Arama sonuçlarınız

1. Creative

Soru İtopyadan Pc Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Bi Firma ?

Güvenilir bir firmadır. Alışveriş yapabilirsiniz.
  2. Creative

Duyuru Benim Sitem Hakkında Düşünceleriniz Nedir?

WordPress
  3. Creative

Türkiye'de ikamet ettiğimizi ve tanıtım ürünlerin Türk marketleri olduğunu da bilmek lazım. :)
  4. Creative

Öneri için teşekkürler. Değerlendirme yapacağım.
  5. Creative

Merhaba SDN Forumdaşlarım, yakın bir zaman önce bende güzel bir projeye imza attım. Şuan için hazırlık aşamasında olan sitem için yorumlarınızı merak ettiğimi söyleyebilirim. Sitemizde A101, Bim, Şok vb. marketler zincirlerine ait olan aktüel ürünler ile birlikte buradan alacağınız ürünler ile...
  6. Creative

Katarlı Gençlere Sınavsız Tıp Eğitimi

Asılsız haber.
  7. Creative

Rehber Windows 11 Uyumluluğu Nasıl Kontrol Edilir

Daha önce konu açılmış. https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-11-icin-sisteminiz-uygun-mu.756001/
  8. Creative

Shiftdelete Hangi Arayüzü Kullanıyor?

@Developer arkadaşımızın ellerine sağlık. ?
  9. Creative

Tabi ki, Xenforo alt yapısının üzerine kurulmuş tema içeriği mevcut.
  10. Creative

Forumun alt yapısı Xenforo.
  11. Creative

[Genel Konu] Infinix Kullananlar Kulübü

Kullanan yoktur herhalde.. :)
  12. Creative

Haber Whatsapp Çoklu Cihaz Özelliği Için Kötü Haber

Önemli olan zaten bir tane telefonu desteklemesi değil mi? Gerçi ikinci bir telefonu kullananlar için nasıl olacak onu bilemem. Fakirin yüzü yine gülmeyecek. :)
  13. Creative

Soru Windows Güncellemelerini Hiç Yapmamak

Windows güncellemesi sizce tam olarak neden yapılır? Microsoft tarafından güvenlik açıkları olsun yada grafiksel hatalar olsun bir çok şey bakımından Insıder'lar tarafından incelenir ve gerekli hatalar bulunduktan sonra sizlere bu hataların giderildiği konusunda güncelleme olarak verilir...
  14. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Merhaba, onunla ilgili görüşmeleri sağladım inşallah olacak. :)
  15. Creative

Soru Ayvalık Burger Ne Hocam Bilen Varsa Yazıp Foto Atabilir Mi??

Hamburger değil bir tost çeşididir. İçerisine istediğiniz ürünleri koyabilirsiniz. Google üzerinden aratısanız gerekli görsellere ulaşabilirsiniz. ayvalık tostu - Google'da Ara
  16. Creative

Haber Yerli̇ Hi-Fi Kulaklık Copplinn Alula

Fiyatı görünce küçük dilimi yutacaktım az kalsın. :)
  17. Creative

Bisiklet Önerisi

Carraro kullanıcısıyım ve memnunum. Marka olarak değerlendirebilirsiniz.
  18. Creative

Forumdaki Reklamlar

Söz konusu reklamlar ile ilgili olarak geliştirici arkadaşımıza bu konu hakkında gerekli bilgiyi verdim. Reklam konusunda ben yetkili olmadığım için bir şey diyemiyorum. Geliştirici arkadaşımız ise site yönetimi ile iletişim kurarak halletmesi gerekir. Açıkçası bende rahatsız olmuyorum değil...
  19. Creative

Xiaomi Spotify Sorunu?

Alt kısımda Spotify çalışıyor olmasın. Tamamen kapatma yaptınız mı?
  20. Creative

Yardım Xr Sorunlar

Tekrar servise gönderin ve daha önce işlem yapıldığını, işlem yapıldıktan sonra farklı sorunların olduğunu belirtin.
  21. Creative

Xiaomi Spotify Sorunu?

Link üzerinde virüs tespit edilmesi sebebi ile kaldırılmıştır. Bilgilerinize. https://www.virustotal.com/gui/url/83202bbffe4ef5d14d81da399b0a9336a486137d2679fff297b62d1a905edce9/detection
  22. Creative

Soru Torrent Gta 5 Mi Daha Çok Kasar Yoksa Orjinal Gta 5 Mi Daha Çok Kasar

Korsana destek vermiyoruz.
  23. Creative

2021-2022 Sezonu Süper Lig Takım Harcama Limitleri Belirlendi

Şaşırtmadı diyebilirim, para yine paraya gidecek. FT
  24. Creative

Rehber Windows 11 Iso Indirme Linkleri Ortaya Çıktı

Zengin fakir ayrılsın hesabı.. Düzenleme : Beni bu söylemden sonra zengin olduğumu sananlar olacaktır. Bunun için açıklama yapma gereği duydum. Ben sistemimi Ziraat Bankası'na borçluyum...
  25. Creative

@ThorJ Stok duvar kağıtlarını paylaşır mısın?
  26. Creative

Apple'dan Ölen Eşinin Icloud Hesabını Istemesi

Mahkeme kararı ile istenebiliyormuş. https://support.apple.com/tr-tr/HT208510
  27. Creative

Haber Microsoft'un Android Için Yeni Edge Tarayıcısı Beta 92 Yayınlandı

Kesinlikle Opera denemelisiniz. Mini olmayan.. :)
  28. Creative

Android tarafında bilmiyorum ancak Windows üzerinde gayet başaralı bir tarayıcı. Uzun bir süredir Edge kullanıyorum.
  29. Creative

Edge Canary ve Edge Dev sürümlerinin yayınlanmasından birkaç hafta sonra Microsoft, Google Play Store'da en son Edge tarayıcısının Beta sürümü için bir güncelleme yayınladı. Edge Beta tarayıcısı artık Canary ve Dev sürümlerinden daha kararlı bir tarayıcı olması gereken ve genellikle 4 haftada...
  30. Creative

Haber Türkiye-Galler Maçı

Ruh sadece reklamlarla olmuyor demek ki.
  31. Creative

Uçuşan Üyeler

@Wujque - Anlamsız mesajları sebebi ile belli bir süre forumdan uzaklaştırılmıştır.
  32. Creative

Birde şu yönünden bakmak gerekiyor. Eşi ile yada çocukları ile çekilmiş fotoğrafları mevcut olabilir, söz konusu fotoğraflar hatıra niteliği taşıdığı için bence hakkı mevcut.
  33. Creative

Anket Technopat Vs Shift Delete

34. Creative

Apple kimliği taşıyan bir cihaz için mahkeme kararı çıkartılmış. Eşi öldükten sonra iCloud hesabının erişimi konusunda Apple'a Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından dava açılmış. Sizce Apple iCloud hesabının erişimini eşine verebilir mi? Böyle bir yetkisi var mı?
  35. Creative

Haber Sinerji Bilgisayar 17. Yılına Özel Indirimler

Türkiye'nin bilindik teknoloji ürünlerinin satışını yaptığı e-ticaret sitesi 17. yılına özel oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına özel indirimler yaptığını yayınladı. Az önce kendime gelen mailden gördüğümden dolayı sizlerle de paylaşmak istedim. Eğer sizlere uygun gelen olursa...
  36. Creative

Haber Sedat Peker Yakalanmış Olabilir

Eski haber.
  37. Creative

Yardım Kasa Geldi Ne Yapmam Lazım ?

https://rufus.ie/tr/
  38. Creative

Yardım Kasa Geldi Ne Yapmam Lazım ?

Sevgili arkadaşlarım, güncel olarak kullanmış olduğumuz hali hazırda kendi sitelerimizde bulunan materyaller varken farklı bir teknoloji sitesinin içeriklerini paylaşmak ne kadar yerli olabilir ki?
  39. Creative

Konu demeyelim ona kategori diyelim. :)
  40. Creative

Uçuşan Üyeler

@trefsane2015 - Küfür ve anlamsız mesaj sebebi ile bir süre aramızda olmayacak.
  41. Creative

Uçuşan Üyeler

@meymuncuk - 11. Forum içerisinde siyaset yapmak SDN Siyaset bölümü hariç yasaktır. Yöneticilerin belirlemiş olduğu yerel seçim zamanında inisiyatif tanınacaktır.
  42. Creative

Soru Sitem Nasıl Olmuş?

