atkaksoy501
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4,070
Nerede dalga geçildi tam olarak?Banlanan kullanıcıların arkasından dalga geçilmesi pek hoş olmuyor.
Nerede dalga geçildi tam olarak?Banlanan kullanıcıların arkasından dalga geçilmesi pek hoş olmuyor.
Hocam tam bir link şu anda gösteremem ama bulursam size mutlaka buradan göndereceğim. Yani dalga geçmekten kastım, engellenen kullanıcıların profil duvarına "fırladı" vs. tarzı sözler yazan modlar olduğunu gördüm, evet banlanmış olabilir, elbette ki haksızdır banlandıysa ama bu da hoş olmuyor.Nerede dalga geçildi tam olarak?
"Uçtu" kelimesini kullanıyoruz. Kullanıcı duvarlarına yazmıyoruz genelde. Uçuşan üyeler adında konumuz var oraya yazıyoruz. Sebebini belirtmek için.Hocam tam bir link şu anda gösteremem ama bulursam size mutlaka buradan göndereceğim. Yani dalga geçmekten kastım, engellenen kullanıcıların profil duvarına "fırladı" vs. tarzı sözler yazan modlar olduğunu gördüm, evet banlanmış olabilir, elbette ki haksızdır banlandıysa ama bu da hoş olmuyor.
Evet, "uçtu" ve "fırladı" yazanı da gördüm, yani gülme emojisi koyuluyor. Bilmiyorum ne kadar yanlış ama bana doğru gelmiyor sonuçta kendi platformunuzdan gitmiş oluyor."Uçtu" kelimesini kullanıyoruz. Kullanıcı duvarlarına yazmıyoruz genelde. Uçuşan üyeler adında konumuz var oraya yazıyoruz. Sebebini belirtmek için.
evet örneğin ben ban yemiştim bu konu olmasaydı neden yediğimi öğrenemeyeceklerdi"Uçtu" kelimesini kullanıyoruz. Kullanıcı duvarlarına yazmıyoruz genelde. Uçuşan üyeler adında konumuz var oraya yazıyoruz. Sebebini belirtmek için.
Onları genellikle reklam yapan veya kısaltılmış link koyanlara yazıyor. Tabii, multileri de unutmamak lazım. :SEvet, "uçtu" ve "fırladı" yazanı da gördüm, yani gülme emojisi koyuluyor. Bilmiyorum ne kadar yanlış ama bana doğru gelmiyor sonuçta kendi platformunuzdan gitmiş oluyor.
Yönetim ekibinden kimsenin banlanan bir kullanıcı duvarına "uçtu" şeklinde mesaj attığını sanmıyorum, görmedim. Üyeler bu durumu yapabiliyor bazen, raporlandığında gereken işlemi yapıyoruz. Gördüğünüzde raporlayın lütfen. Kullanıcı banlamaktan şahsen ben hiç hoşlanmıyorum. Ancak bu platformun sağlığını korumak için bu işlemi yapmamız gerekiyor.Evet, "uçtu" ve "fırladı" yazanı da gördüm, yani gülme emojisi koyuluyor. Bilmiyorum ne kadar yanlış ama bana doğru gelmiyor sonuçta kendi platformunuzdan gitmiş oluyor.
O adam bir kuralı (banlanacak kadar) çiğnemişse oraya da yazılmayı hak etmiştir.Evet, "uçtu" ve "fırladı" yazanı da gördüm, yani gülme emojisi koyuluyor. Bilmiyorum ne kadar yanlış ama bana doğru gelmiyor sonuçta kendi platformunuzdan gitmiş oluyor.
