Katarlı Gençlere Sınavsız Tıp Eğitimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
bunun açıklaması nedir?

Eyvahh :D Katarlılar dolduracak üniversitelerimiz o zaman !!! Sineğin yağını çıkarmaya çalışıyorsunuz gerçekten... Burada bir kontenjan var karşılıklı anlaşma var. Siz gerçekten ne sanıyorsunuz bu kadar.

Misafir Öğrenci altında ufak bir detay sadece :D ( Burada Misrafir öğrencinin tanımını bilmek lazım öncelikle. )

Misafir öğrenciler, Bir akademik yarıyıl süresince gelen ve bir derece programına kayıt olmadan öğrenim gören öğrencilerdir.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Eyvahh :D Katarlılar dolduracak üniversitelerimiz o zaman !!! Sineğin yağını çıkarmaya çalışıyorsunuz gerçekten... Burada bir kontenjan var karşılıklı anlaşma var. Siz gerçekten ne sanıyorsunuz bu kadar.

Misafir Öğrenci altında ufak bir detay sadece :D ( Burada Misrafir öğrencinin tanımını bilmek lazım öncelikle. )

Misafir öğrenciler, Bir akademik yarıyıl süresince gelen ve bir derece programına kayıt olmadan öğrenim gören öğrencilerdir.
Burada dikkat etmeye çalıştığım şey "silahlı kuvvetlerin asker veya sivil öğrencilerini", o zaman neden burada sivil öğrenci diyor? Sadece askeri doktor mu? Ayrıca, ben "katarlıların" ülkedeki üniversiteleri dolduracağını söylemedim.

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Kendi halkınıza verdiğiniz hakkı yabancıya da verirseniz buna teşvik denir,

daha fazlasını verirseniz bu imtiyaz olur.

Osmanlı imtiyazlar yüzünden batmıştır.

Tarihi unutursanız tarih de sizi unutur.

NOKTA.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kendi halkınıza verdiğiniz hakkı yabancıya da verirseniz buna teşvik denir,

daha fazlasını verirseniz bu imtiyaz olur.

Osmanlı imtiyazlar yüzünden batmıştır.

Tarihi unutursanız tarih de sizi unutur.

NOKTA.

Burda imtiyaz olan ney !

Onlara verilen hakkın birebir aynısı bizim içinde Katar'da geçerli zaten. Daha doğrusu bizim için değil karşılıklı Askeri Personel için.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Sakin olun agalarım.

Muhalif medya üstünden Olmayan şeyleri oluyor veya olacakmış gibi gösterince insan sinirleniyor :) Sakin olamıyor.

Adım kadar eminim bu askeri anlaşmanın birebir aynısı Amerika ile yapılsa EN UFAK BİR ELEŞTİRİ veya TEK KELİME EDİLMEYECEKTİ. Ama işin ucuna bir KATAR flan sıkıştırdımı muhalefet için efsane siyaset alanı oluyor. ( SIĞ siyaset tabii )

Koskoca Ana muhalefet partisi lideri bile bu anlaşmanın içeriğine bakmıyor mu hadi içeriğe bakmadın en kötü Başlığına bak hangi kurumlar yapmış kimle kim imzalamış neyi kapsıyor diye. Bu tarz kalitesiz ve ucuz siyaset yapılması rahatsız ediyor beni ülkede... Zorla yalan yanlış çarpıtma bilgi üstünden nefret pompalanıyor topluma hemde olmayan şeyler üstünden. Ve bu bilinçli olarak yapılıyor.

1624642142261.png

Muhalif

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bugün şaşılacak bir şey oldu. T24 yalan haber için özür dilemiş :)

1624705940644.png

Ama bu konuda tweet atan siyasiler veya bizim SIĞ muhalefet özür diler mi !!! Dilemez tabii ki. Ana muhalefet partisi liderinin hesabına baktım dün yaptığı yalan yanlış paylaşım halen duruyor :(

1624706052907.png

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Bugün şaşılacak bir şey oldu. T24 yalan haber için özür dilemiş :)

Ekli dosyayı görüntüle 157194

Ama bu konuda tweet atan siyasiler veya bizim SIĞ muhalefet özür diler mi !!! Dilemez tabii ki. Ana muhalefet partisi liderinin hesabına baktım dün yaptığı yalan yanlış paylaşım halen duruyor :(

Ekli dosyayı görüntüle 157195
Bu forumda yönetici olmaya çalışan genç yorumlarını silmese bari ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada dikkat etmeye çalıştığım şey "silahlı kuvvetlerin asker veya sivil öğrencilerini", o zaman neden burada sivil öğrenci diyor? Sadece askeri doktor mu? Ayrıca, ben "katarlıların" ülkedeki üniversiteleri dolduracağını söylemedim.
Askeriye adına okuyan sivil öğrenciler? Türkiyede de bu şekilde sağlık okuyan askeri öğrenciler var? Sen daha YKS bile girmedin üniversiteler nedir askeri öğrenci çeşitleri nedir bilmeden neden gündem yaratmaya çalışıyorsun?

Son düzenleme:

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
@Sıradan Kullanıcı bu konuda çok iyi tespitler yapmış ve bence çok doğru bir şekilde katkıda bulunmuştur konuya... Beklemediğin taş baş yarar, derler ya hakikaten Hakikat için bu kadar yorulacak bi üye sanmıyordum kendisini ama süpriz oldu.

Konuda ne kadar konuşsak boş, muhalefet Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum demekte özgür. :D

@OzkanK. Bey yine "sığ muhalefet" diye atlamış. Resmi gazetelerde var bu ama hocam.
Adam yukardıda yazmış hala görmemeizlikten geliyorsunuz ya, pes!

"Askeriye adına okuyan sivil öğrenciler? Türkiyede de bu şekilde sağlık okuyan askeri öğrenciler var? Sen daha YKS bile girmedin üniversiteler nedir askeri öğrenci çeşitleri nedir bilmeden neden gündem yaratmaya çalışıyorsun?"

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
@Sıradan Kullanıcı bu konuda çok iyi tespitler yapmış ve bence çok doğru bir şekilde katkıda bulunmuştur konuya... Beklemediğin taş baş yarar, derler ya hakikaten Hakikat için bu kadar yorulacak bi üye sanmıyordum kendisini ama süpriz oldu.

Konuda ne kadar konuşsak boş, muhalefet Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum demekte özgür. :D

Adam yukardıda yazmış hala görmemeizlikten geliyorsunuz ya, pes!

"Askeriye adına okuyan sivil öğrenciler? Türkiyede de bu şekilde sağlık okuyan askeri öğrenciler var? Sen daha YKS bile girmedin üniversiteler nedir askeri öğrenci çeşitleri nedir bilmeden neden gündem yaratmaya çalışıyorsun?"
Tamam da okuyabiliyor işte, sadece tanım yapmış adam. Düzgünce tez sunacak varsa anlatsın.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
He olmadı bir de sana özel TEZ yazalım ?
Aç MSB ye bi telefon aklıma takıldı de, sor bütün bilmek istediklerini... Seni ikna edecek şekilde her şeyi açıklarlar ? Senin için DEVLET anlaşmaları ile ilgili brifinge de davet hazırlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...