Arama sonuçlarınız

1. Creative

Ballers için 2. sezon tanıtımı geldi

HBO kanalında ekrana gelen Ballers Temmuz ayında ekrana dönecek. Dizinin yeni bölümleri için uzun bir tanıtım paylaşıldı. Stephen Levinson'ın yarattığı dizide başrolde Dwayne Johnson yer alıyor. Ona Rob Corddry, John David Washington, Omar Benson Miller, Donovan W. Carter, Troy Garity ve Jazmyn...
  2. Creative

GTA 5 story mode tıkladığımda 1 dakika sonra çalışmayı durduruyor

Oyun yükleme esnasında karşılaştığınız hatalar ile ilgili olabilir, eksik dosya yüklemesi olmuş olabilir. Steam üzerinden mi kurum yaptınız. Eğer Steam üzerinden kurulum yaptıysanız kurulum dosyalarını kontrol etmenizi tavsiye ederim.
  3. Creative

"Beat The Game" Desteklerimizi Bekliyor!

Sosyal Medya'yı ağırlıklı olarak kullanan ve yaşı biraz almış arkadaşlarımız hatırlayacaklardır. "Karate Kamil" olarak bildiğimiz Cem Öztürk'ün San Fransisco'da bulunan stüdyosu Worm Anination şu anda Steam Greenlight oylamasında olan macera oyunu Beat The Game desteklerimizi bekliyor. Beat The...
  4. Creative

Gillian Anderson, American Gods Kadrosuna Katıldı!

Neil Gaiman‘ın Hugo ve Nebula ödüllü romanı American Gods‘ın Starz tarafından izleyici ile buluşturulacak dizi uyarlaması, kadrosunu gittikçe genişletiyor. Yapım aşamasına geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin oyuncu kadrosuna, 90’lı yılların kült dizisi X-Files’dan tanıdığımız Gillian Anderson...
  5. Creative

Fox TV Türkiye yollarında

Haziran ayı boyunca Çanakkale, İzmir, Muğla, Konya, Ankara, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Samsun ve Adana olmak üzere toplamda 10 şehir gezecek FOX tırı yola çıktı FOX TIRI HAZİRAN AYI BOYUNCA TÜRKİYE’NİN 10 ŞEHRİNİ GEZİYOR.. Her şehirde 2 gün kalarak çeşitli oyunlar, aktiviteler ve çocuklara...
  6. Creative

Survivor’dan elenen Yattara gecelerde!

Survivor yarışmasında finale kalamayarak elenen eski futbolcu İbrahim Yattara İstanbul’a döner dönmez soluğu gecelerde aldı. Önceki gece Asmalımescit Tren Pera’da Survivor’dan yarışmacı arkadaşı manken Ebru Öztürk ile eğlenen Yattara, adeta ada günlerinin acısı çıkarırcasına sabahın ilk...
  7. Creative

Ana sayfa Forumdan Son Başlıklar sütunu

Sunucudan kaynaklanan bir problem olduğunu söylemiştir. Sadece şuan için bir problem yok demiştim. İlgili sorun bildirildi.
  8. Creative

Bu numaradan arayıp tarife değişikliği yapmamı öneriyorlar

Ne değişir ha Vodafone ha dolandırıcı, sonuçta ikisi de dolandırıcı. :D
  9. Creative

SDN Forum CS:Go Listesi (Yöneticiler / Üyeler)

Eklenmiştir.
  10. Creative

SDN Counter Strike: Global Offensive Oynayanlar Kulübü

İnsan mısın sen?
  11. Creative

Suits'in 6. sezonundan kısa bir tanıtım geldi

Amerika'da USA Network kanalında izleyici karşısına çıkan Suits Temmuz ayında yeni sezonuyla ekrana gelecek. Bu bölümler için kısa bir tanıtım paylaşıldı. Sevilen dizi Suits merak uyandıran altıncı sezonuyla Amerika'da 13 Temmuz'dan itibaren ekrana gelecek.
  12. Creative

Demet Akbağ ile Çok Aramızda, Show Tv'de başlıyor!

Demet Akbağ, yaz ekranında çok şaşırtacak! İlk tanıtımı yayınlanan ve sıra dışı içeriği ile merak uyandıran Show TV’nin yeni programının adı "Demet Akbağ ile Çok Aramızda" Bloom Medya yapımcılığında çekilen program 4 Haziran Cumartesi akşamı saat20.00’de Show TV’de ekrana gelecek.
  13. Creative

Kara Sevda'da Kemal ve Asu nişanlanıyor!

Ay Yapım imzalı Kara Sevda'nın bugün yayınlanan yeni bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Sezon finaline adım adım yaklaşan dizinin fragmanında Kemal ve Asu'nun beklenmeyen nişan gecesi ekranlara geldi. Kemal ve Asu'nun nişan törenine katılan Nihan'ın, yüzük merasimini gözyaşlarıyla izledi...
  14. Creative

Çalgı Çengi 2: İkimiz - 6 Ocak 2017

15. Creative

Efsanevi boksör Muhammed Ali hayatını kaybetti

Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım.
  16. Creative

Ana sayfa Forumdan Son Başlıklar sütunu

Merhaba, söz konusu Son Başlıklarda tarafınızca ss alınan konularda sunucu hatası nedeni ile kaynaklanan bir problem. Şuan için bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Forumdan Son Başlıklar'ı isteyen bir sürü kullanıcımız mevcut, şahsen bende Anasayfa'da yönlendirme olmasından yanayım.
  17. Creative

Ramazan Ayında Ekranlarda Neler Var? 2017

TRT 1 - RAMAZAN PROGRAMI BEKİR DEVELİ Ramazan Sevinci,Ramazan Ayı Boyunca Her Gün Bekir Develi’nin sunumu ile Eyüp Sultan Camii’nden canlı yayınla ekrana gelecek. RAMAZAN SEVİNCİ: 19.00 TRT 1 - KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI: Ramazan ayı boyunca her gün izleyicisine Kur'an ziyafeti...
  18. Creative

Nick değişim isteği

Nick değişimini kendiniz gerçekleştirebilirsiniz.. 100 Mesajınız Varsa Kullanıcı Adınızı Değiştirebilirsiniz
  19. Creative

Gülşen'in Dan Dan şarkısına ceza kesildi

Konu nereden nereye zıpladı. :D
  20. Creative

CS:Go Mevcut değil.
  21. Creative

Bu akşam ben varım..
  22. Creative

İzmir'de grafik tasarım kurs tavsiyesi olan ???

İzmir olmasa da Manisa'da ikamet eden arkadaşımın sitesi aşağıdaki gibidir. İzmir'de bağlantıları mevcut kendisi ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır. MagnaMedya | Yazılım, Web & Grafik Tasarım www.magnamedya.com
  23. Creative

Digitürk’ün BeIN Sports'a satışı gerçekleşti

Digitürk değil artık Cicikatar olur adı da.. :D
  24. Creative

Ve Panayır Köyden Gider 2016 - Fragman İzle

Merakla beklenen Mete Sözer'in ilk uzun metrajlı filmi olan Ve Panayır Köyden Gider 10 Haziran'da seyircilerle buluşacak. Başrollerini Cem Davran ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı film, sinemamızda bu zamana kadar pek sık denenmemiş ilginç bir dram örneği olma iddiası taşıyor! Yaşam ve ölüm...
  25. Creative

Outcast, 4 Haziran’da FX’te Başlıyor!

