Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Sizce kıza instadan mı mesaj atayım yoksa yüzyüze mi ? Tahminimce pek hayırlı olmayacak ama ne diyorsunuz ?
Sizce kıza instadan mı mesaj atayım yoksa yüzyüze mi ? Tahminimce pek hayırlı olmayacak ama ne diyorsunuz ?
Yüzyüze.Sizce kıza instadan mı mesaj atayım yoksa yüzyüze mi ? Tahminimce pek hayırlı olmayacak ama ne diyorsunuz ?
Evermore yazıyor. Birşeyler eksik sanki?Nickim düzgün görünüyor mu?
Aşırı zenginsen instagramdan değilsen yüzyüze [emoji6]Sizce kıza instadan mı mesaj atayım yoksa yüzyüze mi ? Tahminimce pek hayırlı olmayacak ama ne diyorsunuz ?
Geçmiş OlsunKıza cirkin dedik. Instadan engellemis. Ahahahaha
Sıkıntı yok. Yabanciydi zatenGeçmiş Olsun
Nickim düzgün görünüyor mu?
Ben olsam daha çok üzülürdümSıkıntı yok. Yabanciydi zaten![]()
Büt is comingYaktın bizi ve beynimizi finaller...
Bizde büt kaldırıldı yaz okulu var.Büt is coming
Hangi Üni hocam ?Bizde büt kaldırıldı yaz okulu var.
Özel ?Beykent,
Aynen özel.Özel ?
YGS LYS bunu gerektirir. Yapacak bir şey yok.15 Haziranda tatile giriyoruz 15 Temmuzda yaz kursu var ağlamak istiyorum
ÖyleYGS LYS bunu gerektirir. Yapacak bir şey yok.![]()
Eğer YGS konularını yetiştiririm diyorsan biraz tatil yap. Yaz kursuyla beraber YGS konularına da başlarsın.Öylearadaki 1 aylık zamanla napayım peki? (Kurs LYS kursuymuş)
Beykentte hocalar bilerek dersten bırakıyor mu yoksa bu bir efsane mi? Para için bıraktıklarını duydum.Aynen özel.
Ben karşılaşmadım. Hatta bizim arkadaş vardı üst sınıflardan çocuğu mezun etmek için ellerinden geleni bile yaptılar. Bende şaşırmıştım. Kıl hocalar var mı dersen evet var. Ama tek tük, çok iyi hocalar da var.Beykentte hocalar bilerek dersten bırakıyor mu yoksa bu bir efsane mi? Para için bıraktıklarını duydum.
Vücudu hoşuma gidiyordu aslında. Önceki mesajlarımda da hep güzel şeyler söyledim. Gitti engelledi. Mesajın sonuna gülücükte koymuştum halbuki. Gülücük yetmedi kanımcaBen olsam daha çok üzülürdüm