Behceme topunuz gelmesin keserim 

akşama bi alıntı daha yapalımTek kelime Galatasaray.
Yorumlarını görmüyorum da garipsedim bir an. Küstürdünüz mü?En son 11:30 civarı girmiş foruma.
Yolculukta olmasam güzel bir .gif' m vardı onu koyacaktım ama şuan bulamıyorum muhtemelen bilgisayarda kaldı
Akşam bakalım ne olacak demiyorum kupa GALATASARAYINakşama bi alıntı daha yapalım
gerçi Fenerbahçe'den ümidim yok.
Hahaha ben beklerim.Yolculukta olmasam güzel bir .gif' m vardı onu koyacaktım ama şuan bulamıyorum muhtemelen bilgisayarda kaldı
Belki sen kötü düşünüyorsundur. [emoji14]Gün geçmiyor ki bir 25.kare tekniği subliminal mesaj görmemeyim.
![]()
Belki sen kötü düşünüyorsundur. [emoji14]Gün geçmiyor ki bir 25.kare tekniği subliminal mesaj görmemeyim.
![]()
![]()
Forum cortladı yine.Mübarek @Meridian telefon bildirim atıp duruyor seriye mi bağladın forum mu cortladı![]()
Orada sen ne görüyorsun peki?Belki sen kötü düşünüyorsundur. [emoji14]
Sen bahsetmeseydin ben fark etmezdim.Orada sen ne görüyorsun peki?![]()
İşte o, 25. kare tekniği oluyor. Farkettirmeden yürütüyorlar topu.Sen bahsetmeseydin ben fark etmezdim.
Bir tane top var, yoldan gidiyor. [emoji14]
İşte o, 25. kare tekniği oluyor. Farkettirmeden yürütüyorlar topu.![]()
Yayın kalitesi çamur, kamera konumları rezil. 1-2 dakika gecikme var.Cardboard ile izleyen var mı maçı ? Nasıl ?
Hmm. Görüntü kalitesi iyi olması lazım aslında ama.Yayın kalitesi çamur, kamera konumları rezil. 1-2 dakika gecikme var.