Erdeniz oral
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 10
benim 2 tane klavyem var birini stream deck yapmak istiyorum. örneğin bir klavyenin üzerinden a tuşuna basınca sahne değiştirecek diğerinden basınca a yazacak. bir klavyemin yazılımı var ancak o benim ana klavyem (rampage saber rgb) diğeri ise 50 tllik rainbow bir klavye
biraz bakındım klavyenin pcb kartından yapabilirim sanırım (çünkü mantıken klavyenin yapımcısı makro tuşlarını oradan yapıyor diye biliyorum) oraya nasıl erişirim
binevi sıfırdan klavye yapıp tuş atamak gibi örnek olarak f13-14-15 veya g1-2-3
arkadaşlar hallettim sizde böyle bir şey yapmak isterseniz :
bu adımları sadece klavyeniz ile yapmanız yeterli (atadığınız tuşa normalde basınca işlemiyor örneğin metin belgesinde normal klavye ile z basarsanız "z" yazar ancak diğeri ile basarsanız hem sahne değiştirir hem de "z" basmaz yani ana işlevi etkisiz kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz bakındım klavyenin pcb kartından yapabilirim sanırım (çünkü mantıken klavyenin yapımcısı makro tuşlarını oradan yapıyor diye biliyorum) oraya nasıl erişirim
binevi sıfırdan klavye yapıp tuş atamak gibi örnek olarak f13-14-15 veya g1-2-3
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar hallettim sizde böyle bir şey yapmak isterseniz :
bu adımları sadece klavyeniz ile yapmanız yeterli (atadığınız tuşa normalde basınca işlemiyor örneğin metin belgesinde normal klavye ile z basarsanız "z" yazar ancak diğeri ile basarsanız hem sahne değiştirir hem de "z" basmaz yani ana işlevi etkisiz kalıyor
Son düzenleme: