- Reaksiyon puanı
- 1,876
Yarın bayilerde bulunur ama fazla geciktirme.Iyi yarın varsa gidiyorum o zaman kesin bilgisi olan var mı ?
Yarın bayilerde bulunur ama fazla geciktirme.Iyi yarın varsa gidiyorum o zaman kesin bilgisi olan var mı ?
360 derecelik kupa finali keyfi - Yaşam HaberleriIyi yarın varsa gidiyorum o zaman kesin bilgisi olan var mı ?
Zaten yarın,verilecek.Yarında var mı ???
Sabıkalı zaten kazalarından vs yazıkMetro turizm tt olmuş, burada anlatılacak bir şey değil pek. Twitter'a bakın.
Ona soyle bi aciklama yapmisti telefon gurusu(!) Tolga, bize bu kadar sure yetiyor. Az cok anlasiliyor falan filan. Bence en az 3 ay lazim"Neden Uzun Kullanım Testi (UKT) yapıyoruz?
Bir telefon ilk çıktığında sorunsuz gibi gözükse de, 2 - 3 aylık bir kullanımın ardından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor."
Demiş sevgili editör ama tanıtılalı 2 ay olmamış telefonun ukt'sini çıkarmışlar.. Yapmış olmak için yapmayın.. Bir iş yapıyorsanız hakkını verin..
Ben telefonu 17 gündür kullanıyorum, daha kendim henüz her şeyini deneyimleyemedim. Ki doğrudan kullanıcısı olduğum halde.Ona soyle bi aciklama yapmisti telefon gurusu(!) Tolga, bize bu kadar sure yetiyor. Az cok anlasiliyor falan filan. Bence en az 3 ay lazim
Belli bir sure lazim. 3 ay ise her telefona 3 ay yapin. 1 ay ise 1 ay. Standartlari hic yok.Ben telefonu 17 gündür kullanıyorum, daha kendim henüz her şeyini deneyimleyemedim. Ki doğrudan kullanıcısı olduğum halde.
Aynen. Benim de tespitim bu. Suan ikisini de barindiran cok az olusum var. Sdn artik telefon sitesidir. Forumda acilan konular zerre umrumda degil. Yapi bu sekilde. Isten anlayanlarinda zaten kendi youtube kanallari, siteleri var. Transfer zor. Boyle gider artik. Sanirim telefonda daha iyi is, gelir var.Sitede artık çoğu şey saçmalandı, adete telefon forumu haline döndü,öneride eski donanım incelemeleri? Yok, çünkü ekiplerinde o işten anlayan birisi yok....
Bu benim kendi tespitimdir.
Şu anki teknoloji mobil teknolojisi bu konu üzerine yoğunlaşma çok fazla evet çünkü eskisi kadar kimse pc üzerinde vakit geçirmiyor telefonlar üzerinden tüm işlemlerini hallediyor ve bunun doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılayacak cihaz önerileri istiyorlar bu normal değilmiSitede artık çoğu şey saçmalandı, adete telefon forumu haline döndü,öneride eski donanım incelemeleri? Yok, çünkü ekiplerinde o işten anlayan birisi yok....
Bu benim kendi tespitimdir.
Kimse vakit geçirmiyor mu? Dostum forumun yarısı bilgisayar ile vakit geçiriyor farkında değilsin sanırım. Ayrıca her ne kadar kullanılmasana bunlar çoğu kişi tarafından bekleniyor, bunlardan katım donanım incelemeleri v.s. Daha bir sürü konu var ama eleştiriye açık olmayan bir forum'u ne kadar eleştirirsek eleştirelim silinir gerek yok diye düşünüyorum artık.Şu anki teknoloji mobil teknolojisi bu konu üzerine yoğunlaşma çok fazla evet çünkü eskisi kadar kimse pc üzerinde vakit geçirmiyor telefonlar üzerinden tüm işlemlerini hallediyor ve bunun doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılayacak cihaz önerileri istiyorlar bu normal değilmi
Genelleme yaptım bende pc kullanıyorum nekadar en iyi cihazı kullansakta benim tercihim de pc üzerinden çalışmaktır ama sizde farkındasınız mobil platform şuanda daha ön planda bunu anlatmaya çalıştım.Kimse vakit geçirmiyor mu? Dostum forumun yarısı bilgisayar ile vakit geçiriyor farkında değilsin sanırım. Ayrıca her ne kadar kullanılmasana bunlar çoğu kişi tarafından bekleniyor, bunlardan katım donanım incelemeleri v.s. Daha bir sürü konu var ama eleştiriye açık olmayan bir forum'u ne kadar eleştirirsek eleştirelim silinir gerek yok diye düşünüyorum artık.
Son zamanlarda sizde biliyorsunuz mobil platformda amiral gemileri tanıtıldı ve şuan kutu açılışları, incelemeler,kıyaslamalar üzerine yoğunlaşıldı bu süreç bi süre böyle devam edebilir ama pc incelemelerinin yapılmayacağı anlamına gelmez yada engel değil..Tamam lakin ön platformda olması bu incelemelerin yapılmamasına bir nedeni mi sence? Bence değil.
En son donanım incelemesi kaç yılında yapılmış bir bakalım lütfenSon zamanlarda sizde biliyorsunuz mobil platformda amiral gemileri tanıtıldı ve şuan kutu açılışları, incelemeler,kıyaslamalar üzerine yoğunlaşıldı bu süreç bi süre böyle devam edebilir ama pc incelemelerinin yapılmayacağı anlamına gelmez yada engel değil..
Eleştirileriniz elbette olabilir sorun değil ama bu tarz bu uslup biraz fazla sert gibi değilmi?Boşverin, incelemeleri bir şeye benzemiyor zaten. Telefon ve bilgisayar incelemesi isteyenler piskopat(!) sitesini ziyaret etsin ama oranın forumuna kesinlikle katılmasınlar..