Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba SDN Forumdaşlarım, yakın bir zaman önce bende güzel bir projeye imza attım. Şuan için hazırlık aşamasında olan sitem için yorumlarınızı merak ettiğimi söyleyebilirim.
Sitemizde A101, Bim, Şok vb. marketler zincirlerine ait olan aktüel ürünler ile birlikte buradan alacağınız ürünler ile...
Önemli olan zaten bir tane telefonu desteklemesi değil mi? Gerçi ikinci bir telefonu kullananlar için nasıl olacak onu bilemem. Fakirin yüzü yine gülmeyecek. :)
Windows güncellemesi sizce tam olarak neden yapılır? Microsoft tarafından güvenlik açıkları olsun yada grafiksel hatalar olsun bir çok şey bakımından Insıder'lar tarafından incelenir ve gerekli hatalar bulunduktan sonra sizlere bu hataların giderildiği konusunda güncelleme olarak verilir...
Hamburger değil bir tost çeşididir. İçerisine istediğiniz ürünleri koyabilirsiniz. Google üzerinden aratısanız gerekli görsellere ulaşabilirsiniz. ayvalık tostu - Google'da Ara
Söz konusu reklamlar ile ilgili olarak geliştirici arkadaşımıza bu konu hakkında gerekli bilgiyi verdim. Reklam konusunda ben yetkili olmadığım için bir şey diyemiyorum.
Geliştirici arkadaşımız ise site yönetimi ile iletişim kurarak halletmesi gerekir. Açıkçası bende rahatsız olmuyorum değil...
Link üzerinde virüs tespit edilmesi sebebi ile kaldırılmıştır. Bilgilerinize.
https://www.virustotal.com/gui/url/83202bbffe4ef5d14d81da399b0a9336a486137d2679fff297b62d1a905edce9/detection
Zengin fakir ayrılsın hesabı..
Düzenleme : Beni bu söylemden sonra zengin olduğumu sananlar olacaktır. Bunun için açıklama yapma gereği duydum. Ben sistemimi Ziraat Bankası'na borçluyum...
Edge Canary ve Edge Dev sürümlerinin yayınlanmasından birkaç hafta sonra Microsoft, Google Play Store'da en son Edge tarayıcısının Beta sürümü için bir güncelleme yayınladı. Edge Beta tarayıcısı artık Canary ve Dev sürümlerinden daha kararlı bir tarayıcı olması gereken ve genellikle 4 haftada...
Birde şu yönünden bakmak gerekiyor. Eşi ile yada çocukları ile çekilmiş fotoğrafları mevcut olabilir, söz konusu fotoğraflar hatıra niteliği taşıdığı için bence hakkı mevcut.
Apple kimliği taşıyan bir cihaz için mahkeme kararı çıkartılmış. Eşi öldükten sonra iCloud hesabının erişimi konusunda Apple'a Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından dava açılmış.
Sizce Apple iCloud hesabının erişimini eşine verebilir mi? Böyle bir yetkisi var mı?
Türkiye'nin bilindik teknoloji ürünlerinin satışını yaptığı e-ticaret sitesi 17. yılına özel oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına özel indirimler yaptığını yayınladı.
Az önce kendime gelen mailden gördüğümden dolayı sizlerle de paylaşmak istedim. Eğer sizlere uygun gelen olursa...
Sevgili arkadaşlarım, güncel olarak kullanmış olduğumuz hali hazırda kendi sitelerimizde bulunan materyaller varken farklı bir teknoloji sitesinin içeriklerini paylaşmak ne kadar yerli olabilir ki?
@meymuncuk - 11. Forum içerisinde siyaset yapmak SDN Siyaset bölümü hariç yasaktır. Yöneticilerin belirlemiş olduğu yerel seçim zamanında inisiyatif tanınacaktır.
Söz konusu bahsini geçtiğiniz kişiler her zaman hayatımızda olacak. Bunlar ile yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Açıkçası yıllardır bu tarz insanlar ile çalışırım, yavaş yavaş bir süreden sonra insan alışıyor.
Çalıştığım ofis içerisinde insanlara sürekli olarak şikayet edilir. Hiç bir zaman...
@Porgola Sürekli olarak trol yaptığından dolayı, kendi tabiri ile 31 hafta aramızda olmayacak.
Düzenleme : Arkadaşlar üzgün neden attığınızı anlamıyorum. Her tarafa terbiyesizce trol trol kelimeler yazarsa olacağı budur.
