Takım oyununa bağlı. Keşke rekabetçide de bireysellik yeterli olsaBu oyun sırasında ki performansa mı bağlı, ben hala 1 tane rekabetçi kazanabilmiş değilim mesela..![]()
Arka arkaya ne kadar çok galibiyet alırsan o kadar iyi.Bu oyun sırasında ki performansa mı bağlı, ben hala 1 tane rekabetçi kazanabilmiş değilim mesela..![]()
Dikkat et! Ban cezası alabilirsin rekabetçi yi öğrenene kadar solo girme en az 1adam olsun yanında kickleyemezler.Takım arkadaşıma hasar vermekten atıldım. La el bombası attım adam oturduysa napalım.
30 dk yedim zatenDikkat et! Ban cezası alabilirsin rekabetçi yi öğrenene kadar solo girme en az 1adam olsun yanında kickleyemezler.
Esc\oylama başlat yolunu izlersen göreceksin ayrıca bu yol ile mola isteme,teslim olma gibi oylamalar da başlatabilirsin.Ve adam kicklemeyi nasıl yapıyoruz?
Esc tuşu bozukEsc\oylama başlat yolunu izlersen göreceksin ayrıca bu yol ile mola isteme,teslim olma gibi oylamalar da başlatabilirsin.
Sorsaydın olum mal mısın ne yapıyorsun deseydin.30 dk yedim zatenOdunun teki gelmiş bana bıçak atıyor Türk bide. Ben de ona sıktım ama öldürmedim gelmiş bıçak atmaya devam ediyor. Bu rekabetçi zorlayacak beni.
Telsiz demişken rusun teki Hello şarkısına cover yapmışti. Hello its dimitri falan gidiyordu şarkı. Türk'ün teki sövüyordu adama gülmekten yarıldıydımSorsaydın olum mal mısın ne yapıyorsun deseydin.
(Telsiz için k harfine bas.)
Oyunu açtığım zaman arayüz de yukarıda seçenekler bölümü var oraları biraz kurcala belki esc tuşu için başka bir tuş arayabilirsin. Yada en basiti bir klavye al ben öyle yapıyorum meselâ.Esc tuşu bozukKonsoldan disconnect yazıp çıkıyorum. (Rekabetçide değil)
Onu genelde rekabetçi de yapmazlar ama güzel parçalar çıkıyorTelsiz demişken rusun teki Hello şarkısına cover yapmışti. Hello its dimitri falan gidiyordu şarkı. Türk'ün teki sövüyordu adama gülmekten yarıldıydımBazen de telsizden electro house, trance şarkı açıyorlar hoş oluyor.
Ölüm maçıydı.Onu genelde rekabetçi de yapmazlar ama güzel parçalar çıkıyor![]()
Kablosuz klavye var onu kullanacaz artık.Oyunu açtığım zaman arayüz de yukarıda seçenekler bölümü var oraları biraz kurcala belki esc tuşu için başka bir tuş arayabilirsin. Yada en basiti bir klavye al ben öyle yapıyorum meselâ.
Silver 1-5 arası var. Dusuk rütbedir.
Nova 1-4 arası var. Orta rutbelerdir.
Mg1-2 MGE DMG yüksek diyebiliriz.
Sonrasını az buçuk karıştırıyorum. Ama bundan sonrası Nirvana denilebilir. Yeni sistemle öyle oldu yani![]()
Map office bu arada.
Kasaları sadece para verip mi açıyoruz başka yolu yok mu?
Satsam kaç kuruş eder? Revolver ve gölge kasam var.Kasalari sadece anahtar satin alarak acabilirsin. Baska yolu yok bu isin![]()
Maksimum 0.10 TLSatsam kaç kuruş eder? Revolver ve gölge kasam var.
Zarar etme olasılığı çok yüksek. Bana kalırsa değmez.Bayram harçlığını yatırır açarım o zaman napalım![]()