43. Creative

Soru Masaüstü Eskiden Böyle Değildi Nolmuş Şimdi?

21H2 güncellemesini almış gibi görünüyor.
  44. Creative

Buda olabilir aslında. Mantıklı olarak düşünmek gerekiyor. Adamlar bunu 11 diye tanıtır ise son kullanıcı buna kanmayacaktır.
  45. Creative

Bana kalıyor ki hepimiz aldanacağız, ismi Windows 11 olmayacağını düşünüyorum. Windows 10x daha mantıklı olacaktır. Çünkü 10 dan hiç bir farkı yok.
  46. Creative

Şuan geçmek için çok erken. Belki 1-2 sene sonra.
  47. Creative

Size Nasıl Mankurtlaştığımızı Anlatacağım...

Söz konusu bahsini geçtiğiniz kişiler her zaman hayatımızda olacak. Bunlar ile yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Açıkçası yıllardır bu tarz insanlar ile çalışırım, yavaş yavaş bir süreden sonra insan alışıyor. Çalıştığım ofis içerisinde insanlara sürekli olarak şikayet edilir. Hiç bir zaman...
  48. Creative

Uçuşan Üyeler

@Porgola Sürekli olarak trol yaptığından dolayı, kendi tabiri ile 31 hafta aramızda olmayacak. Düzenleme : Arkadaşlar üzgün neden attığınızı anlamıyorum. Her tarafa terbiyesizce trol trol kelimeler yazarsa olacağı budur.
  49. Creative

Forumda Resimin Üzerinde Dönen Mavi Şey Nedir?

Geliştirici ile görüşme sağlayacağım. Teşekkürler.
  50. Creative

Forumda Resimin Üzerinde Dönen Mavi Şey Nedir?

Şuana kadar hiç karşılaşmadım, farklı bir üye bu sıkıntıyı yaşıyor mu?
  51. Creative

Soru Oyuncu Ve Ofis Koltuğu Seçme Kararı

Ergonomi olarak çok güzel duruyor. Uyurum ben bunda..
  52. Creative

Aslında benimde gönlüm xDrive koltuğundan yana ancak önerilere her zaman açığım. 2.000 TL'ye kadar en fazla. :)
  53. Creative

Merhaba arkadaşlar; evimde kullanmak için oyuncu koltuğu arayışına girdim. Aklımda bir kaç model mevcut ancak bir türlü karar veremiyorum. Uzun süre olarak oturan biri değilim, bazen gün içerisinde geceleri yada denk geldiğinde tüm gün oturmak zorunda da kalabiliyorum. Belli olmuyor yani...
  54. Creative

Rehber Tl Anlık Çevirme

Vermiş olduğunuz link üzerinde zaten bu çıkıyor, virus total linkinde..
  55. Creative

Öneri Volkswagen Polo Tavsiye

Aradığınız araç zaten tam size göre anlatmış olduğunuz kriterlere göre. Fazlasına da gerek yok, temiz bir Polo bulun ve alın. :)
  56. Creative

Gaziemir'de Normalin 7291 Katı Radyasyon Ölçüldü

Bence tek adres aşağıda, bizim ülkemizde adaleti arayamazlar. Yardım edende olmaz zaten. https://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=applicants/tur&c
  57. Creative

Golf 8'I Nasıl Buldunuz?

Biraz daha sakin beyler. :)
  58. Creative

Soru Hakem Heyeti İcra Deneyimi Yaşayan?

Yüksek ihtimal ile ödemiş olduğunuz ücreti size iade ederler.
  59. Creative

Kronik Sorunlu SSD Modelleri

Pardon, konu hakkında düzenleme yapacağım dediniz ve size düzenleme hakkını verdim. Ancak size kilitleme hakkını verdiğini zannetmiyorum.
  60. Creative

Rehber Evrensel Soğuk Cüzdan Üreticisi

Tam olarak burada amaç nedir? Pek anlamadığından dolayı soruyorum.
  61. Creative

Yardım Spamdan Banlanma

Kullanıcı adınız nedir? Bakalım.
  62. Creative

Yardım Aniden Spamdan Banlanma????

Kullanıcı adınız tam olarak nedir? Bakalım.
  63. Creative

Bunun gibi mi? https://forum.shiftdelete.net/uyeler/niyazi5859.631307/#postAreas
  64. Creative

Uçuşan Üyeler

@¹SESİZLİK - Multi hesap.
  65. Creative

Öneri Akg N700Nc Vs Sennheiser Hd458Bt Sizce Hangisi ?

Tam olarak anlamadığım için ben sadece görsel bakımdan gideceğim, diğer arkadaşlarımız ise özellikleri bakımından yardımcı olacaklardır. Görsel olarak ve göze hitap eden zaten direkt olarak belli. Sennheiser çok iyi duruyor. ;)
  66. Creative

Yardım Rdr 2 %10 Save Gerekiyor Arkadaşlar

Bir tane ata sözümüz vardı bana onu hatırlattı. "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker." tam bu söze göre sizin kararınız. Hile açıldıktan sonra save dosyasının gitmesi. Hile vb. durumlarda destek vermiyoruz. Teşekkürler.
  67. Creative

Uefa Euro 2020: Türkiye - İtalya

Uğurcan olmasa daha fazla yiyeceğimizi düşünüyorum. Takım olarak tüm ruhu kaybettiğimizi anladım. Takımın her bir adamı "Zaten yenileceğiz." kafasındaydı.. Doğru düzgün bir tane bile pozisyonumuz olamaz mı?
  68. Creative

Sana yalancısın diyen mi oldu kardeşim, kendi kendine düşünürek kendin cevap veriyorsun. Sonrasında gelip bize yükleniyorsun olacak iş değil. Fazla mı alttan alıyoruz acaba?
  69. Creative

Direkt olarak bağlantı ShiftDelete.Net ve Forum.ShiftDelete.Net adreslerine gitmesi gerekiyor. Profil görüntüleme kısmında Süper Moderatör arkadaşlarımızda da bir sıkıntı söz konusu, çözmeye çalışacağım. Öne çıkar butonu gelecek mi dedik? Düzenleme : Bu arada konuşma tarzına dikkat edersen...
  70. Creative

Yardım Klavyeye Su Döküldü Space Çalışmıyor

Klayvenizin boşluk tuşunu sökerek kurutma makinesi ile kurutmayı denediniz mi?
  71. Creative

Haber Samsung Toplam Pazar Payında Apple'ı Geride Bırakarak Zirveyi Ele Geçirdi! (Q1 2021 Şirketlerin Toplam Pazar Payları)

Bıktım arkadaş şu Samsung'tan neden bu kadar sürekli olarak göz önünde bulunduruyorlar. Apple desen zaten tek el olarak görüyor kendini. Artık bundan sonra diğer pazarlara açılacağım bende, Xiaomi ilk fırsatta deneyeceğim.
  72. Creative

Uefa Euro 2020: Türkiye - İtalya

Her türlü kazanırız.
  73. Creative

Forumda siyaset konusunu bitiriyorum , adil bir davranış sergilenmiyor

Eski bir konu arkadaşlar, üzerinden yönetim değişti olan oldu.
  74. Creative

Uçuşan Üyeler

@hilal201 - Forumda reklam yapmak yasaktır.
  75. Creative

Bahsi konu zaten tamamen kapalı.
  76. Creative

Resmi Windows kurulum dosyaları nereden temin edilir? [Rehber]

Her iki konu birleştirilmiştir. Bilgilerinize.
  77. Creative

Rehber Gear 1 Ve Gear 2 Nedir? Hangisi Seçilmeli (Yeniden Düzenlendi)

Güzel çalışma, ellerinize sağlık.
  78. Creative

Soru 2. Klavyeyi Stream Deck Yapmak

Bu videoyu incelemenizi tavsiye ederim.
  79. Creative

Öneri Vga Dönüştürücü Önerisi

Her hangi biri olabilir, sonuçta VGA görüntüsü alacaksınız her aşikârda..
  80. Creative

Öneri Vga Dönüştürücü Önerisi

Fazla bir şeye gerek yok bence. Bu tarz ürünler ile sorununuzu çözebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-analog-vga-aktif-donusturucu-dk-hd-adpxvga-pm-bs130177 Zamanında aşağıda ki ürünü almışım. Gayet memnun kaldım. Ona benzer bir şey alabilirsiniz.
  81. Creative

Yardım Creative Destruction Hatası

Sorunun çözümünü de yazarsanız sevinirim. :)
  82. Creative

En Iyi Telefon Arka Kapağı Yapıştırıcısı Nedir ?

