 TR deki versiyonundan bahsetmiyorum, ümreden 4G LTE versiyonunu getirdik ram hariç Donanımı g2 ile aynı sadece ramı 3GB. Cihaz canavar gibi çok güzel :) Ama TRye Snapdragonlu N9005 olması lazımdı getirmedikleri için utanmaları lazım sanki biz insan değiliz.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Türk'sen katlanacaksın buna [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] . İkinci sınıf muamelesi görüyoruz resmen. En basitinden şu popüler oyun olan Subway Surfers ne zaman Türkiye'ye geldi? Yok Tokyo yok şu her yeri gezdi. Şu metroya "Turkey" yazdırmak çok mu zor sanki? 3 kıtayı hükmeden devlet ne hallerde... Neyse konuyu değiştirmeyelim.