Merhaba arkadaşlar; evimde kullanmak için oyuncu koltuğu arayışına girdim. Aklımda bir kaç model mevcut ancak bir türlü karar veremiyorum.
Uzun süre olarak oturan biri değilim, bazen gün içerisinde geceleri yada denk geldiğinde tüm gün oturmak zorunda da kalabiliyorum. Belli olmuyor yani...
Tam olarak anlamadığım için ben sadece görsel bakımdan gideceğim, diğer arkadaşlarımız ise özellikleri bakımından yardımcı olacaklardır.
Görsel olarak ve göze hitap eden zaten direkt olarak belli. Sennheiser çok iyi duruyor. ;)
Bir tane ata sözümüz vardı bana onu hatırlattı. "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker." tam bu söze göre sizin kararınız. Hile açıldıktan sonra save dosyasının gitmesi.
Hile vb. durumlarda destek vermiyoruz.
Teşekkürler.
Uğurcan olmasa daha fazla yiyeceğimizi düşünüyorum. Takım olarak tüm ruhu kaybettiğimizi anladım. Takımın her bir adamı "Zaten yenileceğiz." kafasındaydı.. Doğru düzgün bir tane bile pozisyonumuz olamaz mı?
Sana yalancısın diyen mi oldu kardeşim, kendi kendine düşünürek kendin cevap veriyorsun. Sonrasında gelip bize yükleniyorsun olacak iş değil. Fazla mı alttan alıyoruz acaba?
Direkt olarak bağlantı ShiftDelete.Net ve Forum.ShiftDelete.Net adreslerine gitmesi gerekiyor.
Profil görüntüleme kısmında Süper Moderatör arkadaşlarımızda da bir sıkıntı söz konusu, çözmeye çalışacağım.
Öne çıkar butonu gelecek mi dedik?
Düzenleme : Bu arada konuşma tarzına dikkat edersen...
Bıktım arkadaş şu Samsung'tan neden bu kadar sürekli olarak göz önünde bulunduruyorlar. Apple desen zaten tek el olarak görüyor kendini. Artık bundan sonra diğer pazarlara açılacağım bende, Xiaomi ilk fırsatta deneyeceğim.
Fazla bir şeye gerek yok bence. Bu tarz ürünler ile sorununuzu çözebilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-analog-vga-aktif-donusturucu-dk-hd-adpxvga-pm-bs130177
Zamanında aşağıda ki ürünü almışım. Gayet memnun kaldım. Ona benzer bir şey alabilirsiniz.
Bu algı her zaman böyledir ki. Marka olsun sağlam olsun düşüncesi var toplum olarak. Ucuz etin yahnisi gibi bir şey..
Sadece bir iki araştırma ile alınacak ürünün daha ucuzunu ve daha kalitelisini bulabilme imkanı mevcut. Ben ürün alırken araştırma yapmadan almam mesela.
Bu fiyatlar arasında benim düşüncem ile iki cihaz çıkıyor. Ancak diğer arkadaşlarımızın da önerilerini dikkate alabiliriz.
https://www.hepsiburada.com/poco-x3-pro-8-gb-ram-256-gb-poco-turkiye-garantili-p-HBCV000005NHCO?magaza=Class%20%C4%B0leti%C5%9Fim...
Ben burada suçlu aramadım sevgili kardeşim. Eğitim sistemi zaten bu halde iken bu pandemi süresi içerisinde doğru düzgün bir hareket edilmedi. Çocuklar tüm derslerden ve eğitimlerinden geri kaldılar. Kaldı ki eğitim veren öğretmenlerin canlı derslerine girerek trollük yapanlarda oldu.
Yani...
Geçenlerde bende zor tanıttım. Biraz uğraştırdıktan sonra oldu.
https://support.logi.com/hc/tr/articles/360024841173--%C4%B0ndirilenler-G102-Prodigy-Oyun-Mouse-u
Dün tanıtımı WWDC 2021 etkinliğinde gerçekleştirilen iPadOS 15 için güncelleme alacak tabletlerin listesi aşağıdaki gibidir.
