Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yazılı da yazılı yorulduk be aga. Daha seneye YGS LYS stresi var.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Metro turizm tt olmuş, burada anlatılacak bir şey değil pek. Twitter'a bakın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Otobüste hiç mi erkek yokmuş ki linç etmemiş. Ben olsaydım değişik fanteziler eşliğinde linç girişimi başlatırdım.. Polis ne de olsa bir şey yapmıyor..

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Herkes uyuyordu heralde. Yoksa bu rezalet öyle böyle birsey degil.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sınır mınır kalmadı ki bunca yaşanan olaydan sonra daha ne kadar kötü şeyler olabilir diyordum. Oluyormuş. Söylenecek söz yazılacak kelime yok ki aga. Bakalım daha ne iğrençlikler göreceğiz şu hayatımızda.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ceza sistemi diye bir şey yok. Haklı olan ceza görüyor, haksız keyfine bakıyor. Ben anlamadım bu işten bir şey.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
"Neden Uzun Kullanım Testi (UKT) yapıyoruz?

Bir telefon ilk çıktığında sorunsuz gibi gözükse de, 2 - 3 aylık bir kullanımın ardından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor."

Demiş sevgili editör ama tanıtılalı 2 ay olmamış telefonun ukt'sini çıkarmışlar.. Yapmış olmak için yapmayın.. Bir iş yapıyorsanız hakkını verin..

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
"Neden Uzun Kullanım Testi (UKT) yapıyoruz?

Bir telefon ilk çıktığında sorunsuz gibi gözükse de, 2 - 3 aylık bir kullanımın ardından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor."

Demiş sevgili editör ama tanıtılalı 2 ay olmamış telefonun ukt'sini çıkarmışlar.. Yapmış olmak için yapmayın.. Bir iş yapıyorsanız hakkını verin..
Ona soyle bi aciklama yapmisti telefon gurusu(!) Tolga, bize bu kadar sure yetiyor. Az cok anlasiliyor falan filan. Bence en az 3 ay lazim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ona soyle bi aciklama yapmisti telefon gurusu(!) Tolga, bize bu kadar sure yetiyor. Az cok anlasiliyor falan filan. Bence en az 3 ay lazim
Ben telefonu 17 gündür kullanıyorum, daha kendim henüz her şeyini deneyimleyemedim. Ki doğrudan kullanıcısı olduğum halde.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sitede artık çoğu şey saçmalandı, adete telefon forumu haline döndü,öneride eski donanım incelemeleri? Yok, çünkü ekiplerinde o işten anlayan birisi yok....

Bu benim kendi tespitimdir.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Sitede artık çoğu şey saçmalandı, adete telefon forumu haline döndü,öneride eski donanım incelemeleri? Yok, çünkü ekiplerinde o işten anlayan birisi yok....

Aynen. Benim de tespitim bu. Suan ikisini de barindiran cok az olusum var. Sdn artik telefon sitesidir. Forumda acilan konular zerre umrumda degil. Yapi bu sekilde. Isten anlayanlarinda zaten kendi youtube kanallari, siteleri var. Transfer zor. Boyle gider artik. Sanirim telefonda daha iyi is, gelir var.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Testlerde objektif olmuyorlar ki. Daha doğrusu doğru düzgün inceleme yapılmıyor. @LOADNG_LIFE.DLL dostumuzun güzel bir yazısı vardı. Konuyu kaybettim şimdi. Baştan sağma iş yapıyorlar. Zaten sdn artık mobil üzerinde yürüyen bir platform. Onu da yarım yamalak yaparlarsa sıkıntı büyük.

