Kadir-Forum
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 56
Ben ShiftDelete Forum hesabımı silmek istiyorum, nasıl yapacağım?
Sonra aktif ediliyor mu ?Hesabınızı deaktif edebilirsiniz.
evet creative aktif ediyor "neler yeni"ye yazarsanSonra aktif ediliyor mu ?
Hesap silme diye bir işlem yok arkadaşlar, bunu aklınızdan çıkartmanız gerekiyor. Sadece kullanıcı istediği takdirde "anonim" hale getirme yapılabilir.Mesaj sayısı 100'ün altında olan kullanıcıların tüm mesaj içeriğiyle birlikte hesabı silinseydi nasıl olurdu? ?
https://forum.shiftdelete.net/account/deactivate/Ben ShiftDelete Forum hesabımı silmek istiyorum, nasıl yapacağım?
Mail bilgilerim de ShiftDelete'de kalıyor mu?Hesabınızı deaktif edebilirsiniz.
Moderatörler girebiliyor diye biliyorum.Profilinize kimse giremiyor.
Peki hesap bilgilerim site üzerinden siliniyor mu? Onu diyorumHesabınızı devre dışı bıraktığınız zaman isminizin üzerine çizgi koyuluyor ve sizin profilinize kimse giremiyor.
Evet sadece moderatörler girebiliyor.Moderatörler girebiliyor diye biliyorum.
Şu an normal kullanıcılar benim hesap bilgilerimi profilimden göremez değil mi normal zamanda?Moderatörler girebiliyor diye biliyorum.
Sizin hesap bilgilerini kimse göremez. Mail adresiniz size ait bir bilgi olduğu için saklı tutulur. Profilinizde ayar olarak ne yazdıysanız sadece onu görebilirler.Şu an normal kullanıcılar benim hesap bilgilerimi profilimden göremez değil mi normal zamanda?
Neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Hangi hesap bilgileriniz?Şu an normal kullanıcılar benim hesap bilgilerimi profilimden göremez değil mi normal zamanda?
Hayır gösterilmez. Siz ayarlardan ne ayarladıysanız onu görürler. Mail adresin saklanır.Şu an normal kullanıcılar benim hesap bilgilerimi profilimden göremez değil mi normal zamanda?
Mail, şifre vs.Neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Hangi hesap bilgileriniz?
Ben şeyden korkmuştum, moderatörlerin mailimi görmesinden bir şey olmaz değil mi? Yani ShiftDelete Forum güvenilir mi diye şüpheye düşmüştüm...Sizin hesap bilgilerini kimse göremez. Mail adresiniz size ait bir bilgi olduğu için saklı tutulur. Profilinizde ayar olarak ne yazdıysanız sadece onu görebilirler.
Biz sizin mail adresinizi ne yapabiliriz ki? Korku ayrı bir şey, yanlış düşünmek farklı bir şey. Sizin bilgilerinize gizlilikle korunmakta. Bilgilerinize.Ben şeyden korkmuştum, moderatörlerin mailimi görmesinden bir şey olmaz değil mi? Yani ShiftDelete Forum güvenilir mi diye şüpheye düşmüştüm...
Şifrelerinizi "Admin" dahil kimse göremez. SHA-256 veya SHA-1 teknolojisi, güvenli bir teknoloji.şifre vs.
Teşekkürler, o zaman hesabım deaktif olmasın sonra fikrim değişirse yazarım...Biz sizin mail adresinizi ne yapabiliriz ki? Korku ayrı bir şey, yanlış düşünmek farklı bir şey. Sizin bilgilerinize gizlilikle korunmakta. Bilgilerinize.
Ha birde ben bazen yazdıklarıma cevap yazılmayınca bir daha yazıyorum ve bazen kaldırılıp uyarı geliyor veya bazen de yanlış konuyu seçebiliyorum (bilerek değil bulamayınca) ve konu değiştirilebiliyor. Ben de acaba uyarı aldığım için hesap bilgilerim alınabilir mi diye şüpheye düşüyorum öyle bir şey olmaz değil mi? Sadece banlanabiliriz ve banlanınca mesaj yazamıyoruz sadece değil mi o kadar hesap bilgileriyle alakası yok diye biliyorum doğru mudur?Biz sizin mail adresinizi ne yapabiliriz ki? Korku ayrı bir şey, yanlış düşünmek farklı bir şey. Sizin bilgilerinize gizlilikle korunmakta. Bilgilerinize.