The Walking Dead’in yaratıcısı Robert Kirkman’ın yeni dizisi Outcast, Amerika yayınından 1 gün sonra 4 Haziran Cumartesi gecesi 23.00’te FX’te izleyici karşısına çıkıyor. İzlenme rekorları kıran efsane dizi The Walking Dead’in yaratıcılarından Robert Kirkman, yine bir çizgi roman uyarlaması...
  26. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

27. Creative

Söyle Rahatla

Sabah sabah okuduklarımla beyin fırtınası yaratmış adamlar.. :D
  28. Creative

Survivor 2016 Güncel Başlık

Akşam güzel yemek vardı canım istedi bir an.. :D @Absolut Milk Damla'nın sigara olayı için ne bilgiler aktarabilirsin bize?
  29. Creative

Şimdi ki gençliğe "ver eline telefonu ne yaparsa yapsın" durumu var. İnsan korkuyor evlat yetiştirmeye, henüz 1,5 yaşında ama ister istemez etkileniyor insan..
  30. Creative

Daha önceden burada vermiş olduğumuz habere göre klibi nedeniyle RTÜK ile Gülşen arasında “eskort” polemiği başlatan “Dan Dan” şarkısına şimdi de sözlerinden dolayı ceza kesildi. Ünlü şarkıcı Gülşen'in Ocak ayında yayınlanan klip için 14 bin 359 lira idari para cezası verildi. Çocuk ve gençlere...
  31. Creative

Eklenmiştir.
  32. Creative

Spotify Çalma Listeleriniz

3 Aylık Premium 9,99 TL
  33. Creative

Zevk meselesi hocam, şahsen yenilsek bile eğlenebiliyorsak sorun yok. :D
  34. Creative

King kong ve hulk

Ben daha iyi döverim.
  35. Creative

Hatırlatma! Sevgili ShiftDelete.Net Forum üyeleri listeye eklenen arkadaşlar Resmi Steam Grubu'na üye olmaları rica olunur. Forum listesi ile Grup üye arasında eşleştirme yapılarak liste oluşturulacaktır. Bilgilerinize.
  36. Creative

"Dede Korkut Hikayeleri: Bamsı Beyrek" Yakında TV8'de

Burak Aksak inşallah senaryoyu güzel yazmıştır. Güzel işler başaracağını düşünüyorum.
  37. Creative

2016 -2017 Sezonu Transferleri | 1. Transfer Dönemi 10 Haziran - 31 Ağustos 2016

Beşiktaş'ta bir atak yok henüz, bu sessizlik hayrı alamet değil. Bomba gelecek sanırım.. :D
  38. Creative

Ne dinliyorsunuz?

39. Creative

"Dede Korkut Hikayeleri: Bamsı Beyrek" Yakında TV8'de

TV8’in yaz sezonunda ekrana getirmeye hazırlandığı televizyon filmlerinden biri daha gün yüzüne çıktı. Senaryosunu ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Bana Masal Anlatma’ ve ‘Kara Bela’ gibi fenomen yapımlarda imzası bulunan Burak Aksak’ın kaleme aldığı ‘Dede Korkut Hikayeleri: Bamsı Beyrek’in başrolünde ise...
  40. Creative

Eklenmiştir. Steam ID bulunamadı. Eklenmiştir. Eklenmiştir. Eklenmiştir. Steam ID bulunamadı. Eklenmiştir. Eklenmiştir. (Güzel votka) :D Başımızın üstüne yerin var.. :D
  41. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

42. Creative

Acun Ilıcalı yalanlamadı..
  43. Creative

44. Creative

Artık hiç izlemiyorum, arada sırada sadece kim kazanmış onu izliyorum. Efecik gittikten sonra belki izlerim. Haa bu arada @pesimist senin Damla cigara içerken yakalanmış.
  45. Creative

Nasıl eğlenmedik yaw, gayet zevkliydi.. Short'ta benim adamla karşılaşmamı izleseydin zevki ordaydı.. Sanırım semih gördü.. :D
  46. Creative

Sende biraz lag vardı sanırım..
  47. Creative

Akşam karşı takımda hile olmasına rağmen kazanmasını bilen bir takım vardı. Teşekkürler.
  48. Creative

Yüksek Sosyete Başlıyor!

Yaz ekranı şenlenmeye devam ediyor. Star TV, son dizi projesi Yüksek Sosyete’nin fragmanını yayınladı. Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaştığı dizi, her türlü imkana sahip olan iki zengin gencin hayatlarını istedikleri gibi yaşamak uğruna katlanmak zorunda olduklarını...
  49. Creative

Han Solo Filminin Çekimleri Ocak'ta Başlayacak!

Han Solo Origins: Star Wars spin-off filminden gelişmeler var! Beklenen filmin çekimlerinin başlangıç tarihi ve lokasyonu belli oldu. Filmin çekimleri Ocak ayında Londra'da başlayacak. Filmin senaristlerinden Lawrence Kasdan'ın ScreenRant'a verdiği bilgiye dayanan bu gelişmenin ışığında...
  50. Creative

Söyle Rahatla

Yüz yüze daha cüretkâr..
  51. Creative

İşte A Millî Takım'ın 23 kişilik EURO 2016 kadrosu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 31 kişilik EURO 2016 aday kadrosunu 23'e düşürdü. Kaleciler: Volkan Babacan (Başakşehir), Harun Tekin (Bursaspor), Onur Kıvrak (Trabzonspor) Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Caner Erkin (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı...
  52. Creative

Çağla Büyükakçay tarihi yürüyüşüne devam ediyor!

Dünyanın 83 numaralı tenisçisi Çağla Büyükakçay, tek kadınlardaki ikinci tur karşılaşmasında, dünya 27’ncisi Rus Anastasia Pavlyuchenkova’ya, 6-3, 4-6 ve 6-1’lik setlerle 2-1 mağlup oldu. Yani 2. turda elenmiş oldu.
  53. Creative

Özge Özpirinçci'den Olay Paylaşım

Aşk Yeniden dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları dostluğa dönüşen Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, sevgilileriyle tatile çıktı. VİDEOSU OLAY OLDU Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz birlikte çıktıkları tatilden keyifli anları sosyal medya hesaplarından...
  54. Creative

Overwatch’ta Nasıl Hızlı Seviye Atlanır?

Maçta aktif olduğunuz her saniye 3-4 XP Arkadaşlarınızla grup olarak maça girip mücadele ettiğinizde %20 daha fazla XP Gerçek oyunculara karşı mücadele ettiğinizde, botlara karşı yaptığınız mücadeleden çok daha fazla XPalıyorsunuz Kazansanız da kaybetseniz de maçı tamamladığınızda 250 XP Maçı...
  55. Creative

Quicksilver’ın Hızlı Sahnelerinin Çekimi Nasıl Yapıldı?

