Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
687
Bu emoji gelebilir.
Reaksiyon verebileceğimiz şekilde veya sadece emoji olarak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210429-214227_Opera.jpg
    Screenshot_20210429-214227_Opera.jpg
    9.7 KB · Görüntüleme: 142
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Koyu tema cidden çok kötü. Düşük parlaklıkta ne kimin oy verdiğini görebiliyorsun ne de Yer imleri'ni. Açık ve parlak bir renkle değiştirilmeli.

1619869696855.png

Yer imleri olarak düzeltilebilir mi? Teşekkürler. @Creative

1619869784047.png

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Benim önerim isim değiştirme süresinin yarıya indirilmesi yani 6 ay olması 1 yıl uzun sanki

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
6 ay bile fazla, 3 ay olmalı. Her 3 ayda bir nick değişikliği olmalı. Niye böyle bir kısıtlamaya gidildiğini de anlamadım.

Windows 8.1 fanboyu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Multiler bence hemen fark edilmeli.
Ne yapılmalı sizce bunu geliştirmek için? Bildikleriniz varsa bizimle paylaşırsanız daha hızlı çözümleriz. Nasıl ki raporlama sistemiyle kural ihlali olan mesajları raporluyorsanız, çeşitli yollarla bize ulaşarak sağlam kanıtlarla multi üyelikleri raporlayabilirsiniz.

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Sayfadaki mesaj sayısı azaltılmalı. Mobilde kötü oluyor.
Bir de 10 dolarlık bir xenforo eklentisi vardı, user-agent'e göre kullanıcının altında cihazını vs. gösteriyordu. @Developer bence bunu bir dikkate alın.

Code015

Asistan
Reaksiyon puanı
278
Bu değiştirilebiliyor diye biliyorum.
Evet, user-agent switcher ile yapabilirsiniz.
Ek olarak bir sorum var: Başkasının hangi işletim sistemi kullanması ne işinize yarayacak?
Bir soru sorduğunda ona göre yanıtlayacağız. Yani mesela kullanıcı bir soru sormuş Windows sürümünü söylemeyi unuttuğunda orada yazdığı için tekrar sormaya gerek kalmayacak.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Kendi duvarıma kurallar dahilinde istediğimi paylaşırım. Fanatik birisi bana laf sokacak , ben sırf moderatör ile aynı takımlı diye susacağım bu olunca okeyiz , gerçeklerle karşısına çıkınca Moderatör 'Allah olsanız ne yazar' diyecek , bana cevap ver ne bu kinin diyecek ve konuyu kilitleyecek.

Bu kadar mı korkuyorsun cevap vermemden ? Hadi onu geçtim bu olayı durumuma yazdım onu bile silmişsin :D ? Pardon da noluyor?

Bilmeyen olursa konunun son mesajını okuyabilir.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Kendi duvarıma kurallar dahilinde istediğimi paylaşırım. Fanatik birisi bana laf sokacak , ben sırf moderatör ile aynı takımlı diye susacağım bu olunca okeyiz , gerçeklerle karşısına çıkınca Moderatör 'Allah olsanız ne yazar' diyecek , bana cevap ver ne bu kinin diyecek ve konuyu kilitleyecek.

Bu kadar mı korkuyorsun cevap vermemden ? Hadi onu geçtim bu olayı durumuma yazdım onu bile silmişsin :D ? Pardon da noluyor?

Bilmeyen olursa konunun son mesajını okuyabilir.
Ne yapmaya çalışıyorsun sen söyle bana amacın ne sabahtan beri ortalığı geriyorsun kalkmışsın burada laf sokuyorsun bana, evet siz fenerlilir allah olsanız ne yazar lafımın arkasındayım, senin tahriklerine ne diyeceksin, senin söylediğin laflar ne onu anlat sonra bana ve başkasına laf sok

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ne yapmaya çalışıyorsun sen söyle bana amacın ne sabahtan beri ortalığı geriyorsun kalkmışsın burada laf sokuyorsun bana, evet siz fenerlilir allah olsanız ne yazar lafımın arkasındayım, senin tahriklerine ne diyeceksin, senin söylediğin laflar ne onu anlat sonra bana ve başkasına laf sok
1. Siz Fenerliler diye genelleme yapamazsın.
2. Mesajlarımı oku, o fanatik arkadaşından önce gergin bir ortam yoktu o arkadaşın ortalığı gerip kaçtı şovu kesin de objektif olarak okuyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak bu konu kilitlemen hatta profilimdeki yazıyı silmen anlamına gelmez. Hadi bu konuyu da kitle o zaman ortalığı gerdiniz yine ?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
1. Siz Fenerliler diye genelleme yapamazsın.
2. Mesajlarımı oku, o fanatik arkadaşından önce gergin bir ortam yoktu o arkadaşın ortalığı gerip kaçtı şovu kesin de objektif olarak okuyun.
Tekrar okuyacağım konuyu, konuyu kapattım çünkü tartışma olacaktı gerek görmedim ve kapattım. Bunu anlamıyor musun? Seninle ilgili değildi konuyu kapatmam.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Editör mü daha üstün içerik ekibi mi?
merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...