2021 iPad serisi
12.9 inç iPad Pro
9.7, 10.5 ve 11 inç iPad Pro
iPad Air 3
iPad Air 4
iPad 6/7/8
iPad mini 5
Dün tanıtımı WWDC 2021 etkinliğinde gerçekleştirilen iOS 15 için güncelleme alacak telefonların listesi aşağıdaki gibidir.
iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max
iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max
iPhone XS / XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 / 8 Plus
iPhone 7 / 7 Plus
iPhone 6s / 6s Plus...
Arkadaşların ile aktiviteye katılacaksan eğer aralarında en yorulan sen olursun söylemek isterim. Tekerleklerinin boyutu ufak olacağı için en fazla pedal çevirenlerin arasına girebilirsin. :)
Ancak ben bunu sadece işe gidip geleceğim; asansöre, metroya, dolmuşa vs. bineceğim arada diyorsan...
Söz konusu alacağınız bisikleti tam olarak ne anlamda kullanacaksınız. İşi gidip gelme için ise tamam, ancak aktivite için alacaksanız tavsiye etmem. :)
Düzenleme : Katlanır bisiklet için Carraro Flexi modellerini öneririm.
Siz nasıl insanlarsınız? Böyle bir durumda yapılana "komik" demek iğrenç bir durum. Aile terbiyesi almamış, dengesizin teki işte.
Eğitim veren bir kutsal öğretmene bunları yapanlar zaten benim gözümde yok hükmündedir. Bu adamlara da prim verenlerde yok hükmündedir. Bilginize.
Butonlar ve tema yazı stilinin ayrılması adına butonlardan biraz daha soluk olarak tema üzerinde gelen renkler üzerinden değerlendirme yapılmış. Bence gayet güzel duruyor.
Düzenleme : Rengini fazla açınca siyah alt planda çok açık beyaz renkte yazılar belli bir süreden sonra gözde yorulmaya...
Merhaba SDN Forumdaşlarım, ShiftDelete.Net üzerinde yapılan değişiklik sebebi ile Forum üzerinde tema çalışmamız sonucunda yeni tema aktif hale getirilmiştir. Ancak eski tema sistemsel sıkıntı yaratması sebebi ile kaldırılmıştır. Bilgilerinize.
Eski tema tekrar aktif etmek yerine yenilikçi...
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/extensions/
Eklentileri bu adresten kurmayı deneyin. Farklı 3. parti sitelerden sıkıntı yaratabilirsiniz cihazınıza.
Merhaba, bu tarz alışverişler için şeffaf davranmaya çalışıyoruz. Daha önce ki dönem içerisinde bulunan moderatör bir arkadaş bunun gibi bir kaç konu ile alakalı olarak dolandırma girişimine girdiğini hatırlıyorum. Onun içindir ki bu ve bunun gibi konular hakkında şeffaf davranmaya çalışıyoruz...
Bu tarz saatler mevcut, ancak ne kadar tatmin eder tam olarak bilmiyorum.
https://www.hepsiburada.com/mywatch-q90-sim-kartli-gps-li-ve-sos-ozellikli-akilli-cocuk-takip-saati-siyah-p-HBV00001B6TDT
Zamanında yeğenim kullanıyordu, görüşme de sağlayabiliyor.
Merhaba, aşağıda ki rehber gibi yaptıysanız çalmalı aslında.
https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-baslangic-sesini-windows-10a-geri-getirme.749261/
Aga karar veremedim diyorsun ya ona güldüm, eğer bu kadar para vereceksen ve araç alacaksan kesinlikle HB olarak git BMW 1.18i yada 1.18d al daha mantıklı olacaktır. Boşuna VW grubuna verme paranı.
AŞK bile 3 harfli.. BMW
Disk 2 M2.SSD : Windows 10
Disk 1 SSD : Oyunlarımın yüklüğü olduğu SSD
Disk 0 : Linux kurulu ve bölümlere ayrılmış durumda.
Bölümleri direkt olarak düz 700GB HDD olarak kullanmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar; yakın bir zaman içerisinde belki arada kullanırım diyerek dizüstü cihazımdan sökmüş olduğum HDD üzerine Linux yüklemiştim. Ancak işlerimin yoğunluğu sebebi ile kendisi ile pek fazla ilgilenemiyorum.
Şuan ise FAT32 olarak kullanılan bu bölümdeki HDD komple sıfırlayarak...
Bunu yapana ömür boyu hapis cezası verilmesi gerekiyor. Çünkü bu gencecik arkadaşımız ömür boyu sevdiği mesleği icra edemeyecek. Bunu yapanında ömür boyu ortalıkta dolaşmaması gerekiyor.