Ben 4-5 sene önce sdn'de yeni makale yayınlansa da okusam diye dakika başı f5 çeken biriydim. Yazıların kalitesi vardı. İçinde gerçekten bilgi vardı. Zaten herşeyi buradan öğrendim. Ama son 1-2 senedir çok nadir okuyorum haberlerini. İçi boş çünkü.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Açıkçası ben de bilgi almak için değil, nerde ne olup bitmiş onu öğrenmek için bakıyorum haberlere. Başlıkları okuyup geçiyorum, içleri boş çünkü. Birisi bunlara, artık bu tür haberler yemediğimizi anlatmalı.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816

Şu anki teknoloji mobil teknolojisi bu konu üzerine yoğunlaşma çok fazla evet çünkü eskisi kadar kimse pc üzerinde vakit geçirmiyor telefonlar üzerinden tüm işlemlerini hallediyor ve bunun doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılayacak cihaz önerileri istiyorlar bu normal değilmi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şu anki teknoloji mobil teknolojisi bu konu üzerine yoğunlaşma çok fazla evet çünkü eskisi kadar kimse pc üzerinde vakit geçirmiyor telefonlar üzerinden tüm işlemlerini hallediyor ve bunun doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılayacak cihaz önerileri istiyorlar bu normal değilmi
Kimse vakit geçirmiyor mu? Dostum forumun yarısı bilgisayar ile vakit geçiriyor farkında değilsin sanırım. Ayrıca her ne kadar kullanılmasana bunlar çoğu kişi tarafından bekleniyor, bunlardan katım donanım incelemeleri v.s. Daha bir sürü konu var ama eleştiriye açık olmayan bir forum'u ne kadar eleştirirsek eleştirelim silinir gerek yok diye düşünüyorum artık.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Kimse vakit geçirmiyor mu? Dostum forumun yarısı bilgisayar ile vakit geçiriyor farkında değilsin sanırım. Ayrıca her ne kadar kullanılmasana bunlar çoğu kişi tarafından bekleniyor, bunlardan katım donanım incelemeleri v.s. Daha bir sürü konu var ama eleştiriye açık olmayan bir forum'u ne kadar eleştirirsek eleştirelim silinir gerek yok diye düşünüyorum artık.
Genelleme yaptım bende pc kullanıyorum nekadar en iyi cihazı kullansakta benim tercihim de pc üzerinden çalışmaktır ama sizde farkındasınız mobil platform şuanda daha ön planda bunu anlatmaya çalıştım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tamam lakin ön platformda olması bu incelemelerin yapılmamasına bir nedeni mi sence? Bence değil.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Huawei P9'un SÖZDE UKT'sini izledim. Resmen güzelim cihazı nasıl kötüleyebiliriz diye saçmalamışlar. Kesinlikle kaale almayın videoyu. Kullanan biri olarak söylüyorum bunu. Muhtemelen henüz kimse kullanmaz diye rastgele bir kompozisyon hazırlayıp sunmuşlar gibi..

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Tamam lakin ön platformda olması bu incelemelerin yapılmamasına bir nedeni mi sence? Bence değil.
Son zamanlarda sizde biliyorsunuz mobil platformda amiral gemileri tanıtıldı ve şuan kutu açılışları, incelemeler,kıyaslamalar üzerine yoğunlaşıldı bu süreç bi süre böyle devam edebilir ama pc incelemelerinin yapılmayacağı anlamına gelmez yada engel değil..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Son zamanlarda sizde biliyorsunuz mobil platformda amiral gemileri tanıtıldı ve şuan kutu açılışları, incelemeler,kıyaslamalar üzerine yoğunlaşıldı bu süreç bi süre böyle devam edebilir ama pc incelemelerinin yapılmayacağı anlamına gelmez yada engel değil..
En son donanım incelemesi kaç yılında yapılmış bir bakalım lütfen :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Boşverin, incelemeleri bir şeye benzemiyor zaten. Telefon ve bilgisayar incelemesi isteyenler piskopat(!) sitesini ziyaret etsin ama oranın forumuna kesinlikle katılmasınlar..

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
En son bi laptop temizligi vardi. Nasil temizlik anlamamistim.

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Boşverin, incelemeleri bir şeye benzemiyor zaten. Telefon ve bilgisayar incelemesi isteyenler piskopat(!) sitesini ziyaret etsin ama oranın forumuna kesinlikle katılmasınlar..
Eleştirileriniz elbette olabilir sorun değil ama bu tarz bu uslup biraz fazla sert gibi değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...