X-Men: Apocalypse filminin en sevilen karakterlerinden olan Quicksilver‘ın kamera arkası videosu aşağıdaki gibidir. Buyurun izleyelim.. ;)
  56. Creative

PayPal Türkiye'deki Faaliyetlerini Durdurdu

Para aklayamazsınız devletten.. :D
  57. Creative

Henüz üye olmayan arkadaşlar için duyurulur. Resmi Steam Grubumuz Yenilenmiştir. Steam Community :: Group :: ShiftDelete Team Diğer grup hesabından çıkış yaparak. Üstte belirtilen gruba üye olmanız rica olunur.
  58. Creative

Boz Kurt ben Boz Kurt Boz Kurt... :D
  59. Creative

Paypal Bakiyenizi Bağış Yapabilirsiniz

Süper oldu bu kalan parayı ne yapacağım diye düşünürken..
  60. Creative

Acun Ilıcalı’dan Atakan’a müjde

Geçtiğimiz hafta NBA ödüllü yarışmada başına aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan Atakan’a Acun Ilıcalı’dan müjdeli haber. Ödül yarışmasında başına aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan ve bir süre tedavi gören Atakan’a Konsey’de Acun Ilıcalı sürpriz yaptı. Bu hafta dokunulmaz olacak...
  61. Creative

Günün Komik Gifi

62. Creative

Bir ara bu Kör Cerrah harbi kör laa dedi biri ama kimdi anlamadım.. :D Güzeldi
  63. Creative

Kesin yenerdik, moral bozukluğu oldu bizde.
  64. Creative

Akşam çok güzel ve zevkli bir maçtı, açık ara önde iken vermemiz kötü oldu ama olsun. ;)
  65. Creative

100 Mesajınız Varsa Kullanıcı Adınızı Değiştirebilirsiniz

Sonra "Ateşten Gömlek" yaparız o zaman.. :D
  66. Creative

Ben ne yapsam acaba.. :D (dermişim)
  67. Creative

Akşama buluşucaz.. :D
  68. Creative

Yok artık, tüm arkadaşları davet ettim. Gelmedi mi? Steam'a giriş yap gelecektir, merak etme. :D
  69. Creative

ShiftDelete.Net Forum Üyeleri adına yeni SDN Team adı altında oyuncu platformumuz kurulmuştur. Lütfen üye olmayı unutmayınız.
  70. Creative

ShiftDelete.Net Forum Üyeleri adına yeni SDN Team adı altında oyuncu platformumuz kurulmuştur. Lütfen üye olmayı unutmayınız.
  71. Creative

Şuan okulların rayına girmesini bekliyoruz, kapandıktan sonra etkinlik büyük ihtimal olarak hafta sonu olacaktır.
  72. Creative

Hadi bakalım inşallah, ilk single çıkacak desene.. :D
  73. Creative

Tamamdır. Boş zamanımda yenilmeye devam ederim.. :D
  74. Creative

Sizinle girmediğim sürece Rekabetçi yapmıyorum.. ;)
  75. Creative

Kaldırıyorum o zaman..
  76. Creative

Oooo çok oldu sadece 1 (bir) tane.. :D
  77. Creative

Ne keleşi daha pistol olamadık .. :D
  78. Creative

Değiştirebiliyok mu? :D
  79. Creative

Var mı bu akşam hareket.. :D
  80. Creative

Ne dinliyorsunuz?

81. Creative

Opet'ten Milli Takım Reklam Filmi

Güzel reklam, ama biz nedense reklamda iyiyiz. Geri kalanında takım olarak bir şey yok..
  82. Creative

Bu arada Klan kurmamızı istemiştiniz. Zaten hali hazırda ShiftDelete.net (SDN) adı altında bir grubumuz var.
  83. Creative

Boş iş onlar boşver sezarım, sezarın hakkı sezara.. :D
  84. Creative

Skoda Rapid

Octavia baktınız mı?
  85. Creative

Söyle Rahatla

Rapor derken?
  86. Creative

Söyle Rahatla

Var ancak küçük ayrıntıları hep atlamışlar. Yazılımsal bir sorun da söz konusu olabilir. Aracın kalkışlarında sorun var yeni kasalarda. Çok hantal kalıyor. Motoruna göre değil yani..
  87. Creative

Söyle Rahatla

Arka kapılarda hoparlör yok, CD çalar yok.. Neresi dolu.. :D
  88. Creative

Söyle Rahatla

Opel?
  89. Creative

Söyle Rahatla

Fiat bulaşmayın derim.. :D
  90. Creative

Söyle Rahatla

Toyota'da iyi ve sağlam bir araç. Göz olarak gençlere hitap etmiyor. Seat'ın VW üretimi olduğunu düşünürsek oda güzel bir araç. Leon kasaları güzel..
  91. Creative

Jefferson rekor kırdı

Cleveland'ın deneyimli forveti Richard Jefferson tam 13 yıl aradan sonra NBA finaline ulaşarak lig tarihine geçti. Cleveland Cavaliers'ın 35 yaşındaki kısa forveti Richard Jefferson kariyerinin son döneminde ilginç bir rekor kırdı. 14 yıllık NBA kariyerinde bu sezona kadar sadece 1 kez...
  92. Creative

Tr. aliexpress - Aliexpress Rehberi

Biz bekleriz sorun değil..
  93. Creative

Kiralık Aşk yeni sezonda yayınlanacak mı?

Star TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk‘ın yeni sezonda devam edip etmeyeceği belli oldu. Posta gazetesi TV yazarı Mesut Yar’ın haberine göre baş rollerini ise Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, Onur Büyüktopçu, Melisa Şenolsun ve Levent...
  94. Creative

Rehber'i bekliyoruz o zaman. ;)
  95. Creative

Meryem Uzerli'nin Instagram Fotoğrafı olay oldu!

Muhteşem Yüzyıl ile ün salmış oyuncu Meryem Uzerli'nin iş adamı sevgilisi Alp Özcan ile birlikte Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile olay oldu. Geçtiğimiz ay Alp Özcan'la aşk yaşamaya başlayan Uzerli Manaco tatillerinden bir fotoğraf paylaştı. Tatilde bir tekne üzerinde paylaştığı...
  96. Creative

Söyle Rahatla

İtalyan
  97. Creative

Şu siteden çok alışveriş yapmak istedim ancak bir türlü başaramadım, arkadaş ile saat aldık kimlik bilgilerini isteyince biraz çekindik açıkçası. Ancak alışveriş yapılabilir.. :D
  98. Creative

Söyle Rahatla

Chevrolet servisi kalmadı pek piyasada, Renault fransız aracı olduğundan dolayı pek tercih etmeyeceğim bir araç. . Honda konusunda bir şey söyleyemem güzel araçlar ancak şuan ki kasaları kötü tasarımı ile göz önünde. Audi her zaman tercihimdir. BMW de olur.. :D Şahsen kendim Fiat Punto 1.4...
  99. Creative

Söyle Rahatla

Cruze almayın arkadaşlar, servisi sıkıntısı yaşarsınız. Hantal bir araç almak istiyorsanız ideal, ancak kaçmalı benim aracım derseniz yanına yaklaşmayın.
  100. Creative

Söyle Rahatla

Bizi mi trollüyorsun anlamadım gitti.
  101. Creative

Merhaba!

Forum içesinde yabancı dil yazmak uyarı sebebidir. Bilgilerinize. Postlarınızda flood kullanmazsak sevinirim.
  102. Creative

Merhaba!

Avatarınızdan belli oluyor. :D Pek ilgi alanıma girmiyor.
  103. Creative

Merhaba!

Tabii ki biz sorularınız için buradayız.
  104. Creative

Merhaba!

İç güveysinden hallice.. :D
  105. Creative

Merhaba!

Hoş geldiniz.
  106. Creative

O nasıl bir şey, hile mi?
  107. Creative

Coca-Cola’dan Milli Takım için marş ( Haydi Milli Takım )

Başlangıç olmasaymış daha iyi olabilirdi.
  108. Creative

Söyle Rahatla

Hafta sonu olduğundan olabilir. :D
  109. Creative

Oyun Önerisi Yeri Değil Ama Acil Yardım Lzm

Tomb Raider serisi olabilir.
  110. Creative

Söyle Rahatla

Günaydın.. :D
  111. Creative

Mersis Numarası Nedir ?

Lanet olası Mersis onların yüzünden zor dosya kapatıyorum.. :D
  112. Creative

@pesimist Akşama akalım mı? Kulaklığı denemiş olurum.. :D Şarkı söylerim sana kulağına fısır fısır..
  113. Creative

Söyle Rahatla

Adana Demir Spor alır bence.. :D Göreceğiz canım.. :D
  114. Creative

Steam üzerinden bende ekledim.
  115. Creative

Ne dinliyorsunuz?