Tam olarak biliyorum, ancak bahsi geçen ürün bence sizin işinizi görecektir.
  83. Creative

Öneri Bilinçsiz Tüketim Toplumu - Btt

Bu algı her zaman böyledir ki. Marka olsun sağlam olsun düşüncesi var toplum olarak. Ucuz etin yahnisi gibi bir şey.. Sadece bir iki araştırma ile alınacak ürünün daha ucuzunu ve daha kalitelisini bulabilme imkanı mevcut. Ben ürün alırken araştırma yapmadan almam mesela.
  84. Creative

En Iyi Telefon Arka Kapağı Yapıştırıcısı Nedir ?

Bu tarz bir şey mi? https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/b7000-dokunmatik-ekran-yapistiricisi-15ml_pdp_682402040
  85. Creative

Yardım 4000Tl Telefon Tavsiyesi

Bu fiyatlar arasında benim düşüncem ile iki cihaz çıkıyor. Ancak diğer arkadaşlarımızın da önerilerini dikkate alabiliriz. https://www.hepsiburada.com/poco-x3-pro-8-gb-ram-256-gb-poco-turkiye-garantili-p-HBCV000005NHCO?magaza=Class%20%C4%B0leti%C5%9Fim...
  86. Creative

Hesabım Açılabilir

Açılmıştır.
  87. Creative

Anket Okula Gidecekler Varmı?

Ben burada suçlu aramadım sevgili kardeşim. Eğitim sistemi zaten bu halde iken bu pandemi süresi içerisinde doğru düzgün bir hareket edilmedi. Çocuklar tüm derslerden ve eğitimlerinden geri kaldılar. Kaldı ki eğitim veren öğretmenlerin canlı derslerine girerek trollük yapanlarda oldu. Yani...
  88. Creative

Yardım Logitech Yazılımı Mouseumu Algılamıyor

Geçenlerde bende zor tanıttım. Biraz uğraştırdıktan sonra oldu. https://support.logi.com/hc/tr/articles/360024841173--%C4%B0ndirilenler-G102-Prodigy-Oyun-Mouse-u
  89. Creative

Anket Okula Gidecekler Varmı?

Bu zamana kadar okul açılsın, derslerimize çalışamıyoruz diye söylenen adamlar; şimdi gelmişler okula gitsem mi diye düşünüyorlar. Olacak iş değil..
  90. Creative

Hesabım Açılabilir

Hesabınız nedir? Link lütfen.
  91. Creative

Sdn 2021 2. Röportajı Için Jarvisit Sorularınızı Bekliyor

@Jarvisit Format bu değil kardeşim, buradan cevap vermeyeceksin. Sana soruları konu sahibi kim ise o ayarlayacak.
  92. Creative

Sdn 2021 2. Röportajı Için Jarvisit Sorularınızı Bekliyor

Yandın oğlum sen.. Gör bak ne sorular çıkacak şimdi buradan, bende merakla cevaplarını bekliyor olacağım.
  93. Creative

Soru Tlauncher An Error Occurred Hatası

Korsana destek vermiyoruz.
  94. Creative

Mizah Dünyası Yasta, Karikatürist Kaan Ertem Hayatını Kaybetti

Güle güle güzel kalem.. Rahmetle..
  95. Creative

Haber Ipados 15 Güncellemesi Alacak Tabletler

Dün tanıtımı WWDC 2021 etkinliğinde gerçekleştirilen iPadOS 15 için güncelleme alacak tabletlerin listesi aşağıdaki gibidir. 2021 iPad serisi 12.9 inç iPad Pro 9.7, 10.5 ve 11 inç iPad Pro iPad Air 3 iPad Air 4 iPad 6/7/8 iPad mini 5
  96. Creative

Ios 15 Alacak Iphone Modelleri

Dün tanıtımı WWDC 2021 etkinliğinde gerçekleştirilen iOS 15 için güncelleme alacak telefonların listesi aşağıdaki gibidir. iPhone 12 / 12 mini / 12 Pro / 12 Pro Max iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max iPhone XS / XS Max iPhone XR iPhone X iPhone 8 / 8 Plus iPhone 7 / 7 Plus iPhone 6s / 6s Plus...
  97. Creative

Özel Başlık konusu ilettim yakın zamanda tekrar gündeme gelecektir.
  98. Creative

Merhaba, reklamlar konusunda şuan için bir görüşme içerisindeyiz. Söz veremem ancak konuyu bildireceğim.
  99. Creative

Yardım Basmatik.com Patladı Mı?

Merhaba, anlık olarak belki sunucularında hata meydana gelmiş olabilir.
  100. Creative

Öneri İşlemci Tavsiyesi

Mevcut ekran kartı bilginizi de belirtirseniz arkadaşlarımız ona göre yardımcı olsunlar.
  101. Creative

Soru Minecraft Köylüler Çiftleşmiyor

Konu ve mesajlar tamamen boş olması sebebi ile kilitlenmiştir.
  102. Creative

Soru Edirne De Gezilecek Yerler?

Gökçetepe güzeldir. Enez ve Erikli şuan yazlıkçılar ile doludur herhalde.
  103. Creative

Soru Şüphelendiğim Dosya

Söz konusu taramanızda zararlı yazılım mevcut.
  104. Creative

Anket Torku Banada Mı Yoksa A101 In Markası Findux Mu?

Evet, Fiskobirlik Nuga güzel. Ancak bana tadı biraz tatlı geldi. Sarelle her zaman için vazgeçilmezimdir.
  105. Creative

Öneri Katlanır Bisiklet Önerisi

Arkadaşların ile aktiviteye katılacaksan eğer aralarında en yorulan sen olursun söylemek isterim. Tekerleklerinin boyutu ufak olacağı için en fazla pedal çevirenlerin arasına girebilirsin. :) Ancak ben bunu sadece işe gidip geleceğim; asansöre, metroya, dolmuşa vs. bineceğim arada diyorsan...
  106. Creative

Yardım Tırtıklı Kenar Sorunu

Oyunun grafik ayarlarında bir sorun var gibi, tam ayarlarınızın görselini ve sisteminizin tam özelliklerini yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım.
  107. Creative

Nutella mı? Sen çikolata yeme kardeşim bir zahmet.
  108. Creative

Öneri 3000Tl Bütçe Klavye+Mouse+Kulaklık

Ne kadar güzel, ancak şöyle bir durum var Gamebooster pek iyi bir marka değil. Hazır o kadar para veriyorsun bence daha iyi bir şey almalısın.
  109. Creative

Öneri 3000Tl Bütçe Klavye+Mouse+Kulaklık

Bu çocuğa bir yerden para çıktı, kesin. :)
  110. Creative

Sarelle :)
  111. Creative

Konu Ile Alakası Olmayan Veya Anlamsız Olan Iletilerin Gönderilmesi Yasaktır!

