Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Uzama dönemini iyi değerlendirmek lazım. Eğer böyle devam ediyorsa uzamanız fitnessa gidin.
Yorumun için sağol.Evde kendim dumbell'larla çalışıyorum.Belki yanlış ölçmüşte olabilirim ama bu kadar da yanlış ölçeceğimi pek zannetmiyorum.En kötü ihtimalle 0,5 cm atmışımdır.Benim için buda bir şey :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Yorumun için sağol.Evde kendim dumbell'larla çalışıyorum.Belki yanlış ölçmüşte olabilirim ama bu kadar da yanlış ölçeceğimi pek zannetmiyorum.En kötü ihtimalle 0,5 cm atmışımdır.Benim için buda bir şey :)
Süt ve süt ürünlerini eksik etme sakın. Her gün kesinlikle 1 bardak süt. Klasik olacak belki de ama ileride faydasını göreceksin.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ben de şuan 176 yım. Geçen yıl ben de çalıştım bana çok fayda etmemişti.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben de şuan 176 yım. Geçen yıl ben de çalıştım bana çok fayda etmemişti.
ben şansımı deneyeyim.Aile ortalamasına bakınca baba+anne+13/2 yapınca 1.68,5 falan çıkıyor.Birde dışarıdan iyi beslenmeyle sporla 5 cm daha uzayabiliyormuşsun.Kimisi üniye gidiyor boy atıyor.Kimisi askere gidip 3-4cm boy atıp geliyor.Hala şansım var diye düşünüyorum daha 18 bile bitmedi.Boy ölçülerimi paylaşıcam sizlerle bakalım işe yarayacak mı. (1.63'tüm bu sabah ölçtüm 1.65 falandı ama yanlış ölçmüşte olabilirim bir iki haftaya daha net olur)

Son düzenleme:

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Bu arada bence forumda "Favori Konularım" adlı bir şey olsa da.Mesela 2 adet dumbell ile vücut geliştirme konusunu hiç aramasam.Yerimi aynı işi görüyor ama bir paylaşayım dedim.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Spot/ Replika ürün sandım. O ne biçim bir alt tuş dizaynı..

0d9438903db91354e5fa3eafaf1535a3.jpg

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
ben şansımı deneyeyim.Aile ortalamasına bakınca baba+anne+13/2 yapınca 1.68,5 falan çıkıyor.Birde dışarıdan iyi beslenmeyle sporla 5 cm daha uzayabiliyormuşsun.Kimisi üniye gidiyor boy atıyor.Kimisi askere gidip 3-4cm boy atıp geliyor.Hala şansım var diye düşünüyorum daha 18 bile bitmedi.Boy ölçülerimi paylaşıcam sizlerle bakalım işe yarayacak mı. (1.63'tüm bu sabah ölçtüm 1.65 falandı ama yanlış ölçmüşte olabilirim bir iki haftaya daha net olur)
Onlar yanlış oluyor. Aile ortalamasına bakmak. Benim annem ve babam uzun değiller. Dedem 2 metreden uzundu. Ama tabi onlar sulak alanlarda yetişti. Bildiğim kadarıyla en sağlıklı olan kemik yaşı testi. Sol bileğin röntgeni mi ne çekiliyor. Bazen hiç belli olmuyor. Bizim hocalar anlatıyordu. Lise sonda onlar 175 falanken omuzların altına gelen bir çocuk varmış. 18 inden sonra birden uzayıp 188 olmuş. Annesi babası uzunmuş sanırım. Şeyi deniyebilirsiniz sütün içine çiğ yumurta atıp içince boy uzuyor. Ama tehlikeli çiğ yumurtadan hastalık bulaşabiliyor.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Yalnız brucella süt ve süt ürünleriyle özellikle de peynirle bulaşır...Yumurtada brucella olmaz...Sütü iyi kaynatıp içmesi lazım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...