Biz sizin mail adresinizi ne yapabiliriz ki? Korku ayrı bir şey, yanlış düşünmek farklı bir şey. Sizin bilgilerinize gizlilikle korunmakta. Bilgilerinize.
Sizin hesap bilgilerini kimse göremez. Mail adresiniz size ait bir bilgi olduğu için saklı tutulur. Profilinizde ayar olarak ne yazdıysanız sadece onu görebilirler.
Hesap silme diye bir işlem yok arkadaşlar, bunu aklınızdan çıkartmanız gerekiyor. Sadece kullanıcı istediği takdirde "anonim" hale getirme yapılabilir.
Açıklamak gerekirse ben rakip olarak görmüyorum, ancak arkadaş olarak da görmüyorum. Duyduğum bazı duyumlar var bahsi geçen site içerisinde bulunan bir gruptan bahsediyorum.
Netleştirmek gerekirse biz üyelerimize tamamen şeffaf davranmaya çalışıyoruz. Bulunduğunuz platform özgür bir platform...
Dezavantajlarını da unutmamak gerekir. Dikkatli olmazsanız bir arkadaşımız vardı kafası gözü şişen onun gibi olursunuz. Baş harfi bende saklı kalsın. :)
@selimaksungur1 - 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
Merhaba arkadaşlar, Exxen platformunda tekrar izleyiciler ile buluşacak olan Leyla ile Mecnun tam kadro olarak izleyiciler ile buluşacak.
Açıkçası 2. parti bir platform üzerinde ben aynı etkiyi göstereceğine emin değilim.
:: Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Malwarebytes gibi 3. parti bir yazılım ile tam bir tarama yapın. Parolalarınızı da değiştirmeyi unutmayın. Fazla korkmanıza gerek yok.
https://www.malwarebytes.com/
Hile hurda işlerine destek vermiyoruz. Oynayacaksanız adam gibi oynayın, bizde stres atmak için giriyoruz ve daha çok stres yaşıyoruz sizin gibiler yüzünden.
Özel sürümlerde zaten bildiğim kadarı ile oyun içerisinde bulunan itemlerde bir değişiklik oluyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltirse sevinirim.
Zararlı bir yazılım indirmeden virüs bulaşacağını zannetmiyorum. Yıllardır virüs programı kullanmamışımdır. Bir tane bile zararlı yada bilmediğim yazılım kullanmadığından dolayı bir sorun yaşamadım.
F1 sevenler için o para bence düşündürmez.
+ Aşağıda ki konu üzerinden devam edebiliriz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/f1-2021-steamde-on-siparise-acildi-fiyati-gormeyelim.744161/
Sevgili arkadaşlar, evet forumu sürekli olarak güncel tutmaya çalışıyor ve elimizden geldiğince sizlerin isteklerinize ve önerilerinize yer vermeye çalışıyoruz.
Ancak şöyle bir durum söz konusu, istekleriniz genelde çok fazla olduğundan dolayı hepsine dolayısı ile yetişmek zor oluyor. Notumuzu...
Bahsi geçen kategori ShiftDelete.Net'e ait bir proje olması sebebi ile açıldı. Stajyer arkadaşlar o bölümü ve Furkan o bölümü kullandığı için açılmıştı. Sonrasında o bölümü doldurmak tamamen onların olduğundan biz karışmıyoruz.
Diğer kategoriler tamamen bize ait olduğundan bu şekilde bir cevap...
1. Tarih kategorisi evet kolay iş bir zorluğu yok. Ancak o kategorinin içerisini dolduracak kadar materyalimiz olacak mı?
2. Alıntı sekmesi güncelleme sonrasında gitti onunla ilgili olarak @Developer arkadaşımıza ileteceğim.
Söz konusu sorununuz ile alakalı bazı kaynaklarda ekran kartınızın driverlerı ile alakalı olduğunu söyleyenler var ancak siz en iyisi bunu riot games e bildirirseniz sizin için daha iyi olacaktır.
https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr
A altında almamanızı öneririm, şu sıralar elektrik olsun yada doğal gaz olsun kullanım ücretleri aşırı derecede arttı. Aylık olarak 90-110 arası gelen elektrik faturam 220-230 olarak gelmeye başladı, düşün daha klima bile açacak havalara bile gelmedik.