116. Creative

Beşiktaş - Galatasaray | Süper Kupa Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? 2015/2016 Sezonu

@Lazzz o Söyle Rahatla konusunda gelen yumruk az gelmiş sana.. :D
  117. Creative

Söyle Rahatla

Süper kupayı kim alacakmış, sor bakalım. :D
  118. Creative

Beyaz Show 27/05/2016 Konukları

Amerika'lı bir gezgin. :D
  119. Creative

Göz yormayan monitör tavsiyesi

Vardır neden olmasın..
  120. Creative

Vitor Pereira: Kalmak istiyorum

Aziz gitsin..
  121. Creative

Göz yormayan monitör tavsiyesi

Ekran kartı ayarlarınızdan mavi dengesini de düşürebilirsiniz.
  122. Creative

Söyle Rahatla

Melo kendini nerede zannediyor acaba, Şampiyon yazmışta.. :D
  123. Creative

Yalan söylüyorsuuunn.. :D
  124. Creative

Söyle Rahatla

Hahaha ben beklerim. :D
  125. Creative

Bu ablamı atlıyorsun yani, boş ver sen İbrahim'i.. :D
  126. Creative

İzlenmesi Gereken En İyi 7 Hacker Filmi

Enigma efsane.. :D
  127. Creative

Tamam o zaman @Troy gibi bende Ölüm Maçı yaparım. Ha bu arada Beşiktaş'ın rakibi kim olursa olsun ezeriz, onun için izlemeye gerek yok. :D
  128. Creative

Akşama ne yapıyoruz, var mı bir şeyler.. :D
  129. Creative

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı Beyaz Show bu hafta sezon finali yaparak ekrana veda ediyor. Beyaz Show’un 27 Mayıs Cuma akşamı sezon finali bölümünün ünlü konukları ise Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Rikki Roath, Işıl Evrim Akgün ve Umut Mirza olacak.
  130. Creative

Dada 28/05/2016 Konukları

Okan Bayülgen ile Dada‘nın 28 Mayıs Cumartesi akşamı konukları belli oldu. Programa bu hafta Yonca Evcimik, Fırat Tanış, Doğukan Manço – Funda, Nuri Harun Ateş ve Serhan Çeliker konuk olacak. “Dada” yeni bölümüyle cumartesi 23.45’de Star’da!
  131. Creative

Eklenmiştir.
  132. Creative

Hahaha şiir okusa dağılır mıyız?
  133. Creative

Dişini sıkanlar dikkat!

Onun için zaten ağzımızda diş kalmadı, bu yaşta dede gibi olduk. :D
  134. Creative

Tamam o zaman aldım gitti. :D
  135. Creative

Takmama rağmen ses gitmiyor ama.. :D
  136. Creative

@pesimist ne diyorsun çift giriş mi var kulaklıkta?
  137. Creative

Söyle Rahatla

138. Creative

Hemen bunu almalıyım. Ne de olsa kelepir. :D
  139. Creative

Internet Explorer ve reCAPTCHA Testi İlişkisi Hk.

Ben Anadolu Sigorta'da değil, sadece şirketsel çalışıyorum. Haa gelmek istiyorsan, pehlivanlar mezarlığının alt tarafında Belediye ye ait Aile Danışmanlığı var, onun bir üst katında büromuz.. Beklerim.. :D
  140. Creative

Eklenmiş olduğunu görebilirsiniz. İlk sayfada, hatta Steam ID niz.. :eek:
  141. Creative

Evet engel yaşatıyor. Bu arada kendim çözdüm. Internet Explorer ayarlarında "Uyumlukuk Modu" üzerinde ayarlarınız üzerinde siteismi.com (Giriş yapamadığınız sitenin ismi) ekli ise uyumluluk modundan kaldırıyoruz. Kaldırdıktan sonra sorunum kalmadı. :p
  142. Creative

Merhaba Arkadaşlar, söz konusu çalışmam gereği Anadolu Sigorta'ya ait OtoAnaliz sistemimiz mevcut. 2 gündür saçma bir olaydan dolayı iş gücüm yavaşlamakta. reCAPTCHA Testi doğrulaması yapmamız için Chorme vb. Browser kullanmamızı tavsiye ediyor. Chrome üzerinden dosya girişini yapmama rağmen...
  143. Creative

Veriyorum o zaman sipariş, kapıda ödeme yapıyordu değil mi bunlar.. :D
  144. Creative

O zaman @Boz Kurt'un dediği ürünü almak gerekecek. Ondan sonra da sorun giderilmiş olacak diye düşünüyorum.
  145. Creative

Bu kadarcık basit mi?
  146. Creative

Çok güzel cano, şarkı söylesen yeri. Söyle sırrını bizde yapalım.. :D
  147. Creative

Dur bakalım akşama iPhone kulaklığı ile deneyeceğim. Olmadı alacağız bir mikrofonlu kulaklık. @pesimist sesimi özlüyor sonra.. :D
  148. Creative

Mikrofon girişinde telefon kulaklığı (Mikrofonu kullanmak amacı ile) Kulaklık girişinde PC kulaklığı.. Yine gitmiyor ses..
  149. Creative

Söyle Rahatla

Bir birinizi kırmaya değmez aga, eleştirilere her zaman açığız. Kalp kırmak başka eleştirmek başka. Güzel güzel oynayın.. :D
  150. Creative

Söyle Rahatla

Yapma usta, adımız çıkacak 9'a inmeyecek 8'e :rolleyes:
  151. Creative

Eklendiğini kontrol ediniz lütfen!.. Teşekkürler.
  152. Creative

Kurcuklamadan olmayacak demek ki.. :D
  153. Creative

Sen nasıl kullanıyorsun?
  154. Creative

Söyle Rahatla

Yırtmayasın.. :D
  155. Creative

Sessiz sinema gibi demek ki. :D Samsung telefonun kulaklığının mikrofonuydu, bir daha ki sefere iphone deneyeceğim.. :D
  156. Creative

Aslında ne kadar güzel şeyler söylemiştim, hatta şarkı söylemeyi düşündüm bir ara. Sen ses gelmiyor deyince canım sıkıldı yine..
  157. Creative

Yok ne yazık ki. Onun için mikrofon girişine mikrofonu, kulaklık girişine kulaklığı, 1. Usb Klavye, 2. Usb Mouse.. Bizim laptop oluyor kocaman, koca masayı kaplıyor.. :D
  158. Creative

Benim mikrofon işini çözmem gerekiyor, laptop ile sıkıntı yaşıyorum. Kulaklık + Mikrofon takmama rağmen sıkıntılar yaşıyorum.
  159. Creative

Eklenmiştir. Eklenmiştir.
  160. Creative

Üyelerimiz uzadıkça uzuyor, ancak Yönetici arkadaşlarımızdan henüz ses seda yok. :eek:
  161. Creative

Eklenmiştir. ;)
  162. Creative

Eklenmiştir.
  163. Creative

"Güldüy Güldüy Show" Geliyor!

Güldür Güldür Show’un sevilen skeçleri ve fenomen karakterleri, çocukların enerjisiyle yeniden hayat buluyor. Show TV’de başlayacak ‘Güldüy Güldüy Show’da ekranların sevilen minik kahramanlarının yanı sıra birçok yeni yetenek de keşfedilecek. ‘Güldür Güldür Show’un moderatörü Ali Sunal’ın...
  164. Creative

Survivor 2016 Final Sembolünü kim ne kadar kazandı?