Sıkıldıysanız anlamsız ve konu ile bağımsız mesajlardan uzak durursunuz. O zaman silinmez ve sıkılmazsınız. Tamamen basit.
  112. Creative

Yok öyle bir durum..
  113. Creative

Öneri Katlanır Bisiklet Önerisi

Söz konusu alacağınız bisikleti tam olarak ne anlamda kullanacaksınız. İşi gidip gelme için ise tamam, ancak aktivite için alacaksanız tavsiye etmem. :) Düzenleme : Katlanır bisiklet için Carraro Flexi modellerini öneririm.
  114. Creative

Niye siliyorsun ki Atakan, bak arkadaşımız silinmesin demiş. Aşağıda ki butonu kullanabilirsin bence. Kaç puandı?
  115. Creative

Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

Şuan anlık sunucu hatası gerçekleşti. Birazdan düzelecektir.
  116. Creative

Dizi Behzat Ç. Hdtv

117. Creative

Öneri 65.000₺ Bütçe Otomobil Tavsiyesi

65.000'im olsa bir aile babası olarak Albea alırdım herhalde şuan için. Çünkü 65.000 TL bandında artık doğru düzgün bir araç kalmadı.
  118. Creative

Yardım Frostpung Çözünürlük Ayarlama

Ayarlar geçerli olmuştur. Oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
  119. Creative

Forum Hesapları Dark Web'de Satılıyor :(

Ne tarafa gülüyorduk?
  120. Creative

Soru Whatsapp Tanımadığım Numaralar Hakkında

Engelleme seçeneğini kullanın.
  121. Creative

Soru Zoom Özel Harekeat

Siz nasıl insanlarsınız? Böyle bir durumda yapılana "komik" demek iğrenç bir durum. Aile terbiyesi almamış, dengesizin teki işte. Eğitim veren bir kutsal öğretmene bunları yapanlar zaten benim gözümde yok hükmündedir. Bu adamlara da prim verenlerde yok hükmündedir. Bilginize.
  122. Creative

Soru Cs:go Güven Faktörü Yükseltme En Etkili Çözüm

Zaten düzgün bir şekilde CS oynayamazsınız ki, artık bitti CS devri.
  123. Creative

Yardım Ailem Oyun Oynamama Izin Vermiyor

Tüm konularınız birleştirilmiştir, aynı konudan tekrar açarsanız uyarı vermek zorunda kalacağım.
  124. Creative

Soru Poco X3 Pro Taksit Vermeme Sorunu

Mağazalardan da alsanız size ihtiyaç kredisi adı altında taksitlendirme yapabilirler.
  125. Creative

Soru Poco X3 Pro Taksit Vermeme Sorunu

Telefonların taksitleri kalktı. HepsiBurada üzerinde 3.500 TL altında kredi sunuluyor ancak üzerine sadece 3 taksit sunuluyor.
  126. Creative

Soru Lenovo Thinkpad Workstation Sizce Bu Laptop Alınırmı ?

İlgili bölüme konunuz taşınmıştır.
  127. Creative

Sdn Forum Eski Temalar Hakkında Bilgilendirme

Butonlar ve tema yazı stilinin ayrılması adına butonlardan biraz daha soluk olarak tema üzerinde gelen renkler üzerinden değerlendirme yapılmış. Bence gayet güzel duruyor. Düzenleme : Rengini fazla açınca siyah alt planda çok açık beyaz renkte yazılar belli bir süreden sonra gözde yorulmaya...
  128. Creative

Anket Param olsa da alsam

Açıkçası söylemek gerekirse şuan kullanmış olduğum Samsung S7 Edge cihazım sakatlık çıkarmaya başladı. Olsa da alsam dediğim iPhone 12 Mini 128 GB yada iPhone 12 128 GB isteyebilirim.
  129. Creative

Katılıp katılmamak size kalmış bir durum arkadaşlar, biz sadece sistemsel hataların önüne geçmek adına vermiş olduğumuz bir karardır. Teşekkürler.
  130. Creative

Yenilik her zaman iyidir, zamanla yeni tema üzerinde alışkanlık göstereceksiniz.
  131. Creative

Soru Battlefield 4'E Sistemim Yeter Mi?

Söz konusu oyunun sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir. https://shiftdelete.net/battlefield-4un-pc-icin-sistem-gereksinimleri-46917
  132. Creative

Merhaba SDN Forumdaşlarım, ShiftDelete.Net üzerinde yapılan değişiklik sebebi ile Forum üzerinde tema çalışmamız sonucunda yeni tema aktif hale getirilmiştir. Ancak eski tema sistemsel sıkıntı yaratması sebebi ile kaldırılmıştır. Bilgilerinize. Eski tema tekrar aktif etmek yerine yenilikçi...
  133. Creative

Yardım Bilgisayarı Cmd Ile Etkinleştirmeme Lakin 17.07.2021 De Bitecek Diyor

Korsan yazılıma destek vermiyoruz.
  134. Creative

Soru Firefox

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/extensions/ Eklentileri bu adresten kurmayı deneyin. Farklı 3. parti sitelerden sıkıntı yaratabilirsiniz cihazınıza.
  135. Creative

Görsel olayını akşama kontrol edeceğim.
  136. Creative

Bu alınan görsel hataları eski tema üzerinde mevcut değil mi?
  137. Creative

Uçuşan Üyeler

@berke0007777 - a. Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
  138. Creative

Öneri Fortnite Pass Hediyesine Istediği Zaman Pass Üyeliği Veriyorum

Merhaba, bu tarz alışverişler için şeffaf davranmaya çalışıyoruz. Daha önce ki dönem içerisinde bulunan moderatör bir arkadaş bunun gibi bir kaç konu ile alakalı olarak dolandırma girişimine girdiğini hatırlıyorum. Onun içindir ki bu ve bunun gibi konular hakkında şeffaf davranmaya çalışıyoruz...
  139. Creative

Öneri Takip Cihazı

Bu tarz saatler mevcut, ancak ne kadar tatmin eder tam olarak bilmiyorum. https://www.hepsiburada.com/mywatch-q90-sim-kartli-gps-li-ve-sos-ozellikli-akilli-cocuk-takip-saati-siyah-p-HBV00001B6TDT Zamanında yeğenim kullanıyordu, görüşme de sağlayabiliyor.
  140. Creative

Yardım Denetim Masasi, Bu Bilgisayar Gibi Şeyleri Masaustune Nasil Getiririm (Windows 8.1)

Masaüstü sağ tık Kişiselleştir / Masaüstü Simge Ayarları üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
  141. Creative

Yardım Bütçem 9K Gaming Laptop Arıyorum

Kısaltma link kullanmıyoruz. Linki kaldırdım bilginize. Düzenleme : 3 ayrı konu ve aynı amaç olması sebebi ile tüm konularınız birleştirilmiştir.
  142. Creative

Haber Seçili Msı Ürünlerini Alanlara Modern Led Lux Işık Çubuğu Hediye!

Güzel ürüne benziyor. Ancak monitörü aydınlatmak ne kadar mantıklı onu çözemedim. :)
  143. Creative

Yardım Kyk Borç Yapılandırma

Allah kolaylık versin. Devlete borçlu kalmak çok zor, ne var ne yok alıyorlar sonrasında.
  144. Creative

Soru Hotmail

Neden olmasın. Kullanıcı adı ve şifrenizi girin, sonrasında mailler karşınızda.
  145. Creative

Soru Eski Sürüm Win10 Nasıl Kurulur

Neden güncel olan sürüm kullanmıyorsunuz?
  146. Creative

Soru Hotmail

https://outlook.live.com/mail/0
  147. Creative

Uçuşan Üyeler

@Porgola - Küfür
  148. Creative

Haber Killa Abimizi Kim Kızdırdı? Killa Hakan - Escobar

Sözler kesinlikle birisine diss olarak gitmiş. Ancak ben çözemedim.
  149. Creative

Haber Killa Abimizi Kim Kızdırdı? Killa Hakan - Escobar

Killa abimizi yine biri kızdırmış. Sebebini bilen var mı?
  150. Creative

Soru Gta San Andreas Hile Kodlarında Sıkıntı Çıkar Mı?

Kullanılır kullanmasına ancak oyundan bir zevk alamazsınız bence. Her şeyi elde ettikten sonra oyunun ne tadı çıkacak ki?
  151. Creative

Soru Entegre Grafik Sistemim Nasıl

Mükerrer.
  152. Creative

Rehber Victor Hugo

İzlemeyenler için : Hugo (2011) - IMDb İzlenecek güzel filmlerden bir tanesi.
  153. Creative

Soru Rüyanda Öpüşmek

Bir sonra ki rüyayı bekleyin, belki tekrar size gelir.
  154. Creative

Yardım Windows 10'Da Açılış Sesini Aktif Ediyorum Ses Gelmiyor. Nasıl Getirebilirim ?

Merhaba, aşağıda ki rehber gibi yaptıysanız çalmalı aslında. https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-baslangic-sesini-windows-10a-geri-getirme.749261/
  155. Creative

Soru Ellerimiz,I 888 Saniye Mi Yoksa 1 Saat Mı Yıkamalıyız??