Kullanıcıların neden birden fazla mail adresi kullanmasını zorunlu kılsın ki. Bence gerek yok. Şuan siz kendi bulunduğunuz ortama göre hareket etmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Çünkü bunu özel mesajda konuşuyorduk.
Merhaba Sevgili SDN Forumdaşlarım, forum üzerinde bir kaç yenilik sonrasında yeni tema ile birlikte önek getirdik. Söz konusu önekler konu başlığını tamamlaması ile getirilmiştir. Buna istinaden sizlerden konularınızı açarken lütfen önek kısmını kullanmanızı rica ederiz.
Konu açarken zaten...
Merhaba, SDN Forum olarak her ne olursa olsun diğer teknoloji firmalarına ait eleştirileri kabul etmeme kararı aldık. Buna istinaden konunuzu kilitlemek zorundayım.
Evet şikayet edebilirsiniz ancak sonrasında bunun arkası geliyor ve kötü sözler söyleniyor. Siz burada olduğunuz sürece bizim için...
- Eğer beyaz ekmek yiyorsanız direkt olarak ekmeği kesmek yani yememek.
- Düzenli olarak su içmenizi öneririm.
- Bitki çayları ve kahve tüketmelisiniz.
- En önemlisi sağlıklı beslenme. Yağlı yemeklerden uzak durun.
Bunların sonucunda zaten istediğiniz kiloyu hızlı bir şekilde verebilirsiniz.
Öne Çıkan Konular sorulacaktır diyerek bilgilendirme yapma gereği duyuyorum. Tasarımsal değişikliğe gidilmesi sebebi ile o başlık üzerinde de tasarımsal bir kaç değişiklik yapılması adına şuan eklenti aktif değil. Gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra tekrar aktif hale getirilecektir.
Merhaba arkadaşlar, olumlu yada olumsuz olarak geri dönüşlerinizi aşağıda ki başlık üzerinden yapmanızı rica ederim.
Bizlerde ona göre aksiyon almak istiyoruz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-forum-yeni-temasi-hakkinda-bilgilendirme.751072/
Selamlar SDN Forumdaşlarım, hafta içerisinde biliyorsunuz ki ShiftDelete.Net ana sayfası üzerinde tasarım değişikliği gerçekleştirildi. Bunun üzerine uyum sağlaması adına forum olarak bizlerde sadeliğe önem vererek ana sayfa ile uyumlu bir tema ile güncelleme gerçekleştirdik.
Forumu daha rahat...
Söylediğim gibi bir kaç çalışma sonrasında tekrar aktif edeceğiz.
Renkler, font vb. bence çok güzel oldu. Belli bir süre sonrasında alışacağınızı düşünüyorum.
Dün bende güncelleme sonrası genel ses ayarlarının değiştiğini fark ettim. Normalde hoparlör olarak kullandığım ses aygıtı direkt olarak monitöre geçmiş. Sonrasında tekrar sağ alt köşede bulunan ses ikonundan tekrar hoparlöre aldım düzelmişti.
@Deleted User, ben moderatör olmanın yaş ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Şuan moderatör arkadaşlarımızın arasında 15 yaşından 45 yaşına kadar bir ortalamamız mevcut. Eğer bire bir olarak şikayetiniz yada öneriniz varsa bahsi geçen moderatör arkadaşımız ile birlikte bu A kişisi olur B kişisi...
Özrümü geri alıyorum, hak etmediğinizi düşünüyorum.
Anonim hale getirebiliriz tekrar söylüyorum eğer isteğiniz bu doğrultuda ise anonim hale getirebilirim.
İyi günler.
İşte bu durum tamamen bu sizin bizden isteğinizi özetleyen bir durumdur. Gece yarısı yapmış olduğunuz bir öfke ile düşünmeden hareket edip hızlı kararlar verdiğinizi düşünüyorum.
Şuan fakındaysanız sadece de yönetici olarak ben online durumdayım. Gece yarısı yönetici arkadaşlarımız müsait...
Şimdi şöyle düşünelim o zaman, IT bölümünde çalışıyorum demiştiniz değil mi? Siz iş yerinizde çalışırken patronunuz geliyor ve diyor ki bu zamana kadar yapmış olduğun emeklerin hepsini siliyorum ve sizi işten çıkartıyorum.
Sizin burada patronunuza karşı tepkiniz ne olurdu? Lütfen açıklar mısınız.