Survivor 2016 final sembolü oyunu KKTC’de yapılacak büyük finale katılabilmenin en kısa yolu olarak, yarışmacılar açısından büyük önem taşıyor. Survivor Final Sembolü Oyununu Kim Kaç Kere Kazandı? Survivor Kızlar Final Sembol Oyunu Puan Durumu 1. Nagihan Karadere : 6 kez kazandı. 2. Damla...
  165. Creative

Nurgül Yeşilçay'a hapis şoku!

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar tarafından hazırlanan iddianamede, Erkan Petekkaya'nın, Nurgül Yeşilçay'ın bir gazeteye verdiği röportajda ve cep telefonuna attığı mesajlarda kendisine hakaret ettiğini iddiasıyla şikayetçi olduğu anlatıldı. Soruşturma kapsamında alınan Yeşilçay'ın...
  166. Creative

Arçelik HomeWhiz ile işler yolunda.

Arçelik HomeWhiz iOS uygulamasına ait görseller aşağıdaki gibidir.
  167. Creative

Eklenmiştir. :)
  168. Creative

Gemini Seferleri Hakkında

Yaban Ateşi Operasyonu'nun da bitmesine az bir zaman kaldı..
  169. Creative

@yucesezar , @BlitzHan , @Meridian bir bakabilir misiniz konuya?
  170. Creative

Konu ile alakalı görsel.
  171. Creative

SDN CS:Go Team olabilir. Düşüneceğim, @pesimist ile iritabata geçip güzel bir isim bulabiliriz.
  172. Creative

Orası kolay iş, müsait bir zamanda klan ı kurarız :D
  173. Creative

Eklenmiştir. Onunla ilgili henüz bir alt yapı çalışması yapılmadı, ancak yapılacaktır. Güzel bir isim ile server kurmayı düşünüyoruz. Takipte kalın. ;)
  174. Creative

ID'lerinizi link olarak paylaşmanız rica olunur.
  175. Creative

Kesinlikle iyidir merak etme, düşünsene maçta o kafaya kim kaç tane darbe alıyor. Bir platform üzerinde bir tane darbe almışsa ne olacak. Mantıksal olarak düşündüğünde bir şey olacağını zannetmiyorum. Sadece boğulma tehlikesi geçirdiği görülüyor. :D
  176. Creative

Acun Ilıcalı'nın akşam ki açıklamasında farklı bir tribünden de bilet aldığını açıklamıştı. Atakan, Yattara ve Acun Ilıcalı ise maçı yine saha kenarından ama farklı tribünden izlediği bilgisi alındı. :D
  177. Creative

Yattara da refakatçi mi oldu acaba :D İbrahim'in nasıl bir arkadaş olduğu ortaya çıkmış oldu, ondan önce Serkaç'ın suya atlaması hoşuma gitti. Takım arkadaşı değil rakibi olmasına rağmen ilk düşünen o oldu..
  178. Creative

NBA ödülünü ünlüler kazanmış. :D Deşifre olmuşlar akşam.
  179. Creative

İlk oyun hatasız denebilir.. :D
  180. Creative

SDN Oyun Cafe

Paypal ile alabiliyormuyuz acaba?
  181. Creative

@Deffall ve @PowerFulWho Ekledim arkadaşlar. :D
  182. Creative

Eklenmiştir.
  183. Creative

Ben herkes ile oynamıyorum ondan herhalde, tek başıma da girmem. Direkt şutlarlar.. :D
  184. Creative

NBC Sonbahar sezonu takvimini yayınladı!

Pazartesi 20:00 – The Voice 22:00 – Timeless (Yeni Dizi) Salı 20:00 – The Voice 21:00 – This Is Us (Yeni Dizi) 22:00 – Chicago Fire (5. Sezon) Çarşamba 20:00 – Blindspot (2. Sezon) 21:00 – Law & Order: SVU (18. Sezon) 22:00 – Chicago PD (4. Sezon) Perşembe 20:00 – Superstore (2...
  185. Creative

Cinsellik Temalı Eğlence Parkı Açılıyor

Brezilya'da 2018 yılında açılması planlanan cinsellik temalı eğlence parkı Erotikaland, eleştirilerin hedefi oldu. Brezilya'nın Piracicaba kenti yakınlarında kurulan Erotikaland isimli 'yetişkin eğlence parkı'nın 2018'te açılması planlanıyor. Ancak park, daha açılmadan, binlerce 'aşk...
  186. Creative

@scorpion 'a tarafımızdan teklif edildi ancak olumlu yanıt alınamadı. :) Mod arkadaşlarda eksiklerimiz mevcut. 1-2 kişi daha kadroya katarsak alt yapı için çalışma yapılacaktır. Bilgilerinize.
  187. Creative

Eklenmiştir.
  188. Creative

Daha bir rekabetçi aldığım da deşifre oldu iyi mi.. :D
  189. Creative

Akşam ilk maç güzeldi, @BlitzHan geldikten sonra ki maçta karşı takım dişli çıktı. :D @pesimist ekran görüntüsü istemiştin usta. Hallederiz her türlü.. :D
  190. Creative

Hangi Semih?
  191. Creative

Eklenmiştir. ;)
  192. Creative

İyi olmuş Memüç'ün gitmesi. Artık kabak tadı vermeye başladı.. İzlemiyorum desem yeri, arada sırada bakıyorum. Efecik gitmediği sürece izlemem..
  193. Creative

ID'lerini belirten arkadaşlarımızı ekledim.
  194. Creative

Memüç şutingen mi?
  195. Creative

Adele'den Tarihe Geçen Sözleşme!

2016 Billboard Müzik Ödülleri'nde en iyi sanatçı ünvanını kazanan Adele, Sony Music ile 90 milyon Sterlin'lik (yaklaşık 400 milyon lira) rekor bir anlaşma imzaladı ve müzik tarihinin en değerli kadını oldu. The Guardian'ın haberine göre; plak şirketiyle olan anlaşmasının sona ermesi, Sony'nin...
  196. Creative

Araştıracağız, adamlar nasıl yapıyorlar. Biz mi yapamayacağız.. :D
  197. Creative

Eklenmiştir. ;)
  198. Creative

Arabaya 12 kişi bindik

Bize de yer var mı gardaş. :D
  199. Creative

Ne dinliyorsunuz?

Akşama bir şenlik var sanırım.. ;)
  200. Creative

Android Bölümüne Yeni Mod. Adayımız

Hayırlısı olması dileği ile, hoş geldin. ;)
  201. Creative

O zamana kadar anca toparlanırız diye düşünüyorum.
  202. Creative

Yakın bir tarih içerisinde planlarımız arasında. ;)
  203. Creative

SEmih'in gitmesine garanti veremiyorum.
  204. Creative

Eklenmiştir.
  205. Creative

Ben gideyim o zaman.. :D
  206. Creative

Migros Sanal Market’te 150 TL ve üzeri anında 40 TL indirim!

Süpermiş. Bir ara göz atmak gerekiyor..
  207. Creative

Eklenmiştir. ;)
  208. Creative

Yakında halledeceksin merak etme. :D
  209. Creative

Liste oluşturuyoruz lütfen adınızı yazdırınız. Listemiz burada mevcuttur.
  210. Creative

Yöneticiler @Fragger | Steam ID @pesimist | Steam ID @Dash | Steam ID @Troy | Steam ID @korhansuren | Steam ID @tolgacem | Steam ID @Kerem Enginar | Steam ID @harun99x | Steam ID @Tys23 | Steam ID @Süleyman Alkan | Steam ID , Steam ID Üyeler @rawkid | Steam ID @bt38 | Steam ID @GoByMe |...
  211. Creative

Beni yarım sayın.. :D Güzel bir liste oluşturalım. Ekleye ekleye gidelim arkadaşlar sonunda çıkacaktır sayısı..
  212. Creative

Akşam girdiğimde arkadaşlar mevcuttu ancak pek yapma istekleri yok gibi durduğundan kimseye sataşmadım. Bu akşama nasipmiş. :D
  213. Creative

"Kısmetse Olur" yarışmacıları ne kadar maaş alıyorlar?