Siz kırk gün kırk gece yıkansanız yine paklanmazsınız. Trol konu. (Kilit)
  156. Creative

Yardım Linux Için Ayırdığım Hdd Tekrar Kullanma

Tamamen sıfırlamaya karar verdim, demek ki bu şekilde kurulu biçimde yapamıyoruz bunu anladım.
  157. Creative

Golf 8'I Nasıl Buldunuz?

Aga karar veremedim diyorsun ya ona güldüm, eğer bu kadar para vereceksen ve araç alacaksan kesinlikle HB olarak git BMW 1.18i yada 1.18d al daha mantıklı olacaktır. Boşuna VW grubuna verme paranı. AŞK bile 3 harfli.. BMW
  158. Creative

Nasıl olacak o?
  159. Creative

Disk 2 M2.SSD : Windows 10 Disk 1 SSD : Oyunlarımın yüklüğü olduğu SSD Disk 0 : Linux kurulu ve bölümlere ayrılmış durumda. Bölümleri direkt olarak düz 700GB HDD olarak kullanmak istiyorum.
  160. Creative

Merhaba arkadaşlar; yakın bir zaman içerisinde belki arada kullanırım diyerek dizüstü cihazımdan sökmüş olduğum HDD üzerine Linux yüklemiştim. Ancak işlerimin yoğunluğu sebebi ile kendisi ile pek fazla ilgilenemiyorum. Şuan ise FAT32 olarak kullanılan bu bölümdeki HDD komple sıfırlayarak...
  161. Creative

Hiçbir Konuda Mesaj Paylaşamıyorum

Anlık bir problem sunucu ile alakalı bir durum. Birazdan normale dönecektir.
  162. Creative

Golf 8'I Nasıl Buldunuz?

Hayırdır @pesimist aracı değiştirmiyorsun herhalde. :)
  163. Creative

Haber 27 Mayıs 2021 Perşembe Günü Ankara'da Doktora Şiddet!

Bunu yapana ömür boyu hapis cezası verilmesi gerekiyor. Çünkü bu gencecik arkadaşımız ömür boyu sevdiği mesleği icra edemeyecek. Bunu yapanında ömür boyu ortalıkta dolaşmaması gerekiyor.
  164. Creative

Rehber Windows 10 Format

Buradan devam edelim lütfen. https://forum.shiftdelete.net/konular/windows-10-format.752239/
  165. Creative

Uçuşan Üyeler

@Robert Grenee Trol mesajlardan dolayı belli bir süre aramızda olamayacak.
  166. Creative

Hesabım Açılsın

İşlem yapılmıştır.
  167. Creative

Shiftdelete Forum Hesabımı Nasıl Kapatacağım?

Biz sizin mail adresinizi ne yapabiliriz ki? Korku ayrı bir şey, yanlış düşünmek farklı bir şey. Sizin bilgilerinize gizlilikle korunmakta. Bilgilerinize.
  168. Creative

Sizin hesap bilgilerini kimse göremez. Mail adresiniz size ait bir bilgi olduğu için saklı tutulur. Profilinizde ayar olarak ne yazdıysanız sadece onu görebilirler.
  169. Creative

Hesap silme diye bir işlem yok arkadaşlar, bunu aklınızdan çıkartmanız gerekiyor. Sadece kullanıcı istediği takdirde "anonim" hale getirme yapılabilir.
  170. Creative

Hesabınızı deaktif edebilirsiniz. https://forum.shiftdelete.net/account/deactivate/
  171. Creative

Uçuşan Üyeler

@Tunahan Sezer a. Üyelerimizi rencide edici sözler ve kelimeler kullanmak yasaktır. Uyarı alabilir ve sonrasında uzaklaştırma cezası alabilirsiniz.
  172. Creative

Herkes Isındığı Üyeyi/Üyeleri Yazıyor

Ben affetmedim! Gözüm üzerinde.
  173. Creative

Anket Shiftdelete'in Düşüşü Ve Technopath'ın Yükselişi

Açıklamak gerekirse ben rakip olarak görmüyorum, ancak arkadaş olarak da görmüyorum. Duyduğum bazı duyumlar var bahsi geçen site içerisinde bulunan bir gruptan bahsediyorum. Netleştirmek gerekirse biz üyelerimize tamamen şeffaf davranmaya çalışıyoruz. Bulunduğunuz platform özgür bir platform...
  174. Creative

Soru Motosikletin Avantajları Neler?

Dezavantajlarını da unutmamak gerekir. Dikkatli olmazsanız bir arkadaşımız vardı kafası gözü şişen onun gibi olursunuz. Baş harfi bende saklı kalsın. :)
  175. Creative

Haber Sedat Peker Hakkında Karar...

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar mı? Yoksa yalancının mumu yatsıya kadar mı yanar? Bilemiyorum.. Artık karar vermek tamamen güçleşti.
  176. Creative

Yardım Kulaklık Bilgisayara Bağlanmıyor?

Windows araç çubuğu sağ alt köşede bulunan ses simgesine tıklayarak kulaklığın olup olmadığını kontrol edin.
  177. Creative

"Konuyu başlatan" daha iyi bir terim.
  178. Creative

Uçuşan Üyeler

@selimaksungur1 - 9. Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.
  179. Creative

Soru Sedat Peker Olayları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Konu ikili tartışmalara sebebiyet verdiğinden dolayı kilitlenmiştir.
  180. Creative

Dizi Leyla Ile Mecnun Exxen Platformunda

Senarist Burak Aksak tarafından gün içerisinde gönderilen tweete bakılırsa bir problem var gibi.
  181. Creative

Dizi Leyla Ile Mecnun Exxen Platformunda

Merhaba arkadaşlar, Exxen platformunda tekrar izleyiciler ile buluşacak olan Leyla ile Mecnun tam kadro olarak izleyiciler ile buluşacak. Açıkçası 2. parti bir platform üzerinde ben aynı etkiyi göstereceğine emin değilim. :: Konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
  182. Creative

Öneri İninal Hesabımı Nasıl Kapatabilirim

https://blog.ininal.com/ne-yaz%C4%B1k-ki-kredi-banka-kart%C4%B1-almak-i%C3%A7in-%C5%9Fubeye-gitmek-gerekmezken-kart%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-kapatmak-i%C3%A7in-%C5%9Fubeye-1082580cee28
  183. Creative

Yardım Virüs Tarama Bilgisayarımda Trojan:xml/Phishj!Rfn Virüsü Buldu Ve Kaldırdım. Bu Virüsü Kaldırmaya Yeter Mi Yoksa Başka Yöntemlere Mi Başvurmalıyım ?

Malwarebytes gibi 3. parti bir yazılım ile tam bir tarama yapın. Parolalarınızı da değiştirmeyi unutmayın. Fazla korkmanıza gerek yok. https://www.malwarebytes.com/
  184. Creative

Soru Amazondanmı Almalıyım Hepsiburada Dan Mı?

Amazon üzerinden alabilirsiniz, satıcı Amazon olarak görünmekte. Güvenli alışveriş..
  185. Creative

Soru Ntfs Mı Yoksa Fat32 Şeklindemi Kurmalıyım

Korsan yazılıma destek vermiyoruz. Kullanmayın arkadaş..
  186. Creative

Yardım Valorantta Hwid Banı Yedim Spoofer Kullanırsam Ek Ceza Yermiyim.

Hile hurda işlerine destek vermiyoruz. Oynayacaksanız adam gibi oynayın, bizde stres atmak için giriyoruz ve daha çok stres yaşıyoruz sizin gibiler yüzünden.
  187. Creative

Görüşmesini sağlayacağım.
  188. Creative

Soru Pcbilgilisi Multi Açtı

Arkadaşlar sizin amacınız nedir? Multi yada değil fark etmez.. Mutli açınca başınız göğe mi eriyor, anlamıyorum.
  189. Creative

Öneri The Witcher 3 Oyununu Nereden Almalıyım

Özel sürümlerde zaten bildiğim kadarı ile oyun içerisinde bulunan itemlerde bir değişiklik oluyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam bilen arkadaşlar düzeltirse sevinirim.
  190. Creative

Öneri The Witcher 3 Oyununu Nereden Almalıyım

Steam üzerinden almanızı öneririm. Hem daha ucuza gelecektir.
  191. Creative

Soru Güvenlik Duvarı?

