Shiftdelete Forum Hesabımı Nasıl Kapatacağım?

Kadir-Forum

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Ben ShiftDelete Forum hesabımı silmek istiyorum, nasıl yapacağım?

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Mesaj sayısı 100'ün altında olan kullanıcıların, tüm mesaj içeriğiyle birlikte hesabı silinseydi nasıl olurdu?

Son düzenleyen moderatör:

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Mesaj sayısı 100'ün altında olan kullanıcıların tüm mesaj içeriğiyle birlikte hesabı silinseydi nasıl olurdu? ?
Hesap silme diye bir işlem yok arkadaşlar, bunu aklınızdan çıkartmanız gerekiyor. Sadece kullanıcı istediği takdirde "anonim" hale getirme yapılabilir.

HP Kullanıcısı

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Hesabınızı devre dışı bıraktığınız zaman isminizin üzerine çizgi koyuluyor ve sizin profilinize kimse giremiyor.

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Şu an normal kullanıcılar benim hesap bilgilerimi profilimden göremez değil mi normal zamanda?
Sizin hesap bilgilerini kimse göremez. Mail adresiniz size ait bir bilgi olduğu için saklı tutulur. Profilinizde ayar olarak ne yazdıysanız sadece onu görebilirler.

Kadir-Forum

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Sizin hesap bilgilerini kimse göremez. Mail adresiniz size ait bir bilgi olduğu için saklı tutulur. Profilinizde ayar olarak ne yazdıysanız sadece onu görebilirler.
Ben şeyden korkmuştum, moderatörlerin mailimi görmesinden bir şey olmaz değil mi? Yani ShiftDelete Forum güvenilir mi diye şüpheye düşmüştüm...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Ben şeyden korkmuştum, moderatörlerin mailimi görmesinden bir şey olmaz değil mi? Yani ShiftDelete Forum güvenilir mi diye şüpheye düşmüştüm...
Biz sizin mail adresinizi ne yapabiliriz ki? Korku ayrı bir şey, yanlış düşünmek farklı bir şey. Sizin bilgilerinize gizlilikle korunmakta. Bilgilerinize.

Kadir-Forum

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Biz sizin mail adresinizi ne yapabiliriz ki? Korku ayrı bir şey, yanlış düşünmek farklı bir şey. Sizin bilgilerinize gizlilikle korunmakta. Bilgilerinize.
Teşekkürler, o zaman hesabım deaktif olmasın sonra fikrim değişirse yazarım...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha birde ben bazen yazdıklarıma cevap yazılmayınca bir daha yazıyorum ve bazen kaldırılıp uyarı geliyor veya bazen de yanlış konuyu seçebiliyorum (bilerek değil bulamayınca) ve konu değiştirilebiliyor. Ben de acaba uyarı aldığım için hesap bilgilerim alınabilir mi diye şüpheye düşüyorum öyle bir şey olmaz değil mi? Sadece banlanabiliriz ve banlanınca mesaj yazamıyoruz sadece değil mi o kadar hesap bilgileriyle alakası yok diye biliyorum doğru mudur?

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Uyarı almanızın, hesap bilgilerine erişilmesiyle ne alakası var? Öyle bir durum yok, rahat ol.