Sayın Murat Bey, kayıt olduğunuzda sözleşme gereği forumda yazılan mesajlarınızdan siz sorumlu olduğunuzu biliyorsunuz. Burada yazılan her mesajı ve konuyu bizim silme hakkımız maalesef ki yok. Forum kuralları dışı bir işlem olmadığı sürece mesajlar ve konular tarafımızca silinemez.
Konularınızı ve mesajlarınızın tamamını kaldırma gibi bir durumumuz olamaz. Ancak kurallara aykırı olan konularınız yada mesajlarınız kaldırılabilir. Bilginize.
Talebiniz üzerine bilgilendirme yapmak zorundayım, üyelik silme özelliği olarak sadece "Anonim" hale getirme özelliğimiz mevcut. Eğer halen isteğiniz devam ediyorsa anonim hale getirebiliriz.
Sevgili @Forjest, bu kadar fazla tepki göstereceğinize sadece yukarıda bulunan Forum Kuralları bölümüne baksaydınız 2013 yılından beri bu söylemleriniz o zaman yer bulacaktı. Ancak okumadan bunları şimdi gerçekleştirdiğiniz için sadece bu sözlerinizin bir anlamı olmadığını anlamanız gerekir...
Oyun takası yada satışı yapılabilmesi için 100 mesajınızın olması gerekir.
https://forum.shiftdelete.net/konular/ikinci-el-bolumu-ilan-yayinlama-kurallari-ve-sozlesmesi.296928/
Chrome tarayıcının Windows sürümünün bir sonraki sürüm güncellemesinde Google, "Paylaşım Merkezi" adı verilen bir özellik aracılığıyla URL'lerin paylaşım deneyimini basitleştirecek.
Windows 10'da kullanıcılar, Microsoft Edge içeriğini farklı cihazlar ve uygulamalar arasında paylaşmak için...
Ben biteceğine eminim ancak buna zaman biçmek biraz yanlış olur. Tamamen dünya bağışıklık kazandığı zaman ortadan kalkacağını düşünüyorum. O zamanda normal bir hastalık olarak görülecek grip gibi.
Cihazınızda eski Windows Başlangıç sesini çalmaya devam edebilirsiniz ve bu kılavuzda, bu görevi Windows 10'da nasıl tamamlayacağınızı göstereceğiz.
Windows 7 ve daha eski sürümlerde, bilgisayarı her başlattığınızda sistem bir ses çalardı, ancak Windows 8.x ve Windows 10'dan bu yana, zil sesi...
Apple, App Store'daki uygulamalar için milyonlarca kişiyi fazla ücretlendirerek İngiltere rekabet yasasını çiğnemekle suçlandıktan sonra milyar sterlinlik bir yasal hak talebiyle karşı karşıya.
Teknoloji şirketi, mağazadaki rekabeti kasıtlı olarak kapatmak ve insanları kendi ödeme işleme...
Bot kullandığımızı düşünmeniz çok korkunç bir itam. Buna katlanmak istemem açıkçası. Yukarıda ki görsel sadece bir günlük kullanıcı sayısı.
Bizim üye olmayan ve sadece konular içerisinde gezinen binlerce okurumuz mevcut. Lütfen onları da dikkate alalım.
Merhaba SDN Forumdaşlarım, sürekli olarak sizlerden kullanıcı adı değişikliği konusunda özel mesaj yada mail almaktayım. Daha önceden karışıklık olmaması sebebi ile kullanıcı adı değişikliğini kaldırmıştık. Ancak sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği hakkında talepleriniz olması sebebi ile...
Sistem sanırım mesajların taslağını düzgün bir şekilde tutuyor, konu başlığını açarken taslağı tutmuyor diye biliyorum aslında hiç denemedim. Ben uzun bir konu açarken genelde text dosyasını kaydederim sürekli..
Office 2010 ücretli olarak mı satın aldınız. Eğer ücretli satın aldıysanız yükseltme yapamazsınız. Ücretsiz crack olarak kullanıyorsanız biz yardımcı olamıyoruz.
.NET Framework 4.8 hakkında bölümünde aşağıdaki ibare yer almaktadır.
.NET Framework 4.8 (Çevrimdışı Yükleyici) aşağıdaki işletim sistemlerini destekler:
İstemci
Windows 10 Sürüm 1809
Windows 10 Sürüm 1803
Windows 10 Sürüm 1709
Windows 10 Sürüm 1703
Windows 10 Sürüm 1607...