Zararlı bir yazılım indirmeden virüs bulaşacağını zannetmiyorum. Yıllardır virüs programı kullanmamışımdır. Bir tane bile zararlı yada bilmediğim yazılım kullanmadığından dolayı bir sorun yaşamadım.
  192. Creative

Rehber Eczanelerde Kesintisiz Hizmet İçin Kesintisiz İnternet

Özel bir indirim sağlanıyor mu? Eşim eczacı teknisyeni ona göre yönlendirme yapabilirim.
  193. Creative

Yardım Nba 2K21 Defans Ve Pres Nasıl Yapılır

Bunu ayarlar kısmından bakabilirsiniz, yüksek ihtimalle vardır diye düşünüyorum.
  194. Creative

Öneri 400-600 Tl Arası Kadın Bisiklet Önerisi

Bu bütçe ile bisiklet bulmanız biraz zor gibi.
  195. Creative

Soru Esnerken Kulaklığı Bırakmak Zararlı Mı?

Hiç bir sorun olmaz.
  196. Creative

Öneri Cyber 10400F Alınır Mı

Yok hocam, ben bir sene önce sistemime 10K verdim. 2070 Super ve 3600x olmasına rağmen.
  197. Creative

Soru F1 2021 Muhteşem Fiyatıyla (!) Duyuruldu.

F1 sevenler için o para bence düşündürmez. + Aşağıda ki konu üzerinden devam edebiliriz. https://forum.shiftdelete.net/konular/f1-2021-steamde-on-siparise-acildi-fiyati-gormeyelim.744161/
  198. Creative

Öneri Cyber 10400F Alınır Mı

Ekran kartı çok düşük değil mi? Daha iyi bir sistem toplanır diye düşünüyorum. Düzenleme : Ekran kartı fiyatlarına baktım, bakmaz olaydım..
  199. Creative

Soru Süt Içtim Saatlerdir Karnımdan Ses Geliyor

Süt ürünleri genelde gaz yapar, gayet normal bir durum. Arkadaşlarınızın yanında fazla bulunmayın istemsiz olarak bazı sesler çıkabilir. :)
  200. Creative

Sevgili arkadaşlar, evet forumu sürekli olarak güncel tutmaya çalışıyor ve elimizden geldiğince sizlerin isteklerinize ve önerilerinize yer vermeye çalışıyoruz. Ancak şöyle bir durum söz konusu, istekleriniz genelde çok fazla olduğundan dolayı hepsine dolayısı ile yetişmek zor oluyor. Notumuzu...
  201. Creative

Bu tamamen sizin özgür iradenize kalmış bir durum, bizim kullanın yada kullanmayın deme gibi bir zorunluluğumuz olamaz.
  202. Creative

Bahsi geçen kategori ShiftDelete.Net'e ait bir proje olması sebebi ile açıldı. Stajyer arkadaşlar o bölümü ve Furkan o bölümü kullandığı için açılmıştı. Sonrasında o bölümü doldurmak tamamen onların olduğundan biz karışmıyoruz. Diğer kategoriler tamamen bize ait olduğundan bu şekilde bir cevap...
  203. Creative

Bu şekilde olması daha iyi, diğer türlü çok karanlık oluyor. Düzenleme : Artı olarak renk kombinasyonunu bu renge göre ayarladık.
  204. Creative

1. Tarih kategorisi evet kolay iş bir zorluğu yok. Ancak o kategorinin içerisini dolduracak kadar materyalimiz olacak mı? 2. Alıntı sekmesi güncelleme sonrasında gitti onunla ilgili olarak @Developer arkadaşımıza ileteceğim.
  205. Creative

Şu anlık bahsettiğiniz gibi bir sıkıntı yok gibi görünüyor.
  206. Creative

Soru 5. Sınıfta Verilen Bisikletler Kaç Jant?

Yeni bir uygulama o zaman bu. Sağlık Bakanlığı'nın vermiş olduğu bisikletler beyaz renkteydi.
  207. Creative

Bir zamanlar Sağlık Bakanlığı'nın böyle bir projesi vardı, o olabilir mi?
  208. Creative

Anket Mount & Blade: Svadya'nın Kayıp Varisi - 1. Bölüm

Bir an önce senin bu materyalleri e-kitap olayına dökmen lazım. :)
  209. Creative

Fatih projesi bisiklet mi veriyormuş, ilk defa duydum.
  210. Creative

Icloud Hakkında

Ücretsiz yada ücretli 3. parti bir yazılım ile kıracağınız iCloud sizi başarıya taşımaz. Yani ben kırdım diyemezsiniz.
  211. Creative

Soru Oyundayken Siyah Ekran Sorunu

Söz konusu sorununuz ile alakalı bazı kaynaklarda ekran kartınızın driverlerı ile alakalı olduğunu söyleyenler var ancak siz en iyisi bunu riot games e bildirirseniz sizin için daha iyi olacaktır. https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr
  212. Creative

Yardım Yemeksepeti Şifremi Unuttum Hata Veriyor

İletişime geçmeyi düşündünüz mü? Mail olur yada telefon olur.
  213. Creative

Soru Saydam Görev Çubuğu

Aero Glass kullanaarak yapabilirsiniz. https://www.glass8.eu/download Not : Kullanmadan önce lütfen sisteminizi yedeklemeyi unutmayın.
  214. Creative

Yardım Spiderman Miles Morales Kamuflaj Tuşu Ps4

O tarz bir tuş mu varmış? Ayarlar kısmında yok mu bilgisi.
  215. Creative

Öneri Sdn Forum İçin 2 Önerim Mevcut

1. Animasyon olamaz, çünkü anasayfa (kendini bilenler "ana sayfa" o diyeceklerdir) ile uyumlu olması gerekiyor. 2. O ne işe yarıyor?
  216. Creative

Soru Vatan Bilgisayardan En Az Şekilde Kazıklanmak

Hafta sonu alışveriş yaparsanız (mağazalardan) daha az kazıklanırsınız.
  217. Creative

Yardım Sabotajda Karambit Çıkardım Ama Seçemiyorum.

Kullan yada ekipman gibi bir ibare yok mu? Bilmiyorum oyunu tam olarak ama.
  218. Creative

Soru Edit-Montaj Yaptırmak Isteyenleri Nasıl Bulabilirim

https://armut.com/fiyatlari/video-editoru-duzenleme-montaj-kurgu_205 Burada sağlıklı olarak var mıdır bilemiyorum, bir araştırın derim.
  219. Creative

F Sınıfı Buzdolabı Almak..

A altında almamanızı öneririm, şu sıralar elektrik olsun yada doğal gaz olsun kullanım ücretleri aşırı derecede arttı. Aylık olarak 90-110 arası gelen elektrik faturam 220-230 olarak gelmeye başladı, düşün daha klima bile açacak havalara bile gelmedik.
  220. Creative

Rehber Satış Ve Gelir Durumları: Q1 2021

Güzel konu teşekkürler.
  221. Creative

Öneri Bir konu

Bu eski ise yenileri nerede?
  222. Creative

Müsait bir zamanda kontrol sağlayacağım.
  223. Creative

Kullanıcıların neden birden fazla mail adresi kullanmasını zorunlu kılsın ki. Bence gerek yok. Şuan siz kendi bulunduğunuz ortama göre hareket etmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Çünkü bunu özel mesajda konuşuyorduk.
  224. Creative

Duyuru Konu Açarken "Önek" Kullanımı Hakkında

Merhaba Sevgili SDN Forumdaşlarım, forum üzerinde bir kaç yenilik sonrasında yeni tema ile birlikte önek getirdik. Söz konusu önekler konu başlığını tamamlaması ile getirilmiştir. Buna istinaden sizlerden konularınızı açarken lütfen önek kısmını kullanmanızı rica ederiz. Konu açarken zaten...
  225. Creative

Destek Ekibi Ne Yapacak?

Amacımız şuan kullanıcılarımızın cevabını alamadığı konunun kalmamasını istiyoruz.
  226. Creative

Tecnopat!!