Başvuru Formu :D
  214. Creative

Sadece akşam uyarmak ile yetindi. Damla ve Serkay'a Semih konusunda neler olduğunu sordu cevap bile veremediler. Çünkü dışlamaları için bir sebepleri maalesef ki yok.
  215. Creative

O zaman ben gelmeyeyim.. :D
  216. Creative

Bende hayatta kullanamam awp yi. Ak-47 favori :D
  217. Creative

Aynen çok sinsi bir kız, bakma sen gönüllüler hepsi sinsi. Kardeşim kardeşim diye geçiniyorlar ama menfaat için olduğunu düşünüyorum..
  218. Creative

Akşama yapalım bir şeyler..
  219. Creative

Oyun da bir spor sayılmaz mı? e-Spor :D
  220. Creative

"Kısmetse Olur" yarışmacıları ne kadar maaş alıyorlar?

Hepimiz sabah kalkıp işe diyoruz değil mi? Gerçi aramızda öğrenci arkadaşlarımız da mevcut. Düşünün ki sosyal olarak bir işiniz ve her sabah kalkıp mesai ye gidiyorsunuz. Kanal D ekranlara gelen Kısmetse Olur evlilik programında ki gelin ve damat adayları da sabah çekime geliyorlar. Ne kadar...
  221. Creative

Hmm o zamana denk gelmişim demek ki. :D Bende dedim benden de nooblar varmış... Hahaha
  222. Creative

Fox Kanalı 2016 Sonbahar Yayın Akışı

Pazartesi 20.00 Gotham 21.00 Lucifer Salı 20.00 Brooklyn Nine-Nine 20.30 New Girl 21.00 Scream Queens Çarşamba 20.00 Lethal Weapon (Yeni Dizi) 21.00 Empire Perşembe 20.00 Rosewood 21.00 Bones Cuma 20.00 Hell’s Kitchen 21.00 The Exorcist (Yeni Dizi) Cumartesi Fox Sports Saturday Pazar 19.00...
  223. Creative

@yucesezar akşam izlemek istedim seni ama bir sorun vardı sanırım. İlginç bir oyun tarzı vardı, bir şey mi deniyor gibi.. AWP ile sıkıntın var sanırım. :D
  224. Creative

Gizem Memüç gibi duruyor. :D
  225. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

226. Creative

Çağla Büyükakçay tarihi yürüyüşüne devam ediyor!

Roland Garros tek kadınlar ilk tur mücadelesinde milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay Belaruslu rakibi Aliaksandra Sasnovich'i 5-7, 7-6 ve 6-2'lik setlerle mağlup ederek ikinci tura yükseldi. Türk tenis tarihinde Grand Slam ana tablosuna kalan ilk kadın tenisçi olan Çağla Büyükakçay bizleri...
  227. Creative

The CW kanalının 2016 - 2017 sezonu yayın akışı belli oldu

Amerika'da ulusal yayıncılık yapan ve son yıllarda özellikle çizgi roman uyarlaması yapımlarla dikkat çeken The CW'nun gelecek sezondaki yayın akışı açıklandı. Pazartesi - Supergirl, Jane the Virgin Salı - The Flash, No Tomorrow Çarşamba - Arrow, Frequency Perşembe - DC's Legends of...
  228. Creative

Dead of Summer dizisinden ilk tanıtım geldi

Amerika'da Freeform kanalında izleyicilerin karşısına çıkacak olan Dead of Summer için ilk tanıtım paylaşıldı. Dead of Summer ilk sezonuyla 28 Haziran'da ekrana gelmeye başlayacak.
  229. Creative

Korku Seansı 2'den 360 Derecelik Kabus Video!

Warren’lar, hayret verici doğaüstü araştırmalarına, kötü niyetli bir ruhun dört çocuk büyüten bekar bir annenin evine dadanması üzerine, aileye yardım eli uzatmak için Kuzey Londra’ya doğru yola koyuluyorlar. Filminde; bekar anne rolünde Frances O’Connor , Madison Wolfe , Lauren Esposito...
  230. Creative

Sihirbazlar Çetesi 2 Filminden Yeni Klipler!

Pete Chiarelli ve Ed Solomon tarafından kaleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise Jon M. Chuyer alıyor. Film ülkemizde 10 Haziran'da vizyona girecek.
  231. Creative

Damien İptal Edildi

Sinemanın en ünlü korku klasiklerinden The Omen’ın televizyon uyarlaması Damien iptal edildi. A&E’nin diziyi düşük reyting oranlarından dolayı kaldırdığı ifade ediliyor. Konu ile ilgili olarak konuşan Damien’ın yaratıcısı Glen Mazzara ‘Damien’ın ikinci sezonunun gelmeyeceğini açıklamak çok zor...
  232. Creative

Beauty and the Beast İlk Fragman (Güzel ve Çirkin)

Disney'in yeni masal uyarlaması Beauty and the Beast'ten beklenen fragman nihayet geldi. Filmde Güzel'i, yani Belle karakterini Hermione olarak tanıdığımız Emma Watson canlandırırken filmin bir lanet sonucu canavara dönüşen prensini ise Luke Evans canlandıracak. Yüzüklerin Efendisi'nin...
  233. Creative

Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesine 2.25 oran

Kaybedenler Kulübü gibi arkadaş, kaybeden geliyor.. :D
  234. Creative

Soru En son hangi filmi izlediniz?

Guardians of the Galaxy (2014) Eski ama olsun yine izlenesi vardı. D-Smart moviesmart Premium HD1
  235. Creative

22 Mayıs 2016 Reyting Sonuçları

Survivor neredeyse geçecekmiş. Çok ilginç, ondan sonra neden destek yok Türkiye Milli Takıma
  236. Creative

Nasıl uçtu la o öyle.. hahaha Bir tane ace yapmıştım daha onun bile videosunu atamadım..
  237. Creative

Noob geldim noob gidicem anasını.. Bir türlü atamadık üzerimizden :D Alışmışık her oyunda batozlama dalmayı, CS'de yemiyor öyle takk indiriyorlar hemen.. :D
  238. Creative

Bu gidişle ben rank mank atlayamayacağım.. :D Şuan Onunbaşıyım.. :D
  239. Creative

Düşünen Adam Heykelini Kim Yapmıştır ?

22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan KPSS sınavında güncel sorular arasında sorulan Düşünen Adam Heykelini Kim Yaptı sorusu öğrenciler arasında en çok merak edilen soru oldu. KPSS’de öğrencileri en çok zorlayan sorulardan birisi de Düşünenen adam heykelini kim yaptı? sorusuydu. Düşünen adam...
  240. Creative

46 Yok Olan dizisi ne zaman final yapacak?

Emmeli, gömmeli, vurmalı, kırmalı vb. hepsini barındıran bir dizi olsa tamam o zaman. Devam eder. Emme gömme yok abi onun için tutmuyor. Biraz entrika lazım o onunla emişecek bu bununla o ona bu buna.. ooo o zaman tamam. Bizim milletimiz bundan anlıyor.
  241. Creative

Türkiye'de her güzel şey erken bitiyor hocam.
  242. Creative

46: Yok Olan | Tüm Bölümler | Tek Parça HD | Star TV

Türkiye'nin sayılı genetik profesörleri arasında yer alan Murat Güney (Erdal Beşikçioğlu); tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu beş yıldır komada bulunan kız kardeşini Ezo (Ayça Eren) hayatta tutmaya çalışan, kendisini bu hastalığın tedavisine adamış bir profesördür. Zamanla...
  243. Creative