Peki hocam, ben teşekkür ederim cevabınız için. Yani kesinlikle yanlış anlamayın söylevlerimi, asla akıl verme ve benzeri bir niyetim yok olamaz da zaten sadece belirtmek istedim, kullanıcılar bunu yaptığında raporlayınca gereken onlara da yapılıyorsa sorun yok, zaten oldukça fazla üyesi olan bir yer burası elbette siz de önlemler almak topluluğu korumak zorundasınız. İyi çalışmalar dilerim. ?.Yönetim ekibinden kimsenin banlanan bir kullanıcı duvarına "uçtu" şeklinde mesaj attığını sanmıyorum, görmedim. Üyeler bu durumu yapabiliyor bazen, raporlandığında gereken işlemi yapıyoruz. Gördüğünüzde raporlayın lütfen. Kullanıcı banlamaktan şahsen ben hiç hoşlanmıyorum. Ancak bu platformun sağlığını korumak için bu işlemi yapmamız gerekiyor.
Sayın @Herobrine, aynı isteği pek çok kez belirttiniz zaten. Yönetim ekibine iletiliyor bu istekleriniz. Uygun olanları uygulanıyor, diğerleri reddediliyor. Ki benim önceki mesajlarımı da okumamışsınız sanırım. İsteklerinizin yanına neden istediğinizi, foruma katkısını vs. gibi detayları belirtirseniz belki değerlendirirken bizim aklımıza gelemeyen bir noktayı bize göstermiş olursunuz.Rütbe kısmına istediğimizi yazabilelim.
Bende bari bir öneride bulunayım Konu dışı kısmına açılan konuları görmemiz için "konu dışı" kategorisi gelirse bence iyi olabilir örnek vermek gerekirse; Da forumdaki gibi
ss ile göstereyim ;Konu Dışı
Bir şey gördünüz, ama yukarıdaki kategorilerle alakası yok. Orası, burası.forum.shiftdelete.net
Bahsettiğini tam anlayamadım.
Hocam Tarih Kategorisini getirecek misiniz? @Creative ile konuşmuştuk. Hükümdarların hayatları, savaşlar, devletler vs. bu şeyler için Tarih kategorisi çok iyi olur.Sayın @Herobrine, aynı isteği pek çok kez belirttiniz zaten. Yönetim ekibine iletiliyor bu istekleriniz. Uygun olanları uygulanıyor, diğerleri reddediliyor. Ki benim önceki mesajlarımı da okumamışsınız sanırım. İsteklerinizin yanına neden istediğinizi, foruma katkısını vs. gibi detayları belirtirseniz belki değerlendirirken bizim aklımıza gelemeyen bir noktayı bize göstermiş olursunuz.
Konu Dışı kategorisinde açılan konular ana sayfaya düşmüyor ve böyle çözüm bulmuşlar. Ne kadar faydalı olacak bilemem zira teknik destek bekleyen çok konu var.burada konu dışı isimli bir yer var ve ben genelde orada takılıyordum bence böyle yapılırsa güzel olabilir ama şart değil olmasada olur
Kategoriler konusunda bir güncelleme planlamaya çalışıyoruz.Hocam Tarih Kategorisini getirecek misiniz? @Creative ile konuşmuştuk. Hükümdarların hayatları, savaşlar, devletler vs. bu şeyler için Tarih kategorisi çok iyi olur.
Ne zaman gelir tahmince?Kategoriler konusunda bir güncelleme planlamaya çalışıyoruz.
Maalesef şu an için bir şey söyleyemem.Ne zaman gelir tahmince?
Geri getirilmiyor diye biliyorum, ya BB kodlarını text dosyasına kaydedecektin ya da özel mesajdan rehberini hazırlayacaktın. Kısacası... Çöp oldu o kadar uğraş. Ek olarak mesajımdan alıntı yapıp silmişsin. ?Nasıl geri getirebiliriz.
Geri getirilmiyor diye biliyorum, ya BB kodlarını text dosyasına kaydedecektin ya da özel mesajdan rehberini hazırlayacaktın. Kısacası... Çöp oldu o kadar uğraş. Ek olarak mesajımdan alıntı yapıp silmişsin. ?
Taslaklar, konuya göndermeden önce yazdığın mesajları veya konuyu açmadan önce hazırladığın texti kaydeder. "Taslağı sil" dersen kaydetmez, sıfırlanır. Nadiren de olsa taslaklar silinebiliyor, bu bağlamda BB kodlarıyla yedek almanız elzemdir.