Merhaba, SDN Forum olarak her ne olursa olsun diğer teknoloji firmalarına ait eleştirileri kabul etmeme kararı aldık. Buna istinaden konunuzu kilitlemek zorundayım. Evet şikayet edebilirsiniz ancak sonrasında bunun arkası geliyor ve kötü sözler söyleniyor. Siz burada olduğunuz sürece bizim için...
  227. Creative

Diyet

Yağlı derken Ayçiçek yağı demek istedim aslında. Zeytin yağlı yemekler tabii ki tüketilebilir.
  228. Creative

Duyuru Sdn Forum Yeni Teması Hakkında Bilgilendirme

Tekrar kontrol edebilir misiniz?
  229. Creative

Sağ köşede Yorum Yap butonu mevcut.
  230. Creative

Eski tema kullanmak isteyenler için aktif edilmiştir. Bilgilerinize.
  231. Creative

Diyet

- Eğer beyaz ekmek yiyorsanız direkt olarak ekmeği kesmek yani yememek. - Düzenli olarak su içmenizi öneririm. - Bitki çayları ve kahve tüketmelisiniz. - En önemlisi sağlıklı beslenme. Yağlı yemeklerden uzak durun. Bunların sonucunda zaten istediğiniz kiloyu hızlı bir şekilde verebilirsiniz.
  232. Creative

Belli bir süre kullandığınızda zaten gözünüze daha hoş görüneceğine eminim. Bu tamamen sizin alışkanlığından kaynaklanan bir durum.
  233. Creative

Öne Çıkan Konular sorulacaktır diyerek bilgilendirme yapma gereği duyuyorum. Tasarımsal değişikliğe gidilmesi sebebi ile o başlık üzerinde de tasarımsal bir kaç değişiklik yapılması adına şuan eklenti aktif değil. Gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra tekrar aktif hale getirilecektir.
  234. Creative

Yeni Forum Teması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar, olumlu yada olumsuz olarak geri dönüşlerinizi aşağıda ki başlık üzerinden yapmanızı rica ederim. Bizlerde ona göre aksiyon almak istiyoruz. https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-forum-yeni-temasi-hakkinda-bilgilendirme.751072/
  235. Creative

Selamlar SDN Forumdaşlarım, hafta içerisinde biliyorsunuz ki ShiftDelete.Net ana sayfası üzerinde tasarım değişikliği gerçekleştirildi. Bunun üzerine uyum sağlaması adına forum olarak bizlerde sadeliğe önem vererek ana sayfa ile uyumlu bir tema ile güncelleme gerçekleştirdik. Forumu daha rahat...
  236. Creative

Bisiklet Kullanıcıları Kulübü

Uzun zaman oldu düldüle binmeyeli, havalar biraz daha düzelmesini bekliyorum. Bugün yağmur olduğu için binemedik.
  237. Creative

Nasıl Sunum Yapılır

Sunumunuzu tam olarak ne ile yapacaksınız, her hangi bir materyal kullanacak mısınız? Bilgisayar yada tablet vs.
  238. Creative

Yeni Forum Teması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Söylediğim gibi bir kaç çalışma sonrasında tekrar aktif edeceğiz. Renkler, font vb. bence çok güzel oldu. Belli bir süre sonrasında alışacağınızı düşünüyorum.
  239. Creative

Söyle Rahatla V.2

Yeni tema ile alakalı olarak bir iki değişiklik sonrasında tekrar aktif edilecektir, eğer neden göremiyorum derseniz şaşırmayın sonra. :)
  240. Creative

Söyle Rahatla V.2

Onu da ayarlayacağız.. :)
  241. Creative

Söyle Rahatla V.2

Güzel oldu değil mi?
  242. Creative

Son Nvidia Geforce Güncellemesinden(466.47) Sonra Ses Gelmiyor

Sorunu tam olarak benim söylediğim gibi mi çözdünüz yoksa farklı bir yol izleyerek mi çözdünüz?
  243. Creative

Son Nvidia Geforce Güncellemesinden(466.47) Sonra Ses Gelmiyor

Dün bende güncelleme sonrası genel ses ayarlarının değiştiğini fark ettim. Normalde hoparlör olarak kullandığım ses aygıtı direkt olarak monitöre geçmiş. Sonrasında tekrar sağ alt köşede bulunan ses ikonundan tekrar hoparlöre aldım düzelmişti.
  244. Creative

Hedi̇ye Etti̇ği̇m Oyunları Nasıl İade Ederi̇m

Steam üzerinden hediye edilen / alınan oyunlar iade edilemez.
  245. Creative

En Karanlık Sırrınız Nedir? Hadi İtiraf Edin

https://forum.shiftdelete.net/konular/en-karanlik-sirriniz-nedir.718777/
  246. Creative

Söyle Rahatla V.2

@Deleted User, ben moderatör olmanın yaş ile alakalı olmadığını düşünüyorum. Şuan moderatör arkadaşlarımızın arasında 15 yaşından 45 yaşına kadar bir ortalamamız mevcut. Eğer bire bir olarak şikayetiniz yada öneriniz varsa bahsi geçen moderatör arkadaşımız ile birlikte bu A kişisi olur B kişisi...
  247. Creative

Shiftdelete Net Yöneticileri Üyelerine Gereğini Yapıyormu?

Söylediğim gibi sadece anonim hale getirebiliriz. Güzel günler.. ?
  248. Creative

Onaylıyorum dediğinizde direkt olarak anonim hale getireceğim. Bilginize.
  249. Creative

Özrümü geri alıyorum, hak etmediğinizi düşünüyorum. Anonim hale getirebiliriz tekrar söylüyorum eğer isteğiniz bu doğrultuda ise anonim hale getirebilirim. İyi günler.
  250. Creative

Hakkı Alkan Discord Sunucusundaki Ayıp. Hakkı Alkanın Bir Sıkıntısı Yok.

Konu tamamen uzatıldı ve gereksiz.
  251. Creative

İşte bu durum tamamen bu sizin bizden isteğinizi özetleyen bir durumdur. Gece yarısı yapmış olduğunuz bir öfke ile düşünmeden hareket edip hızlı kararlar verdiğinizi düşünüyorum. Şuan fakındaysanız sadece de yönetici olarak ben online durumdayım. Gece yarısı yönetici arkadaşlarımız müsait...
  252. Creative

Şimdi şöyle düşünelim o zaman, IT bölümünde çalışıyorum demiştiniz değil mi? Siz iş yerinizde çalışırken patronunuz geliyor ve diyor ki bu zamana kadar yapmış olduğun emeklerin hepsini siliyorum ve sizi işten çıkartıyorum. Sizin burada patronunuza karşı tepkiniz ne olurdu? Lütfen açıklar mısınız.
  253. Creative

Sayın Murat Bey, kayıt olduğunuzda sözleşme gereği forumda yazılan mesajlarınızdan siz sorumlu olduğunuzu biliyorsunuz. Burada yazılan her mesajı ve konuyu bizim silme hakkımız maalesef ki yok. Forum kuralları dışı bir işlem olmadığı sürece mesajlar ve konular tarafımızca silinemez.
  254. Creative

Forumun şifresini verelim olmaz mı? ;)
  255. Creative

Konularınızı ve mesajlarınızın tamamını kaldırma gibi bir durumumuz olamaz. Ancak kurallara aykırı olan konularınız yada mesajlarınız kaldırılabilir. Bilginize.
  256. Creative

Talebiniz üzerine bilgilendirme yapmak zorundayım, üyelik silme özelliği olarak sadece "Anonim" hale getirme özelliğimiz mevcut. Eğer halen isteğiniz devam ediyorsa anonim hale getirebiliriz.
  257. Creative

Sevgili @Forjest, bu kadar fazla tepki göstereceğinize sadece yukarıda bulunan Forum Kuralları bölümüne baksaydınız 2013 yılından beri bu söylemleriniz o zaman yer bulacaktı. Ancak okumadan bunları şimdi gerçekleştirdiğiniz için sadece bu sözlerinizin bir anlamı olmadığını anlamanız gerekir...
  258. Creative

Uçuşan Üyeler

@UglyBetty Küfür ve hakaret.
  259. Creative

Forza Horizon 4 Karşılığında Gta 5

Oyun takası yada satışı yapılabilmesi için 100 mesajınızın olması gerekir. https://forum.shiftdelete.net/konular/ikinci-el-bolumu-ilan-yayinlama-kurallari-ve-sozlesmesi.296928/
  260. Creative

#Cometotrabzonsörloth Etiketi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Gelsin abi tekrardan, lige çekişecek adamlara her zaman ihtiyaç var.
  261. Creative

Giderildi.
  262. Creative

Lütfen konu farklı yöne taşınmasın arkadaşlar.
  263. Creative

Bunda ne var ki tam olarak anlamadım. Kötülemek için açılmış bir konu mu? Artı olarak HA'a ait bir sunucu bu tamamen sunucunun problemi.
  264. Creative

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Ben anneme gidemedim.
  265. Creative

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Hayırlı bayramlar diliyorum arkadaşlar, sevdikleriniz ile güzel günleriniz olsun inşallah. Bayramda eş dost ziyareti yapmıyoruz değil mi? :)
  266. Creative

İki doğrulama mesajı mevcut biri "fazla" biri "az" rakama takılmamak lazım. :)
  267. Creative

Ziyaretçi Sayıları Gerçek Mi?

