Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

walledia

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,930
2AD özelliği hâla düzelmedi ve özel başlık kısmı olmasına rağmen mesajlarda gözükmüyor.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
@Creative @Devoloper

Hocam sitede mi sıkıntı var bende mi sıkıntı var anlayamadım, bir yere tıklayınca bazen hızlı bazen geç yükleniyor.
Bir konuya girince mesaj yazmak istediğimde mesaj kutucuğuna bastığımda yazamıyorum siteyi Reload yapmam gerekiyor.
Herhangi bir mesajı beğenirken, cevap yazarken vb. işlem yaparken genel olarak sağ üstte 3 tane kalın çizgili Loading simgesi geliyor eskiden güzeldi ama şu anda tam gri olduğu için göremiyoruz o yüzden bazen cevap yazdığım zaman neden gitmiyor diye bakıyorum sağ üstteki Loading ekranını daha sonra görüyorum.
Normal bir konu açarken herhangi bir ÖRNEK bulunmasının istemiyorum nasıl yapabilirim.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Hocam şöyle bir şey keşfettim yanlış anlaşılmasın ama yanlış da anlaşılsın. Ne zaman bir hata yazsam buraya çözülmüyor, kulak asılıyor. sözü unuttum Örnek vermek gerekirse 1. soruma cevap yazdınız ama 2 ve 3. soruma cevap yazmadınız, üstte de Deleted User etiket gitmiş diye mesaj yazmış cevabı yok, mesajlara sadece 10 tane resim eklenebiliyor bunu bildirmiştim bildirdikten sonra İ9 benden sonra bir kere daha bildirmiş ama halen bir şey yok, millet Tarih konusu açılsın diye her şeyi yapıyor ama yapılmıyor sadece basit bir şekilde Tarih adlı bir kategori açılacak, vb. işler. En sevmediğim şey herhangi bir şeyde basit bir hata oluştuğunda yapılmaması.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Hatta 1 gün bile sürmez

İşi bilen için saniyelik iş.

Bir kişinin cevabından alıntı yaptıktan sonra belirli bir kısmını silmek istediğimde normal bir şekilde fare ile bir yerden tutup bir yere götürdüğüm zaman gözükmüyor mesela herhangi bir yazıyı kopyalarken ilk önce fare ile seçiyorsunuz seçtiğiniz zaman o şey mavi oluyor ama bunda Full gri olduğu için gözükmüyor, farklı renk seçeneği olursa iyi olur.
Dagi reklamlarını kaldırsanız bide hocam anam beni keser yoksa.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
1. Tarih kategorisi evet kolay iş bir zorluğu yok. Ancak o kategorinin içerisini dolduracak kadar materyalimiz olacak mı?
2. Alıntı sekmesi güncelleme sonrasında gitti onunla ilgili olarak @Developer arkadaşımıza ileteceğim.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
Yeşil Robot "2", Örnek Uygulamalar "1" iki kategorinin de mesaj sayısı az, mesele kategoriyi doldurmak değil bütün forum kullanıcıları bunu istiyor kategori önemsiz de değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reklam işi için sanırım google servisleri kullanılıyor. Ne tür reklam çıkacağı kullanıcıya bağlı olmalı.

Kimseye güvenmediğim için her zaman Gizli Sekme kullanıyorum cihaz ile alakalı derseniz 2 laptop 1 telefonda da denedim aynı reklamlar bence kullanıcıya bağlı değil.

Reaksiyon puanı
5,147
Reklam işi için sanırım google servisleri kullanılıyor. Ne tür reklam çıkacağı kullanıcıya bağlı olmalı.
aklıma gelmişken sorayım hocam ben adblock kullanıyorum ve ciddi oranda reklam engelliyor sizin reklam geliriniz engellenir mi ? ona göre adblock'u forumda devre dışı bırakırım

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Yeşil Robot "2", Örnek Uygulamalar "1" iki kategorinin de mesaj sayısı az, mesele kategoriyi doldurmak değil bütün forum kullanıcıları bunu istiyor kategori önemsiz de değil.
Bahsi geçen kategori ShiftDelete.Net'e ait bir proje olması sebebi ile açıldı. Stajyer arkadaşlar o bölümü ve Furkan o bölümü kullandığı için açılmıştı. Sonrasında o bölümü doldurmak tamamen onların olduğundan biz karışmıyoruz.

Diğer kategoriler tamamen bize ait olduğundan bu şekilde bir cevap verdim size. Akşama Tarih kategorisi hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapacağım.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
aklıma gelmişken sorayım hocam ben adblock kullanıyorum ve ciddi oranda reklam engelliyor sizin reklam geliriniz engellenir mi ? ona göre adblock'u forumda devre dışı bırakırım
Bu tamamen sizin özgür iradenize kalmış bir durum, bizim kullanın yada kullanmayın deme gibi bir zorunluluğumuz olamaz.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Üyelere reklam kapatılırsa kâr, yüksek oranda düşecek. Sadece ziyaretçilere özel yapabilirler zaten. Bir de bu reklamlara tıklamasak kazanmıyor musunuz, yoksa cüzi miktarda kazanıyor musunuz?
Uygunsuz reklam çıkıyor ve benimle ilgili bir durum değil.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Profilimizdeki mesajlar bölümündeki sayılara tıklayabiliyorsak eğer çözümlere de tıklamalıyız ve görebilmeliyiz benim 1 tane çözümüm varmış bende merak ediyorum hangi konuda hangi mesajım diye
1621854334847.png

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,807
Yeni konu oluşturulurken moderatör onaylanması gelmeli bence. Çünkü zamanında CS:GO hilesi bile pazarlayan olmuştu. (Banlandı tabii) Konu açılmadan önce moderatör onayı olsa bunlar hiç sıkıntı çıkarmaz. Fakat bunun için muhtemelen daha fazla moderatör gerekecek.

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606
1 yıl dolmadan isim değiştirme hakkını açtığı için gözükmüyor galiba.

Böyle bir şey yok bence, eski isimlerini normal bir şekilde gösteriyor mesela ben 5 defa isim değiştirsem o isimlerimi göstermesi gerek.

Az önce bir mesajım silindi mesajımı itiraz etmek istedim ama direk mesaj üstünden raporlayamadım başka birinin mesajında raporladım böyle bir özellik gelse güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...