Star TV’nin sevilen dizisi 46: Yok Olan‘ın final tarihi belli oldu. Yapımcılığını Nunova Film’in üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı yapım, beklenildiği üzere 13. bölümüyle ekranlara veda edecek...
  244. Creative

Sigara paketlerinde “şok edici” fotoğraflar olacak

Kredi kartı koyanları gördüm..
  245. Creative

Google görsellerde "Tayland sigara paketleri" diye aratırsanız kötü sonuçları görebilirsiniz..
  246. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

247. Creative

S.K.İ.L.L Special force 2 donma sorunu

Bu adresten güncel driver yüklemenizi tavsiye ederim.. İşletim sisteminizi tam olarak bilmediğimden dolayı giriş yapmadım..
  248. Creative

Kredi Kartsız, Taksitle Bilgisayar Parçası Satan Yerler

Edirne - İçcan Bilişim
  249. Creative

Fatih Ürek Sahneden Düştü (Video)

Yuvarlanmış mı? :D
  250. Creative

Transformers 5 Filminin İsmi Belli Oldu

Transformers 5 adıyla bahsi geçen filmin adı da sonunda belli oldu. Son olarak Transformers: Age of Extinction filminde Optimus Prime‘ı, elinde kocaman bir kılıçla Grimlock’ı bir süvari gibi sürerken görmüştük. Yeni filmin ismi Transformers: The Last Knight olarak açıklandı. Filmin...
  251. Creative

Game of Thrones ile ilgili ilginç bilgiler

6’ncı sezona tabiri caizse bomba gibi bir giriş yapan Game of Thrones‘un en fanatik hayranlarının bile bilmediği detayları öğrenmeye hazır mısınız? İşte milyonları ekrana bağlayan dizi ile ilgili en ilginç bilgiler… En az dizi kadar ilgi çeken giriş jeneriğinin süresini hiç merak etmiş...
  252. Creative

DC Comics Yeni Logosuyla Karşımızda

Time Warner grubuna dahil olan çizgi roman devi DC Comics yeniden logosunu değiştirdi. 1970’li yıllarda 3 defa logo değiştiren DC Comics, son zamanlarda da 2005 ve 2012’de logosunu yenilemişti. Aradan henüz 4 yıl geçti ve DC Comics yeni logosuyla karşımıza çıktı. Son logosu daha günümüz...
  253. Creative

Outcast Dizisi, Facebook Live ile İlk Kez İzleyici ile Buluşacak

Daha yayına girmeden ikinci sezon onayı alan Outcast dizisinin ilk prömiyeri 20 Mayıs Cuma akşamıFacebook Live platformu üzerinden yayınlanacak. Efsane dizi The Walking Dead’in yaratıcılarından Robert Kirkman imzalı yeni dizi Outcast 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla Haziran’da FX izleyicileri...
  254. Creative

Cicişlere Çok Sert Şehit Tepkisi

Esra-Ceyda kardeşler, rol aldığı klip çekiminden paylaştıkları görüntülerle büyük tepki çekti. Dünyanın önemli futbol organizasyonlarından Euro 2016, Haziran ayında başlayacak. Milli Takımla ilgili haberleri sıklıkla görmeye başladığımız şu günlerde bununla ilgili bir paylaşım da Esra-Ceyda...
  255. Creative

Ne dinliyorsunuz?

256. Creative

Tamer Hassan'dan, Game of Thrones'a veda

'Dothraki' lideri 'Kral Forzo' karakterini canlandıran oyuncu, son bölümde 'Emilia Clarke'ın hayat verdiği 'Khalesi'nin gazabına uğradı ve yakılarak diziye veda etti. Game of Thrones'ta rol alan ikinci Türk asıllı oyuncu olan Hollywood yıldızı Tamer Hassan, dizinin 6. sezonunun ilk dört...
  257. Creative

Unicredit Yapı Kredi hisselerini satıyor

Yapı Kredi Bankası'nın ortağı Unicredit, varlıklarında olası bir satışı gözden geçiriyor. Bu haberin ardından , Yapı Kredi hisseleri yüzde 2 üzeri değer kaybıyla işlem görüyor. Unicredit, sermaye artışına kaynak sağlamak amacıyla Yapı Kredi de dahil olmak üzere bazı varlıklarında olası bir...
  258. Creative

Fenerbahçeliler'den Beşiktaş bayrağına saldırı

Beklendik bir FeBe performansı, her zaman ki gibi yanıltmadılar..
  259. Creative

Oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan nişanlandı

Ünlü oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Uzun zamandır birlikte olan oyuncu çift Pelin Akil ile Anıl Altan, evlilik yolunda ilk adımı attı. 19 Mayıs akşamı evde yapılan sade bir törenle oyuncu çift nişan yüzüklerini taktı. Anıl Altan ailesiyle...
  260. Creative

Arka Sokaklar’a 5 yeni oyuncu

Alptekin Serdengeçti, Ferit Kaya, Atsız Karaduman, Burcu Kazbek ve Fatih Murat Teke Arka Sokaklar Kadrosuna Katıldı. Kanal D’nin, 10 sezondur büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi “Arka Sokaklar” yeni konuları ve yeni oyuncuları ile ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başrollerinde...
  261. Creative

Star TV’den iki yeni yaz dizisi geliyor

Star TV yaz sezonuna iddialı hazırlanıyor. Star’da Yüksek Sosyete ve Şahane Damat dizileri dizileri başlıyor. Hali hazırda şuan gösterimde olan Hanım Köylü'nün yanında stepne olarak geliyor diyebiliriz. Star Tv’den yaz aylarına iki dizi birden geliyor! Kanalın ilk dizisi yaz ayında Show’da...
  262. Creative

Avrupa, sigaranın verdiği zararların önüne geçmeye çalışıyor. Bugünden itibaren sigara paketlerinen üzerinde caydırıcı etki yaratan fotoğrafların bulunması kararı alındı. Avrupa Parlamentosu’nda (AP) sigarayla ilgili bir karar alındı. Tütün ürünlerinin tüketiminin önüne geçmek için paketlerin...
  263. Creative

ZenMate Saçmalığı Hk.

Aynı olay bende de mevcut geçen hafta ortasında filan üyeliğiniz bitmiştir yenileyin gibi mesaj gelmişti.. Üyeliğim ise 2012 ye kadar filan vardı sanırım..
  264. Creative

D-Smart Go ile TV her zaman yanınızda!

D-Smart GO nedir? D-Smart GO, D-Smart keyfini cep telefonu, tablet, bilgisayar ve Smart TV uygulaması üzerinden istediğiniz zaman, istediğiniz yerde yaşamanıza olanak sağlayan yepyeni bir D-Smart servisidir. D-Smart GO’yu kimler izleyebilir? D-Smart GO’yu yalnızca D-Smart aboneleri...
  265. Creative

En İyi Fiyat Performans Oyuncu Mouse'ları!

Razer düşünüyorum ileride, ama ileride.. Oda ne zaman olur bilemem.. :D
  266. Creative

Yeni Süper Moderatörümüz

Geri dönecektir bence.. :)
  267. Creative

Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Gelsin bir an önce indirimler de alalım bir kaç oyun.. :D
  268. Creative

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden Poster Geldi!

