S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
Konuyu hazırlamadan çıkarsan taslak tutuyor. Note 8 Pro konusu öyle kurtardım misal.Tutmuyor diye biliyorum.
Konuyu hazırlamadan çıkarsan taslak tutuyor. Note 8 Pro konusu öyle kurtardım misal.Tutmuyor diye biliyorum.
Masaüstü kategorisi var onun yerine gerek yok sistem tavsiyesi kategorisine boşa kategori kirliliği olur getirilirseSistem Tavsiyesi diye bir Kategori getirilebilir.
Gizli sekme açıp bakabilirsinBan yedikten sonra bi bırakın da en azından forumda olup biteni görebilelim.
"Lütfen en az 25 karakter uzunluğunda bir kullanıcı adı giriniz." olarak değiştirdim.
Çerezleri temizle.Ban yedikten sonra bi bırakın da en azından forumda olup biteni görebilelim.
Oturum açmak için yine şifre gir diyorsun yaniiÇerezleri temizle.
Yine yanlış olmuş."Lütfen en az 25 karakter uzunluğunda bir kullanıcı adı giriniz." olarak değiştirdim.
İki doğrulama mesajı mevcut biri "fazla" biri "az" rakama takılmamak lazım.Yine yanlış olmuş.E o kadar kullanıcı, 25 karakterin altında nick kullanıyor. "en az" yerine "en fazla" olmalı.
Ban yedikten sonra bi bırakın da en azından forumda olup biteni görebilelim.
İtiraz konusunda yine gizli sekme üzerinden üye olmadan konu açabileceğiniz bir bölüm mevcut.Aynen mesela "Diğer Sosyal"'de çok ban yerdim, ban yediğim zaman forum'da dolaşabiliyordum, konulara bakabiliyodum; banlandıktan sonra rapor kısmından banımız için itiraz edebiliyordum.
Moderatör,Mesela Moderatör, adminin mesajını düzeltebiliyor mu?
Düzenleyebiliyoruz.Moderatör moderatörün mesajını düzeltebiliyor mu acaba? Mesela Moderatör, adminin mesajını düzeltebiliyor mu?
Kullanıcıların neden birden fazla mail adresi kullanmasını zorunlu kılsın ki. Bence gerek yok. Şuan siz kendi bulunduğunuz ortama göre hareket etmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Çünkü bunu özel mesajda konuşuyorduk.E-posta şifresini ve forum hesabımızın şifresinin unuttuğumuz durumlarda kullanabileceğimiz yedek bir mail olmalı. E-posta: yazısının altına "Yedek e-posta:" eklememizi isteyen bir text box oluşturulabilir. Sıfırlama bağlantısını veya yedek kodları unuttuğumuzda yedek e-postaya mail gelecek. @Creative
Ekli dosyayı görüntüle 152741
opsiyonel olarak getirebilirsiniz bence.Kullanıcıların neden birden fazla mail adresi kullanmasını zorunlu kılsın ki. Bence gerek yok. Şuan siz kendi bulunduğunuz ortama göre hareket etmeye çalıştığınızı düşünüyorum. Çünkü bunu özel mesajda konuşuyorduk.
Müsait bir zamanda kontrol sağlayacağım.@Creative, hocam mesajımı görmediniz herhalde, bir kaç yeni kategori getirilmiş keşke tarih de getirseydiniz.