Mesaj sayısı falan yazsa iyi olur ama yer vs. yazması kötü olur bence ama şuanda iyi profilin üzerine getiriyon fareyi direkt gösteriyorEkli dosyayı görüntüle 150287Bilgilerimiz PP'nin altında yazmalı.
Multiler bence hemen fark edilmeli.Arkadaşlar merhaba;
Forum hakkında düşüncelerinizi iyi veya kötü bu başlık altından belirtebilirsiniz.
Benimle ilgili görüş ve önerilerinizi @Hakkı Alkan'a iletebilirsiniz.
Süper moderatörlerimizle ilgili şikayetleriniz için; Süper Modlar Hakkında Düşüncelerinizi Buradan Paylaşın
Teşekkürlerimizle.
1si bu hızlı bir şekilde fark ediliyor 2.si multinin hemen fark edilmesini sağlayacak şeyleri yapmak kolay değil onlarda çabalıyor multileri yakalamak içinMultiler bence hemen fark edilmeli.
Ne yapılmalı sizce bunu geliştirmek için? Bildikleriniz varsa bizimle paylaşırsanız daha hızlı çözümleriz. Nasıl ki raporlama sistemiyle kural ihlali olan mesajları raporluyorsanız, çeşitli yollarla bize ulaşarak sağlam kanıtlarla multi üyelikleri raporlayabilirsiniz.Multiler bence hemen fark edilmeli.
Ettik işte.Multiler bence hemen fark edilmeli.
Özel başlıktaki arka plan rengini istediğimiz renk yapabilelim iyi etmişsinEttik işte.
Bu değiştirilebiliyor diye biliyorum. Ek olarak bir sorum var: Başkasının hangi işletim sistemi kullanması ne işinize yarayacak?altında cihazını vs. gösteriyordu.
Evet, user-agent switcher ile yapabilirsiniz.Bu değiştirilebiliyor diye biliyorum.
Bir soru sorduğunda ona göre yanıtlayacağız. Yani mesela kullanıcı bir soru sormuş Windows sürümünü söylemeyi unuttuğunda orada yazdığı için tekrar sormaya gerek kalmayacak.Ek olarak bir sorum var: Başkasının hangi işletim sistemi kullanması ne işinize yarayacak?
Ne yapmaya çalışıyorsun sen söyle bana amacın ne sabahtan beri ortalığı geriyorsun kalkmışsın burada laf sokuyorsun bana, evet siz fenerlilir allah olsanız ne yazar lafımın arkasındayım, senin tahriklerine ne diyeceksin, senin söylediğin laflar ne onu anlat sonra bana ve başkasına laf sokKendi duvarıma kurallar dahilinde istediğimi paylaşırım. Fanatik birisi bana laf sokacak , ben sırf moderatör ile aynı takımlı diye susacağım bu olunca okeyiz , gerçeklerle karşısına çıkınca Moderatör 'Allah olsanız ne yazar' diyecek , bana cevap ver ne bu kinin diyecek ve konuyu kilitleyecek.
Bu kadar mı korkuyorsun cevap vermemden ? Hadi onu geçtim bu olayı durumuma yazdım onu bile silmişsin? Pardon da noluyor?
Bilmeyen olursa konunun son mesajını okuyabilir.
![]()
Görecez Cumartesi Günü Ne Olacağını :) ( Gördük 7-0 )
Yorumlarına dikkat et uçlara girme sözlerin tahrik edici uyarıyorum seni. Jimnastik Kulübüne takıldıysanız kulübünüzün ismi o. Rskipleriniz de kullanıyor. 1619949820 Çok konuşma burada ortalığı geren sensin sözlerine dikkat et tamam mı? Arkadaş üstte destan yazınca like, biz yazınca uyarı...forum.shiftdelete.net
1. Siz Fenerliler diye genelleme yapamazsın.Ne yapmaya çalışıyorsun sen söyle bana amacın ne sabahtan beri ortalığı geriyorsun kalkmışsın burada laf sokuyorsun bana, evet siz fenerlilir allah olsanız ne yazar lafımın arkasındayım, senin tahriklerine ne diyeceksin, senin söylediğin laflar ne onu anlat sonra bana ve başkasına laf sok
Tekrar okuyacağım konuyu, konuyu kapattım çünkü tartışma olacaktı gerek görmedim ve kapattım. Bunu anlamıyor musun? Seninle ilgili değildi konuyu kapatmam.1. Siz Fenerliler diye genelleme yapamazsın.
2. Mesajlarımı oku, o fanatik arkadaşından önce gergin bir ortam yoktu o arkadaşın ortalığı gerip kaçtı şovu kesin de objektif olarak okuyun.
İkiside aynıEditör mü daha üstün içerik ekibi mi?
merak ettim
Ne yapıyorlarki? ben hala içeirk ekibinin ve editörün ne yaptığını bilmiyorum.İkiside aynı.
Editör SDN ofisinde çalışıyor ve para kazanıyor.Ne yapıyorlarki? ben hala içeirk ekibinin ve editörün ne yaptığını bilmiyorum.