Afiş değil Fox efsane sanırım.. :D
  269. Creative

Yeni Süper Moderatörümüz

Onun için fırın ile ekmek arasında ki bağlantıyı kurup, kaç adet fırın ekmeği yemen gerektiğini öğrenmen gerekecek.. :D
  270. Creative

Sherlock’un Yeni Kötü Adamıyla Tanışın

Sonunda çekimleri başladığı için çok mutlu olduğumuz Sherlock’tan transfer haberi geldi. Harry Potter, Captain America ve The Hunger Games serisinde rol alan ünlü İngiliz oyuncu Toby Jones; dizi ile el sıkıştı. Jones, sezonun ikinci bölümünde tanışacağımız henüz detayları belli olmayan bir...
  271. Creative

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden Poster Geldi!

Paramount Pictures serinin devam filmi Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden filminden April O'Neil ve Casey Jones'lu poster yayınladı! Yönetmen koltuğunda Dave Green'in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda bir kez daha Megan Fox, William Fichtner ve ünlü komedi oyuncusu Will Arnett'ı...
  272. Creative

G.O.R.A. Kahramanlarından Yeni Film!

Son olarak Ali Baba ve 7 Cüceler'e imza atan, İftarlık Gazoz'da da özleyenlerinin karşısına çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan yeni film geliyor. Üstelik bu kez G.O.R.A. kahramanlarını özleyenleri sevindirecek bir film olacak! 2004 yılından beri yerli komedi sevenlerin gönüllerindeki tahtı...
  273. Creative

24: Legacy'den ilk tanıtım geldi

Robert Cochran ve Joel Surnow tarafından yaratılan dizinin başrolünde Corey Hawkins yer alıyor. Ona Miranda Otto, Anna Diop, Teddy Sears, Jimmy Smits, Dan Bucatinsky gibi isimler eşlik ediyor. 24: Legacy'de hikayenin ana kahramanı olarak karşımıza Eric Carter çıkıyor. Oldukça akıllı ve güçlü...
  274. Creative

Prison Break, FoxCrime'da yeniden doğuyor

Efsane dizi Prison Break 2017’de ekranlara FOXCRIME ile dönüş yapıyor! Reyting rekorları kıran dizinin oyuncu kadrosu ve 10 bölümlük 5. sezonu ile hayranları ile yeniden buluşuyor. FOXCRIME’ın önümüzdeki sezona damga vuracak sürprizi, 2005-2009 yılları arasında ekranlarda efsaneye dönüşen...
  275. Creative

Rasim Öztekin Didem Arslan'ın sorularından sıkıldı

Pöf sana pöfff enişte.. :D
  276. Creative

Rasim Öztekin Didem Arslan'ın sorularından sıkıldı

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan Rasim Öztekin ısrarlı sorulara sinirlenerek programın bitmesini istedi. Didem Arslan Yılmaz'a konuk olan tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin, sorulardan sıkılınca röportajı bitirdi. "SIKILDIM ARTIK BİTSİN" Sorulara kısa ve...
  277. Creative

Yeni Süper Moderatörümüz

Hayırlısı olsun.. :p
  278. Creative

Forum Yaş Anketi (2016)

279. Creative

Forum Yaş Anketi (2016)

Bende merak ediyorum yaş ortalamasını bakalım neler çıkacak.
  280. Creative

İlker Ayrık Var Mısın Yok Musun yarışması ile geliyor

Kanal D’den Star TV’ye transfer olan ünlü sunucu İlker Ayrık Var Mısın Yok Musun yarışmasını sunacak. Acun Ilıcalı’nın yıllar önce sunduğu ve üne kavuşmasında önemli bir yere sahip olan efsane yarışma Var Mısın Yok Musun geri dönüyor. Ben Bilmem Eşim Bilir’i Kanal D’de yıllarca sunan başarılı...
  281. Creative

'Aşk Dersleri' oyununa kaymakamlık engeli

Füsun Demirel'in İtalyan yazarlar Dario Fo ve Franca Rame’nin “Seks? Eh, Hayır Demem!” başlıklı oyunundan uyarladığı “Aşk Dersleri” adlı oyununun İskenderun'da yapılacak gösterimi kaymakamlık tarafından engellenmek istedi. İskenderun Belediyesi Kültür Merkezi'nde bu akşam saat 20.00'de...
  282. Creative

Fahriye Evcen'e Oya Aydoğan tepkisi

Şöhret olmasını sağlayan Oya Aydoğan ile aralarının bir süredir bozuk olduğu iddia edilen Fahriye Evcen, cenaze törenine katıldı ve Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Ancak bazı takipçileri Evcen'e tepki gösterdi. Aydoğan'ın hayattayken Evcen'in vefasızlığından yakındığı biliniyordu...
  283. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

284. Creative

Türk Yapımı Cthulhu Oyunu Stygian, Steam’de Yeşil Işık Yakmaya Hazır

Rol yapma oyunu, korku ve macera türündeki Stygian: Reign of the Old Ones oyunu Steam’de Greenlight arasına girdi. Türk firması Cultic Games tarafından geliştirilen oyun şu anda Steam’de yerini almak için destek bekliyor. Bu oyunun pazara girmesini, tüm dünyaya açılmasını hepimiz istiyoruz ve...
  285. Creative

Marvel’s Most Wanted Dizisi Henüz Başlamadan İptal Edildi

Geçen sene ortaya çıkan ve ABC kanalında yayınlanan Agents of S.H.I.E.L.D.‘ın yan dizisi olarak planlanan Marvel’s Most Wanted da daha başlamadan sona erdi. Most Wanted, Bobbi Morse (Mockingbird) ve Lance Hunter karakterlerinin hikayelerine odaklanacak ve başlarına konan ödülü alabilmek için...
  286. Creative

Prison Break 2017 - Fragman

Fragman'da Fernando yok.. :D
  287. Creative

Her Gün 1 Wallpaper

288. Creative

Arka arkaya bol bol kaybettik.
  289. Creative

Bu oyun sırasında ki performansa mı bağlı, ben hala 1 tane rekabetçi kazanabilmiş değilim mesela.. :D
  290. Creative

Reflex mi geliştireceğiz burada?
  291. Creative

A101 19 Mayıs 2016 Perşembe Aktüel Kataloğu

Havalar güzelleşti ondandır.. :D
  292. Creative

Sen nereden çıktın olm. Ben sana yada @Promethium'a laf atmadım sadece ortaya söyledim. Önemli olan oynamak yada oynayamamak değil zaten. Önemli olan oynuyorsan da kendine oynayacaksın. Anladın sanırım. :D Sadece benim yazım sizin muhabbetinizden sonra olması. Sevgiler.. ;)
  293. Creative

Instagramın yeni logosu

294. Creative

Güzel bir düşünce ama @pesimist in dediği gibi Nihat olmamalı.. Katılsak mı ne yapsak yağlarımızı eritiriz.. :D
  295. Creative

Her zaman olacak şeyler, ama olmaması gereken şeyler. Oyuncunun zevkini ve şevkini kırmak yakışmıyor..
  296. Creative

Yutma, Yutturma!

YUTMA, YUTTURMA! Sofra ailemizle, dostlarımızla bizi bir araya getiren en önemli buluşma noktasıdır. Bu sofranın baş köşesine yerleşmek isteyen tavukçuluk sektörü ise maalesef bu yeri hak etmiyor. Sadece soframızdan elde edeceği karı düşünerek, sağlığımıza, çevreye zarar veriyor ve hayvanlara...
  297. Creative

Sibel Can Evleniyor

Şarkıcı Sibel Can, Monaco’da altı ay önce tanıştığı faktoring şirketi sahibi bir İngiliz iş adamıyla evlenmeye karar verdi. İkili evlilik hazırlıklarına da başladı. Düğün tarihi olarak Ramazan Bayramı sonrasını belirleyen Sibel Can, moda tasarımcısı Nur Yerlitaş’a gelinlik siparişi de verdi...
  298. Creative

Tech İnside