Realhas the Great_Fan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5,146
yani sen değiştirseydin göremezdim öyle mi ?çünkü kendim değişmedim
ufuk abi ye söyledim.
kendimiz degisebilecegimizi bilmiyorudum.?
yani sen değiştirseydin göremezdim öyle mi ?çünkü kendim değişmedim
ufuk abi ye söyledim.
kendimiz degisebilecegimizi bilmiyorudum.?
aynen,yani sen değiştirseydin göremezdim öyle mi ?
tamamdır reis sağ olaynen,
kendimiz değişince eski nicki göremiyoruz.
Öyle değil mesela @phanmetal eski adı shiden ama hala phanmetal gözüküyor eski adıBende görünüyor.
hayırÖyle değil mesela @phanmetal eski adı shiden ama hala phanmetal gözüküyor eski adı
Bence böyle güzelEkli dosyayı görüntüle 153465
"Konuyu Başlatan" yerine "Konu Sahibi" daha güzel durur.
ayrıca görünürlük açısından daha uyumlu renkler kullanılabilir.
@Creative
"Konuyu başlatan" daha iyi bir terim.Ekli dosyayı görüntüle 153465
"Konuyu Başlatan" yerine "Konu Sahibi" daha güzel durur.
ayrıca görünürlük açısından daha uyumlu renkler kullanılabilir.
@Creative
Forum güzel sağolun da ben baştan söyleyeyim teknoloji dışına kayarsak sorun çıkar forumda günde 10 soruya cevap yazan kişiler 2 günde bir foruma girmeye başlar yani forum un tadı kaçar o yüzden sürekli teknoloji dışı paylaşımlar yapanları ve milleti irite eden teknoloji dışı paylaşımları silip hesaplara da uyarı verirseniz daha güzel olabilirArkadaşlar merhaba;
Forum hakkında düşüncelerinizi iyi veya kötü bu başlık altından belirtebilirsiniz.
Benimle ilgili görüş ve önerilerinizi @Hakkı Alkan'a iletebilirsiniz.
Süper moderatörlerimizle ilgili şikayetleriniz için; Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın
Teşekkürlerimizle.
Rütbe kısmı baya geniş Rozet dediğiniz puan sisteminin pek bir faydası yok açıkcası.Rütbeler biraz daha geliştirilebilir ve rozetler gelebilir. Örneğin 500 mesaj rozeti gibi.
Burası bir forum ama sosyal aktiviteler de var yani hep bilgisayar parça konuşmak insanı sıkıyorForum güzel sağolun da ben baştan söyleyeyim teknoloji dışına kayarsak sorun çıkar forumda günde 10 soruya cevap yazan kişiler 2 günde bir foruma girmeye başlar yani forum un tadı kaçar o yüzden sürekli teknoloji dışı paylaşımlar yapanları ve milleti irite eden teknoloji dışı paylaşımları silip hesaplara da uyarı verirseniz daha güzel olabilirbu arada benim gibi tabiri caiz ise teknoloji cahilleri için YT kanalında eğitim videoları çeker misiniz?
Konuyla alakasız mesajları söyle rahatla bölümüne yazarsanız sorun çözülür.Bir konuyu açtığım zaman bazen o konuda konu ile alakasız veya yarı alakasız şeyler yazmak geliyor içimden, bu gibi şeyler için Satır içi sürprizbozan içinde yazsak moderatörlerde silmese güzel olur bence.
Moderatörler keyfi ban/uyarı atmıyor. Kurallara aykırı davranırsanız bunun suçlusu biz olamayız. Şu mesajınız bile alakasız aslında.Beni sürekli banlıyolar şikayetçiyim moderatörlerden
Bazı gereksiz uyarılarda bulundunuz ben saygımdan bişey demedim şimdi buna bile uyarı atacaksanız usta ohoo forum kültürü neredeModeratörler keyfi ban/uyarı atmıyor. Kurallara aykırı davranırsanız bunun suçlusu biz olamayız. Şu mesajınız bile alakasız aslında.
Her ay foruma en fazla yardımcı olana 50 TL Steam kod versek çok teşvik edici olur.Umut Çelik,
Komik atmak yerine mantıklı bir cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ediyorum.
Destek Ekibi tagına sahip üyelerin, diğer üyelerin teknik bilgisinden kat kat daha yüksek olmasını beklerdim şahsen. "Cevaplanmamış Konular"a baktığımda kötü bir tabloyla karşılaşıyorum, 1 ayda 75 sayfa gibi yüksek bir rakama ulaşmış.
Açılan konulara kimse bakmıyor, bir mesaj yazmıyor; bunlar bir kenara, beğeni dahi atılmıyor. Bak, beğeni diyorum. Sadece bir beğeni...
Forumdaki aktiflik her geçen gün azalıyor. İçerik Ekibi olduğunda her hafta düzenli konular açılırdı, profil mesajlarında bile durgunluk başlamış. Boot animasyonu değiştirmeyle ilgili rehber açılmış, gelen mesaj sayısı 5 bile değil. Acilen değişikliğe gidilmesi lazım. Özellikle üyeleri teşvik edecek bir şeyler...
Şunları yazarken sinirlendim yahu.
Uyarı atmadım farkındaysanız, burada asılsız iddialarda bulunmayınız lütfen. Size göre haksız uyarılar atıldığını düşünüyorsanız bu durumu uyarıyı atan moderatörle veya üstleriyle konuşmanız gerekmektedir. Bu konu bir şahıs itiraz yeri değil, foruma öneri yeridir. Bu sebeple şu mesajlarınız konuyla alakasızdır dedim ancak uyarı vermedim, sözlü uyarı yapmış bulundum.Bazı gereksiz uyarılarda bulundunuz ben saygımdan bişey demedim şimdi buna bile uyarı atacaksanız usta ohoo forum kültürü nerede