Yok yanlış anlaşılma değil, ancak yanlış anlaşılmasın diye bilgilendirme yaptım. ?
  268. Creative

Sevgili @AMC, her canı sıkılan bu şekilde sallayacaksa işimiz var. :) Doğru sanacaklar sonrasında olan yine bana olacak.
  269. Creative

Chrome Tarayıcının Windows Sürümü Yeni Bir Paylaşım Merkezi Açacak

Chrome tarayıcının Windows sürümünün bir sonraki sürüm güncellemesinde Google, "Paylaşım Merkezi" adı verilen bir özellik aracılığıyla URL'lerin paylaşım deneyimini basitleştirecek. Windows 10'da kullanıcılar, Microsoft Edge içeriğini farklı cihazlar ve uygulamalar arasında paylaşmak için...
  270. Creative

"Lütfen en az 25 karakter uzunluğunda bir kullanıcı adı giriniz." olarak değiştirdim.
  271. Creative

Windows 7 Aıo

SDN Forum olarak korsan yazılıma destek vermiyoruz.
  272. Creative

Сovid-19 Ne Zaman Biter?

Ben biteceğine eminim ancak buna zaman biçmek biraz yanlış olur. Tamamen dünya bağışıklık kazandığı zaman ortadan kalkacağını düşünüyorum. O zamanda normal bir hastalık olarak görülecek grip gibi.
  273. Creative

Windows Başlangıç Sesini Windows 10'A Geri Getirme

Cihazınızda eski Windows Başlangıç sesini çalmaya devam edebilirsiniz ve bu kılavuzda, bu görevi Windows 10'da nasıl tamamlayacağınızı göstereceğiz. Windows 7 ve daha eski sürümlerde, bilgisayarı her başlattığınızda sistem bir ses çalardı, ancak Windows 8.x ve Windows 10'dan bu yana, zil sesi...
  274. Creative

Apple, Uygulamalar Için Aşırı Ücret Talep Ederek İngiltere Rekabet Yasasını Ihlal Etmekle Suçlandı

Apple, App Store'daki uygulamalar için milyonlarca kişiyi fazla ücretlendirerek İngiltere rekabet yasasını çiğnemekle suçlandıktan sonra milyar sterlinlik bir yasal hak talebiyle karşı karşıya. Teknoloji şirketi, mağazadaki rekabeti kasıtlı olarak kapatmak ve insanları kendi ödeme işleme...
  275. Creative

Bot kullandığımızı düşünmeniz çok korkunç bir itam. Buna katlanmak istemem açıkçası. Yukarıda ki görsel sadece bir günlük kullanıcı sayısı. Bizim üye olmayan ve sadece konular içerisinde gezinen binlerce okurumuz mevcut. Lütfen onları da dikkate alalım.
  276. Creative

Bot dediğiniz sadece arama sayfalarına ait botlar mevcut onlarda saysanız 2 elin parmağını geçecek durumda değiller.
  277. Creative

Reboot And Select Proper Boot Device Or Insert Boot Media In Selected Boot Device And Press A Key

Discord, Skype vb. bir sürü iletişim kurabileceğiniz platform mevcut.
  278. Creative

Reboot And Select Proper Boot Device Or Insert Boot Media In Selected Boot Device And Press A Key

Lütfen kullanıcılara kişisel telefon numaranızı paylaşmayınız.
  279. Creative

Kullanıcı Adı Değişikliği Hakkında Bilgilendirme

Eğer mesajı bulunmuyorsa aramalar kısmında bulamamanız normal.
  280. Creative

Günlük yapalım o zaman! ?
  281. Creative

Ayarlar Kişisel Detaylar kısmından gerekli kontrolü yapabilirsiniz.
  282. Creative

Merhaba SDN Forumdaşlarım, sürekli olarak sizlerden kullanıcı adı değişikliği konusunda özel mesaj yada mail almaktayım. Daha önceden karışıklık olmaması sebebi ile kullanıcı adı değişikliğini kaldırmıştık. Ancak sürekli olarak kullanıcı adı değişikliği hakkında talepleriniz olması sebebi ile...
  283. Creative

Sistem sanırım mesajların taslağını düzgün bir şekilde tutuyor, konu başlığını açarken taslağı tutmuyor diye biliyorum aslında hiç denemedim. Ben uzun bir konu açarken genelde text dosyasını kaydederim sürekli..
  284. Creative

SDN Üyelik iptali

Kullanıcı adı değişikliği için lütfen benimle özel mesajla iletişime geçiniz.
  285. Creative

Öneri Konu

Bazı oyunlardan gönderme mevcut zaten oyun içerisinde. Şaşırmamak lazım.
  286. Creative

Dogecoin’e Elon Musk etkisi: Yükselişe geçti

Bu elon beni deli ediyor, doge den çıktık. Doge tavan yaptı iyi mi.
  287. Creative

Bakan Koca yaz dönemi aşı planlarını açıkladı

Turist gelsin Edirne’ye de aşı yüzü görelim..
  288. Creative

Ios Kullanıcıları Tehlikede: 128 Milyon Kez Indirildi

Bereket ayoes kullanmıyorum. Ancak yakında geçmeyi düşünüyorum. Kullanmıyorum derken bu mesajı iPad üzerinden yazmam kötü oldu. ?
  289. Creative

1100 Rpm Lik Fan Ile 1400 Rpm Fan Arasındaki Ses Farkı

Bu kıyaslamayı ancak fanı kullanan biri belirler. Çok karmaşık bir durum bence.
  290. Creative

Şu An Yüklü Olan Office 2010 Programlarını Yükseltme Imkanımız Var Mı?

Office 2010 ücretli olarak mı satın aldınız. Eğer ücretli satın aldıysanız yükseltme yapamazsınız. Ücretsiz crack olarak kullanıyorsanız biz yardımcı olamıyoruz.
  291. Creative

Windows 10 Ses Sorunu

Ses ikonu üzerine tıkladığınızda çıkış olarak ne gösteriyor.
  292. Creative

Yeni Gelen Özellik Olan Çözümü Kullanamıyorum

Doğru bir şekilde açılıyor. Tartışma değil direkt olarak Soru olarak açmanız gerekiyor.
  293. Creative

Yeni Gelen Özellik Olan Çözümü Kullanamıyorum

Hangi kategori üzerinde açmak istiyorsunuz?
  294. Creative

Çin'in Kontrolden Çıkan Roketin Düşeceği Tahmini Tarih Belli Oldu

Bilerek attılar sanırım, hedef biziz arkadaşlar. :)
  295. Creative

.Net Framework 4.8 Yükledi̇m Fakat Sürüm Hayla Framework 4.0

.NET Framework 4.8 hakkında bölümünde aşağıdaki ibare yer almaktadır. .NET Framework 4.8 (Çevrimdışı Yükleyici) aşağıdaki işletim sistemlerini destekler: İstemci Windows 10 Sürüm 1809 Windows 10 Sürüm 1803 Windows 10 Sürüm 1709 Windows 10 Sürüm 1703 Windows 10 Sürüm 1607...
  296. Creative

Ben Multi Açtım

Tamam, beynimiz arşa erdiyse tamamdır. Çok şey başardınız, onun için bizlerden sınırsız olarak uzaklaştırma aldınız tebrikler.